• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد EBL

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زير مجموعه هاي خودشون رو توجيح كنن اين سيستم
شما چه بالا باشي و چه پايين اگه خوب توجيه شده باشي
گه خوب توجيه شده باشي و بتونه زير مجموعه هاي خودت رو خوب توجيه كني و اونها هم الي آخر ...
متا سفانه باز همون موضع هميشكي -- توجيه ؟ چي رو توجيه كنه 2×2=4 زير مجوعه بيشتر = سود بيشتر ديگه توجيه ميخواد؟
تمام اينها نوعي بازي خطرناكه ماتريسي هست كه براي اينكه سودمند جلوه كنه يك محصول كذايي هم پشتش گذاشته ميشه در گلد ماين سكه طلا باا قيمت 4-5 برابر بازار كه ادعا ميكنن ارزش كلكسيوني داره چه قدر جالب سكهايي كه در اندازهاي چند هزار تايي توليد ميشه ارزش كلكسيوني داره؟
ديكشنري و.. در اي بي ال
تعريف بازاريابي سالم = شما آقاي الف را به شركتي معرفي مي كنيد آقاي الف خريدي انجام ميده شركت براي تشويق به شما پورسانتي ميده فقط و فقط در صورتي كه آقاي الف خريدي انجام بده شما كميسيون مي گيريد نه چيز ديگه اي
نه اينكه بازي زير مجوعه راه بيفته
شما الان داري از نوعي سفسطه استفاده مي كني و به جاي جواب مستقيم تنها با كلمات بازي مي كنيد

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
تعريف بازاريابي سالم = شما آقاي الف را به شركتي معرفي مي كنيد آقاي الف خريدي انجام ميده شركت براي تشويق به شما پورسانتي ميده فقط و فقط در صورتي كه آقاي الف خريدي انجام بده شما كميسيون مي گيريد نه چيز ديگه اي
نه اينكه بازي زير مجوعه راه بيفته
اول اينكه من وارد اين سيستم نشده ام و فقط روش كمي تحقيق كردم
عرض شود اينجا هم همينطوري هست كه ! نيست ؟
طرف كارت ديكشنري رو ميخره و شما پورسانت ميگيري !
اين كجاش بازي زير مجموعه هست ؟؟!!! كسي كه خريد كرده پورسانت شما رو مبينه و ترقيب ميشه مشتري بياره كه اون هم پورسانت بگيره و به نقطه سر به سري برسه ( بريكيونت پوينت )
مشكل چيه حالا ؟؟ :blink:

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
شما الان داري از نوعي سفسطه استفاده مي كني و به جاي جواب مستقيم تنها با كلمات بازي مي كنيد
سفسطه چيه ؟؟ من به چي بايد جواب بدم ؟؟ سوال چيه ؟؟ من فقط كمي اين سيستم رو براتون شرح دادم كه چطورياست :)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آقایون... شکر میون کلامتون.

من یه چند نفری رو میشناسم که از این کارتا خریدن و حالا حاضرن کلی زیر قیمت بفروشن، آیا این سیستم این قابلیت رو داره که بشه کارت رو فروخت؟ آیا اصلا خریدار پیدا میشه؟

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
چند نفر زير مجموعه داره ؟؟ ساختارش چطوري هست ؟ قيمت بگير برام پيغام بفرست! :rolleyes:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به منم قیمت بدین ( واسه خودم نمی خوام:D) نصف قیمت یه چیزیم گیره ما بیاد:D

mehrzad_50cent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مقايسه اي بي ال با ساير نتوورك ها از اين قراره

مقايسه با سيستم گلد كوئست= در گلد كوئست محصول كمتر از 500 هزار تومان نداشت ولي من با 373$ اي بي ال مقايسه ميكنم
به زبان كاملا ساده

در گلد كوئست زماني كه شما 330 در يك طرف و 330 نفر در يك سمت شما باشد براي شما 110 تا 3 و 3 تشكيل ميشود و نهايتا شما مبلغي حدود 27500$ ميگيريد حالا به سقف در آمدشم اصلا كاري نداريم
ولي توي اي بي ال 64375$ ميگيريد .××
اختلافش حدود 40 هزار دلار هستش و ديگه هركي بگه كوئست بهتره ميشه گفت مخش معيوبه.

در سيستم گلد ماين زماني كه شما در يك سمت 1660 و در يك سمت ديگر 1660 زير مجموعه داشته باشيد نهايتا شما 16590$ ميگيريد حالا بازم كاري به اين نداريم كه به جاي مبلغي از اون ووچر ميده يا قسط كم ميكنه.
ولي توي اي بي ال با پكيج83$ زماني كه شما 1660/1660 باشيد چيزي بيش از 65800$ ميگيريد.
پس با اينم اصلا قابل مقايسه نيست :wacko:

در سيستم جديد جي اس كه مبلغ وروديش 100$ محصولشم ساعت هستش
شما زماني كه 1660/1660 باشيد كل پورسانت شما چيزي حدود 22120$ ميباشد.
ولي توي اي بي ال تو پكيج 83$ حالا اصلا اختلاف قيمتشم كاري نداريم زماني كه شما 1660/1660 بشيد شما بيش از65800$ ميگيريد.

خوب اين 3 تاش بود تازه هركي خواست با نتووركاي ديگه هم مقاسه كنم. و شما ميبينيد كه اختلافش 1000$ يا 2000$ نيست بلكه اختلافي حدود 40000$ با نتووركاي ديگه داره.

پس بهتره ديگه بهسو ادامه ندين و خودتونو گول نزنيد و نسبت به هيچ نتووركي تعسب نداشته باشين.
من الان توي اي بي ال 628/980 هستم
الانم اگه كسي به من نتووركي نشون بده كه از اي بي ال بيشتر پورسانت ميده خودم با تمام زير مجموعه هام ميايم توي اون نتوورك كار ميكنيم. :lol:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راستش من خيلي دلم ميخواست در مورد اين سيستمهاي مختلف فروش محصلات ماتريسي نظر بدم....

از اول بگم من نهمخالفم ونه موافق...

من كلا فقط حرفاي فرهاد رو در مورد اينجور سيستمها پسنديدم چون چند تا دليل هم خودم دارم...

اول:
ما ايرانيا تو تحريم اقتصادي گير افتاديم و مشگلات فراووني داريم ...چرا بايد ارز از مملكت خارج كنيم و باعث شكستن كمر اقتصاد كشورمون بشيم....در ضمن حتي اونايي كه تو اين سيستم ميتونن ارز وارد كشور كنن هم تا حالا اينكار رو
نكردن چون دسترسي به حسابهاي اعتباري بين المللي نداشتن....

دوم:
تقريبا يادم اكثر دوستان شعار ميدن كه ما ايرانيا توانايي زيادي تو اختراع وابتكارو و غيره داريم و پتانسيل بالايي هم در پيشرفت اقتصادي و صنعتي ولي همين ادما ميرن عضو اينجور سيستمها ميشن....
چرا ما نبايد پولهامونو بجاي نوشتن فيش موبايل (به منظور كسب سود) و وارد كردن به اين سيستمها كه البته تو
مبدا تاسيسشون هيچ بازاري ندارن خرج كنيم در صورتي كه داخل كشوري مثل چين هر كس 100 دلار داره يه ضرب
ميره سراغ توليد جنس صادراتي و تو كشورهاي اروپايي هم سرمايه كذاري ميشه روي تحقيق و توسعه صنعت...
ما ايرانيا واقعاخودمونو اقتصاد دانتر از اونا ميدونيم كه وارد اينجور سيستمها ميشيم...

سوم:
افرادي كه وارد اينجور سيستمها ميشن هيچوقت نميگن ما اشتباه كرديم چون اعتماد به نفسشون در صورت شكست پايين مياد(98 درصر افارد سدي نميكنند اين واقيعته) و اون 2 درصد كه به پول كلان ميرسند هم براي
رسيدن به سود بيشتر بقيه رو ترقيب به ورود به اين سيستمها ميكنن...

چهارم:
تو همه جاي دنيا وقتي شما ميخواي يه محصول خوب رو معرفي كني فقط در حد نشون دادن اون و توضيح فني مختصر روش تبليغ ميكني ولي اگه محصولت مضر باشه و يا ارزش نداشته باشه شروع ميكني به كار كردن روي مغز افراد(شستشوي مغزي) و اونا ترغيب به انجام اون كار يا خريدن اون محصول ميكني (مثالش تبليغات بسيار مبتكرانه
پپسي و استفاده از خوانندگان و فوتبالستها در تبليغاتشه)....

اگه اين سيستمها خوبن چرا اينهمه جايزه و تبليغ و دفتر و بروشور و بحث و انجمن و هزار وعده ديگه كه من شخصا معتقدم كه اينجور چيزا جلوي ديد صحيح شخص رو ميگيره و اونو در حقيقت كور ميكنه و يا با كار كردن روي مغز افراد
اونارو به جايي ميرسونيم كه خودشونو حتي قبل از خريد محصول پولدار شده فرض ميكنن...

شما شركت اپل رو در نظر بگيريد ....مردم امريكا نه فقط بخاطر كيفيت بالاي ايپاد اونو خريد ميكنن بلكه هدف اصليشون كمك كردن به يه شركت امريكايي در مقابل شركتهاي شرق اسياست چون افتخار كشورشون رو تو اين امر ميبينن...حالا ما ميايم سنگ سيستمهاي اروپايي خروج ارز رو به سينه ميزنيم....

پنجم:
بعضيا فكر ميكنند چون بانكهاي اروپايي و امريكايي از اينگونه سيستمها حمايت ميكنن مهر تاييد بر خوبي اونا زده شده در حاليكه اين بانكا فقط به فكر سود خودشونن چون موجودي راكد داخل حسابها افزايش پيد ميكنه و در ضمن از سود
سرشار ارايه خدمات ارزي هم بهره مند ميشن....ميدونيد كه پشتيبان سيستم الكترونيكي فروش و كنترل حسابها
در اين سيستمها بطور معمول وري ساينه ...چرا اين شركت با وجود سرمايه هنگفت خودشو تو اينجور كارا وارد نميكنه....خوب نه فقط اين شركت چرا هيچكدوم از موسسات مالي معتبر نيا اينكارو نميكن...دليل اينه كه ممكنه
با بدشدن اوضاع براي اينگونه شركتها اعتبار بالاي اونا زير سوال بره ....

من دلايل ديگه هم دارم ولي خودم به شخصه تحقيق كردم و متوجه شدم همونطور كه ورود ينهاي باد اورده از ژاپن
كمر اقتصاد مارو شكست و باعث گراني وحشتناك مسكن و اتومبيل شد اين گونه سيستمها با خروج ارز (مهمترين
سرمايه يك كشور در اقتصاد دنيا) بالايي صد مرتبه بالاتر هم ميتوانند بر سر ما بياورند....

من منتظر نظر ساير دوستان هم هستم ....دوست ندارم يك طرفه به قاضي رفته باشم و منو مخالف سرسخت اينجور كارا بدونين ولي وجدانم اجازه نميده كه نظر واقي خودمو پنهان كنم....

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
يه مورد مهم يادم رفت كه اينجا اضافه ميكنم....

من كاري به ساختار اينجور سيستمها ندارم ولي درامد واقعي اينجور سيستمها براي دادن پورسانتها و جايزه ها و
غيره و ذالك از كجاست...

در ضمن از همين الان هم بگم من رو متهم به اشنايي نداشتن با ساختار اصلي اين سيستمها ننيد چون علاقه اي هم به اشنايي ندارم و فقط مواردي كه خودم اشاره ميكنم رو دوست دارم جواب بشنوم....

يه دليل جالب ديگه هم به ذهنم امد...
چرا اينجور سيستمها در ميان قشر دانشجو سريع پيشرفت ميكنه....خوب جالب اينجاست كه دانشجوهاي ما هميشه خودشونو عقل كل ميدونن و نميتونن قبول كنن كه دارن اشتباه ميكنن....حتي به قيمت ناراحت كردن تمام اون افرادي پولشونو تو اين سيستمها از دست ميدن...در ضمن اينجور كارا رو راهي براي اثبات خودشون به بزرگترا ميدونن....

من خودم با حداقل 10 نفر اشناييت دارم كه در امد ماهيانه بالاي 10 ميليون تومان دارند و همشون هم از كار تو بازار و
يا كار صنعتي شروع كردن به كسب درامد و در واقعه ازهيچ شروع كردن ولي هيچكدوم تو اينجور سيسنمها وارد نميشن (حتي اگه مطمئن به كسب درامد هنگفت باشن) و البته اكثرشون هم عرق ملي چنداني ندارن كه بشه اونو عامل اينكار اونا دونست ولي تك تك اين افراد حداقل يه واحد توليد و يا واردات رو ادره ميكنن كه ممكنه حتي ضرر هم
براشون در پي داشته باشه....من خودم بشخصه از روي اينجور افرادخجالت ميكشم بگم ميخوام با يه سيستم مالي
اين فونتي پولدار بشم....

دوستاني كه به فكر درامدهاي نجومي هستيد راههاي بهتري هم هست و كلي سرمشق در كنار شماست(سرمشقهاي سياسي ...ورزشي...اقتصادي ....و حتي مافيايي) :D

خوب اونايي كه ميخوان تو گوشم بزنن صف بكشن به نوبت... :D :cool: (نوبت اول هم مال روزبه )

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
بانك مركزي اين سيستم رو غير قانون و غير شرعي اعلام كرد ! خدايش بيامرزد :rolleyes:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از rax :
خوب اونايي كه ميخوان تو گوشم بزنن صف بكشن به نوبت... :D :cool: (نوبت اول هم مال روزبه )
ما كوچيك شماييم! :)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
بحث این تاپیک رو از کجا به کجا کشوندینا :blink:

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
:D بانك مركزي گفت غير شرعي و غير قانوني هست ! تموم شد رفت پي كارش ديگه ;)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از sina1808 :
:D بانك مركزي گفت غير شرعي و غير قانوني هست ! تموم شد رفت پي كارش ديگه ;)
مرجع تقليد شماست بانك مركزي؟ :blink:

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
به شرعي و غير شرعي بودنش كاري ندارم كه
بانك مركزي گفت غير قانوني هست و اعلام كردن كه برخورد بشه :wacko:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از sina1808 :

ina pooleshoono begiran saket mishan va kar ham shar'ee mishe , bade 25 saaal in masael vazeh e

godfather

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از sina1808 :

ميشه بگي تو كجا اينو خوندي يا ديدي؟
با غير قانوني بودنش كاري ندارم ولي مسئله شرعيش تو كجا و توسط كي مطرح شده؟

godfather

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
آقایون... شکر میون کلامتون.

من یه چند نفری رو میشناسم که از این کارتا خریدن و حالا حاضرن کلی زیر قیمت بفروشن، آیا این سیستم این قابلیت رو داره که بشه کارت رو فروخت؟ آیا اصلا خریدار پیدا میشه؟

خريدارم. pm بده. [email protected]

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از godfather :
ميشه بگي تو كجا اينو خوندي يا ديدي؟
با غير قانوني بودنش كاري ندارم ولي مسئله شرعيش تو كجا و توسط كي مطرح شده؟

همه روزنامه ها این و نوشتن اما خب چند سال می خوان جلوشو بگیرن (نشنیده بگیرین :D )
همشهری:
فعاليت شركت هاي گلدكوئيست و اي بي ال غيرشرعي و غيرقانوني است
فعاليت شركتهاي هرمي در ايران ممنوع شد

بالا