دوست عزیز . کسی منکر تلاش شما و سایر عزیزان نیست . حقیقتا کارتون فوق العادس . ولی قبول کنید کار سختیه که 50 - 60 صفحه یا بعضا 180 صفحه مطلب بخونی تا جواب یک سوال ساده از دید شما و پیچیده از دید امثال بنده که مبتدی هستیم رو پیدا کنیم . به این مشکل وضعیت بد اینترنت اکثر بچه هارو هم اضافه کن .
حقیقتش من از خوندن مطالب شما لذت بردم و چون مشکل اینترنت هم ندارم . ساعت ها بدون اینکه متوجه گذشت زمان بشم پست هاتون رو از ابتدا مطالعه کردم . ولی به دلیل زیاد بودن مطالب جای بعضی چیزا که خوندم رو یادم نیست و یا از قلم افتاده و اصلا نخوندمشون .
حالا شما جای من . گوشیت از انجام ساده ترین کارها مثل باز کردن contacts و new message عاجزه و فردا هم تعطیلات آخر هفته تموم میشه و توی انبوه کارها به این گوشی نیاز داری ... آیا میشه 180 صفحه رو مرور کرد تا نتیجه گرفت . (شاید بگید این
جستوجو رو برای همین مواقع گذاشتیم ) ولی عزیز جان من که عملا نتونستم یه جواب دقیق از این امکان بگیرم چون در بعضی مواقع تصور من از کلمه کلیدی کاملا متفاوت با واقعیت بوده . یا وقتی دنبال برنامه ای میگردم که فلان مشکل منو حل میکنه از کجا باید بدونم اسمش چیه که جستجو کنم . میتونم نوع کاربریش رو انتخاب کنم و مثلا بگم MP3 player تا با انبوه برنامه ها روبرو شم که معلو منیست کدومیکی بهتر و کاملتره !!!! ویا اصلا کدومیکی کار میکنه !
این خودش ثابت میکنه که شما و دوستانتون چقدر محیط پرباری رو ایجاد کردین و چه حجم گسترده ای از اطلاعات رو در اختیار سایرین قرار دادین . ولی شایسته نیست این تلاش شما بدون طبقه بندی باشه . کاری که من فقط درمورد بخش کوچکی از نرم افزارها دیدم . در حالی که چقدر زحماتتون بیشتر جلوه میکنه اگه مسئولین این تالار دست به گلچین کردن اطلاعات شما بزنن و یک فهرست جامع از مطالب ایجاد کنند .
همچنین بهتر نیست دوستان باتجربه که زحمت پاسخ به سوالات رو میکشند در جواب سوال های تکراری تازه وارد ها بجای قبلا مطرح شده برو بگرد پیدا کن ، یه راهنمایی بکنن تا زودتر به هدف برسیم .
خیلی شرمندم چون مطمعنا زیاده گویی کردم ولی چون دیر وقت هستشو منم تاحالا به امید کمک دوستان بیدار مونده بودم تا شاید مشکلو حل کنم و فردا کمتر دردسر بکشم ، خواب آلوده بودم و ممکنه در نگارش اشتباه کرده باشم ولی باور کنییییییییییییییید ابن صحبتها از روی قدرنشناسی نبود . بلکه صحبتی دوستانه بود جهت تکمیل این تالار و صد البته منتظر این هستم که دوستان با جوابهای خودشون بنده رو از اشتباه دربیارن .
لطفا فردا نیاین بگین این انتقاد جاش اینجا نیست و در تالار انتقادات و پیشنهادات باید مطرح بشه ها
دوست دار شما Mandani
شاد باشید