بحرین جون اینجا رو نگاه کن
http://forum.persiantools.com/t41765-page13.html
کدوم چه مدلی هست؟بچه ها نمیدونستم اینو کجا بزارم گفتم اینجا بزارم جالب میتونه باشه:blush:
![]()
الان تازه اختلاف خوب معلوم نیست چون دوربین من ضعیف بود ولی از نزدیک نگاه کنید اصلا تفاوت باور نکردنی هست![]()
کدوم چه مدلی هست؟
کدومشون بهتره؟ (البته به نظرم سمت راستی بهتره نه؟)
یکیش اتم (سمت راست) و اونکی اتم اگزک (سمت چپ)
شاید تو عگس معلوم نباشه ولی واقعا اتم سر تر هست:blink:
می تونم بپرسم چرا؟دلیلتون دقیقا" چی هست؟حسین جان نظر شما رو هم دوست دارم بدونم،کدوم چه مدلی هست؟
کدومشون بهتره؟ (البته به نظرم سمت راستی بهتره نه؟)
بچه ها نمیدونستم اینو کجا بزارم گفتم اینجا بزارم جالب میتونه باشه:blush:
![]()
الان تازه اختلاف خوب معلوم نیست چون دوربین من ضعیف بود ولی از نزدیک نگاه کنید اصلا تفاوت باور نکردنی هست![]()
حسین جان شاید اسکرین atom Exec که تو عکس نشون میدی مشکل داره:hmm:
(چون من قبلا تو مغازه رمضانی اینا رو با هم مقایسه کردم در ظاهر هیچ فرقی ندارن )
آقايون و خانم هاي استاد در اين تريد
آيا امكانش هست كه Ram & Rom دستگاه i-mate jam رو افزايش داد
شايد بي ربط باشه ولي خيلي اذيتم مي كنه![]()
سلام
یه سئوال پیش پا افتاده!!!
شما می دونین چطور میشه پاکت پی سی رو خاموش کرد؟
gsm رو نمی گن ها که از کام منیجر خاموش میشه بلکه خود پاکت پی سی رو می گم مثلا شبا اون مواقعی که دسترسی به شارژ نداریم خاموش کنیم دستگاه رو و صبح روشنش کنیم
البته با دگمه ها نه با در آوردن باطری و دوباره جا زدنش.
آقا من رو JAMin میخام نصب کنم. مشکلی نداره؟
من رو گوشیم برنامه های SPB plus,diari,time رو گذاشتم و جای خالی نداره. اگر این تم رو نصب کنم اونا رو نشون نمی ده درسته؟ باید چی کارش کنم.
tnx
مجتبی جان راستی این usb to pc تو قسمت connection چی کار میکنه اینو اتم معمولی نداره :blush:
راستی تا یادم نرفته بگم که فقط مورد بالا و این headset volume رو از اتم معمولی بیشتر داره(مجتبی جان به کار میاد راستی این؟؟؟؟؟؟؟؟)
و من هم فکر می کنم،مشکل به این خاطر هست که تم بک گروند این دو دستگاه یکی نیست،حسین جان لطفا" این موضوع رو چک بکنید،حسین جان شاید اسکرین atom Exec که تو عکس نشون میدی مشکل داره:hmm:
(چون من قبلا تو مغازه رمضانی اینا رو با هم مقایسه کردم در ظاهر هیچ فرقی ندارن )
و من هم فکر می کنم،مشکل به این خاطر هست که تم بک گروند این دو دستگاه یکی نیست،حسین جان لطفا" این موضوع رو چک بکنید،
خوب حسین جان،حالا تفاوت این دوتا در چی هست؟شاید من متوجه نمی شم،:blush:اینم یه عگس دیگه![]()
![]()