خواهش میکنم
خب یکی یکی جواب میدم
1- فارکس - فلزات گرانبها مثل طلا و نقره و پلاتین : برای این کار سایتهایی زیادی وجود دارند که اصطلاحا به اونا بروکر میگند کافیه یک حستجو توی گوگل روی کلمه فارکس کنید چند تا فاروم و سایت خوب ایرانی تو این زمنیه هست که من آدرس دقیقشون رو الان ندارم . تو همین فاروم هم یک تالار مجزا برای درآمد از طریق تجارت در فارکس هست که البته خیلی خیلی ناقصه . دوستانی نظیر شروین با آی دی
shervinv هم هستند که مدت زیادی دنبال اینکار هستند یه پی ام بهشون بزنید ضرر نمی کنید.
برای اینکه خودتون مستقیما وارد این تجارتها بشید بایستی دوره های آموزشی کاملی رو طی کنید بدون تجربه و آموزش اصلا سراغ اینکار نرید
2- سرمایه گذاری های اینترنتی : سایتهایی هستند که از لحاظ اطمینان و اعتبار به مراتب بهتر از هایپ ها هستند این سایتها درآمدشون رو برخلاف هایپ های معمولی از سرمایه های جدید بدست نمیارند بلکه مبتنی بر تجارت در فارکس یا بورس و غیره هستند مشکل اینکه که این سایتها معمولا سود کمی میدند معمولا حدود 10 درصد درماه و حداقل سرمایه گذاری بالایی دارند معمولا 1000 دلار به بالا البته چندتایی هم هستند که با 100 دلار میتونید توشون سرمایه گذاری کنید
3- سرمایه گذاری در املاک و سایر سرمایه گذاری های غیر اینترنتی : خب مسلمه که یک ایرانی نمیتونه توی اینگونه سرمایه گذاری ها مثلا در آمریکا یا فرانسه وارد بشه ولی میتونید تو همین ایران اینکار رو بکنید این سرمایه گذاری ها ریسک به مراتب پایین تری نسبت به سایر انواغ سرمایه گذاری دارند مثلا خرید اوراق مشارکت با سود اخیرا 15.5 درصد سالیانه - سرمایه گذاری در بانک ها و موسسات مالی با سود بین 17 تا 22 درصد سالیانه البته بلند مدت - سرمایه گذاری در املاک از طریق شرکت های ساخت وساز فکر کنم سودی حدود 20 تا 25 درصد بدند سرمایه گذاری در سایر موارد مثلا موبایل و ...
مسلما اینگونه سرمایه گذاری ها هم نیاز به سرمایه اولیه زیادی دارند
4- بورس : بورسهای خارج از کشور مثل بورس نیویورک برای کسانی که مقیم ایران باشند که غیرممکنه اما بورس های داخل کشور رو میتونید مستقیما هم سرمایه گذاری کنید . حتما توجه داشته باشید که سرمایه گذاری در بورس هم نیاز به همون آموزشها و تجارب ذکر شده در مورد فارکس داره پس بی گذار به آب نزنید
سوال دیگه هم بود در حد اطلاعتم در خدمتم
راستی ببخشید اگه برخی از جوابها تکرار مکررات هستند امیدوارم دال بر بی احترامی نسبت به اطلاعاتتون نشه قصدم این بوده که تا حد ممکن پاسخها کامل باشند
موفق باشید