• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره هایپ و اتو سرف ها

h2030n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)
شما که از من چند تا پیرن بیشتر پاره کردید و باتجربه ترید یکسری سوال دارم:
1.این سایت های هایپ با سایت های اتو سرف چه فرقی فو کولند؟:D
2.این جور سایت ها مثلا هایپ ها از کجا می یارند که مثلا روزانه 5 درصد به من سود میدند؟
3.مثلا اگرمن توی یک سایت هایپ 10 دلار بزارم و اونا در یک دوره مثلا یک ماه به من روزی 5 درصد سود بده بعد از یک ماه اون 10 دلار اولیه من رو هم بر می گردونند یا نه؟
4.چرا همه هایپ ها آخر سر کلاه بردار می شند؟

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
راستش من خیلی پیرهن تواینکار پاره نکردم ولی تا جایی که اطلاعاتم قد بده جوابم میدم امیدوارم که بدرد بخور باشند

هایپ ها با اتوسرف ها از لحاظ ظاهر کاملا متفاوت هستند ولی از نظر باطنی تفاوت چندانی ندارند توضیح میدم
ببنید هایپ ها سایتها یی هستند که به ازای سرمایه گذاری که در اونها می کنید روزانه هفتگی یا ماهیانه درصدی رو بعنوان سود بهتون پرداخت میکنند ( البته اگر پرداخت کنند) برای دریافت این سود شما لازم نیست کار خاصی بجز عضویت و سرمایه گذاری انجام بدید
اتوسرف ها سایتهایی هستند که دقیقا مثل هایپ ها بعد از عضویت درصدی از اصل سرمایه تون رو به شما بعنوان سود پرداخت میکنند که اکثریتشون بصورت ماهیانه پرداخت دارند اما با این تفاوت ها
- برای دریافت سود لازمه تا هر روز تعداد مشخصی سایت رو بعنوان تبلیغات تماشا کنید یا همون سرف کنید مثل لازمه تا 10 - 30 یا حتی 100 سایت در روز بازدید کنید اینکار بصورت اتوماتیک و از طریق نرم افزار موجود روی سایت اتوسرف مربوطه انجام میشه ولازم نیست شما بصورت دستی اینکار رو انجام بدید . اگه یک روز شما سرف نکنید سودی هم دریافت نحواهید کرد
- پرداخت ها اغلب بصورت ماهیانه است و شرایط خاصی هم داره مثلا باید سطح موجودی تان یه یک مقدار مشخصی برسه مثلا تا 10 دلار جمع نکنید نمی تونید برداشت کنید یا شرایط دیگه

2-شاید بشه گفت 90 درصد هایپ ها و اتوسرف ها سودشون را از طریق سرمایه گذاری های جدید انجام میدند یعنی پول نفرات جدید رو میدند به نفرات قبلی و خب به همین خاطر هم زمانی که میزان سرمایه گذاری های جدید کم بشه سایت مطمئنا حمع میکنه و غیبش میزنه که به اصطلاح میگیم اسکم شده یا کلاهبردار شده
تعداد خیلی کمی از سایت ها هم هستند که بازاهای مالی نظیر فارکس - فلزات گرانبها - معاملات املاک و یا سایر سایتهای سرمایه گذاری اینترنتی و یا شرکتهای سرمایه گذاری غیر اینترنتی سرمایه گذاری و تجارت میکنند که البته همونطور گه گفتم تعداشون بسیار کمه - اغلب بصورت خصوصی عضو میگیرند - سود کمی میدند - عمر بیشتری دارند و تبلیغات جندان گسترده ای ندارند

3- برخی از هایپ ها اصل سرمایه رو پس میدند و بسیاری هم نه باید شرایط هر سایت رو قبل از سرمایه گداری مطالعه کنید

4- به بند 2 رجوع کنید

h2030n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روبی جان دستت درد نکنه از اینکه به سوالات جواب دادی:D
در مورد سوال دوم یک جا گفتید که " بازاهای مالی نظیر فارکس - فلزات گرانبها - معاملات املاک و یا سایر سایتهای سرمایه گذاری اینترنتی و یا شرکتهای سرمایه گذاری غیر اینترنتی سرمایه گذاری و تجارت میکنند" خوب چطوری می تونیم خودمون به صورت مستقیم و بدون واسطه تو این بازار ها کار کنیم اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید:happy:

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
خواهش میکنم

خب یکی یکی جواب میدم
1- فارکس - فلزات گرانبها مثل طلا و نقره و پلاتین : برای این کار سایتهایی زیادی وجود دارند که اصطلاحا به اونا بروکر میگند کافیه یک حستجو توی گوگل روی کلمه فارکس کنید چند تا فاروم و سایت خوب ایرانی تو این زمنیه هست که من آدرس دقیقشون رو الان ندارم . تو همین فاروم هم یک تالار مجزا برای درآمد از طریق تجارت در فارکس هست که البته خیلی خیلی ناقصه . دوستانی نظیر شروین با آی دی shervinv هم هستند که مدت زیادی دنبال اینکار هستند یه پی ام بهشون بزنید ضرر نمی کنید.
برای اینکه خودتون مستقیما وارد این تجارتها بشید بایستی دوره های آموزشی کاملی رو طی کنید بدون تجربه و آموزش اصلا سراغ اینکار نرید
2- سرمایه گذاری های اینترنتی : سایتهایی هستند که از لحاظ اطمینان و اعتبار به مراتب بهتر از هایپ ها هستند این سایتها درآمدشون رو برخلاف هایپ های معمولی از سرمایه های جدید بدست نمیارند بلکه مبتنی بر تجارت در فارکس یا بورس و غیره هستند مشکل اینکه که این سایتها معمولا سود کمی میدند معمولا حدود 10 درصد درماه و حداقل سرمایه گذاری بالایی دارند معمولا 1000 دلار به بالا البته چندتایی هم هستند که با 100 دلار میتونید توشون سرمایه گذاری کنید
3- سرمایه گذاری در املاک و سایر سرمایه گذاری های غیر اینترنتی : خب مسلمه که یک ایرانی نمیتونه توی اینگونه سرمایه گذاری ها مثلا در آمریکا یا فرانسه وارد بشه ولی میتونید تو همین ایران اینکار رو بکنید این سرمایه گذاری ها ریسک به مراتب پایین تری نسبت به سایر انواغ سرمایه گذاری دارند مثلا خرید اوراق مشارکت با سود اخیرا 15.5 درصد سالیانه - سرمایه گذاری در بانک ها و موسسات مالی با سود بین 17 تا 22 درصد سالیانه البته بلند مدت - سرمایه گذاری در املاک از طریق شرکت های ساخت وساز فکر کنم سودی حدود 20 تا 25 درصد بدند سرمایه گذاری در سایر موارد مثلا موبایل و ...
مسلما اینگونه سرمایه گذاری ها هم نیاز به سرمایه اولیه زیادی دارند
4- بورس : بورسهای خارج از کشور مثل بورس نیویورک برای کسانی که مقیم ایران باشند که غیرممکنه اما بورس های داخل کشور رو میتونید مستقیما هم سرمایه گذاری کنید . حتما توجه داشته باشید که سرمایه گذاری در بورس هم نیاز به همون آموزشها و تجارب ذکر شده در مورد فارکس داره پس بی گذار به آب نزنید

سوال دیگه هم بود در حد اطلاعتم در خدمتم
راستی ببخشید اگه برخی از جوابها تکرار مکررات هستند امیدوارم دال بر بی احترامی نسبت به اطلاعاتتون نشه قصدم این بوده که تا حد ممکن پاسخها کامل باشند
موفق باشید

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Roby :
خواهش میکنم

خب یکی یکی جواب میدم

3- سرمایه گذاری در املاک و سایر سرمایه گذاری های غیر اینترنتی : سرمایه گذاری در املاک از طریق شرکت های ساخت وساز فکر کنم سودی حدود 20 تا 25 درصد بدند سرمایه گذاری در سایر موارد مثلا موبایل و ...
مسلما اینگونه سرمایه گذاری ها هم نیاز به سرمایه اولیه زیادی دارند
4- بورس : بورس های داخل کشور رو میتونید مستقیما هم سرمایه گذاری کنید . حتما توجه داشته باشید که سرمایه گذاری در بورس هم نیاز به همون آموزشها و تجارب ذکر شده در مورد فارکس داره پس بی گذار به آب نزنید

موفق باشید

این شرکتای ساخت و سازم کمی از هایپ ندارن پولتو بالا میکشن هیچ کاریم نمیتونی بکنی دستتم به هیجا بند نیست:cool:
کسی راجع به بورس ایران اطلاعاتی داره بگه چقدر سود میتونی بکنی و ....(کامل)

mbadrian54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید من خیلی گشتم تو این سایت ها از هیچکدوم پول گیرم نیومده بجز یک سایت هایپ من حتی نت ورک هم کار کردم اونم شرایط خودشو داره اما به هر حال من از این سایت هایپ خیلی راضیم فعلا البته ادم باید حواسش جمع باشه و به موقع پولش رو بیرون بکشه

h2030n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان بازم ممنون از اینکه به این تاپیک اومدید
ببینید دوستان من با سرچ توی گوگل و مطالعه چند سایت در مورد فارکس یه چیزای دست گیرم شد که اینجا می نویسم البته با اجازه اساتید:
فارکس یک بازار جهانی مبادلات ارز هست که به جز روزهای شنبه و 1شنبه می تونید توش کارکنید و یک جورایی میشه گفت شبیه به بورس است و در یک سایت خوندم که فارکس یکی از پر ریسک ترین بازارهای سرمایه در جهان می باشد و 99 درصد افراد تازه وارد در آن ضرر می کنند و خوندم که حد اقل سرمایه گذاری توی این بازار 500 دلار است و این بازار مکان خاصی نداره و در اصل یک بازار بین بانک هاست البته من هیچ تجربه ای در این باره ندارم
به نظر من برای شروع اول باید یک کتاب درباره بورس خوند و بعد از اون در مورد فارکس اطلاعاتمون رو کامل کنیم و بعد دست به کارشیم.
به نظر من دلیل اینکه در مورد فارکس مطلب کمه اینه که رفرال گیری توش نداره اگه بود اونوقت همه برای کسب رفرال توضیح مفصل در موردش می دادند:rolleyes: نظر شما چیه؟
دوستان شما کتابی که در بازار ایران باشه که بورس و فارکس رو توضیح داده باشه سراغ ندارید؟

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به قضیّـۀ HYIP و Autosurf به عنوان یک نوع بازی نگاه می کنم....
از نظر من برای تفریح کردن میتونه کار جالبی باشه. (مخصوصاً برای ما ایرانی ها که امکانات تفریحی چندانی نداریم و مثل آمریکایی ها چیزی به اسم Las Vegas هم برامون وجود نداره!!!!)
HYIP و Autosurf باعث میشن که حدأقل ملّت سراغ PTC و PTS نرن و وقت خودشون رو طلف نکنند و بیخودی هم امیدوار نباشن.
البتّه به شرطی که بیشتر با دید سرگرمی و نه کسب درآمد های آنچنانی به قضیّه نگاه کنیم.

بالا