• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره مقدار حقوق ماهانه

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام.من میخوام بدونم چقدر باید حقوق بگیرم.من مدرکم لیسانس مهندس شیمی هست و در یک انبار مواد غذایی 2 ساله دارم به عنوان انبار دار کار میکنم(درسته مدرکم با کارم اصلا همخونی نداره).سال اول حقوقم ماهی 450 بود بدون بیمه.امسال 550 هست با بیمه.میخوام بدونم من چقدر باید حقوق بگیرم؟کم نمیگیرم؟از ساعت 8 تا 12:30 و از ساعت 16:30 تا 19:30 سرکار میرم

Last edited:

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
برادر از حقوق خود راضی هستی ؟

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
برای سال اول خوب بود تا با کار آشنا بشم.برای امسال هم بازم بد نیست.اما سال دیگه نمیتونم با فوقش 100 اضافه حقوق کنار بیام(هر سال کار کنم و هیچی برای خودم هم نخرم بازم با توجه به اقتصاد خراب آدم نمیتونه امیدی به چیزی داشته باشه).2 تا انباردار هستیم.صاحب مغازه هم آشنا درجه 1 هست:lol:

من الان میخوام بدونم چقدر باید حقوق بگیرم؟طبق قانونی حقوق رو میدن؟

برادرم هم با مدرک خودم توی پتروشیمی قراردادی به عنوان بازرس هست و الان یه 2 سالی میشه اونجاست.حقوقش 600-650 هست(ماهی 150 کرایه و 200 هم هزینه رفت و برگشت.آخه چیش میمونه).کارش هم از 6 تا 17 هست.اونم ناراضیه و میگه طرف رو آوردن خودم یادش دادم و بعد اونرو استخدام رسمی کردن و هنوز هیچی بارش نیست

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
چه عرض کنم.من رفیق داشتم توی دوران دانشگاه به واسطه جانبازی پدر استخدام رسمی شرکت نفت شد و میگفتم کار میکنید میگفت نشستیم کلیپ دانلود میکینم یا اونیکی رفیقمون هم 3 تا بچش رو سربازی معاف کرد و 2 تاش سرکار رسکی شرکت نفت و بعدیش هم گمونم رفته باشه الان رئیس شده باشه:lol:.البته من خودم مقصر این وضع الانم هستم.ای کاش 6 سال پیش دستم میشکست،کور میشدم و نمیرفتم درس بخونم.همش هم تقصیر والدین بود.اگر از همون موقع کار کرده بودم زندگی خیلی بهتری رو داشتم الان

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
هیچ مرجعی برای تشخیص میزان حقوق نیست مگر این که واحد مربوطه مشمول طرح طبقه بندی مشاغل باشه. شما هم با کارفرما به این مبلغ توافق کردی.
بنابراین از لحاظ نظر شخصی بخوای بله حقوقت با توجه به مدرکت و حساسیت کارت پایینه . چون اکثر شرکتها برای شغل انبارداری معمولا" سعی میکنن کسانی رو استخدام کنن که شرافت کاری داشته باشند و مدرک خیلی مهم نیست.حتی دیدم شرکتهای بزرگی که انباردار اصلی یه بیسواده و زیردستاش کارهای اداری رو انجام میدن اما همون انباردار بخاطر شرافت و وجدانی که داره به راحتی همه چیز رو کنترل میکنه و مانع از سواستفاده میشه.
ولی این که سال اول برات بیمه رد نکرده آخرت ظلمه. نمیدونم بعضی کارفرماها چطوری این نونهارو میخورن.

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
متاسفانه ذرس کمترین ارزش رو داره...هر کسی کار کرد به ی جایی میرسه دیگه مملکت هم باند و باند بازی شده.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
البته من قرار بود سال اول باشم و بعد کارفرما فکر میکرد میرم سربازی:lol: اما پزشکی معافیت گرفتم و موندم:cool:.ما شرکت نیستیم.یه فروشگاه عمده فروش تقریبا بزرگ هستیم که از شهرهای اطراف و داخل شهر خرید میکنن عمده

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
حقوقت که زیاد نیست، کم هم نیست اما بهت پیشنهاد میکنم چم و خم کار رو یاد بگیر بعد برو واسه خودت یه همچین مغازه ای بزن.
تا کار دیگه ای گیر نیوردی هم از سر کارت بیرون نیا.

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
حقوقت نه بالا هست نه پایین ! شما 550 حقوق میگیری و بیمه هم هستی در واقع واسه کارفرما شما 650-700تومن حقوق میگیری بخاطر اینکه 100-150 الان پول بیمت هست. با توجه به اینکه تو شهر کوچیک هستی پس حقوق معقولانه ای داری بخاطر اینکه هزینه تو شهر کوچیک کمتر از شهر بزرگ هست. پولاتو جمع کن و چم و خم کار رو بگر خودت ایشالله یه کسب و کار خوب راه بنداز :)

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
حقوقت نه بالا هست نه پایین ! شما 550 حقوق میگیری و بیمه هم هستی در واقع واسه کارفرما شما 650-700تومن حقوق میگیری بخاطر اینکه 100-150 الان پول بیمت هست. با توجه به اینکه تو شهر کوچیک هستی پس حقوق معقولانه ای داری بخاطر اینکه هزینه تو شهر کوچیک کمتر از شهر بزرگ هست. پولاتو جمع کن و چم و خم کار رو بگر خودت ایشالله یه کسب و کار خوب راه بنداز :)
بیمه امسال خیلی گرون شده ماهی طرفای 160 باید بدم:(

saeed20.j

Registered User
لایک‌ها
27
استارتر محترم شما تو این کاری که رفتی دیگه مدرم مهم نی..اگه تو صناح میرفتی واقعا کمه..

برا داداشتم اینو بگم که واقعا کمه. به نظرم برادرت باید این کار رو انجام بده این ماه که حقوقشو بش دادن اون 600تومن رو با چنان ضربه ای بکوبه تو دهنشون تا 10 سال فقط خرده پول از تو دهنشون در بیارن و از این کار بیاد بیرون---اخه 600تومن تو این اوضاع به چه درد میخوره

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
البته همکارم که از دوستان صاحب مغازه هم هست و 7-8 سال کار میکنه نمیدونم چقدر میگیره ولی خیلی بیشتر از من میگیره و البته سابقشون بیشتره.در کل کاری هست که بنظر من سابقه ای لازم نداره که روی حقوق تاثیر بزاره چون کاریه که جای پیشرفت نداره.من خودم از این حرفه خوشم نمیاد(با روحیاتم سازگار نیست) و بعدش هم سرمایه میخواد.یه تریلی برنج مژده بخری 100 میلیون تومن درمیاد:wacko:

اون دوستمون هم که گفتن طرف میتونه به شما چه ربطی داره باید بگم هر کس که هرکاری میتونه که نباید انجام بده!!! این حق خوری هست.باید بر اساس سطح سواد و توانایی انجام کار و غیره استخدام بشن نه بر اساس اینکه پدرش چی بوده و چه کارست.تا زمانیکه تفکر اینجوری هست پیشرفت نمیکنیم.با یکی از دوستان صحبت میکردم گفت من فقط پام برسه سر کار تا بتونم(از شرکتها و غیره)اختلاص میکنم و میگفت همه دارن میچاپن و حقمون رو میخورن چرا من نخورم:wacko:

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
با سلام.من میخوام بدونم چقدر باید حقوق بگیرم.من مدرکم لیسانس مهندس شیمی هست و در یک انبار مواد غذایی 2 ساله دارم به عنوان انبار دار کار میکنم(درسته مدرکم با کارم اصلا همخونی نداره).سال اول حقوقم ماهی 450 بود بدون بیمه.امسال 550 هست با بیمه.میخوام بدونم من چقدر باید حقوق بگیرم؟کم نمیگیرم؟از ساعت 8 تا 12:30 و از ساعت 16:30 تا 19:30 سرکار میرم

داداش واسه ما بی پارتیا همینه . منم با مهندسی برق دارم با ماهی 450 بدون بیمه حسابداری میکنم . تازه صاحب کار میگه بیا قاطی کارگرا کار کن تا 200 بزارم رو حقوقت :)

فرض کن با مهندسی برق دنبال سیم کشی ساختمونم کار گیرم نمیاد ! خداییش چی بگم اخه ؟ دیگه نمیکشم :( دوستامون با دیپلم برق رفتند مغازه زدند الان کارگر زیر دستشون دارند اونوقت من بعد چند میلیون هزینه کردن و 4-5 سال درس خوندن باید برم کارگری

saeed20.j

Registered User
لایک‌ها
27
استارتر محترم شما تو این کاری که رفتی دیگه مدرم مهم نی..اگه تو صناح میرفتی واقعا کمه..

برا داداشتم اینو بگم که واقعا کمه. به نظرم برادرت باید این کار رو انجام بده این ماه که حقوقشو بش دادن اون 600تومن رو با چنان ضربه ای بکوبه تو دهنشون تا 10 سال فقط خرده پول از تو دهنشون در بیارن و از این کار بیاد بیرون---اخه 600تومن تو این اوضاع به چه درد میخوره[/QUOTE
اون 600 تومنو بده من ..خودم میرم ماشین صاحب شرکتو می...ام

:Dاینم روش خوبیه »:دی

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
داداش واسه ما بی پارتیا همینه . منم با مهندسی برق دارم با ماهی 450 بدون بیمه حسابداری میکنم . تازه صاحب کار میگه بیا قاطی کارگرا کار کن تا 200 بزارم رو حقوقت :)

فرض کن با مهندسی برق دنبال سیم کشی ساختمونم کار گیرم نمیاد ! خداییش چی بگم اخه ؟ دیگه نمیکشم :( دوستامون با دیپلم برق رفتند مغازه زدند الان کارگر زیر دستشون دارند اونوقت من بعد چند میلیون هزینه کردن و 4-5 سال درس خوندن باید برم کارگری
خدا صبرت بده.منم با مدرک مهندسی کامپیوتر ماهی 400 با کلی منت دریافت میکنم .کاش درسمو ادامه نمیدادم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خدا صبرت بده.منم با مدرک مهندسی کامپیوتر ماهی 400 با کلی منت دریافت میکنم .کاش درسمو ادامه نمیدادم

مهندسی کامپیوتر؟؟ اگه یکم برنامه نویسی یاد میگرفتید حداقل ماهی 2 میل داشتی ...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
استارتر اضافه کاری داری هرماه ؟
چند ساعت ؛؟
طبق قانون کار شما امسال ماهی ۴۷۸ هزارتومن پایه حقوقته،که یه سری مبالغ هم بهش اضافه میشه،این مبلغی که گفتک بدون اضافه کاره

اون دوستانی که زیر این مبلغ میگیرن،خیلی راحت میتونن به هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما شکایت کنن و خشتک کارفرمای عزیز رو روی سرش بکشونن :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
۲۸ سالمه و از سوم راهنمایی که ترک تحصیل کردم سر کار میرفتم
یه دو سالی میشه کار نمیکنم.دقیقا از زمانی که یه مشت الاغ ریختن کنسولگریه انگ...
حقوقی که شما در میارید برای من ت‌ یک هفته بدست میاد ولی اونقدر تو شغلم زیر اب خوردم و از پشت بهم خیانت شده که دیگه حالم بد میشه برای این مردم کار کنم( شرمنده دوستان)
کارم برق اتومبیل همون باطری سازی بود.البته ۴ سال ایران خودرو بودم
الان تو ایران کار فنی درامدش بهتره
همکاران هستن ماهیانه ۳ تا ۵ تومن صافی در میارن...البته با یا بدون وجدانش بماند!

بهتره شما فعلا با همین درآمد بسازی تا بعدا درخواست وام کنید و در اینده خودتون ارباب خودتون باشید

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

بالا