• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
توی دستگاه jamin برای اینکه بشه فایلی رو بصورت بلوتوث دریافت کرد
باید recieve all beams را روشن کرد که همزمان با اینکار اینفرارد هم کار میکنه و بیخودی باطری مصرف میشه
هیچ راهی نیست که بدون اینکار بشه فایل گرفت ؟
چون اگر اون تیک رو نزده باشیم حتی اطلاع هم نمیده که فایلی میخواد برای ما فرستاده بشه !

قربان در ترد کامپلیت کلی مطلب هست در مورد اینکه چی باطری مصرف می کنه ، ولی اینفرا رد از اون ها نیست.

یک سوال دیگه هم دارم
موبایل JAMIN چی حساب میشه ؟ ppc یا smartphone
چون ppc که هست wm5 که هست smart هم هست phone هم هست :)

خیلی جاها برنامه ها رو جدا میکنن ومثلا برای ppc یا smartphone wm5 جداگانه بیرون میدن ...
بعضی وقتا این به جای اون نصب میشه گاهی هم نمیشه
اینا فرقشون چیه و کدوم رو باید روی jamin نصب کرد ؟

در حال حاضر ، هر دستگاهی که ساپورت تاچ اسکرین رو داره ، و ویندوزش موبایل هست ، پاکت پی سی به حساب می آد و نه اسمارت فون ، اصولا اسمارت فون ها در ایران نادر هستن

ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم
این AGC که توی تنظیمات jamin برای بالا و پایین کردن صدای مکالمه هست آیا چیز به درد بخوریه یا نه؟
اگر روشنش کنیم سرعتی چیزی کم نمیشه ؟
منظورم AUTOMATIC GAIN CONTROL است.

این تغییری در سرعت نمی ده ، و کارش اینه که شمابتونید هر جا صدا زیاد بود ، خودش حساسیت میکروفون تون رو زیاد کنه

بازم سوال دارم
چطور میشه برنامه های جاوا رو توی مموری کارد نصب کرد ؟
مثلا رهیاب 85 رو که نصب کنی 4 مگ از حافظه رو میگیره و نمیدونم کجا نصبش میکنه...

این مطلب هم قبلا طرح شده ، خیر نمی شه ، لااقل من نتونستم ، حدس می زنم اگر محل فولدر تمپ شو بشه تغییر داد ، مثلا با تغییر در رجیستری ، یک کار هایی باید بشه کرد

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
آقا منم Imate Jam دارم و این مشکل رو یه مرتیه که پیدا کردم! البته نفهمیدم چی شد یهو که درست شد !
ولی بعد که Hard Reset کردم دوباره داره خراب میشه ! نمیدونم چرا اینطوری میشه ! اگر سخت افزاری بود که قاعدتا نباید اصلا درست میشد که ! اون موقع کار قبه جایی رسیده بود که ن میخواستم همونطوری بفروشمش چون کم کم داشت دیوونم میکرد ! حالا هم باز همینطوری شده !
اگر فهمیدین مشکل از کجاست به منم بگین و خانواده ای رو از نگرانی خارج کنین :p

مرسی
نیما

با سلام
باید به عرضتون برسونم که متاسفانه به احتمال خیلی زیاد تاچ اسکرین شما دچار اشکال سخت افزاری شده
من هم که جمین داشتم همین حالت شده بود می خواستم f بزنم یه چیز پایینش یا بالاش رو می زد.
ببینید این lcd ها این جور نیست که یهو کلش خراب بشه و از کار بیوفته
پروسش به این ترتیبه (البته برای من این طوری بود) از یه جا با یه نقطه کوچیک شروع می شه و هر چی باهاش بیشتر کار می کنی باعث افزایش شعاع دایره معیوب می شه
من حدس می زنم وقتی شما hard reset که می کنی و می خوای صفحه رو کالیبره کنی با همون شرایط برات کالیبره می کنه و چون تو اون شرایط عادت داری در لحظه های اول چیزی رو احساس نمی کنی و به مرور ایام که lcd تغییراتش رو انجام داد احساس می کنی باز از حالت نرمال خارج شده
توصیه اکید می کنم که حتما به نمایندگی مجاز بفرستین چه برای تعمیر چه برای تعویض چه برای تست کردن ولو اینکه نمایندگیه مجازش خارج از ایران باشه
باز هم تاکید می کنم دست تعمیر کار یا مغازه هایی که ادعا می کنن ما قبلا درست کردیم ندین
موفق باشید

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
قربان در ترد کامپلیت کلی مطلب هست در مورد اینکه چی باطری مصرف می کنه ، ولی اینفرا رد از اون ها نیست.

در حال حاضر ، هر دستگاهی که ساپورت تاچ اسکرین رو داره ، و ویندوزش موبایل هست ، پاکت پی سی به حساب می آد و نه اسمارت فون ، اصولا اسمارت فون ها در ایران نادر هستن

این تغییری در سرعت نمی ده ، و کارش اینه که شمابتونید هر جا صدا زیاد بود ، خودش حساسیت میکروفون تون رو زیاد کنه

این مطلب هم قبلا طرح شده ، خیر نمی شه ، لااقل من نتونستم ، حدس می زنم اگر محل فولدر تمپ شو بشه تغییر داد ، مثلا با تغییر در رجیستری ، یک کار هایی باید بشه کرد

آقا متشکرم.

و بازم یه سوال دیگه :
شما الان چقدر از 64 مگ storage خالی دارید؟
من هر کاری میکنم نمیدونم از کجا یک دفعه همه چیز کم میشه ؟ :wacko: الان من حدود 20 مگ خالی دارم ( از هر دو حافظه )
از طرفی مجبور میشم هر چی برنامه هست توی sd card نصب کنم اما از اون طرف خیلی برنامه ها اگر تو خود گوشی نباشن سرعت پایین میاد . بخصوص برای من که jamin 195mhz است...

mazyar25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال دارم
من نمی تونم شماره هامو از روی سیم توی فون بریزم ؟
گزینه کپی تو فون خاموشه.
اگر این کارو انجام دادم چطوری شماره های رو ی سیمو پاک کنم؟

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال دیگه هم داشتم در مورد SMS:
برای فرستادن SMS فارسی با JAMIN دارای عربایزر 2b342اون رو در چه حالتی باید قرار داد ؟
اگر unicode رو فعال کنیم چه برای پیغام فارسی و چه انگلیسی به جای 140 تا فقط 70 حرف میشه نوشت ...
و فعال و غیر فعال کردنش هم برای هر پیغام مسیر طولانی و پر دردسری داره...
در ضمن با همون unicode هم روی بعضی گوشی ها فارسیش قابل خوندن نیست.
چاره چیست ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا متشکرم.

و بازم یه سوال دیگه :
شما الان چقدر از 64 مگ storage خالی دارید؟
من هر کاری میکنم نمیدونم از کجا یک دفعه همه چیز کم میشه ؟ :wacko: الان من حدود 20 مگ خالی دارم ( از هر دو حافظه )
از طرفی مجبور میشم هر چی برنامه هست توی sd card نصب کنم اما از اون طرف خیلی برنامه ها اگر تو خود گوشی نباشن سرعت پایین میاد . بخصوص برای من که jamin 195mhz است...

قربان اول توضیح بدید منظورتون از 64کدوم مموری ، در کدوم سیستم عامل هست

یک سوال دیگه هم داشتم در مورد SMS:
برای فرستادن SMS فارسی با JAMIN دارای عربایزر 2b342اون رو در چه حالتی باید قرار داد ؟
اگر unicode رو فعال کنیم چه برای پیغام فارسی و چه انگلیسی به جای 140 تا فقط 70 حرف میشه نوشت ...
و فعال و غیر فعال کردنش هم برای هر پیغام مسیر طولانی و پر دردسری داره...
در ضمن با همون unicode هم روی بعضی گوشی ها فارسیش قابل خوندن نیست.
چاره چیست ؟

فکر کنم راه جایگزین نداره

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرامی کسی نیست یه کمکی به ما بکنه من هر کاری می کنم تم جم این عوض نمیشه نرم افزار خاصی هم نصب نکرم همه تم های رو که نصب کردم تولیست میاد وی نمیدونم چرا عوض نمیشه از موقعی که گرفتم همین جوری بود

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان گرامی کسی نیست یه کمکی به ما بکنه من هر کاری می کنم تم جم این عوض نمیشه نرم افزار خاصی هم نصب نکرم همه تم های رو که نصب کردم تولیست میاد وی نمیدونم چرا عوض نمیشه از موقعی که گرفتم همین جوری بود

دقيقا بگو چي كار ميكني به ترتيب از اول تا اخرش بعدش ببين wallpaperi چيزي نذاشتي

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
قربان اول توضیح بدید منظورتون از 64کدوم مموری ، در کدوم سیستم عامل هست

فکر کنم راه جایگزین نداره

با تشکر
عرض کردم storage space که 64 تا هست توی دستگاه jamin wm5 بنده 20 مگ ازش خالی مونده

راستی شما کرک برنامه های skyscape برای pc یا یک عدد هاریسون 2005 خوب مثل اونکه توی ppc نصب میشه ندارید ؟
اخیرا تبلیغ یک دی وی دی از تیمورزاده توی هفته نامه طبیب دیدم شامل تمام رفرنس های جدید بقیمت 50 هزار تومن !!!
نمیدونم این رفرنس ها رو از کجا میشه برای pc گیر اورد ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با تشکر
عرض کردم storage space که 64 تا هست توی دستگاه jamin wm5 بنده 20 مگ ازش خالی مونده

راستی شما کرک برنامه های skyscape برای pc یا یک عدد هاریسون 2005 خوب مثل اونکه توی ppc نصب میشه ندارید ؟
اخیرا تبلیغ یک دی وی دی از تیمورزاده توی هفته نامه طبیب دیدم شامل تمام رفرنس های جدید بقیمت 50 هزار تومن !!!
نمیدونم این رفرنس ها رو از کجا میشه برای pc گیر اورد ...

قربان مموری داخلی شما ، در ویندوز موبایل 5 ، هر مقدار که اول باشه ، بخشی ش به رام شما اختصاص پیدا می کنه ، و بخشی ش هم ویندوز نصب می شه ، در نهایت ، شما مقداری مموری دارید ، که با نصب برنامه ها پر می شه ، پس بهتره به حز برنامه های ضروری ، چیزی نصب نکنید توش ، و به اس دی انتقالش بدید بقیه رو
درمورد مطلب دیگه ، با اینکه آف تاپیک هست ، ولی بنده چنین چیزی ندارم شرمنده

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بچه ها يه سؤال دارم
اين تشخيص متن keyboard که خودش حدس ميزنه که چی ميخوای تايپ کنی کجا save ميشه
که اگه hard reset کرديم بتونيم دوباره از اون استفاده کنيم ممنون ميشم اگه جواب بديد.;)

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه مشكلي پيدا كردم و نمي دونم تا حالا مطرح شده يا نه:blink:

وقتي بعضي برنامه هارو نصب ميكنم اين جوري ميشه:wacko:
مثلا شعر حافظ و...

Screen001.png

فكر كنم بايد يه چيزي از ماكروسافت يگيرم ونصب كنم:(

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من يه مشكلي پيدا كردم و نمي دونم تا حالا مطرح شده يا نه:blink:

وقتي بعضي برنامه هارو نصب ميكنم اين جوري ميشه:wacko:
مثلا شعر حافظ و...

Screen001.png

فكر كنم بايد يه چيزي از ماكروسافت يگيرم ونصب كنم:(

سلام
net compact framework شما احتمالا" ورژن 1 هست،ورژن 2 رو نصب کنید،احتمالا" مشکلتون حل می شه،;)

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقيقا بگو چي كار ميكني به ترتيب از اول تا اخرش بعدش ببين wallpaperi چيزي نذاشتي

من چند تا تم کپی کردم تو شاخه ویندوز بعد می رم توقسمت ستنیگ / تودی اونجا لیست تم هارو آورده یه تمانتخاب می کنم بعد اوکی رومیزنم بعد که همه چیو میبندم که تودی اسکرین رو ببینم تم عوض نشده اما موقعی که میرم دوباره تم انتخاب کنم تم که سری قبل انتخاب کردم های لایت هستش اما موقعی که بخوام یه عکس رو بک گراندکنم مشکلی ندارم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من چند تا تم کپی کردم تو شاخه ویندوز بعد می رم توقسمت ستنیگ / تودی اونجا لیست تم هارو آورده یه تمانتخاب می کنم بعد اوکی رومیزنم بعد که همه چیو میبندم که تودی اسکرین رو ببینم تم عوض نشده اما موقعی که میرم دوباره تم انتخاب کنم تم که سری قبل انتخاب کردم های لایت هستش اما موقعی که بخوام یه عکس رو بک گراندکنم مشکلی ندارم

می بخشید ولی فکر کنم به طور معمول وقتی شما یک تم رو در همون صفحه انتخاب کنید ، بدون هیچ معطلی ، می آید توی تودی اسکرین ، ولی شما می گید برنامه ها رو می بندید ، شاید اصلا انتخاب نمی شه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
می بخشید ولی فکر کنم به طور معمول وقتی شما یک تم رو در همون صفحه انتخاب کنید ، بدون هیچ معطلی ، می آید توی تودی اسکرین ، ولی شما می گید برنامه ها رو می بندید ، شاید اصلا انتخاب نمی شه

دانيال جان اين دوستمون كامل درست انجام ميده تا شما ok نزني كه ست نميشه واصلا نميشه صفحه اصلي رو ديد منظور دوستمون از بستن از راه مموري نيست فكر كنم منظور بستن پنجره هاست:)

اين دوستمون هم فكر كنم بايد يه هارد ريست بكن:blush:

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانيال جان اين دوستمون كامل درست انجام ميده تا شما ok نزني كه ست نميشه واصلا نميشه صفحه اصلي رو ديد منظور دوستمون از بستن از راه مموري نيست فكر كنم منظور بستن پنجره هاست:)

اين دوستمون هم فكر كنم بايد يه هارد ريست بكن:blush:

درسته منظورم بستن پنجره هاست
اگه هارد ریست کنم درست میشه و اینکه هارد ریست رو گوشی هیچ تاثیر خاصی میذاره و همه چی از جمله دفتر تلفن، اس ام اس ها و هرچی که رو مموری خودش هست میره؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
درسته منظورم بستن پنجره هاست
اگه هارد ریست کنم درست میشه و اینکه هارد ریست رو گوشی هیچ تاثیر خاصی میذاره و همه چی از جمله دفتر تلفن و هرچی که رو مموری خودش هست میره؟

با اجازه دكتر:)

انشاالله كه درست بشه:rolleyes:

ولي همه برنامه ها و مسيج ها و شماره تلفن ها رو گوشي پاك ميشه:(

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سلام به همگي مخصوصا دني جان
يه سوال
چه جوري ميتونم با WiFi به لپ تاپ وصل شم؟
مثلا فايل بگيرم يا بفرستم؟
من كانكت ميتونم بشم اما نميدنم چه جوري ميشه چيزي شر كرد

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا