به نقل از Mehrzad6262 :من عضوش نیستم اما می دونم بعد 1 سال می ندازنت بیرون و فعالیت به اون حد و کسی نداره مگه اینکه نفرات اول ایران یا یه کشور در حال توسعه باشی که به تونی تو یک سال اونقدر عضو بگیری !البته بعد یه سال می تونی یه پول کمی بدی و Active بشی اما خوب دیگه عضوی نداری !(مدل پنتاگونو) الان تو تهران 4 تا دفتر که به اصطلاح پرزنت می کنن من 3 تاشو رفتم ! (چون همه نظرمو خواسته بودن سنگ مفت مام که مفت) و باید بگم که بعضی هاشون برای عضو گیری کم لطفی می کنن و به اشتباه دروغ می گن!!اشتباهاشونو تو همین بعد یک سال Out ، حداقل پرداخت کمیسیون60 یا 240 ، 30 سنتی های لول 4 تا 11 یا 11 تا 40 !! حتی تو مثال های که از خودشون می زنن ارقام نجومی شون با عضوا نمی خونه می تونی پیدا کنید.
به نقل از n_sadra :سلام
مي خواستم بدونم كسي تا حالا از EBL در آمد داشته ؟ و آيا كسي هست كه جايزه 2000 دلاري و يا 50000 دلاري اونا رو گرفته باشه ؟ وكلا مي خواستم بدونم كه ميشه به اين سيستم اعتماد كرد يا اينكه كلاهبرداري هستش.
به نقل از Graveworm :بله كساني هستن كه رسيدن و به زودي خواهند رسيد.
اگر ميخواي از نزديك ببيني , بگو تا يه قرار بذاريم از نزديك همه چيرو ببيني
به نقل از Mehrzad6262 :من 1 میلیون تو گلدکوئست ریختم اما حاضر نیستم 30 یا 80 تومن برا EBL بدم. :blink:
وقتی اومدن همه شعبه هاش رو تخته کردن و سایتش رو هم فیلتریدند، اون وقت معلوم میشه که می فهمه یا نهبه نقل از sina1808 :آخه كيهان چه ميفهمه اين چيز ها رو ؟؟ :lol: به قول يكي از دوستان كوهان !:lol:
آقا جان! نشناختي اينا رو!!!!به نقل از sina1808 :در مورد همين سيستم
ميگن داره به ايران ماليات ميده و ... و با بانك هاي ايراني همكاري ميكنه ! چه دليلي داره فيلتر بشه و ... ؟؟
گولد كوئست وضعش فرق ميكرد !! اين ايراني ها تقلب و كلاهبرداري كردن و كل سيستم زير سوال رفت !
اين سيستم در حال حاظر از نظر اقتصادي معقول هست و البته آدم كلاه بردار هم كم نيست ولي نميشه سيستم به اين بزرگي رو زير سوال برد .
البته اگه يكي از همين دفاتر تهران كلاه برداري كنه ممكنه اين سيستم رو هم به كل كلاه بردار معرفي كنن ! :lol:
خدا كنه همون طوري كه شما ميخوايد بشه!به نقل از Green Commerce :روزبه عزیز مطمین باش این سیستم بهیچ مشکلی بر نخواهد خورد
ومطلب روزنامه کیهان حقیقت دارد چون یک شرکتی که ان را تعطیل کردند هیچ ربطی به این گمبانی ندارد
وبخاطر مسایل اخلاقی تعطیل شد ودر این شرکت یک سری ادم که دست به مسایل اخلاقی میزدند دستگیر شدند وهیچ ربطی به ُُEBL ندارد.
اشتباه دقيقا همين جاست به نظر شما سيستم ماترسي توجهي غير از اين ميتونه داشته باشه: شما با قرار دادن آقاي الف در راست و آقاي ب در چپ و.... به پورسانتت ميرسي!به نقل از sina1808 :من عضو هيچ سيستمي نيستم اما دليل اينكه هر چي جلو تر ميريم تقاضا براي عضو شدن كمتر ميشه اينه كه عضو هاي اوليه نميتونن زير مجموعه هاي خودشون رو خوب توجيح كنن و هدفشون اينه كه فقط زير مجموعه دار بشن !
اينطوري هر چه جلوتر ميريم افراد توانايي شون رو براي آوردن افراد جديد از دست ميدن تا جايي كه سيستم فعاليتش كم ميشه و اون سر گروه ها هم خسته ميشن و ميرن سراغ يه سيستم ديگه !
اين فقط نظر منه و ممكنه اشتباه باشه /