• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد EBL

n_sadra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مي خواستم بدونم كسي تا حالا از EBL در آمد داشته ؟ و آيا كسي هست كه جايزه 2000 دلاري و يا 50000 دلاري اونا رو گرفته باشه ؟ وكلا مي خواستم بدونم كه ميشه به اين سيستم اعتماد كرد يا اينكه كلاهبرداري هستش.

V15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اين سيستم رو خودم به شخصه عضو نيستم ولي مثل اينكه طراح سيستم هاي Gold Quest و Gold Mine حالا اومده براي خودش يك سيستم طراحي كرده به نام EBL و اين سيستم احتياج به تعادل زير مجموعه ها هم مثل اينكه نداره.

البته اين رو هم بگم من خودم به همه Gold Quest رو پيشنهاد مي كنم البته اگه بالا دستي هاي درست حسابي داشته باشي. من تا 5 رده از بالا دستي هايم فاميل و دوستانم هستند و خيلي تو زير مجموعه گرفتن كمكم كردن و تو اين حدود 8 ماهي كه عضو هستم حدودا 3000 دلار گرفتم. اين كلاهبرداري ها هم كه شده تو اين سيستم تقصير خود ما ايراني ها هست چون از 580 دلاري كه بابت يك امتياز از زير مجموعه هاشون مي گرفتن فقط 40 دلارش رو مي رفتن و براشون TCO مي گرفتن و باقيش رو مي گذاشتن تو جيب مباركشون.

در هر صورت اگر خواستيد در هر سيستمي عضو بشيد بايد به بالا دستي هايتون اعتماد كامل داشته باشيد و گرنه تو هر سيستمي ميشه كلاهبرداري كرد.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
من عضوش نیستم اما می دونم بعد 1 سال می ندازنت بیرون و فعالیت به اون حد و کسی نداره مگه اینکه نفرات اول ایران یا یه کشور در حال توسعه باشی که به تونی تو یک سال اونقدر عضو بگیری !البته بعد یه سال می تونی یه پول کمی بدی و Active بشی اما خوب دیگه عضوی نداری !(مدل پنتاگونو) الان تو تهران 4 تا دفتر که به اصطلاح پرزنت می کنن من 3 تاشو رفتم ! :D (چون همه نظرمو خواسته بودن سنگ مفت مام که مفت) و باید بگم که بعضی هاشون برای عضو گیری کم لطفی می کنن و به اشتباه دروغ می گن!!:(اشتباهاشونو تو همین بعد یک سال Out ، حداقل پرداخت کمیسیون60 یا 240 ، 30 سنتی های لول 4 تا 11 یا 11 تا 40 !! حتی تو مثال های که از خودشون می زنن ارقام نجومی شون با عضوا نمی خونه می تونی پیدا کنید.
خلاصه که بچه تنبل GoldQuest اومدن پرزنتور EBL و عضو VTeam شدن!:D
و با این آموزش غیر اصولی که دارن و قیمت پایین زود اشباع خواهد شد!(دیگه همه جور صنف و نفری یافت می شه) و تا چند وقت دیگم خدای نکرده این نتورک جرم محسوب می شه :D نمیشه اما خب رشدش خوبه جای عضو شین که اول راست بگه دوم ساپورت بالا سری خوب و صمیمی داشته باشین باهاش
موفق باشین :D

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از Mehrzad6262 :
من عضوش نیستم اما می دونم بعد 1 سال می ندازنت بیرون و فعالیت به اون حد و کسی نداره مگه اینکه نفرات اول ایران یا یه کشور در حال توسعه باشی که به تونی تو یک سال اونقدر عضو بگیری !البته بعد یه سال می تونی یه پول کمی بدی و Active بشی اما خوب دیگه عضوی نداری !(مدل پنتاگونو) الان تو تهران 4 تا دفتر که به اصطلاح پرزنت می کنن من 3 تاشو رفتم ! :D (چون همه نظرمو خواسته بودن سنگ مفت مام که مفت) و باید بگم که بعضی هاشون برای عضو گیری کم لطفی می کنن و به اشتباه دروغ می گن!!:(اشتباهاشونو تو همین بعد یک سال Out ، حداقل پرداخت کمیسیون60 یا 240 ، 30 سنتی های لول 4 تا 11 یا 11 تا 40 !! حتی تو مثال های که از خودشون می زنن ارقام نجومی شون با عضوا نمی خونه می تونی پیدا کنید.
:D

خيلي خوبه كه آدم يه چيزي رو كامل بدونه و بعدش اظهار نظر كنه

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از n_sadra :
سلام
مي خواستم بدونم كسي تا حالا از EBL در آمد داشته ؟ و آيا كسي هست كه جايزه 2000 دلاري و يا 50000 دلاري اونا رو گرفته باشه ؟ وكلا مي خواستم بدونم كه ميشه به اين سيستم اعتماد كرد يا اينكه كلاهبرداري هستش.

بله كساني هستن كه رسيدن و به زودي خواهند رسيد.
اگر ميخواي از نزديك ببيني , بگو تا يه قرار بذاريم از نزديك همه چيرو ببيني :)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Graveworm :
بله كساني هستن كه رسيدن و به زودي خواهند رسيد.
اگر ميخواي از نزديك ببيني , بگو تا يه قرار بذاريم از نزديك همه چيرو ببيني :)

شما کدوم دفتر فعالیت دارین؟
من 1 میلیون تو گلدکوئست ریختم اما حاضر نیستم 30 یا 80 تومن برا EBL بدم. :blink:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از Mehrzad6262 :
من 1 میلیون تو گلدکوئست ریختم اما حاضر نیستم 30 یا 80 تومن برا EBL بدم. :blink:

البته ،
هر شخصی میتونه نظرات و معیارهای خودشو داشته باشه و انتخابش رو انجام بده ;)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
امروز روزنامه كيهان راجب اين سيستم نوشت!

دقيقا همون بحث هايي رو نوشته بود كه با اونا گلد كوئست رو بي آبرو كرد!

هميشه بدم ميومد از كيهان و كيهان خون! :eek:

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
آخه كيهان چه ميفهمه اين چيز ها رو ؟؟ :lol: به قول يكي از دوستان كوهان !:lol: :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از sina1808 :
آخه كيهان چه ميفهمه اين چيز ها رو ؟؟ :lol: به قول يكي از دوستان كوهان !:lol: :D
وقتی اومدن همه شعبه هاش رو تخته کردن و سایتش رو هم فیلتریدند، اون وقت معلوم میشه که می فهمه یا نه :D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اما همون سال که کیهان در مورد گلد نوشت تازه خیلی ها اومدن عضو شدن ببینن چیه که انقدر سود می ده :rolleyes: بالا سری های من می گفتن که 2 هفته بعدش خیلی ها فلش اوت شدن از سر کیهان :eek: :D
نتورکی خوب که بی سر صدا رشد کنه و آموزش اصولی داشته باشه الان یه نتورکیه که من دارم فعالیت می کنم و 4 ماهیه کارشو شروع کرده و من اسموشو تو هیچ فورم و سایتی ندیدم كسي هم ازش چيزي نمي دونه همین بزرگترین حسنشه :rolleyes: برای کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید ;) :blush: (پیغام خصوصی)

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
در مورد همين سيستم

ميگن داره به ايران ماليات ميده و ... و با بانك هاي ايراني همكاري ميكنه ! چه دليلي داره فيلتر بشه و ... ؟؟
گولد كوئست وضعش فرق ميكرد !! اين ايراني ها تقلب و كلاهبرداري كردن و كل سيستم زير سوال رفت !

اين سيستم در حال حاظر از نظر اقتصادي معقول هست و البته آدم كلاه بردار هم كم نيست ولي نميشه سيستم به اين بزرگي رو زير سوال برد .
البته اگه يكي از همين دفاتر تهران كلاه برداري كنه ممكنه اين سيستم رو هم به كل كلاه بردار معرفي كنن ! :lol:

Green Commerce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز وگرامی سیستمهای NETWORKهمه به یک شکل هستند ولی هر سیستم جدید خطاهای سیستمهای دیگر را از بین میبرد در ضمن من یکی از کسانی هستم که به جایزه 2000 دولاری رسیده ام ودر صورت تمایل امادگی بذیرایی از هرکس که مایل به اشنایی با این سیستم را دارد را دارم .....

گروه تجارت سبز ایران
در ضمن این موضوع را من امروز برای توجیه دوستنا نوشتم میتوانید به ان مراجعه بفرمایید
اینجا را کلیک کنید

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از sina1808 :
در مورد همين سيستم

ميگن داره به ايران ماليات ميده و ... و با بانك هاي ايراني همكاري ميكنه ! چه دليلي داره فيلتر بشه و ... ؟؟
گولد كوئست وضعش فرق ميكرد !! اين ايراني ها تقلب و كلاهبرداري كردن و كل سيستم زير سوال رفت !

اين سيستم در حال حاظر از نظر اقتصادي معقول هست و البته آدم كلاه بردار هم كم نيست ولي نميشه سيستم به اين بزرگي رو زير سوال برد .
البته اگه يكي از همين دفاتر تهران كلاه برداري كنه ممكنه اين سيستم رو هم به كل كلاه بردار معرفي كنن ! :lol:
آقا جان! نشناختي اينا رو!!!!

اينا آدم كشن! ميفهمي يعني چي؟؟؟؟؟؟؟

كيهان يه روزنامه دولتي هست! به هر جا هم كه گير بده تا بدبختشون نكنه دس وردار نيست!

اگه يه آشناي كيهان خون داري كه حداقل 40 ساله كه كيهان مخونه بپرس ازش! حتما ميگه بهت چه طور آدمايي هستن!

من خودم گلد ماين عضوم!!!!! به قرآن اون موقعي كه راجب كوئست دات نت نوشت اينقدر ناراحت شدم كه تصورشم براتون غير قابل باوره!!!!!
الانم كه به اي بي ال گير داده ..........!
چون اين آشغالا نميفهمن كه وضع مالي مردم با عضويت تو اين جور سايتا خوب ميشه!

اميدوارم اين سيستم مثل كوئست دات نت نشه! هر چند بچه هاي كوئست دوباره فعاليت خودشونو آغاز كردن!

Green Commerce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزبه عزیز مطمین باش این سیستم بهیچ مشکلی بر نخواهد خورد
ومطلب روزنامه کیهان حقیقت دارد چون یک شرکتی که ان را تعطیل کردند هیچ ربطی به این گمبانی ندارد
وبخاطر مسایل اخلاقی تعطیل شد ودر این شرکت یک سری ادم که دست به مسایل اخلاقی میزدند دستگیر شدند وهیچ ربطی به ُُEBL ندارد.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Green Commerce :
روزبه عزیز مطمین باش این سیستم بهیچ مشکلی بر نخواهد خورد
ومطلب روزنامه کیهان حقیقت دارد چون یک شرکتی که ان را تعطیل کردند هیچ ربطی به این گمبانی ندارد
وبخاطر مسایل اخلاقی تعطیل شد ودر این شرکت یک سری ادم که دست به مسایل اخلاقی میزدند دستگیر شدند وهیچ ربطی به ُُEBL ندارد.
خدا كنه همون طوري كه شما ميخوايد بشه!

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقيقت اينه كه تنها كساني از اين سيستمها دفاع مينن كه خودشون زودتر وارد شدن و حالا كلي آدم رو كشيدن تو ايجور كارها (مخ زني زنجيرهاي) من خودم اومدم عضو گلدما ين شدم تا از نزديك بررسي كنم حالا فهميدم كه چيزي جز وقت هدر دادن نداره شما نهايتش اگر بتوني كلي با دروغ پردازي و . اغراق و... سيستم رو عالي جلوه بدي چند زير مجموعه گيرت مياد كه شايد پول اوليه خودتو در بياري
الان خود كسي كه من بواسطه اون اومدم تو اين سيستم اين كارو گذاشته كنار چون تاريخ مصرفش همون اوايل بود كه در اين بازي هر كسي زودتر عضو ميشد پتانسيل خوبي براي كشيدن ديگران به اين سيستم داشت
تمام اين سيستمهاي بنيانشو ماتريسي هست يعني كسي كه در همون اوايل كار سيستم واردش ميشه واقعا پول هنگفت و بدون زحمتي در مياره اما به قيمت بي كلاه ماندن افراد ته زنجيره افرادي كه با تبليغات جور و واجور جذب اين سيستمهاي كاذب ميشن
اين سيستمها به 2 دليل در ايران و كشورهاي جهان سومي جواب ميده
1-بسته بودن فضاي براي فعاليتهاي اينترنتي سالم براي ايران بدليل تحريم
2-تازگي اين سيستمها در كشور و ورود اونها با اينترنت - عدم آگاهي افراد از ماهيت تجارت الكترنيك
دفاع 90% از افرادي كه بدليل زود اقدام كردن به پورسانهاي با آوردهاي رسيدن فقط و فقط تمسخر و سفسطه هست و كاملا غير علمي مثلا جمله اي كه هميشه گفته ميشه : من و زير مجموعه هام كه داريم پول ميگيريم حالا شما هر چي مي خواي بگي بگو

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
من عضو هيچ سيستمي نيستم اما دليل اينكه هر چي جلو تر ميريم تقاضا براي عضو شدن كمتر ميشه اينه كه عضو هاي اوليه نميتونن زير مجموعه هاي خودشون رو خوب توجيح كنن و هدفشون اينه كه فقط زير مجموعه دار بشن !
اينطوري هر چه جلوتر ميريم افراد توانايي شون رو براي آوردن افراد جديد از دست ميدن تا جايي كه سيستم فعاليتش كم ميشه و اون سر گروه ها هم خسته ميشن و ميرن سراغ يه سيستم ديگه !
اين فقط نظر منه و ممكنه اشتباه باشه /

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sina1808 :
من عضو هيچ سيستمي نيستم اما دليل اينكه هر چي جلو تر ميريم تقاضا براي عضو شدن كمتر ميشه اينه كه عضو هاي اوليه نميتونن زير مجموعه هاي خودشون رو خوب توجيح كنن و هدفشون اينه كه فقط زير مجموعه دار بشن !
اينطوري هر چه جلوتر ميريم افراد توانايي شون رو براي آوردن افراد جديد از دست ميدن تا جايي كه سيستم فعاليتش كم ميشه و اون سر گروه ها هم خسته ميشن و ميرن سراغ يه سيستم ديگه !
اين فقط نظر منه و ممكنه اشتباه باشه /
اشتباه دقيقا همين جاست به نظر شما سيستم ماترسي توجهي غير از اين ميتونه داشته باشه: شما با قرار دادن آقاي الف در راست و آقاي ب در چپ و.... به پورسانتت ميرسي!
شما از سي دي هايي كه آموزش روان شناسي اين كار ميده خبر داري؟ [I]آموزش علمي براي متقاعد كردن فرد[/I] كه دقيقا عاميانش ميشه مخ زني
سيستم به اين سادگي چه توجهي ميخواد؟ افراد زيادتري رو وارد سيستم كن پول بيشتري بگير همين و تمام
شايد منظورتون از توجيه زير مجموعها ياد دادن روشهاي علمي مخ زني هست كه بله افراد بالا دستي بدليل اينكه روي قلتك افتادن ديگه حوصله اين طور آموزشها رو ندارن
خواهشا روي جملات من كمي تامل كنيد و پست رو نخونده نظر نديد
پ.ن:
من هم مانند خيليها مي تونستم از همين فوريوم و حتي با كارها بسيار خلاقانه تر اقدام به زير مجموعه گيري كنم و افراد رو آلوده اينطور سيستمها ولي فقط به يك دليل اين كارو نكردم وجدان من به خودم اجازه نميدم با هر روشي پول دربيارم اصلا هم آدم مذهبيي نيستم .

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
فرهاد جان ... ؟؟
هدف اساسي اين سيستم فروش يه محصول كم هزينه و درامد بالا ( براي صاحبان اصلي ) هست
رو همين حساب اين سيستم يه پورسانت خوب ميده به اونايي كه براشون بازاريابي ميكنه! چون سودشون زياده!

خيلي ها براي همون پورسانت وارد ميشن و كسب درامد ميكنن .... شما چه بالا باشي و چه پايين اگه خوب توجيه شده باشي و بتونه زير مجموعه هاي خودت رو خوب توجيه كني و اونها هم الي آخر ... علاوه بر اينكه به نقطه سر به سري ميرسي ( هزينه استفاده از ديكشنري براي شما به صفر ميرسه ) پورسانتي دريافت ميكني كه بعد از نقطه سر به سري اسمش ميشه سود !

فرق شما با اوني كه خيلي قبل وارد شده فقط در اينه كه طرف بالا سري شما تعداد بيشتري زير مجموعه داره ( از جمله شما و زير مجموعه هاي شما ) و درامدش در حال حاظر خيلي بيشتر از شما هست !
البته شما هم به زودي درامدتون به حد و اندازه ايشون ميرسه ضمن اينكه همون بالا سري شما هم درامدش افزايش پيدا كرده!

به نظر من اگه شما از نظر اقتصادي اين سيستم رو تحليل كني متوجه قضيه ميشي!
البته اگه دوستان به جاي مخ زني . زير مجموعه هاي خودشون رو توجيح كنن اين سيستم به اين زودي ها دچار مشكل نميشه :)

بالا