• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mamali_1382

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...
می خواستم ببینم هیچ جوری نمیشه Picture Message رو با Pocket PC گرفت ؟؟
آخه وقتی Pic Message برام میاد گوشیم روشن میشه ولی Recieve نمیکنه

mosi_khafan2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ی گوشی پاکت پیسی اوریکس ای 900 دارم میخواستم ببینم میشه ویندوز جدید روز بریزم یعنی ورژن بالاتر مثلا windows mobile 5.0
اگه میشه راهنماییم کنیید و لینک دانلودشو بزارین و بگین چجوری میشه نصبش کرد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mosi_khafan2009 :
سلام من ی گوشی پاکت پیسی اوریکس ای 900 دارم میخواستم ببینم میشه ویندوز جدید روز بریزم یعنی ورژن بالاتر مثلا windows mobile 5.0
اگه میشه راهنماییم کنیید و لینک دانلودشو بزارین و بگین چجوری میشه نصبش کرد
اولاً لطف کنید و سئوال تون رو در ترد مربوطه مطرح کنید
دوماً تردی مخصوص اورکس و ای تن وجود داره می تونید اون رو مطالعه بفرمایید
اینجا

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام چند تا سوال داشتم.
برنامه ای هس که مثل فوتوکانتکت بشه رینگ تون هارو از رو مموری کارت انتخاب کرد.ولی ساده باشه.
ایا برا پی پی سی فرهنگ لغت نوشته شده؟کلن برنامه های ایرانی غیر از فارسی سازو تقویم چیا هس؟
با برنامه spb weather دوستان کار کردن؟من ایران رو که انتخاب میکنم forecast نداره!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا من خودم چند وقت پیش ، برنامه اپ فورج رو برای پالم داشتم ، ولی الان هرچه می گردم پیداش نمی کنم ، الان سایت اش هم مثل اینکه برای دانلود برش داشته

حالا کسی هست که بتونه پیداش کنه ، لینکی چیزی ازش بده؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید.من یه جم دارم,مدتی که مدام صفحش از کالیبره میفته,بطوریکه روزی چند بار باید صفحشو align کنم!!restart هم کردم ,ولی بازم این مشکلو داره!لطفا راهنمایی کنید,ممنون.

mehdidolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
یه سوال برام پیش اومده بود که از هرکسی که می پرسیدم جواب منفی میداد اما هنوز تو کت من نرفته اینکه آیا میشه وندوز موبایل 2003 اس ای رو به 2005 ارتقاء داد یا ؟!
گوشی من (Orange - SPV M2000) هست . شبیه همون PDA2K

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdidolar :
درود
یه سوال برام پیش اومده بود که از هرکسی که می پرسیدم جواب منفی میداد اما هنوز تو کت من نرفته اینکه آیا میشه وندوز موبایل 2003 اس ای رو به 2005 ارتقاء داد یا ؟!
گوشی من (Orange - SPV M2000) هست . شبیه همون PDA2K

درود ،
قربان بنده اصلاً خبرگی در "تو کت کسی کردن" یک موضوع ندارم
ولی شما کافی ست که این همه مطلب در ترد های مختلف این فروم ، از جمله ترد سئوال و جواب است را می خواندید ( در واقع مصرف فروم سئوال و جواب همین است) تا متوجه شوید که امکان هست که شما ارتقا بدهید ولی چیزی که بهش ارتقا می دهید فقط یک شبیه سازی نرم افزاری از ویندوز موبایل مایکروسافت توسط یک عده برنامه نویس است

امیدوارم برای بار هزارم ، آخرین باری باشد که کسی قبل از جستجو سئوالی در این زمینه مطرح می کند

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از hamed_ppc :
سلام و خسته نباشید.من یه جم دارم,مدتی که مدام صفحش از کالیبره میفته,بطوریکه روزی چند بار باید صفحشو align کنم!!restart هم کردم ,ولی بازم این مشکلو داره!لطفا راهنمایی کنید,ممنون.
دوست عزيز
با تجربه اي كه در اين زمينه دارم بايد به خدمتتون عرض كنم كه 2 تا احتمال وجود داره
1- يه سري از فايل هاي سيستمي دستگاهتون از بين رفته باشه يا تغيير كرده و مجبور باشين يه بار hard reset كنين يا ترجيحا rom تون رو دوباره آپ كنين
2- بخش touch screen از lcd دستگاهتون دچار اشكال شده باشه كه معمولا اين lcd ها از 7 لايه تشكيل شده كه بين لايه ها يه مايعي قرار داره (به گفته اساتيد پايتخت و جمهوري) كه بر اثر ضربه اين مايع كارايي خودش رو از دست ميده
كه متاسفانه بايد lcd يا touch دستگاهتون عوض بشه
من يه دستگاه JAMin داشتم كه اين بلا سرش اومده بود كه با rom update هم مشكلش حل نشده بود و مجبور شدم براي تعمير بفرستمش به نزديك ترين نمايندگي مجاز اي ميت تو دبي
ولي اگر خواستي تعمير كني حتما حتما تاكيد ميكنم حتما حتما به نمايندگي مجاز بفرست
اينو بدون اگه بدي اينجا برات درست كنن مي زنن يه چيز ديگه دستگات رو از بين مي برن حالا برو ثابت كن كه اونا خراب كردن
موفق باشي

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
دوست عزيز
با تجربه اي كه در اين زمينه دارم بايد به خدمتتون عرض كنم كه 2 تا احتمال وجود داره
1- يه سري از فايل هاي سيستمي دستگاهتون از بين رفته باشه يا تغيير كرده و مجبور باشين يه بار hard reset كنين يا ترجيحا rom تون رو دوباره آپ كنين
2- بخش touch screen از lcd دستگاهتون دچار اشكال شده باشه كه معمولا اين lcd ها از 7 لايه تشكيل شده كه بين لايه ها يه مايعي قرار داره (به گفته اساتيد پايتخت و جمهوري) كه بر اثر ضربه اين مايع كارايي خودش رو از دست ميده
من يه دستگاه JAMin داشتم كه اين بلا سرش اومده بود كه با rom update هم مشكلش حل نشده بود و مجبور شدم براي تعمير بفرستمش به نزديك ترين نمايندگي مجاز اي ميت تو دبي
اينو بدون اگه بدي اينجا برات درست كنن مي زنن يه چيز ديگه دستگات رو از بين مي برن حالا برو ثابت كن كه اونا خراب كردن
موفق باشي
اقا چطوری فرستادی دوبی؟ کجا فرستادی ؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
دوست عزيز
موفق باشي
تایید می شه

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماییتون,فقط نمایندگی فیتکو تو تهران کجاست؟ضمنا باید هزینه ای هم پرداخت بشه یا گارانتی ساپورتش میکنه؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
:(
به نقل از rshahamiri :
اقا چطوری فرستادی دوبی؟ کجا فرستادی ؟؟؟
با خود سايت آي-ميت تماس بگير راهنماييت ميكنن
http://www.clubimate.com
نمايندگيشون هم تو دبي اينه : FZE - Middle East
اگه بخواي contact هاي اين شركت رو هم مي تونم برات بزارم اينجا (الان ندارم تو پست بعدي برات مي نويسم)
اونجا بررسي ميكنن اگه manufacturing problem (ايراد كارخونه اي) نباشه بايد هزينش رو بدي در غير اين صورت شامل گارانتي ميشه و با هزينه خودشون برات تعمير ميكنن
ولي باز هم تاكيد ميكنم دست اين تعمير كاراي ايراني يا نمايندگي هاي غير مجاز نده
حالا از ما كه گفتن بود ديگه خود داني
با تمام سختي هاش باز هم ارزشش رو داره تا اونجا بفرستيش
موفق باشي

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخیر
سایت ساپورت ایمیت clubimate.com هست
کسی میدونه سایت ساپورت O2 , Qtek چیه؟
من دو سه تا سایت دیدم مثلا برای O2 بعضی از دستگاه های htc رو نداره
مثلا همین xda neo که همون جمینه هیچ جایی تو سایت های O2 ندیدم
میخوام بدونم اگه یکی دستگاه های htc رو با برند O2 بخره چه جوری یا تو چه سایتی میتونه رجیستر بشه رام های جدیدی که واسه دستگاهش میاد رو دانلود کنه یا چمی دونم در کل هر نیازی که داره در رابطه با دستگاهش بتونه حل کنه
مرسی ممنون

Lovverman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر هزینه اش در میاد؟ lcd k-jam من ضربه خورده.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از Lovverman :
چقدر هزینه اش در میاد؟ lcd k-jam من ضربه خورده.
lcd جمینم حدود 600 درهم که حدود 150000 تومنه در اومد
البته 2 ماه پیش
احتمالا الان قیمتش کمتر شده
فقط تنها مشکلش طریقه فرستادنشه
که من سر این موضوع کلی با پست TNT و ... درگیر شدم
فقط معادل قیمت گوشیم از من ودیعه می خواستن که دوباره برگرده
اگه بدی یه اشنا برات ببره بعد تعمیر هم یه مسافر برات بیاره راحت تری
من که این کار رو کردم
به هر حال برات ارزوی موفقیت میکنم و امید وارم مشکلت زود تر حل شه
می فهمم چه حالی داری;)

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان اگه میشه به من راهنمایی کنید من الان گوشی nokia n70 دارم میخواستم بفروشم برم imate JAMin بخرم نظر شما در مورد JAMIN چیه؟ کیفیت صداش چه جوریه ؟ میشه ازش به عنوان MP3 PLAYER استفاده کرد؟کیفیت عکسش از نوکیا بالاتره یا نه؟ و کجای تهران می تونم تهیه کنم به قیمت کمتر؟ در همین قیمت گوشی POCKETPC چی میتونم بگیرم بهتر باشه؟کسی نمونه عکس JAMIN رو زحمت می کشه برام EMAIL کنه [email protected] آیادرسته می گن اینها چینی هستن کیفیت ندارند و کرهای اش هم تو بازار وجود داره؟(در ضمن با چه فرمتی فیلم برداری میکنه ؟ این CIF میگن چیه؟)مرسی در ضمن کیفیت qtecs200 بهتره یا imate jamin و اصلا فرقشون چی؟ کدومو بخرم؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میبخشید,اینجور که فهمیدم فیتکو تو تهران نمایندگی نداره,درسته؟اگه کسی خبری داره لطفا بگه.ممنون.

Lovverman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirmw :
lcd جمینم حدود 600 درهم که حدود 150000 تومنه در اومد
البته 2 ماه پیش
احتمالا الان قیمتش کمتر شده
فقط تنها مشکلش طریقه فرستادنشه
که من سر این موضوع کلی با پست TNT و ... درگیر شدم
فقط معادل قیمت گوشیم از من ودیعه می خواستن که دوباره برگرده
اگه بدی یه اشنا برات ببره بعد تعمیر هم یه مسافر برات بیاره راحت تری
من که این کار رو کردم
به هر حال برات ارزوی موفقیت میکنم و امید وارم مشکلت زود تر حل شه
می فهمم چه حالی داری;)

150.000 تومان هم راضی ام! LCD Jamin با K-jam هم تو سایت imate دیدم یکیه.
مرسی عزیز برای اطلاعات :)

Lovverman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Jamin خیلی گوشی خوب و خوشگل و خوش دستیه ... wifi + 1.3MB camera + 600MHz CPU و ...
کیفیت عکسهات خیلی خوب در نمیاد به ویژه برای جاهایی که sharpness باید زیاد و دقیق باشه مثل صورت یه آدم ولی به صورت عادی کارتو راه میندازه و تا جایی که یادمه Jamin هم به صورت نرم افزاری تا 2MB عکسهارو میندازه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا