• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره مقدار حقوق ماهانه

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
اگر خارج از زمان کار بار برای مغازه بیاد من خالی میکنم و فرضا اگر 1 ساعت طول کشید بعدا 1 ساعت دیرتر میام مغازه.خوب این قانون کار روی چه حسابی 478 پایه حقوق تعیین میکنه؟

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
اگر خارج از زمان کار بار برای مغازه بیاد من خالی میکنم و فرضا اگر 1 ساعت طول کشید بعدا 1 ساعت دیرتر میام مغازه.خوب این قانون کار روی چه حسابی 478 پایه حقوق تعیین میکنه؟

دوست عزیز ناراحت نشی ولی کارفرماد خیلی شما رو دست کم میگیره و داره ازت سو استفاده میکنه.کجای دنیا تخلیه بار رو با ساعات کار عادی یکی میدونن.شما اگه وظیفت فقط تخلیه و بار گیری باشه حداقل روزی 50 باید بهت بده.چون کار خیلی سختیه.بعد یه مدت دچار کمر درد و هزارو یک مریضی میشی.اگه دنبال پول درآوردن از همین الان هستی کارتو ادامه بده سعی کن کارو خوب یاد بگیری(مثلا یاد بگیر از کجا چه جنسی میتونی مناسب بخری و کجا به قیمت بفروشی)یه وانت پیکان جور کن بزن تو کار پخش مواد غذایی.چکی بخر با قیمت پایین تر از بقیه رقبات به صورت نقدی بفروش.فروشت کم میشه ولی بهتر از نسیه فروشیه کم کم تو کارت جا میفتی با بازار هم آشنا میشی.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
ا
اون دوستانی که زیر این مبلغ میگیرن،خیلی راحت میتونن به هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما شکایت کنن و خشتک کارفرمای عزیز رو روی سرش بکشونن :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

دوست عزیز کسانی که رفتن شکایت کردن فقط تونستن در مدت کوتاهی خشتک کارفرما رو سرش بکشن بعد کارفرما چنان بلایی سرشون آورده که خشتک کارفرما رو کشیدن سر خودشون.
شکایت از کارفرما تو ایران یعنی بیکار شدن حتی اگه به نون شب محتاج باشی. فقط توی کارگاهها و شرکتهایی که دولتی هستند و یا زیر نظر بنیاد هایی مثل بنیاد مستضعفان و بنیاد شهید و .... احتمال حمایت شورای کار از شاکی هست وگرنه بخش خصوصی همون روز بعد از شکایت با هر بهونه ای اخراجتون میکنه.

ps3baz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
9
سلام خیلی کم می گیرید حداقل 800 تومان حقوق شماست

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
سال 85 رشته دکترای دامپزشکی رو تموم کردم و تا 87 سرباز بودم ازاونجا که پشتیبان مالی و پارتی نداشتم رفتم ور دست یه داروخانه دار بیسواد مسئول فنی شدم ماهی 350 تومن با بیمه یک سال مشغول بودم که دیگه نتونستم وضعیت رو تحمل کنم با پولی که جمع کرده بودم و 3 میلیون تومانی که از پدرم گرفتم رفتم تو یه شهرستان محروم و کارمو شروع کردم و داروخانه دامپزشکی زدم یکسال اول بدجور فشار اومد بهم ولی کم نیاوردم تا تونستم سرپا وایسم الانم خدارو شکر 4 تا 8-9 میل تو ماه دارم من که دل به دریا زدم و کارو شروع کردم چون هر آن ممکن بود محکم زمین بخورم،شما هم به کار دولتی دل ندید اگه میتونی بزن به کار آزاد حتی اگه تو مسیر کار خودت نباشه،تو ارومیه 6 تا برادر هستن که 3 تاشون پزشکن و کارشون درست کردن میز و صندلی و تزیینات چوبیه کارشون به حدی رونق داره که واسه 6 ماه تا یک سال بعد وقت میدن.
من هم کلاسی داشتم فرزند شهید بود و رفت استخدام شد الان با وجود اینکه با پایه خدمتی phd استخدام شده حقوقش 800 تومنه و با ماموریت و اضافه کری و حق اولاد و ... نهایت 1300 دریافتیشه

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیز ناراحت نشی ولی کارفرماد خیلی شما رو دست کم میگیره و داره ازت سو استفاده میکنه.کجای دنیا تخلیه بار رو با ساعات کار عادی یکی میدونن.شما اگه وظیفت فقط تخلیه و بار گیری باشه حداقل روزی 50 باید بهت بده.چون کار خیلی سختیه.بعد یه مدت دچار کمر درد و هزارو یک مریضی میشی.اگه دنبال پول درآوردن از همین الان هستی کارتو ادامه بده سعی کن کارو خوب یاد بگیری(مثلا یاد بگیر از کجا چه جنسی میتونی مناسب بخری و کجا به قیمت بفروشی)یه وانت پیکان جور کن بزن تو کار پخش مواد غذایی.چکی بخر با قیمت پایین تر از بقیه رقبات به صورت نقدی بفروش.فروشت کم میشه ولی بهتر از نسیه فروشیه کم کم تو کارت جا میفتی با بازار هم آشنا میشی.

دوست عزیز من بار خالی نمیکنم.من اشتباه بیان کردم.من انبار دار هستم یعنی روی ورود و خروج جنس نظارت دارم و بار کردن و خالی کردن با کارگر هست.البته بعضی مواقع هم خودمون مجبوریم کمک کنیم

fafaly

Registered User
لایک‌ها
159
با سلام.من میخوام بدونم چقدر باید حقوق بگیرم.من مدرکم لیسانس مهندس شیمی هست و در یک انبار مواد غذایی 2 ساله دارم به عنوان انبار دار کار میکنم(درسته مدرکم با کارم اصلا همخونی نداره).سال اول حقوقم ماهی 450 بود بدون بیمه.امسال 550 هست با بیمه.میخوام بدونم من چقدر باید حقوق بگیرم؟کم نمیگیرم؟از ساعت 8 تا 12:30 و از ساعت 16:30 تا 19:30 سرکار میرم
دریافتیتون چقدر هست دقیق؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوست عزیز کسانی که رفتن شکایت کردن فقط تونستن در مدت کوتاهی خشتک کارفرما رو سرش بکشن بعد کارفرما چنان بلایی سرشون آورده که خشتک کارفرما رو کشیدن سر خودشون.
شکایت از کارفرما تو ایران یعنی بیکار شدن حتی اگه به نون شب محتاج باشی. فقط توی کارگاهها و شرکتهایی که دولتی هستند و یا زیر نظر بنیاد هایی مثل بنیاد مستضعفان و بنیاد شهید و .... احتمال حمایت شورای کار از شاکی هست وگرنه بخش خصوصی همون روز بعد از شکایت با هر بهونه ای اخراجتون میکنه.

اخراج هم اگر بکنه و شما وارد به حقوقت باشی بازم میشه پدرش رو درآاورد
کارفرما حق اخراج نداره مگر به ۲ دلیل،رعایت نکردن ضوابط و آیین نامه های داخلی شرکت
حالت دوم در واقع میشه یجور استعفا که از جانب خود کارگر مطرح میشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
کارفرما حق اخراج نداره مگر به ۲ دلیل،رعایت نکردن ضوابط و آیین نامه های داخلی شرکت

واسه اونایی که قرارداد دارند بله ، یکی مثه من اصلا قرار داد نبسته ! داریم عین کارگر روز مزد کار میکنیم با این تفاوت که حقوقمون رو بعد از 2 ماه کار هنوز ندادند !:)

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585

فرمایش شما صحیحه اما متاسفانه به کرات مشاهده شده که توی هیئت های حل اختلاف وزارت کار مواردی هست که حتی اگه هیئت رای به بازگشت به کار برای کارگر بده کارفرما میتونه اعلام عدم صلاحیت کارگر و یا عدم نیاز به تخصص رو بکنه و نهایتا" هیئت , کارفرما رو محکوم به پرداخت کلیه حق و حقوق کارگر تا روز آخر میکنه.این نهایت لطف هیئتهاست.
اما اگر محل کار کارگر دارای شورای کار باشه توی اینگونه موارد کارفرما هیچ غلطی نمی تواند بکند ( تکبیر )

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
فرمایش شما صحیحه اما متاسفانه به کرات مشاهده شده که توی هیئت های حل اختلاف وزارت کار مواردی هست که حتی اگه هیئت رای به بازگشت به کار برای کارگر بده کارفرما میتونه اعلام عدم صلاحیت کارگر و یا عدم نیاز به تخصص رو بکنه و نهایتا" هیئت , کارفرما رو محکوم به پرداخت کلیه حق و حقوق کارگر تا روز آخر میکنه.این نهایت لطف هیئتهاست.
اما اگر محل کار کارگر دارای شورای کار باشه توی اینگونه موارد کارفرما هیچ غلطی نمی تواند بکند ( تکبیر )

تکــــــــــــتیر

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
واسه اونایی که قرارداد دارند بله ، یکی مثه من اصلا قرار داد نبسته ! داریم عین کارگر روز مزد کار میکنیم با این تفاوت که حقوقمون رو بعد از 2 ماه کار هنوز ندادند !:)

قرارداد هم نبسته باشید مشکلی نیست،فقط کافیه یک نفر شاهد باشه که شما اونجا کار کردید،همین !

تسلط به قوانین خیلی از مشکلات رو حل میکنه
و البته تو شهرای بزرگ هم اون مشکل آخری که گفتید حل شدس

fafaly

Registered User
لایک‌ها
159
550 هزار تومان

اگر یک سال سابقه دارید و دیپلم هستید حقوق پایه رو میگیرید احتمالا سمت راست فیش حقوقتون حدودو 750 هست

کمترین حقوق ممکن ولی قانونی رو میگیرید

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
عزیز شما مثل اینکه اول تایپیک رو نخوندید.بنده مدرکم لیسانس هست و ربطی به شغلم نداره اصلا.فیش حقوقی هم ندارم اصلا.اصلا جایی که کار میکنم شرکت نیست و مغازه حساب میشه(بنکداران)

fafaly

Registered User
لایک‌ها
159
عزیز شما مثل اینکه اول تایپیک رو نخوندید.بنده مدرکم لیسانس هست و ربطی به شغلم نداره اصلا.فیش حقوقی هم ندارم اصلا.اصلا جایی که کار میکنم شرکت نیست و مغازه حساب میشه(بنکداران)
عزیز جان برای همین گفتم دیپلم حساب شدید توی کارتون

شما حقوق کف قانون کار رو میگیرید

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
حقوق پرداختی با بییمه ربط داره؟من میتونم با مدرک لیسانس حقوق این شغل رو بگیرم؟

منکه مدرکم بالاتر هست و حداقل کار هم انجام نمیدم.یعنی حقوق من باید چقدر باشه؟

Last edited:

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
با سلام.من میخوام بدونم چقدر باید حقوق بگیرم.من مدرکم لیسانس مهندس شیمی هست و در یک انبار مواد غذایی 2 ساله دارم به عنوان انبار دار کار میکنم(درسته مدرکم با کارم اصلا همخونی نداره).سال اول حقوقم ماهی 450 بود بدون بیمه.امسال 550 هست با بیمه.میخوام بدونم من چقدر باید حقوق بگیرم؟کم نمیگیرم؟از ساعت 8 تا 12:30 و از ساعت 16:30 تا 19:30 سرکار میرم

کارمند بودن در کشورهای با سیستم اقتصادی سرمایه داری عموما همین هست.
حقوق شما کم هست، اما همین که کار می کنید خودش خوبه.

من روزی که در شهر غریب مشغول به کار شدم، حقوقم 175 تومن بود و اجاره خونم 120.
اما کم کم اوضاع بهتر شد شکر خدا.
اگر نشسته بودم به امید کاری که از روز اول حقوق بالا داشته باشه، همین شغل فعلی رو هم نداشتم.

اما توصیه من - برای کارمندان: سعی کنید در کار خودتون یک جور تخصصی را کسب کنید که به راحتی قابل جایگزینی نباشید. وگرنه صاحب کار می تواند هر چقدر بخواهد به شما اجحاف کند و اگر ناراضی بودید، اخراج و نفر بعد.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
درمورد شغلم باید بگم هرکسی شاید نتونه بیاد چون توی ورود و خروج جنس تاثیر داره و صاحب مغازه هم هرکسی رو نمیاره مگر اینکه آشنا باشه و اتمینان داشته باشه بهش.در ضمن من کلید مغازه و انبار مغازه که جای دیگه هست رو دارم ولی بنده حاضر نیستم 100 تک تومنی هم کم و زیاد کنم

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
درمورد شغلم باید بگم هرکسی شاید نتونه بیاد چون توی ورود و خروج جنس تاثیر داره و صاحب مغازه هم هرکسی رو نمیاره مگر اینکه آشنا باشه و اتمینان داشته باشه بهش.در ضمن من کلید مغازه و انبار مغازه که جای دیگه هست رو دارم ولی بنده حاضر نیستم 100 تک تومنی هم کم و زیاد کنم
خوب این می تونه «قدرت چانه زنی» شما رو بالا ببره.
یعنی می توانید از کارفرما در مواقع مختلف تقاضای حقوق بالا تر داشته باشید.

در شرکت های مهندسی که من مشغول به کار بوده ام، این یک امر معمول محسوب میشود. و کسانی که تخصص، بازدهی، یا موقعیت خاصی داشتند به دفعات از مدیریت درخواست می کردند که حقوقشان را اضافه کند، وگرنه شرکت را ترک می کنند.
مدیر هم میدید اگر بخواهد بجای آنها بگردد و شخص دیگری بیابد که به همان اندازه کارایی داشته باشد و آموزش ببیند و بشود به او اطمینان کرد، هزینه ای به مراتب بیشتر خواهد داشت. بنابراین معمولا موافقت می کردند.
اما توجه داشته باشید که نبایستی اعتماد به نفس بی جا داشته باشید، چون این کار ریسک بالایی دارد.
این اشخاصی که می گویم، اطمینان داشتند که از شرکت هم بروند جای دیگری برای آنها کار هست، و لاف بیخود نمی زدند.

بالا