abdolrahim1
Registered User
- نوشتهها
- 1,579
- لایکها
- 326
فکر کنم بهش رویای صادقه می گن برای خود من 2 بار اتفاق افتاد هنوزم یادمه!منم میگم اینا کرسی شعره ، اما چند اتفاق هست که هیچ وقت نتونستم هضمشون کنم فی المثل
ما یه دوستی داشتیم بهمون بدهکار بود ، می دونستیم زیاد وضعش خوب نیس آ ولی گفتیم یه مقدار از پول ما رو برگردون ، اولیه بار که برگردوند مین برد کامپیوتر من رفت رو هوا ، دوستم مذهبی دارم که می گفت از تاثیرات شوم اونه : دی اما من می گفتم چرنده ، حالا همین دیروز دوستم به اون زنگ زده گفته پول بیار ! مانیتور همین دوستی که زنگ زد سوخت ..
تو دانشگاه کار می کردم DVD نیاز داشتم ، مسول اونجا گفت تو که این همه زحمت می کشی بیا 5 و 6 تا از dvd های دانشگاه رو ببر ، منم یه حسی بهم گفت این کارو نکن ولی به خودم گفتم این جور ترس ها ریشه علمی نداره ، ضمن اینکه حقمه اما از ته دل هم شک داشتم این کار درستی باشه - دی ودی ها رو بردم اما رایترم داستان دار شد !..
یک بار بدهکار شده بودم ، هیچی راهی به ذهنم نمی رسید که چه کنم ، دانشجو بودم و پول شهریه ام هم به دور از چشم پدر حیف و میل کرده بودم اونم تو یک شهر غریب ، تنها کاری که می تونستم بکنم این بود که هفت ساعت تمام یک جمله از کتاب " کلام تو تو عصای معجزه گر توست " در مورد بدهی بود تکرار کردم و اون بدهی به شکلی ناخوشایند حل شدند ..
قبلا" به مدت یک سال خواب ها یاداشت می کردم ، یکی از اون خواب ها این بود : یه بار خواب دیدم سرم به جنین خانمی خورد و صدای شکستن اومد ، اون موقع اون دختر حامله هم نبود ، چند سال بعد اون خانم با دشواری بسیار بچه اشو به دنیا اورد ، یا تو اون دفتر یاداشت کرده بودم که دوستم از سربازی معاف شد در حالی که اون سالها هیچ دلیلی برا معافی اش نبود اما زمان احمد نژادی با جریان چند برادری معاف شد ..
شخصا" به علم بیشتر اعتقاد دارم تا .... ولی حس می کنم مواردی مث اعتقادات حتی اگر خرافی باشه روی ما و زندگی امون تاثیر می زاره ..به خصوص اگه اون خرافات رو والدین ما به ما منتقل کرده باشن ، در مواردی که ضروری است دلیلی نداره به اون خرافات اهمیت بدیم و از کار زندگی خودمون بزنیم ، اما در مواردی که تاثیری تو زندگی ما ندارن مث همین جریان سرکه بهتره که امتحان نکنیم ( نظر شخصی منه - شاید هم اشتباه باشه )