• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره موسسه اعتباری آرمان

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
نه نشده ولی بدر توس و الزهرا تو پرداخت سپرده ها تو مشهد مشکل داشتن اونم از موقعی که ادغام شد و اساسنامه تصویب شد 94/4/24،مشکلشونو قول دادن برطرف کنن.
خانوم الهه.آتش شما هنوز 40 میلیون و جای سرمایه گذاری نکردین؟
نه هنوز فعلا روزشمار 10 درصد هست موندم کجا سرمایه گذاری کنم شما نظرتون چیه؟

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
فردا میخوام برم موسسه آرمان(فرشتگان)هم سوداین ماه بردارم هم اول این ماه حسابم یک سالش تموم شد ولی حساب 5 ساله بود پارسال به غیر از سود،0.5 درصدم همون اول بهم به عنوان جایزه دادن ببینم امسالم اون0.5 درصد واریز می کنن یا نه بعد ببینم اوضاع شعب چطوره خبراشو چه خوب چه بد میزارم اینجا

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
فردا میخوام برم موسسه آرمان(فرشتگان)هم سوداین ماه بردارم هم اول این ماه حسابم یک سالش تموم شد ولی حساب 5 ساله بود پارسال به غیر از سود،0.5 درصدم همون اول بهم به عنوان جایزه دادن ببینم امسالم اون0.5 درصد واریز می کنن یا نه بعد ببینم اوضاع شعب چطوره خبراشو چه خوب چه بد میزارم اینجا
تمدیدش کردین ؟

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان نزدیک شهرری شعبه ارمان کجاس؟
از اون سودهای 32 درصد داریم؟
چون شنیدم هر شعبه فرق داره

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
ببخشید چند روز کامپیوترم مشکل داشت نمیتونستم باهاش وصل بشم فقط با گوشی مطالب بچه ها رو میخوندم
حساب آرمان(فرشتگان)یک سال تمدید کردم از اون نیم درصد که پارسال موقعی که حساب باز کردم به عنوان جایزه شعبه داده بود خبری نبود برا بستن حسابم هیچ مشکلی نداشتن ،کلا اوضاع تو مشهد شعبه فرشتگان خوب بود ببخشید اگه با تاخیر جواب دادم

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
ببخشید چند روز کامپیوترم مشکل داشت نمیتونستم باهاش وصل بشم فقط با گوشی مطالب بچه ها رو میخوندم
حساب آرمان(فرشتگان)یک سال تمدید کردم از اون نیم درصد که پارسال موقعی که حساب باز کردم به عنوان جایزه شعبه داده بود خبری نبود برا بستن حسابم هیچ مشکلی نداشتن ،کلا اوضاع تو مشهد شعبه فرشتگان خوب بود ببخشید اگه با تاخیر جواب دادم
سپاس دوست عزیز

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
تهران چند شعبه مختلف آرمان سود یکساله رو نرخهای متفاوت میگن.چرا؟؟؟

Last edited:

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
آرمان برای تکمیل مجوزش باید یک مبلغ سنگین نزد بانک مرکزی وصیغه بزاره. تا زمانی که این مبلغ این وصیغه تکمیل بشه سپرده های با سود بالا باز میکنه بعد از گرفتن مجوز سود سپرده هاش پایین میاد. تا او موقع هم بانک مرکزی کاری بهش نداره چون در اصل داره پول رو برای بانک مرکزی جمع میکنه..

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
صبح موسسه آرمان بودم
1-دفترچه حسابمو عوض کردن و یک دفترچه جدید بهم دادن(دفترچه از اون حالتای میرزا بنویسی در اومده بود خیلی بهتر شده بود ثبت ماشینی داشت و....)
2-تو دفترچه سود واریزی رو 5 9 1394 ثبت شده بود
3-برا برداشت و واریز به حساب هم فیش با ثبت ماشنی دادن بهم
کلا حس خوبی بهم داد تو اون موقع هم 3و4 نفر اومدن حساب باز کرنن(برخلاف همیشه که میدیدم بیشتر برای برداشت سود سپردشون اومدن )
شاید منم یک حساب یکساله دیگه باز کنم

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
صبح موسسه آرمان بودم
1-دفترچه حسابمو عوض کردن و یک دفترچه جدید بهم دادن(دفترچه از اون حالتای میرزا بنویسی در اومده بود خیلی بهتر شده بود ثبت ماشینی داشت و....)
2-تو دفترچه سود واریزی رو 5 9 1394 ثبت شده بود (و ماوتفاوت سود از 1 9 1394 تا5 9 1394) تو دفترچه جدید ریخته بودن
3-برا برداشت و واریز به حساب هم فیش با ثبت ماشنی دادن بهم
کلا حس خوبی بهم داد تو اون موقع هم 3و4 نفر اومدن حساب باز کرنن(برخلاف همیشه که میدیدم بیشتر برای برداشت سود سپردشون اومدن )
شاید منم یک حساب یکساله دیگه باز کنم

بالا