• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خرافه آمد نیامد سرکه انداختن؟

vahid03

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من در قصد دارم برای مصرف خودمون سرکه درست کنم از انگور ولی مادرم میگه برای ما نمیاد و باعث مرگ یکی از فامیل ها میشه ولی من کلا این مورد رو رد کردم ولی باز گفت که در قدیم یکی از فامیل ها درست کرده بود که یک هفته بعد پسرش میمیره که خود مادرم هم شاهد موضوع بوده و همین طور یکی دیگه که اونم گاوشون مرده بوده!!! این حرفا منو هم به شک برده میخوام بدونم واقع اومد یا نیومد سرکه انداختن واقعی هست یا نه؟؟؟ راست خودمم کمی ترسیدم

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
دوستان من در قصد دارم برای مصرف خودمون سرکه درست کنم از انگور ولی مادرم میگه برای ما نماد و باعث مرگ یکی از فامیل ها میشه ولی من کلا این مورد رو رد کردم ولی باز گفت که در قدیم یکی از فامیل ها درست کرده بود که یک هفته بعد پسرش میمیره که خود مادرم هم شاهد موضوع بوده و همین طور یکی دیگه که اونم گاوشون مرده بوده!!! این حرفا منو هم به شک برده میخوام بدونم واقع اومد یا نیومد سرکه انداختن واقعی هست یا نه؟؟؟ راست خودمم کمی ترسیدم
شرو ور

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
چیزی بنام اومد نیومد نداریم اینا همه خرافاتهای سنتی هستند

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من با شما موافقم ولی این مرگ پسره اون فامیل ما در قدیم کمی به ترس انداختتم...
خب اگه با حرفش موافقی و اونو خرافات می دونی،دیگه از اون مرگ پسر فامیلاتون چرا میترسی؟:android30:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
باو اگه میخوای این چرندیاتو باور کنی 100 هزار میلیارد دلیام نیاری حرف خودتو میرنی بازم.اینا کسشعره عزیز من تو اسلامم اینا نیومده واقعا که :confused:

Sent from my C6903 using Tapatalk

vahid03

Registered User
لایک‌ها
9
باو اگه میخوای این چرندیاتو باور کنی 100 هزار میلیارد دلیام نیاری حرف خودتو میرنی بازم.اینا کسشعره عزیز من تو اسلامم اینا نیومده واقعا که :confused:

ببین من هم باور ندارم ولی بزارید جریان مردن گاو اون یکی فامیل مونو بگم...

اون زنه که مادر بابا بزرگ من بوده موقع گذاشتن سرکه خوشه انگور رو بالا آوارده بود و گفته بود که اگه برای ما سرکه میاد که هیچ اگه نه اون گاو به جای انسان بمیره و بعد سه روز گاوه مرده:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

در اصل اینه که منو ترسونده:confused:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان من در قصد دارم برای مصرف خودمون سرکه درست کنم از انگور ولی مادرم میگه برای ما نمیاد و باعث مرگ یکی از فامیل ها میشه ولی من کلا این مورد رو رد کردم ولی باز گفت که در قدیم یکی از فامیل ها درست کرده بود که یک هفته بعد پسرش میمیره که خود مادرم هم شاهد موضوع بوده و همین طور یکی دیگه که اونم گاوشون مرده بوده!!! این حرفا منو هم به شک برده میخوام بدونم واقع اومد یا نیومد سرکه انداختن واقعی هست یا نه؟؟؟ راست خودمم کمی ترسیدم
بله منم اینو شنیدم و توی فامیل هم خیلی ها بهش اعتقاد دارن اگه براتون آمد نداره نندازین بهتره

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
شما که دست بکار میشی بزن تو کار شراب برای مصرف خانگی
بسیار بسیار عالی و مفید هست

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

vahid03

Registered User
لایک‌ها
9

حالا گام به گام

این مشکل اومد نیومد که رفع بشه کلا تولید ملی رو گسترش میدم تا به امید خدا به خود کفای کامل دست پیدا کنم ;)

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
حالا گام به گام

این مشکل اومد نیومد که رفع بشه کلا تولید ملی رو گسترش میدم تا به امید خدا به خود کفای کامل دست پیدا کنم ;)
داداش این ها خرافاتی بیش نیست
خرافات این ملت را بگاج عظما داد

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

بله بسیار بسیار شغل شریفی هم هست با درآمد عالی :)))

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
به نظر من اگه به چیزی اعتقاد داشته باشی اتفاق میفته و اگرم نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد. یه ضرب المثل هم هست که میگه از هر چی بترسی به سرت میاد o_O
پ.ن : مستند راز رو هم ندیدم :دی

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
عزیز طبق محاسبات من برا شما گربه خونتون میمیره پس نگران نباشید و سرکه بزنید
پ.ن:خرافاتی نباش برادر من این دنیا برا خودش نظم و منطق داره

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710

اگه به یه چیزایی اعتقاد داشته باشی برکت خونه رو از بین میبره این کار ;)

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
خودت داری میگی خرافه ای بیش نیست .
با انگور سیاه بنداز :rolleyes:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

منم قبول دارم کرسی شعره ولی یه مسایلی پیش میاد که ادم باورش نمیشه اینا خرافاته
حدود ۱۰ سال پیش دوتا کبوتر از عموم اوردم خونمون و یک هفته نگه داشتم کل اون هفته پدرم بیکار بود:-S
بعدش رفتم کبوتراشو دادم مشکل حل شد.
چون دلیل علمی براش پیدا نکردیم میگم کرسی شعره
پس هیپنوتیزم هم حتما کرسی شعره؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
منم قبول دارم کرسی شعره ولی یه مسایلی پیش میاد که ادم باورش نمیشه اینا خرافاته
حدود ۱۰ سال پیش دوتا کبوتر از عموم اوردم خونمون و یک هفته نگه داشتم کل اون هفته پدرم بیکار بود:-S
بعدش رفتم کبوتراشو دادم مشکل حل شد.
چون دلیل علمی براش پیدا نکردیم میگم کرسی شعره
پس هیپنوتیزم هم حتما کرسی شعره؟

Sent from my C5303 using Tapatalk
باو دم عیدی جون هر کی دوس داری تو یکی شعر نگو
015.gif
آخه عزیز من هیپنوتیزم که جیز عجیب غریبی تیست و دلیل علمی اون هم که هست! واقعا میفهمی چی میگی؟ یعنی یه چیزی گفتی من براش جواب ندارم.فقط بگو کی گفته دلیل علمی نداره هیپنوتیزم؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
منم میگم اینا کرسی شعره ، اما چند اتفاق هست که هیچ وقت نتونستم هضمشون کنم فی المثل
ما یه دوستی داشتیم بهمون بدهکار بود ، می دونستیم زیاد وضعش خوب نیس آ ولی گفتیم یه مقدار از پول ما رو برگردون ، اولیه بار که برگردوند مین برد کامپیوتر من رفت رو هوا ، دوستم مذهبی دارم که می گفت از تاثیرات شوم اونه : دی اما من می گفتم چرنده ، حالا همین دیروز دوستم به اون زنگ زده گفته پول بیار ! مانیتور همین دوستی که زنگ زد سوخت ..
تو دانشگاه کار می کردم DVD نیاز داشتم ، مسول اونجا گفت تو که این همه زحمت می کشی بیا 5 و 6 تا از dvd های دانشگاه رو ببر ، منم یه حسی بهم گفت این کارو نکن ولی به خودم گفتم این جور ترس ها ریشه علمی نداره ، ضمن اینکه حقمه اما از ته دل هم شک داشتم این کار درستی باشه - دی ودی ها رو بردم اما رایترم داستان دار شد !..

یک بار بدهکار شده بودم ، هیچی راهی به ذهنم نمی رسید که چه کنم ، دانشجو بودم و پول شهریه ام هم به دور از چشم پدر حیف و میل کرده بودم اونم تو یک شهر غریب ، تنها کاری که می تونستم بکنم این بود که هفت ساعت تمام یک جمله از کتاب " کلام تو تو عصای معجزه گر توست " در مورد بدهی بود تکرار کردم و اون بدهی به شکلی ناخوشایند حل شدند ..

قبلا" به مدت یک سال خواب ها یاداشت می کردم ، یکی از اون خواب ها این بود : یه بار خواب دیدم سرم به جنین خانمی خورد و صدای شکستن اومد ، اون موقع اون دختر حامله هم نبود ، چند سال بعد اون خانم با دشواری بسیار بچه اشو به دنیا اورد ، یا تو اون دفتر یاداشت کرده بودم که دوستم از سربازی معاف شد در حالی که اون سالها هیچ دلیلی برا معافی اش نبود اما زمان احمد نژادی با جریان چند برادری معاف شد ..

شخصا" به علم بیشتر اعتقاد دارم تا .... ولی حس می کنم مواردی مث اعتقادات حتی اگر خرافی باشه روی ما و زندگی امون تاثیر می زاره ..به خصوص اگه اون خرافات رو والدین ما به ما منتقل کرده باشن ، در مواردی که ضروری است دلیلی نداره به اون خرافات اهمیت بدیم و از کار زندگی خودمون بزنیم ، اما در مواردی که تاثیری تو زندگی ما ندارن مث همین جریان سرکه بهتره که امتحان نکنیم ( نظر شخصی منه - شاید هم اشتباه باشه )

بالا