• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد EBL

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از godfather :
ميشه بگي تو كجا اينو خوندي يا ديدي؟
با غير قانوني بودنش كاري ندارم ولي مسئله شرعيش تو كجا و توسط كي مطرح شده؟

فاضل لنكراني فتوا داده و البته توي متن نامه اي كه داده گفته:
" اين كار دام شياطين هستش و مستكبرين ميخوان پول مسلمين رو از كشور هاشون خارج كنن..
و بنا بر متن صريح قرآن , اين درآمد حرام ميباشد. "

*SIGH*​

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يكي از كساني هستم كه مثل rax كاري با اين جور سيستمها نداره چون اونو دشمن خودش و سايرين ميدونه .
و فقط يه سوال داشتم از دوستان اونم اينه كه ميخواستم بپرسم خودشون ميدونن در ازاي خروج چه مقدار پول به پولي كه ميگن ميرسن ؟
تا حالا خودشون حساب كردن ؟
اون دوستي كه فرموده بود در ازاي n نفر آدم n مبلغ ميگيري كه خيلي خوبه ميشه حساب كنن چقدر پول بي زبونو فرستادن رفته كه در ازاش اين مبلغو بدست ميارن ؟
ميخواستم بدونم واقعه اسم اين كا تجارت الكترونيكه يا بازيه خطرناكي كه خدا ميدونه آخرش به كجا ميرسه ؟

mehrzad_50cent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بر اساس قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران هر ايراني ميتواند سالي 6 هزار دلار از كشور خارج كنه.
پس 30 يا 182 يا 1000 دلار خارج كردن نبايد ضرري با مملكت بزنه.
دز ضمن سود هم بر گردونده ميشه پس خيلي كمتر از اين حرفا ارز خارج ميشه

مسئله خارج شدن ارز هم يه بهونس
تمام اين سم پاشي منفي كه انجام ميشه براي اينه كه در صد ورود افراد رو به اين سيستم ها كاهش بدن.
خوي خيلي به نفع جيبشونه كه پولي كه من براي اين سيستم ميدم بزارم توي بانك تا توي قرعه كشي ماكسيما برنده بشم(البته هر صد هزار نفر 1 ماكسيما) :lol:

پس اين سيستمها نه مشكل شرعي داره نه ارز خارج ميشه و نه چيز ديگري فقط به خاطر همينه كه هممون ميدونيم .
بهتره كه واقع بين باشيم :)

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به هر حال اینم یه جور تجارت هستش
چطور طرف میره اونور آب ، 100000 تا گوشی موبایل میاره اینجا بفروشه، تو اینم پول میدی سکه ،ساعت ، کارتهای EBL ، الماس و این چیزا میاری و میفروشی !
آقا بحث مالیات و نمایندگی رسمیه ؟؟؟ ما که حرفی نداریم ، کرم از خود شازده های دربار هستش ;)

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوست من شما ميدونيد اون ارزي كه ميره گوشي موبايل ميشه و مياد در ازاش چه اتفاقي ميفته در ازاي اون ارز ماليات داده ميشه بعلاوه هزينه هاي گمركي و همينطور كار ايجاد ميشه واسه كسايي كه اونا رو ميفروشن يا براش بازاريابي مي كنن و يا تبليغشو مي كنن و ....
در ازاي اين بازي چه اتفاقي ميفته ؟
ميدونيد تو همه جاي دنيا ورود و خروج طلا با حساب و كتاب انجام ميشه بخصوص كشور ما كه طلا توي اون پشتوانه پولي هست .
تا اونجا كه من اطلاع دارم و حساب كتاب كردم تا به حال حداقل 35000،000،000،000 تومان پول به اين وسيله از مملكت خارج شده كه برابر 432،584،269،662 ميليارد دلار هست .
ميدونيد با اين پول چه كارها كه نميشه كرد ؟
كاري كه شما مي كنيد يكبار براي هميشه هست در صورتيكه با اين پول ميشد يك سيستمي ايجاد كرد كه براي همه عمر به سهامداراش از صدر تا ذيل به يك اندازه سود بده ولي تو سيستمهاي هرمي از اين خبرها نيست .
بالايي ها سود خوبي ميبرن و پائينيها ...
من خودم تو بازار بورس فعاليت ميكنم و دوستانم هم در اين بازار فعالن و هم در بازار فاركس من اسم فاركس رو سرمايه گذاري ميذارم ولي اسم اين كارها بازيه و نيازي به گول زدن خودمون نداريم .
فاركس يك فعاليت كاملا اقتصادي و عملي هست ولي اين نوع فعاليتها ...
بهر حال هر طور كه دوست دارين ولي از نظر من اگه آدم با خودش رو راست باشه هميشه براش بهتره تا اينكه بخواد سر خودشو كلاه بذاره بره يك سكه بخره كه نصف قيمتي رو كه ميده هم ني ارزه و بعد بگه خب كالا خريدم اونم كالاي زير قيمت واقعي اونم بعد از بيشتر 30 روز تازه پولتون رو هم مي گيرين اونم بنا به نوع سيستم دير تر و غير on time نميدونم كجاي اين كار اقتصاديه شايدم من از اقتصاد و كسب و كار چيزي نميدونم .
البته اين كار فقط براي يك نفر اقتصاديه و انم خود اون شركت هست .

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
ببین من حرفاتو کامل قبول دارم اما یه چیزی هست که تو ایران داره به سمت اشتباهی میره و تقصیر خودمونم هست..
اول اینکه در جواب :
"در ازاي اون ارز ماليات داده ميشه بعلاوه هزينه هاي گمركي و همينطور كار ايجاد ميشه واسه كسايي كه اونا رو ميفروشن يا براش بازاريابي مي كنن و يا تبليغشو مي كنن و.."
من گفتم که مالیات دادن میتونه یک راه حل باشه، و اینجوری قاچاقی جنس وارد نشه، در ضمن بحث ایجاد کار ،بازاریابی و تبلیغات در این سیستم هم هست حتی منظم تر و ...

اما انحراف قضیه اینجاست که من و شما برای جنسی که فروخته میشه وارد این کار نمیشیم! 99% به خاطر پورسانت میان ! در جلسات پرزنت 10 دقیقه در مورد محصول و 20 دقیقه در مورد رویاهایی که قرار هست اتفاق بیفته صحبت میشه ...
اگر من بگم که چه ساعت قشنگی ، میخوام بخرمش که بندازم دستم، به سیستم پورسانت دهیش هم کاری ندارم، منو از جلسه میندازن بیرون! ..

من خودم هم اسم این کار رو یک "شغل" نمیذارم در حالی که خیلیا شده همه زندگیشون و میگن شغل اصلی ما "نتورکر" هست،
البته قصد جسارت به هیچ کس رو ندارم و این صرفا نظر شخصی من هست...

و اینکه باید قبول کرد که جامعه ما الان به خاطر مسایلی که در اون هست، مردم رو بیشتر در این راه هل میده و ظرفیت پذیرش مردم بالاست مخصوصا با اعداد نجومی که با توانهای 2 در پرزنتها ساخته میشه و شخص رو به اسمون هفتم میبره ...

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي خوشحالم كه حرف همو مي فهميم .
در مورد اين كار هم بايد بگم در ادامه مطلبي كه گفتي اين كار در واقع يه بازيه و تو براي اينكه وارد بازي بشي بايد پولي پرداخت كني و اونم در ازاي بهونه اي كه مثلا تو گولد كوئيست سكه هست و تو وقتي اين كارو كردي ميفتي به جون دوستات تا اونا رو مجبور كني كه عضو بشن اونم با وعده و وعيد .
من كسي رو سراغ دارم كه كارشو ول كرد طلاهاي مادرشو فروخت تا بتونه به قول خودش 3uv شه !
اين فاجعه است و ما بهش توجه نمي كنيم طلا رو بفروشي و بري باهاش طلايي رو بخري كه واقعا به اون قيمت نمي ارزه !
دوستمون گفت كه هر ايراني حق داره تا 6000 دلار ارز از مملكت خارج كنه ولي اين دوستمون نگفت كه كسي كه تو اين سيستم داره كار ميكنه خيلي بيشتر از حقش تو خارج كردن ارز دخيله يعني تمام زير مجموعه هاش .
با يكي از كسايي كه تو اين كار بود و از غذا بمن هم گير داده بود وقتي كه رو اقتصادي بودن اين كار خيلي تكيه كرد گفتم كه شما داري سر خودت كلاه ميذاري .
شما ميري يه سكه ميخري كه در واقع نصف پولي كه براش ميدي ارزش داره و بعد اينكه اونو تا يكماه نميگيري ( به قول خودشون بعد از سفارش ميره برا ضرب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) اين واقعا از عجايبه . و تازه تو تا اون موقع چند تا زير مجموعه هم گرفتي و بعد اينكه مجموع حق بازاريابيه تو براي شركت فقط 6 الي 7 درصد هست تازه وقتي كه تو به سقف در آمدي ميرسي به مرور زمان درصد تو به زير يك درصد ميرسه .
اين كه واقعا اقتصادي هست .
ببينيد من خيلي تو قاعده حروم و حلال نيستم ولي اينو ميدونم كه اين كار كاره كثيفيه چون همه به ازاي يه پول موضعي آروم آروم به دام يه بدبختي بزرگ ملي ميرن تازه پولي رو ميفرستن بيرون كه معلوم نيست بيرون اينجا براي چه كاري ازش استفاده ميشه .
مثلا بمب و موشك بشه و بريزن سر خودمون ( اين كه نور علي نوره )
من همين قاعده گولد كوئيست رو براي يكي از دوستان تشريح كردم و گفتم تو step 10 تو به 512 نفر در هر طرف ميرسي كه تو اون قسمت حق تو از اين مقوله ميشه 78،260،000تومان ولي تا اون نقطه تو در واقع موجب خروج بيش از 1،117،662،000 تومان شدي در واقع اگه همه اون افراد جمع بشن و اين مبلغ رو بصورت يك شركت سرمايه گذاري بين خودشون قرار بدن ميشه كارهاي بزرگي باهاش كرد .
تازه با اين تفاوت كه اصل سرمايه و سودش هر دو باهم موجودن .
يعني خود سرمايه هم داراي ارزش بيشتري از زمان سرمايه گذاري در آينده ميشد .
قبول ندارين ؟
به نظر من كارهايي از اين قبيل يه جور خودخواهي اقتصاديه و خاص اشخاصي هست كه ميخوان خيلي زود و به هر قيمتي و بدون تحمل كار و زحمت زياد (( حتي به قيمت بدبختيه بچه هاي خودشون در آينده نه چندان دور )) به پول زيادي برسن .
البته اميدوارم دوستان به خودشون نگيرن ولي خوشحال ميشم يكم بيشتر روي كاري كه مي كنن فكر كنن .
در ضمن اگه تجارت الكترونيك هم مد نظر باشه ميشه به فاركس اشاره كرد كه احتمالا دوستان تو تاپيك خاص اون توضيح كامل رو دادن .
بهر حال ببخشيد اگه سرت رو درد آوردم .

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به هر حال
ما تو یه کشور جهان سومی هستیم که حتی در حال توسعه هم نیست !
در این شرایط ، دست زدن به هر کاری برا رسیدن به پول ، طبیعیه..
در شرایط فعلی هم تحت هیچ شرایطی ، هیچ ارگانی ، هیچ گروهی نمیتونه جلو این فعالیت رو در ایران بگیره ..

اما در مورد تئوری شما
من فکر نمیکنم عملی باشه که شما بتونی حتی 50 نفر هم جمع کنی با 50 میلیون تومن یه کاری راه بندازی چه برسه به آمار کسانی که وارد این سیستم میشن ..

Green Commerce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز وارجمند اگر مايليد در مورد اي بي ال اطلاعات بيشتر بدست بياوريد لطفا با اين ايمل
مكاتبه كنيد[email protected]

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
باسلام :D
ميشه بگيدوضعيت EBL در حال حاضر چطوره(منظورم از لحاظ قانوني است) :f34r:
و يه سئوال ديگه آيا راهي براي انصراف از ادامه فعاليت و يا فروش پكيجي كه خريده ام هست؟ :rolleyes:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
به نقل از akooo :
باسلام :D
ميشه بگيدوضعيت EBL در حال حاضر چطوره(منظورم از لحاظ قانوني است) :f34r:
و يه سئوال ديگه آيا راهي براي انصراف از ادامه فعاليت و يا فروش پكيجي كه خريده ام هست؟ :rolleyes:

EBL سيستم خوبيه ولي براي كسي كه حوصله و وقتش رو داره . من يه پكيج 105K دارم . دو تا 3 سهم هم زيرش هست . ميفروشم 120 تومن . هركي مي خواد pm بده سريع تحويلش ميدم . سوالي هم داشتيد ميل بزنيد .

[email protected]

:f34r:

ghost1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مقايسه اي بي ال با ساير نتوورك ها از اين قراره

مقايسه با سيستم گلد كوئست= در گلد كوئست محصول كمتر از 500 هزار تومان نداشت ولي من با 373$ اي بي ال مقايسه ميكنم
به زبان كاملا ساده

salam ,mikhastam ageh emkan dareh dar morede in ebl ye kam sharh bedin.yani chand sale kar mikone va az tarafe chehkasani support misheh ,mahsolash chian va kholaseh chizaee ke beshe kamel motevajeh shod .tanx

بالا