فرقشون چیه ؟ کدوم مرسوم تره ؟! یه سوال جدید هم بپرس بررسی اش کن پلیز : دیجفتش درسته
فرقشون چیه ؟ کدوم مرسوم تره ؟! یه سوال جدید هم بپرس بررسی اش کن پلیز : دی
اگه منظورتو درست ملتفت شدم ، جوابت این میشه که : نرم افزار مشخص نکرده که امروز چه روزیه : دی ( شاید نکته ای داشته من متوجه نشدم )?What day (of the week) is it today
من دوز دارم امریکایی یاد بگیرم ، هر چی هم که برای یادگیری تهیه کردم و امریکایی هست ، به هر حال ممنون از راهنمایی اتتوی انگلیسی بریتانیایی معمولا اولی بکار میره.از نظر گرامر بهتره که فاعل قبل از فعل بیاد
اگه منظورتو درست ملتفت شدم ، جوابت این میشه که : نرم افزار مشخص نکرده که امروز چه روزیه : دی ( شاید نکته ای داشته من متوجه نشدم )[/COLOR]
میخوای انگلیسی با لهجه دهاتی یاد بگیری ؟من دوز دارم امریکایی یاد بگیرم ، هر چی هم که برای یادگیری تهیه کردم و امریکایی هست ، به هر حال ممنون از راهنمایی ات
مگه نمیخواستی بپرسی امروز چند شنبه است ؟
میخوای انگلیسی با لهجه دهاتی یاد بگیری ؟. بقول یه بنده خدایی یه مقداری shit به بریتانیایی اضافه کن میشه امریکایی
![]()
نه ، پس تو جریان عکس رو متوجه نشدی ، میگم یه تمرینی بود که عکسشم آپلود کردم . یه پیامی نیشون می ده که مثلا میگه today is saturday و سه تاریخ های لایت شده بهت نشون می ده ، باید تشخیص بدی که این جمله مربوط به کدوم شکل هستش ! (( منم فکر کردم منظور تو از پست اینکه اگه مشخص بشه امروز چه روزی هست میشه به این سوال جواب داد ))
اینکه میخوام لهجه امریکایی یاد بگیرم دلیلش اینکه : تا جایی که شنیدم املای امریکایی راحت تر از بریتانیایی هست ، غیر از یک نفر بقیه توصیه کردن امریکایی یاد بگیرم! تو سایتهای ایرانی منابع امریکایی بیشتر هست و فیلم های امریکایی بیشتره تا بریتانیایی ، بعدش هم قصدم مهاجرت به آمریکاست : دی
پی نوشت : اون یک نفر می گفت امریکن زبان لات مدلیه : دی
از نظر گرامری جمله صحیح جمله اولهدارم PDF نصرت رو میخونم . بعضی جملاتش احساس می کنم اشتباهه مثلا"
Do you know where my son is?
مگه نباید مث پایین نوشته بشه
Do you know where is my son ?
همچین سایتی هست اما اسمش یادم نیستیه سوال دیگه ، به نظرتون جایی هست که PDF دیالوگ های فیلم های هالیوودی اونجا باشه و بشه دانلود کرد
جمله دوم اشتباهه.جفتش درسته
درسته در زبان عامیانه خیلی چیزا استفاده میشه که با توجه به قواعد گرامری زبان انگلیسی درست نیستن، اما من هرگز ندیدم کسی از do you know where is my son استفاده کنه. جمله اول شما درسته چون وقتی where رو وسط جمله میاری و داری با استفاده از اون سوال نمی پرسی، بعدش رو هم نباید سوالی بیاری. همین قاعده برای سایر wh ها هم درسته. مثلاً:دارم PDF نصرت رو میخونم . بعضی جملاتش احساس می کنم اشتباهه مثلا"
Do you know where my son is?
مگه نباید مث پایین نوشته بشه
Do you know where is my son ?