• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال انگلیسی

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
دارم PDF نصرت رو میخونم . بعضی جملاتش احساس می کنم اشتباهه مثلا"
Do you know where my son is?
مگه نباید مث پایین نوشته بشه

Do you know where is my son ?

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
یه سوال دیگه هم اینکه تو رز استون سطح یک تمرینی داشت که تاریخ روز رو های لایت می کرد من باس می گفتم ، امروز چند شنبه اس ، چطوری باس این کارو می کردم d:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
فرقشون چیه ؟ کدوم مرسوم تره ؟! یه سوال جدید هم بپرس بررسی اش کن پلیز : دی

توی انگلیسی بریتانیایی معمولا اولی بکار میره.از نظر گرامر بهتره که فاعل قبل از فعل بیاد

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
?What day (of the week) is it today
اگه منظورتو درست ملتفت شدم ، جوابت این میشه که : نرم افزار مشخص نکرده که امروز چه روزیه : دی ( شاید نکته ای داشته من متوجه نشدم )
توی انگلیسی بریتانیایی معمولا اولی بکار میره.از نظر گرامر بهتره که فاعل قبل از فعل بیاد
من دوز دارم امریکایی یاد بگیرم ، هر چی هم که برای یادگیری تهیه کردم و امریکایی هست ، به هر حال ممنون از راهنمایی ات

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اگه منظورتو درست ملتفت شدم ، جوابت این میشه که : نرم افزار مشخص نکرده که امروز چه روزیه : دی ( شاید نکته ای داشته من متوجه نشدم )[/COLOR]

مگه نمیخواستی بپرسی امروز چند شنبه است ؟
من دوز دارم امریکایی یاد بگیرم ، هر چی هم که برای یادگیری تهیه کردم و امریکایی هست ، به هر حال ممنون از راهنمایی ات
میخوای انگلیسی با لهجه دهاتی یاد بگیری ؟:D. بقول یه بنده خدایی یه مقداری shit به بریتانیایی اضافه کن میشه امریکایی :D

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
مگه نمیخواستی بپرسی امروز چند شنبه است ؟

میخوای انگلیسی با لهجه دهاتی یاد بگیری ؟:D. بقول یه بنده خدایی یه مقداری shit به بریتانیایی اضافه کن میشه امریکایی :D

نه ، پس تو جریان عکس رو متوجه نشدی ، میگم یه تمرینی بود که عکسشم آپلود کردم . یه پیامی نیشون می ده که مثلا میگه today is saturday و سه تاریخ های لایت شده بهت نشون می ده ، باید تشخیص بدی که این جمله مربوط به کدوم شکل هستش ! (( منم فکر کردم منظور تو از پست اینکه اگه مشخص بشه امروز چه روزی هست میشه به این سوال جواب داد ))

اینکه میخوام لهجه امریکایی یاد بگیرم دلیلش اینکه : تا جایی که شنیدم املای امریکایی راحت تر از بریتانیایی هست ، غیر از یک نفر بقیه توصیه کردن امریکایی یاد بگیرم! تو سایتهای ایرانی منابع امریکایی بیشتر هست و فیلم های امریکایی بیشتره تا بریتانیایی ، بعدش هم قصدم مهاجرت به آمریکاست : دی

پی نوشت : اون یک نفر می گفت امریکن زبان لات مدلیه : دی

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
نه ، پس تو جریان عکس رو متوجه نشدی ، میگم یه تمرینی بود که عکسشم آپلود کردم . یه پیامی نیشون می ده که مثلا میگه today is saturday و سه تاریخ های لایت شده بهت نشون می ده ، باید تشخیص بدی که این جمله مربوط به کدوم شکل هستش ! (( منم فکر کردم منظور تو از پست اینکه اگه مشخص بشه امروز چه روزی هست میشه به این سوال جواب داد ))

آهان. فلسفه خاصی پشت تمرین بوده :D. اون دو روزی که توی تقویم توی یک خونه گذاشته آخر هفته است. یعنی شنبه و یکشنبه. تصویر وسطی رو باید انتخاب میکردی

اینکه میخوام لهجه امریکایی یاد بگیرم دلیلش اینکه : تا جایی که شنیدم املای امریکایی راحت تر از بریتانیایی هست ، غیر از یک نفر بقیه توصیه کردن امریکایی یاد بگیرم! تو سایتهای ایرانی منابع امریکایی بیشتر هست و فیلم های امریکایی بیشتره تا بریتانیایی ، بعدش هم قصدم مهاجرت به آمریکاست : دی

پی نوشت : اون یک نفر می گفت امریکن زبان لات مدلیه : دی

زیاد فرقی نمیکنه. سخت نگیر:p

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
اگه میخوای خوب یاد بگیری برو کلاس.تو خونه کمتر کسی میتونه یاد بگیره.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

از نظر گرامری جمله صحیح جمله اوله
اما عامیانه و مکالمه هرچی بگی درسته!
جمله اول درسته چون وقتی شما سوال do رو استفاده کردی دیگه جمله ادامش نباید سوالی باشه

My own Life!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
در مورد روز!
اون دو روز آخر ویکندها هست! شنبه یکشنبه!
روزهای دیگه هم باقی روزهای هفته!! :D

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
کلمه های what, where,when,who,which,why اگر وسط جمله بکار بروند قاعدتا کاربرد پرسشی ندارن و بهتره جمله بعد اونا حالت پرسشی نگیره> تو این حالت معنی معمولا اینطوری میشه " where:جایی که" "when: وقتی که" و"who: کسی که"و ...
حالا این کلمه ها وقتی حالت پرسشی دارن که معمولا اول جمله به کار برن. مثلا Where is my son?
در
do you know where my son is؟
در این جمله do you know قسمت اصلی پرسش هست. و where در این مورد کاربرد پرسشی نداره. درستترش همینه!

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
یه سوال دیگه ، به نظرتون جایی هست که PDF دیالوگ های فیلم های هالیوودی اونجا باشه و بشه دانلود کرد

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
ای بابا چرا انتقالش دادین؟ پاتوق خیعلی بهتر بود .

esliran.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
درسته در زبان عامیانه خیلی چیزا استفاده میشه که با توجه به قواعد گرامری زبان انگلیسی درست نیستن، اما من هرگز ندیدم کسی از do you know where is my son استفاده کنه. جمله اول شما درسته چون وقتی where رو وسط جمله میاری و داری با استفاده از اون سوال نمی پرسی، بعدش رو هم نباید سوالی بیاری. همین قاعده برای سایر wh ها هم درسته. مثلاً:
Do you know where he is?
Do you know how he is?
Do you know what he is?
Do you know when he comes?
Do you know why he comes?
البته می تونه جمله سوالی هم نباشه:
I don't know where he is.
I don't know how he is.
I don't know what he is.
I don't know when he comes.
I don't know why he comes

بالا