• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان به نظر شما فکر خوبیه که دستگاه رو دی برند کنم و رام جدید dopod رو بریزم روش؟
73.gif

دستگاهم qtek s200 هستش، هنوز داخل سایتش رجیستر نکردم ولی گشتم یه جا نوشته بود که آخرین و بهترینش از شرکت dopod هست aku 2.3 ، که باید اول cid دستگاه عوض شه و اینا. بعد نوشته بودن سرعت دستگاه خیلی می ره بالا. و هرسافت ریست فقط 40ثانیه طول می کشه
24.gif
الان هر سافت ریست من 2دقیقه و 15ثانیه طول می کشه
44.gif
ولی خوب کــــلی برنامه رو دستگاه هست، مموری کارت هم فقط 10مگ خالی داره(این یکی فرقی ایجاد نمی کنه دیگه؟!)
حالا موضوع اینجاست که من واسه سافت ریست همیشه صبرم زیاده، قاطی کردن های دستگاه هم برام طبیعیه چون هیچکس مث من یه cpu 195mhzی رو اینجور زجر نمی ده
39.gif

فقط می خوام بدونم این آپگرید ارزشش رو داره؟ راه برگشتی هم هست به همین وضع فعلی و اوریجینال خود دستگاه؟ اگه رام دوپود رو بزارم مشکلی بوجود نمی یاد؟؟
42.gif

با اجازه دكتر:)
فكر كنم در حال حاضر فقط دي ودي من كه پدر گوشيو در آورده:)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فكر كنم در حال حاضر فقط دي ودي من كه پدر گوشيو در آورده:)

راستش همه رو پاک کردم
با راهنمايی شما :د از طريق Resco File Manager ريختم رو Device بعد Memory Card رو فرمت کردم
الان همه چيز روال عادی داره فقط مشکل همون بازر هست که فردا دارم میرم گارانتی ببينم چی میگن :د

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستش همه رو پاک کردم
با راهنمايی شما :د از طريق Resco File Manager ريختم رو Device بعد Memory Card رو فرمت کردم
الان همه چيز روال عادی داره فقط مشکل همون بازر هست که فردا دارم میرم گارانتی ببينم چی میگن :د

برادر شكر خدا بس را افتاد اونم كه گفتم بهت كار كه تو با گوشي ميكني (ببخشيد)مرغ زير خروس نميكنه:lol: :happy:
ببخشيد بي تربيتي بود:f34r:
ولي يادت باشه جايي ديگه اگه قيمت پايين بهت دادن نديا فقط نمايندگي:blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
دوستان 2 روزه که هرکاری می کنم مکی تونم رینگ تون پی پی سی رو عوض کنم:blink: می دونید ظاهرا" عوض می شه اما در عمل باز هم رینگ تون ویندوز اجزا می شه،برنامه فون الارم رو انیستال کردم و رینگ فوتو کانتکت رو هم دیس ایبل،نظر شما؟
یه موضوع دیگه،البته تو تاپیک اتم مطرح کردم اما کسی جواب نداد،آیا کسی فایل اپگرید رو برای پی پی سی اتم از او 2 گرفته؟به مشکلی بر نخورده؟
بازم سوال هست که تو یه فرصت مناسب می پرسم.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من مدیا پلیر موبایلم ام پی تری اجرا نمیکنه چیکارش کنم؟:( دیروز تا حالا اینطور شده ....
میشه از جایی repairکنم پلیر رو؟

my ppc =O2 atom
wm5

THE FILE CANNOT BE OPENED.EITHER IT IS NOT SIGED WITH A TRUSTED CERTIFICATE,OR ONE OF ITS COMPONENTS CANNOT BE FUOND .YOU MIGHT NEED TO REINSTALL OR RESTORE THIS FILE​

اینم پیغامش

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام
دوستان 2 روزه که هرکاری می کنم مکی تونم رینگ تون پی پی سی رو عوض کنم:blink: می دونید ظاهرا" عوض می شه اما در عمل باز هم رینگ تون ویندوز اجزا می شه،برنامه فون الارم رو انیستال کردم و رینگ فوتو کانتکت رو هم دیس ایبل،نظر شما؟
یه موضوع دیگه،البته تو تاپیک اتم مطرح کردم اما کسی جواب نداد،آیا کسی فایل اپگرید رو برای پی پی سی اتم از او 2 گرفته؟به مشکلی بر نخورده؟
بازم سوال هست که تو یه فرصت مناسب می پرسم.

من همچین مشکلی برام پیش اومد....یه mp3 player ریخته بودم...برداشته بود هرچی فایل mp3 بود رو تعیین کرده بود که خودش فقط بخونه در نتیجه ویندوز موقع زنگ زدن هرچی بهش معرفی میکردم همون زنگ دیفالت گوشی رو میزد....

منم رفتم تو ستینگ همون برنامه بهش حالی کردم که mp3 ها رو اجازه بده که خود ویندوز اجرا کنه ... بعد درست شد

امیدوارم کمکی باشه:)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
يعنی يه سريال نامبر برای Broken Sword پيدا نمیشه !؟
عجب! :blink:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من همچین مشکلی برام پیش اومد....یه mp3 player ریخته بودم...برداشته بود هرچی فایل mp3 بود رو تعیین کرده بود که خودش فقط بخونه در نتیجه ویندوز موقع زنگ زدن هرچی بهش معرفی میکردم همون زنگ دیفالت گوشی رو میزد....

منم رفتم تو ستینگ همون برنامه بهش حالی کردم که mp3 ها رو اجازه بده که خود ویندوز اجرا کنه ... بعد درست شد

قریان ممنونم،دقیقا" مشکل همونی بود که فرموده بودید:happy: ،فایلهای با پسوندهای مختلف رو به خودش اختصاص داده بود،البته پلیر من پاکت میوزیک هست،در هر صورت از کمک شما ممنونم،شما تو سایت او2 رجیستر نکردید؟رام رو آپگرید نکردید؟
یه سوال دیگه هم اضافه کنم،دوستان کاملترین برنامه برای خواندن ایبوک چی هست؟چند تا برنامه معرفی شده،مثل رپلیگو یا ام اس ریدر،اما من مشکل دارم،اولا" دوست دارم که اکثذ فرمتهای معمول ایبوک رو بشناسه،ثانیا" خودش طوری صفحه رو تنظیم کنه که مثلا" اگر زوم می کنم نوشته ها رو داخل اون صفحه به صورت یک صفحه کامل نشون بده،یعنی مثلا" 20 صفحه رو تو 40 صفحه نشون بده اما دیگه موقع خوندن فقط پایین برم و صفحه رو به چپ و راست حرکت ندم،اصلا " همچین چیزی ممکن هست؟یا من دارم ایده آل فکر میکنم؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قریان ممنونم،دقیقا" مشکل همونی بود که فرموده بودید:happy: ،فایلهای با پسوندهای مختلف رو به خودش اختصاص داده بود،البته پلیر من پاکت میوزیک هست،در هر صورت از کمک شما ممنونم،شما تو سایت او2 رجیستر نکردید؟رام رو آپگرید نکردید؟
یه سوال دیگه هم اضافه کنم،دوستان کاملترین برنامه برای خواندن ایبوک چی هست؟چند تا برنامه معرفی شده،مثل رپلیگو یا ام اس ریدر،اما من مشکل دارم،اولا" دوست دارم که اکثذ فرمتهای معمول ایبوک رو بشناسه،ثانیا" خودش طوری صفحه رو تنظیم کنه که مثلا" اگر زوم می کنم نوشته ها رو داخل اون صفحه به صورت یک صفحه کامل نشون بده،یعنی مثلا" 20 صفحه رو تو 40 صفحه نشون بده اما دیگه موقع خوندن فقط پایین برم و صفحه رو به چپ و راست حرکت ندم،اصلا " همچین چیزی ممکن هست؟یا من دارم ایده آل فکر میکنم؟

بله قربان اون پلیری که برای من هم این کار رو کرده بود همون پاکت میوزیک بود....:)

در مورد رجیستر کردن ...بله رجیستر کردم ولی خب دستگاه من اخرین رام روش هست احتیاجی نداشتم بخوام اپگرید کنم...مگه مشکلی داره سایتش؟

در مورد این سوال اخر هم والله چیزی نمیدونم ...اساتید میان میگن:happy:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بله قربان اون پلیری که برای من هم این کار رو کرده بود همون پاکت میوزیک بود....:)

در مورد رجیستر کردن ...بله رجیستر کردم ولی خب دستگاه من اخرین رام روش هست احتیاجی نداشتم بخوام اپگرید کنم...مگه مشکلی داره سایتش؟

در مورد این سوال اخر هم والله چیزی نمیدونم ...اساتید میان میگن:happy:
آخه برای اتم اگزک یه رام جدید اومده(البته مال 2 ماه پیشه)اما من موقعی که می خوام دانلود کنم 29 کیبو بایت دانلود می شه در حالیکه خود سایت 33 مگ اعلام کرده،و البته کارایی رو هم که گفته بودند انجام دادم،اما هنوز موفق نشدم فایل آپگرید رو بگیرم.:hmm:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
اگر ممکنه یکی از دوستان زحمت بکشه و کرک فون الارم 1.5 رو که به گفته دوستان همون کرک ورژن 1.3 فون الارم هست رو به من بده ممنون می شم:blush: ،متاسفانه اتچمنتهای پی تی مشکل ساز شده،:hmm:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان
اگر ممکنه یکی از دوستان زحمت بکشه و کرک فون الارم 1.5 رو که به گفته دوستان همون کرک ورژن 1.3 فون الارم هست رو به من بده ممنون می شم:blush: ،متاسفانه اتچمنتهای پی تی مشکل ساز شده،:hmm:

اول این سریال رو امتحان کنید، اگه نشد از لینک پایین کرک رو بگیرید :
Company: PocketMax
Serial: Name: freeserials.net
S/N: 07840
This submission is correct!

کرک فون الارم 1.31

;) :)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

میشه بگید از کجای ستینگ:blush:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میشه بگید از کجای ستینگ

بله قربان...اون برنماه ای که این کار رو کرده بود پاکت میوزیک بود...اول برنامه رو باز کنید بعد برید توی player options بعد از اون اخر صفحه که 2 تا فلش داره رو به چپ و راست....روی فلش راست انقدر کلیک کنید تا اخرش برسید به file types بعد اونجا روی mp3 کلیک کنید از حالت رنگ ابی بودن دربیاریدش...بعد هم ok کنید و کار تمومه

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بله قربان...اون برنماه ای که این کار رو کرده بود پاکت میوزیک بود...اول برنامه رو باز کنید بعد برید توی player options بعد از اون اخر صفحه که 2 تا فلش داره رو به چپ و راست....روی فلش راست انقدر کلیک کنید تا اخرش برسید به file types بعد اونجا روی mp3 کلیک کنید از حالت رنگ ابی بودن دربیاریدش...بعد هم ok کنید و کار تمومه

واقعا خدا اجرت بده کاکو :lol: مرسی :blush:

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من مشكلي در مورد ارتباط با اينترنت از طريق ppc پيدا كردم قبلا از طريق اكتيو سينك خيلي راحت وصل مي شدم ولي الان به هر كامپيوتري مي خواهم وصل شوم يك error عجيب ميدهد كه براي قسمت wm ميكرو سافت هم فرستادم اولش كلي سوال كردند و مشخصات ويندوز pc و ppc را گرفتند رفتند كه جواب بدهند كه هنوز ندادند شماره اين ايراد به سرويس پك 2 ربط داره ولي روي دستگاههاي با ويندوز بدون سرويس پك هم ميايد ويندوز هم عوض كردم ولي فايده نداشت:wacko: با wifi من راحت وصل ميشم ولي اينجوري نه در ضمن تمام فاير وال و... را هم disable ميكنم ولي مشكل باقي است دوستان راهنمايي كنند در ضمن دستگاه من KJAM است.
هركاري ميكنم اين عكس صفحه upload نمي شه پس مينويسم : The Page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرص سلام و خسته نباشید ...
من وقتی اس ام اس هامو با برنامه jeyo extender for outlook میریزم تو pc همه چیز خوبه و قابل خوندن .
ولی پس از hard reset اس ام اس هاس فارسیمو که copy to device میکنم تمامش علامت سوال میاد و خرابه ...
یادمه که درموردش صحبت شد ولی اگه ممکنه یه بار دیگه راهنمایی کنین ...
ممنون ...
جالبه که در jeyo companion قابل خواندن نیست ولی وقتی میریزم تو ppc خوانا میشه !!!!!!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نمیدونم چرا هرچی فایل با بلوتوث میگیرم بالای 3M.B سیو نمیشه :( حالم رو گرفته یه موزیک ساده هم نمیتونم از بچه ها بگیرم من O2 ATOM دارم خیلی وقت نیست خریدمش...چیکار کنم؟؟:( فایل تا اخر میاد الرت هم میده که سیو کنم یا نه وقتی YES میزنم یه چند ثانیه طول میکشه بعد وقتی میرم توی داکیومنت هیچی نیست :( اما فایل های کم حجم تر میاد به راحتی راستی من هنوز مموری واسش نخریدم ....هارد ریست کنم؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نمیدونم چرا هرچی فایل با بلوتوث میگیرم بالای 3M.B سیو نمیشه :( حالم رو گرفته یه موزیک ساده هم نمیتونم از بچه ها بگیرم من O2 ATOM دارم خیلی وقت نیست خریدمش...چیکار کنم؟؟:( فایل تا اخر میاد الرت هم میده که سیو کنم یا نه وقتی YES میزنم یه چند ثانیه طول میکشه بعد وقتی میرم توی داکیومنت هیچی نیست :( اما فایل های کم حجم تر میاد به راحتی راستی من هنوز مموری واسش نخریدم ....هارد ریست کنم؟

قربان مشکل اینجاست که شما احتمالا این مقدار فضای خالی ندارید ، یا اگر حتی بیشتر ازین هم داشته باشید ، ویندوز اجازه اشغال ش رو نمی ده ، چون از یه حدی مموری داخلی کمتر شه ، ویندوز بی ثبات می شه ، اتم خودش اخطار می ده
سعی کنید مموری رو خالی کنید ، چون من خودم فایل 9 مگی به اتم فرستادم

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام دوستان

بنده یک مشکلی در Uninstall کردن برنامه ها دارم . وقتی می خوام Uninstall or reinstall کنم برنامه پاک نمی شه و نمی تونم دوباره نصبش کنم .... تو قسمت Uninstall کردن هم وقتی دگمشو می زنم که برنامرو Remove کنه . پیغام میده که برنامه به طور کامل پاک نشده اگر می خوای فهرست برنامه ها پاکش کنم که چه من بله یا خیر رو بزنم دوباره نمی تونم اون برنامرو نصب کنم.

کسی می تونه راه حلشو ارائه بده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا