• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دوست من
استفاده از هدست بلوتوث،بخصوص اگر بخواهید برای گوش دادن به موسیقی از آن استفاده کنید،به شدت اتم را دشارژ می کند،شاید اگر 3 ساعت به طور مداوم به موسیقی گوش دهیدباطری به 10 درصد می رسد،اما اگر برای پاسخگویی به تماسها بخواهید از آن استفاده کنید،قطعا" یک روز را دوام میاره،در مورد هدست هم فرهاد توضیح می ده،:D

مجتبی جان با اجازت من هم به کلوپ DS 970 پیوستم :D
والاه اولش یکمی هیجان داشت

ولی وقتی با هندز فری هایه واکمن سونی اریکسون مقایسه کردم دیدم که چقدر با هندز فری هایه وایر فاصله داره:(
ولی خوب بازم واقعا عالی کار میکنه:lol:

همون طور که خودت قبلا برای خرید پاکت پی سی به من گفته بودی ورژن بلوتوث واقعا تاثیر داره

هندز فریم شارژ زیاد نیگه میداره و صداشم خوبه
دیواسم هم دیر تر دی شارژ میشه و قطع و وصلیش خیلی کمتره

راستی چقدر فروشنده ها بی انصافن
باز خوبه من رفیقه بندری دارم:cool:
بهش سفارش دادم برام 58 تومن خرید کرد
دیروز رفتم ایرانیان و عین همین جنس رو دیدم و وقتی از فروشنده قیمت گرفتم داشتم شاخ در میوردم
125 تومن !!!:eek:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا مبارکه مبارکـــــــــــــــــه
15.gif
می بینم که اینجا مثل فرومای خارجی هیچ بحثی نیست سر این موضوع که کدوم هدست BT بهتره، همه اتفاق نظر دارن روی
22.gif
ds970

بهش سفارش دادم برام 58 تومن خرید کرد
58 تومن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
اونوقت کیفیتش هم از وایرد های سری w سونی اریکسون خیلی پایینتره؟!
تقلبیشو نخریده باشین
263cylj.gif

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=278306&page=3
http://213.19.178.16/se/

البته به نظر من این بنده خدایی که مطلب بالارو فراهم کرده یخورده تو حس توهم بوده، چون یه جنس کپی اینقدر تمیز از کار در نمی یاد... به هر حال، شما یه کاری بکنید، یه دونه بلوتوث دانگل Microsim/Bluesoleil بگیرید، 7-8 تومنه، بعد وصلش کنید به کامپیوتر هندزفری رو، ببینید کیفیت صدا هنوز به نظرتون کمتره از سیم دارهای سری W ؟ بعد یه تستی هم بکنید ببینید بعد یه شارژ کامل 5-6 ساعت یه سره می تونه آهنگ پخش کنه؟ اگه تونست، احتمال خیلی زیاد اصله، و یه سلامی هم از طرف بروبچ پی تی باید برسونید به دوستتون
kl-20070211051049.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست من
استفاده از هدست بلوتوث،بخصوص اگر بخواهید برای گوش دادن به موسیقی از آن استفاده کنید،به شدت اتم را دشارژ می کند،شاید اگر 3 ساعت به طور مداوم به موسیقی گوش دهیدباطری به 10 درصد می رسد،اما اگر برای پاسخگویی به تماسها بخواهید از آن استفاده کنید،قطعا" یک روز را دوام میاره،در مورد هدست هم فرهاد توضیح می ده،:D

ای بابا عجب حالی پراکنده می کنید مجتبی جان:happy: :wacko:

خوب با توجه به ورژن بلوتوث اتم و ریویویی که شما دادید از عملکرد هندزفری های استریو روی اتم اگزک، فکر نمی کنم هدست a2dp دار انتخاب مناسبی باشه اینجا...

اما اگه یه هدست معمولی می خواید برای مکالمه، سونی اریکسون و جبرا بیشترین تنوع مدل رو دارن و از 30 تومن تا بالای 100 تومن هم قیمت داره هندزفری هاشون، به شخصه پیشنهادم یه هندزفری SE هستش، چون قدیمیترین مدلش (hbh-600) خیلی باقلوا با مرحوم s200 پیر می شدو با اون برنامه های جانبی هم می شد که همه جور صدایی رو روش منتقل کرد، البته با اکثر هدست ها نباید مشکلی وجود داشته باشه واسه این کار.

چقدر کمک کردیم آقا میلاد رو واقعاً
imslow.gif

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
تقصیر wm2003 هستش قربان. از dr yar bluetooth استفاده کنید

فرهاد جان من این dr yar bluetooth رو ریختم ولی این برنامه هیچ کاری نمیکنه نه سرچ میکنه نه فایل رسیو میکنه میشه یکم بیشتر توضیح بدی.
من نصب کردم exe رو تو start up ریختم reset کردم bluetooth رو روشن کردم start رو زدم ولی بازم همون svae امد auto accept و destination folder را هم درست کردم ولی فایل ها را مثل قدیم رسیو کردم

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ممنونم فرهاد جان

والاه من قبلا با این بابا کار کردم
و برام کلی خرید کرده (قبلا که 6630 داشتم کل اکسسرویس گوشیمو از این بابا گرفتم همش هم بهترین کارایی رو داشتن )

راستش و بخایی منم شک کردم
آخه چیزی که سونی اریکسون میزنه (اون هم بخش موزیک) نباید کمی کاستی داشته باشه
ولی وقتی به این فکر کردم که اینا جزو اولین سری هایه هدست بلوتوث استریو اس ای(.واکمن) هستش
مسلما یکمی مشکلات رو داره

ثانیا قاب گوشی یا هدست های در پیت نیست که صد مدل کپی تو بازار دارن
ثالثا سری دی اس 970 تازه وارد بازار شده چهارما(گند بزنه به هرچی زبون و عدد عربیه) همون طوری که تو گفتی ، هیچ وقت کپی به این تمیزی در نمیاد

شارژش خیلی خوبه
فکر کنم حتی از 6 ساعت استفاده مداوم هم بیشتره که دی شارژ نشده!!!

راستی مهمترین فاکتور خرید من کیفیت بودش
من روی صدای هدست گوشی های قبلیم هم خیلی حساس بودم
شاید وسواس باشه !؟

ولی بازم میگم
خیلی عالیه !!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستی اینم بگم یکمی هندزفری های وایرد رو بزرگش کردم
فاصله دی اس 970 از هندز فری های وایرد (سری واکمن سونی اریکسون) یه پله هستش
والله از مابقی برند ها (چه وایرد چه وایرلس ) کلی بالاتره

mozaffar_amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی

آقا یکی به داد من برسه. من این نرم افزار Arabizer 2.0 رو روی گوشیم نصب کردم ولی اولاً سرعتش رو به طور افتضاحی پایین میاره و همش هنگ می کنه. دوم اینکه وقتی می خوام SMS بزنم هر 70 کاراکتر رو 1 SMS حساب می کنه حتی اگه بخوام با حروف انگلیسی SMS بزنم.:(

مرسی.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فکر کنم حتی از 6 ساعت استفاده مداوم هم بیشتره که دی شارژ نشده!!!
خوب اینم می تونه غیر طبیعی باشه جواد جان!
263cylj.gif
شاید شرکت کپی کننده خواسته به SE بفهمونه که 5-6 ساعت شارژ اصلاً بامزه نیست!!!

آقا ولی در کل خیلی مبارکتون باشه
3ydr3uw.gif

حتماً هم یه بلوتوث واسه PC بگیرید، کیفیتی که از PC می گیرید معمولاً خیــــــلی بهتره از دستگاه های موبایل، علی الخصوص از بلوتوث استک مایکروسافت، که از نفرین شده ترین موارده روی فروم های PPC !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان من این dr yar bluetooth رو ریختم ولی این برنامه هیچ کاری نمیکنه نه سرچ میکنه نه فایل رسیو میکنه میشه یکم بیشتر توضیح بدی.
من نصب کردم exe رو تو start up ریختم reset کردم bluetooth رو روشن کردم start رو زدم ولی بازم همون svae امد auto accept و destination folder را هم درست کردم ولی فایل ها را مثل قدیم رسیو کردم
نمی دونم امیر خان...سافت ریست کردید دستگاه رو بعد نصبش؟
اگه نشد، Bluezard رو نصب کنید ( دات نت 2.0 می خواد) ، اگه بازم نشد شاید یه برنامه ی دیگه باعث اختلال شده باشه... حالا دستگاهتون چی هست؟
دوم اینکه وقتی می خوام SMS بزنم هر 70 کاراکتر رو 1 SMS حساب می کنه حتی اگه بخوام با حروف انگلیسی SMS بزنم.:(
مرسی.
دوست عزیز، مخابرات کاراکترهای sms شمارو می شماره نه arabizer ، این اشکال محاسبه رو اربایزر باعث می شه، باعث می شه ویندوز فکر کنه که شما دارید unicode تایپ می کنید در صورتی که دارید یه msg معمولی می فرستید. البته من مطمئن نیستم، دوستان اطلاع دارند در بازه ی این موضوع؟ موقع sms زدن شیوه ی encoding نوشته هم ارسال می شه داخل sms ؟ بعد مخابرات سیستمش هوشمنده و حروف رو می خونه یا اون انکودینگی که استفاده شده رو اول نگاه می کنه ببینه چیه؟!
من یه بار تماس گرفتم (با همون شماره چهار رقمیه!)، گفتن که اگه حروف انگلیسی فقط استفاده بشه هر 160 کاراکتر می شه یه sms . دیگه حرف انکودینگ و اینارو که زدم چیز پیچ شد:blush:

salam bashe hatman dar avalin forsat farsi ro nasb mikonam vadar zemn man chand bar( align screen) kardam am to kole lcd in tor nist to bazi az gesmathash in tore va brae farsi man narmafzari mikham ke fagat fonte farsi dashte nbashe na in ke kole mobil ro farsi kone

قربان، لطفاً قوانینو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید. اگه کی بورد فارسی هم ندارید از برنامه ی en2fa استفاده کنید.
اگه چند بار align screen کردین و فقط بعضی قسمت ها اینطوریه، ایراد سخت افزاریه. ببرید یه جای معتبر مثل اکسون یا فیتکو تا چکش کنن. احتمالاً مشکل از تاچ اسکرین دستگاهه (..دیگه نه!؟
73.gif
38.gif
)
بعدم برنامه ای نیست که فقط فونت فارسی اضافه کنه. اربایزر هم کل موبایل رو فارسی نمی کنه.یعنی می تونید برش گدونید به حالت اول شیوه ی عددگذاری و اینارو. ایــــن ترد رو بخونید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا دستم به دامنتون ، یک جایی قول دادم روی دل اکسیم فارسی ساز نصب کنم
برداشتم رویش informobility ریختم ، گفتم از همه آبرو دار تره
حالا موندم چه کنم ، می تونم آن اینستالش کنم ، ولی بعدش بگید آیا حتما اربایزر روش کار می کنه
این احمق هایی که نوشتن ش ، برداشتن فقط برای qvga ساختن ش
کسی کرک این رو داره و ایا می دونید روی دیگر وی جی ای ها هم جواب می ده یا نه؟

کمکککککک

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی

آقا یکی به داد من برسه. من این نرم افزار Arabizer 2.0 رو روی گوشیم نصب کردم ولی اولاً سرعتش رو به طور افتضاحی پایین میاره و همش هنگ می کنه. دوم اینکه وقتی می خوام SMS بزنم هر 70 کاراکتر رو 1 SMS حساب می کنه حتی اگه بخوام با حروف انگلیسی SMS بزنم.:(

مرسی.

:D جناب منم دقیقا با همین مشکل arabizer مواجه شدم قبلا
تنها راهش اینه که disable کنین بعد sms بزنید
تازه با گوشی من ناسزگاری های مطلق دیگه هم داشت از جمله عدم اجازه دادن به گوشی واسه گرفتن یه backup خشک و خالی(!) , هنگ ممتد...:lol: :D
شما کلا از خیر arabizer بگذر این informobility باز قابل تحمل تره!!

jalinoor

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام

من چطوری باید اتم رو هارد ریست کنم

لطفا راهنمایی کنید

مدل o2 xda atom

djpifpaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
گوشی من m600+ هستش و وقتی با usb شارژ میشه بیشتر از 60% پر نمیشه و در عرض 2ساعت کار کردن باهاش کامل خالی میشه...!
271.gif

این گوشی مدت دو ماه که از رمضانی خریداری شده و خیلی کم کارکرد..!!
به نظر شما باطری فاسد بوده و برای خریدن یه باطری نو باید به کجا مراجعه کنم و چقدر هزینش؟!:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
گوشی من m600+ هستش و وقتی با usb شارژ میشه بیشتر از 60% پر نمیشه و در عرض 2ساعت کار کردن باهاش کامل خالی میشه...!
271.gif

این گوشی مدت دو ماه که از رمضانی خریداری شده و خیلی کم کارکرد..!!
به نظر شما باطری فاسد بوده و برای خریدن یه باطری نو باید به کجا مراجعه کنم و چقدر هزینش؟!:wacko:

حالا با شارژر نمی تونید شارژش کنید یعنی اصلاً؟:wacko:

وقتی با usb شارژ می کنید معمولاً 100 درصد نمی شه. طبیعی هست اون مورد. اگه با 60% هم مثلاً 2ساعت ویدئو نگاه کنید و باطری ته بکشه، بازم طبیعی هستش!

فرهاد Inbox رو خالی کن
Done
121fs725372.gif

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آقا دستم به دامنتون ، یک جایی قول دادم روی دل اکسیم فارسی ساز نصب کنم
برداشتم رویش informobility ریختم ، گفتم از همه آبرو دار تره
حالا موندم چه کنم ، می تونم آن اینستالش کنم ، ولی بعدش بگید آیا حتما اربایزر روش کار می کنه
این احمق هایی که نوشتن ش ، برداشتن فقط برای qvga ساختن ش
کسی کرک این رو داره و ایا می دونید روی دیگر وی جی ای ها هم جواب می ده یا نه؟

کمکککککک

دانیال بیکاری قول میدی به کسی؟
تو که هیچ وقت، وقت نداری

فکر کنم Arabizer کار بده روش. آره. باید کار بده. چون من دیدم یکی Jasjar داشت و Arabizer نصب کرده بود. مگر اینکه خود Axim مشکل داشته باشه باهاش، به VGA بودن که گیری نداره.

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
چطور میشه از تو file explorer انتخاب کرد که یک فایل تصویری یا مدیا یا کدوم یک از برنامه های موجود در گوشی باز بشه یه چیزی تو مایه های open with ویندوز یا اینکه همیشه یک فایل با تپ کردن با برنامه ای که میخوای باز بشه نه برنامه ای که دیفالت دستگاست ؟؟؟؟

و یک سوال دیگه وقتی my device رو تو file explorer باز میکنم یک سری فایل به زیر فولدر ها اضافه شده که معلوم نیست چی هستن ؟ میشه delete کرد ؟

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
نمی دونم امیر خان...سافت ریست کردید دستگاه رو بعد نصبش؟
اگه نشد، Bluezard رو نصب کنید ( دات نت 2.0 می خواد) ، اگه بازم نشد شاید یه برنامه ی دیگه باعث اختلال شده باشه... حالا دستگاهتون چی هست؟
1-بله اقا رست هم کردم.
2-"Bluetooth device not found or bluetooth is not supported on this device. This software needs microsoft bluetooth stack. Critical Error"
Bluezard این error را میده:wacko:
3- h6315
4- یکی کمکم کنه:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Bluetooth device not found or bluetooth is not supported on this device. This software needs microsoft bluetooth stack. Critical Error
اوه!
127fs4555773.gif
درسته HP ها بلوتوث استکشون widcomm ــه! شما با جناب alireza_simkesh یه مشورتی داشته باشید
263cylj.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا