gamekhor2007
Registered User
اگر خارج از زمان کار بار برای مغازه بیاد من خالی میکنم و فرضا اگر 1 ساعت طول کشید بعدا 1 ساعت دیرتر میام مغازه.خوب این قانون کار روی چه حسابی 478 پایه حقوق تعیین میکنه؟
اگر خارج از زمان کار بار برای مغازه بیاد من خالی میکنم و فرضا اگر 1 ساعت طول کشید بعدا 1 ساعت دیرتر میام مغازه.خوب این قانون کار روی چه حسابی 478 پایه حقوق تعیین میکنه؟
ا
اون دوستانی که زیر این مبلغ میگیرن،خیلی راحت میتونن به هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما شکایت کنن و خشتک کارفرمای عزیز رو روی سرش بکشونن :-D
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
دوست عزیز ناراحت نشی ولی کارفرماد خیلی شما رو دست کم میگیره و داره ازت سو استفاده میکنه.کجای دنیا تخلیه بار رو با ساعات کار عادی یکی میدونن.شما اگه وظیفت فقط تخلیه و بار گیری باشه حداقل روزی 50 باید بهت بده.چون کار خیلی سختیه.بعد یه مدت دچار کمر درد و هزارو یک مریضی میشی.اگه دنبال پول درآوردن از همین الان هستی کارتو ادامه بده سعی کن کارو خوب یاد بگیری(مثلا یاد بگیر از کجا چه جنسی میتونی مناسب بخری و کجا به قیمت بفروشی)یه وانت پیکان جور کن بزن تو کار پخش مواد غذایی.چکی بخر با قیمت پایین تر از بقیه رقبات به صورت نقدی بفروش.فروشت کم میشه ولی بهتر از نسیه فروشیه کم کم تو کارت جا میفتی با بازار هم آشنا میشی.
دریافتیتون چقدر هست دقیق؟با سلام.من میخوام بدونم چقدر باید حقوق بگیرم.من مدرکم لیسانس مهندس شیمی هست و در یک انبار مواد غذایی 2 ساله دارم به عنوان انبار دار کار میکنم(درسته مدرکم با کارم اصلا همخونی نداره).سال اول حقوقم ماهی 450 بود بدون بیمه.امسال 550 هست با بیمه.میخوام بدونم من چقدر باید حقوق بگیرم؟کم نمیگیرم؟از ساعت 8 تا 12:30 و از ساعت 16:30 تا 19:30 سرکار میرم
دوست عزیز کسانی که رفتن شکایت کردن فقط تونستن در مدت کوتاهی خشتک کارفرما رو سرش بکشن بعد کارفرما چنان بلایی سرشون آورده که خشتک کارفرما رو کشیدن سر خودشون.
شکایت از کارفرما تو ایران یعنی بیکار شدن حتی اگه به نون شب محتاج باشی. فقط توی کارگاهها و شرکتهایی که دولتی هستند و یا زیر نظر بنیاد هایی مثل بنیاد مستضعفان و بنیاد شهید و .... احتمال حمایت شورای کار از شاکی هست وگرنه بخش خصوصی همون روز بعد از شکایت با هر بهونه ای اخراجتون میکنه.
اخراج هم اگر بکنه و شما وارد به حقوقت باشی بازم میشه پدرش رو درآاورد
کارفرما حق اخراج نداره مگر به ۲ دلیل،رعایت نکردن ضوابط و آیین نامه های داخلی شرکت
حالت دوم در واقع میشه یجور استعفا که از جانب خود کارگر مطرح میشه
دریافتیتون چقدر هست دقیق؟
فرمایش شما صحیحه اما متاسفانه به کرات مشاهده شده که توی هیئت های حل اختلاف وزارت کار مواردی هست که حتی اگه هیئت رای به بازگشت به کار برای کارگر بده کارفرما میتونه اعلام عدم صلاحیت کارگر و یا عدم نیاز به تخصص رو بکنه و نهایتا" هیئت , کارفرما رو محکوم به پرداخت کلیه حق و حقوق کارگر تا روز آخر میکنه.این نهایت لطف هیئتهاست.اخراج هم اگر بکنه و شما وارد به حقوقت باشی بازم میشه پدرش رو درآاورد
کارفرما حق اخراج نداره مگر به ۲ دلیل،رعایت نکردن ضوابط و آیین نامه های داخلی شرکت
حالت دوم در واقع میشه یجور استعفا که از جانب خود کارگر مطرح میشه
فرمایش شما صحیحه اما متاسفانه به کرات مشاهده شده که توی هیئت های حل اختلاف وزارت کار مواردی هست که حتی اگه هیئت رای به بازگشت به کار برای کارگر بده کارفرما میتونه اعلام عدم صلاحیت کارگر و یا عدم نیاز به تخصص رو بکنه و نهایتا" هیئت , کارفرما رو محکوم به پرداخت کلیه حق و حقوق کارگر تا روز آخر میکنه.این نهایت لطف هیئتهاست.
اما اگر محل کار کارگر دارای شورای کار باشه توی اینگونه موارد کارفرما هیچ غلطی نمی تواند بکند ( تکبیر )
واسه اونایی که قرارداد دارند بله ، یکی مثه من اصلا قرار داد نبسته ! داریم عین کارگر روز مزد کار میکنیم با این تفاوت که حقوقمون رو بعد از 2 ماه کار هنوز ندادند !
فرمایش شما صحیحه اما متاسفانه به کرات مشاهده شده که توی هیئت های حل اختلاف وزارت کار مواردی هست که حتی اگه هیئت رای به بازگشت به کار برای کارگر بده کارفرما میتونه اعلام عدم صلاحیت کارگر و یا عدم نیاز به تخصص رو بکنه و نهایتا" هیئت , کارفرما رو محکوم به پرداخت کلیه حق و حقوق کارگر تا روز آخر میکنه.این نهایت لطف هیئتهاست.
اما اگر محل کار کارگر دارای شورای کار باشه توی اینگونه موارد کارفرما هیچ غلطی نمی تواند بکند ( تکبیر )
550 هزار تومان
عزیز جان برای همین گفتم دیپلم حساب شدید توی کارتونعزیز شما مثل اینکه اول تایپیک رو نخوندید.بنده مدرکم لیسانس هست و ربطی به شغلم نداره اصلا.فیش حقوقی هم ندارم اصلا.اصلا جایی که کار میکنم شرکت نیست و مغازه حساب میشه(بنکداران)
با سلام.من میخوام بدونم چقدر باید حقوق بگیرم.من مدرکم لیسانس مهندس شیمی هست و در یک انبار مواد غذایی 2 ساله دارم به عنوان انبار دار کار میکنم(درسته مدرکم با کارم اصلا همخونی نداره).سال اول حقوقم ماهی 450 بود بدون بیمه.امسال 550 هست با بیمه.میخوام بدونم من چقدر باید حقوق بگیرم؟کم نمیگیرم؟از ساعت 8 تا 12:30 و از ساعت 16:30 تا 19:30 سرکار میرم
خوب این می تونه «قدرت چانه زنی» شما رو بالا ببره.درمورد شغلم باید بگم هرکسی شاید نتونه بیاد چون توی ورود و خروج جنس تاثیر داره و صاحب مغازه هم هرکسی رو نمیاره مگر اینکه آشنا باشه و اتمینان داشته باشه بهش.در ضمن من کلید مغازه و انبار مغازه که جای دیگه هست رو دارم ولی بنده حاضر نیستم 100 تک تومنی هم کم و زیاد کنم