• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره مقدار حقوق ماهانه

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
من اعتماد به نفس کاذب ندارم.همینجور که 8 سال مغازه رو با یه انباردار چرخوندن میتونن باز هم بگذرونن(شاید بعضی مواقع سخت بشه براشون)

مشکل اینجاست که چرا حقوق کافی نمیدن(فقط به فکر انباشت پول و بنظر من حرص و طمع هستن یا فکر میکنن چون مجرد هستم و ماشین دارم و خونه هم دارم نباید زیاد حقوق بگیرم).مشکل اینجاست که چرا باید فردی که(خیلی وقت به عنوان حسابدار) کار میکنه و شاید کار مفیدش 1-2 ساعت در روز باشه(اونم بدور از سرما و گرما) باید تقریبا هم اندازه من حقوق بگیره

شاید هم من خیلی عجله دارم زود حقوقم رو افزایش بدن.نسبت به سال اول 100 تومن اضافه دادن امسال که باز هم با توجه به تورم نمیصرفه.شاید هم من اشتباه میکنم

angrybirds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مال دنیا ارزش این همه خوردن حرص نداره

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
بحث حرص خوردن نیست(من میتونم کار نکنم و هرماه 1.2 میل پول تو جیبم باشه).اما باید کار کرد و به چیز های بهتر رسید(آدم روانی میشه تو خونه بشینه همس).بحث روی اینکه به حقوق همه افراد احترام گذاشته بشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
واسه اونایی که قرارداد دارند بله ، یکی مثه من اصلا قرار داد نبسته ! داریم عین کارگر روز مزد کار میکنیم با این تفاوت که حقوقمون رو بعد از 2 ماه کار هنوز ندادند !:)

دادا وضع مملکت خرابتر از این حرفاست الان خیلی جاها ماه هاست حقوق ندادن

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
مشکل اینجاست که چرا حقوق کافی نمید
چون می تونن.
وقتی پراید رو میدن 18 تومن و مردم میخرن، چرا ندن؟
وقتی به شما 550 تومن میدن و باز شما باهاشون کار می کنی و اگه کار نکنی یکی دیگه میاد با 300 تومن براشون کار می کنه چرا بیان 1200 حقوق بدن؟

این اصل سیستم سرمایه داریه. عرضه و تقاضا.
فقط هم ایران نیست. توی دبی پوست کارگر خارجی برای چندر غاز کنده اس. توی آمریکاش کارگر مکزیکی بدون مجوز استخدام می کنن تا حقوق کمتری بدن.
توی چین مردم فقط برای غذا و یه جای خواب کار می کنند.

اما بهرحال اونا کارآفرین هستند و باید (در سیستم سرمایه داری) بهشون احترام گذاشت.
شما هم ایشالا روزی کارآفرین و کارفرما بشی و حقوق کارمند و کارگر رو بیشتر رعایت کنی.

می دونید اگه تعداد زیادی جرآت کنند و کارآفرین بشن، اونوقت طبق همون اصل - عرضه و تقاضا - نیاز برای کارمند و کارگر و متخصص زیاد میشه و در نتیجه حقوق ها افزایش پیدا می کنه.

------
باز تأکید می کنم،
برای اضافه شدن حقوقتون منتظر ندای وجدان کارفرما نباشید.
باید خودتون کاری کنید به شما نیاز داشته باشند و برای این نیاز پول بیشتری پرداخت کنند.

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
خیلی کم میگیری ، حداقل قانون کار حساب کن...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
توی کار شما مبلغ توافقی هست ولی خب کمتر از قانون رسمی کشور هم نیست یعنی پایه حقوق را داری میگیری :)
درضمن کار تخصصی هم انجام نمیدی کاری هست که الان یکنفر با دیپلم هم بیاد جای شما یادمیگیره و انجام میده

مشکل از کار و حقوق نیست مشکل اینه که این مبلغ توی ایران دیگه مبلغی نیست یه درامد پایه هست و اگر به فکر پیشرفت کاری هستی باید با برنامه عمل کنی ! این کار رو فعلا داشته باش اگر تونستی خودت کار رو یادبگیر و با خلاقیت خودت وارد کار بشو تا درامد بیشتری داشته باشی...

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
یکی از دوستان یه نکته خوبی گفت
کاری که ادم انجام میده باید تخصصی باشه متاسفانه اگه کار شما طوری باشه که جایگزین واسه شما راحت پیدا بشه باید بیخیال حقوق بالاتر بشید
مگه اینکه کار رو طوری انجام بدید که کسی دیگه نتونه جای شمارو بگیره

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
حقوقت که زیاد نیست، کم هم نیست اما بهت پیشنهاد میکنم چم و خم کار رو یاد بگیر بعد برو واسه خودت یه همچین مغازه ای بزن.
تا کار دیگه ای گیر نیوردی هم از سر کارت بیرون نیا.

بهترین پاسخ بودو بس ...

ولی سرمایشو میدونم نداری ولی بهترین پاسخ بود .

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
استارتر اضافه کاری داری هرماه ؟
چند ساعت ؛؟
طبق قانون کار شما امسال ماهی ۴۷۸ هزارتومن پایه حقوقته،که یه سری مبالغ هم بهش اضافه میشه،این مبلغی که گفتک بدون اضافه کاره

اون دوستانی که زیر این مبلغ میگیرن،خیلی راحت میتونن به هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما شکایت کنن و خشتک کارفرمای عزیز رو روی سرش بکشونن :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

این دوستمون کاملا دورغ میگن و کیاشی میکنن !

حرفه این دوستمونو گوش نده چرا چون دورغ میگن و حقوقه شما میشه 478هزار پونصدو تومن !

:) خواستم یکم لبخند بزنید همین :)

بالا