m_jahangiri
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 97
- لایکها
- 0
به خاطر اینکه ساعت کامپیو تر شما یک ساعت رفته جلو
ساعت کامپیو تر به خاطر تغییر ساعت رفته جلو
برید توقسمتOPTION >ACTIVESYNCیه تیک اوت پائین هست برشدار
به خاطر اینکه ساعت کامپیو تر شما یک ساعت رفته جلو
به اين مطلبی که نوشتم يه نگاه بندازين شايد مشکلتون از اين باشه:به خاطر اینکه ساعت کامپیو تر شما یک ساعت رفته جلو
ایمیت جم نوش چنده؟
راستی نمیدونم ایا تاپیکی برای قیمت پاکتها هست یا نه اگه باشه خوبه ها![]()
در مورد محافظ ال سی دی مطلبی چیزی هست؟
اصلا لازمه یا فرمالیته است؟:blink:
ممنون
والا بهتره که باشه ، ولی یکم صفحه رو مات می کنه
ولی عمر ال سی دی تون بالا می ره ، بدون خش می مونه
من که نتونستم قبول ش کنم
:blink:
دانيال واقعاً بدون Screen Protector کار ميکنی؟!کجا دارن؟
چیجوری نصب میشه؟
چنده؟
![]()
عمر مفید یه ال سی دی بدون در نظر گرفتن حوادث چند وقته؟
در مورد سؤال اوّل البته نميدونم منظورت همين باشه يا نه ولی تا جايی که ميدونم مثل اينکه يکی از فرق هايی که WM2003 و WM5 دارن اينه که از .cab فشرده شده تو خود PPC استفاده ميکنه WM5; که باعث ميشه فايل های cab در 5 کوچيکتر از 2003 باشه. (اونيی که مخصوص 5 نوشته شدن) ولی 2003 ساپورت نميکنه Compressed Cab File رو.دو تا سئوال
یکی اینکه چرا فایل های کب که توش netframework for ppc v2 هست ، این قدرباهم فرق دارن ، مثلا حجم هر کدوم متفاوته؟
دوم اینکه من یک اچ پی 2750 رو با یک رام هک شده ، به ویندوز موبایل 5 ارتقا دادم ، به زبانی الان دستگاه 2790 شده ، فقط می خوام بدونم اخرین نسخه رامی که برای این دستگاه امده تحت ویندوز 5 چیه ؟ جایی سراغ دارید بشه این رو فهمید
نسخه رامی که نصب کردم
1.0.0.0 هست
راستی يادم رفت بگم من از جمهوری خريدم.کجا دارن؟
چیجوری نصب میشه؟
چنده؟
![]()
سلام
من داشتم ویندوز گوشیمو آپگرید میکردم که برق رفت.
گوشی دیگه بالا نمیاد دوباره هم که میرم آپگرید کنم مینویسه erorr101:connection error
باید چیکار کنم؟ آیا نرم افزاری هست که بشه rom رو کامل پاک کنم از اول بریزم.
گوشیم imate pochet pc
لطفا کمک کنید.
در مورد سؤال اوّل البته نميدونم منظورت همين باشه يا نه ولی تا جايی که ميدونم مثل اينکه يکی از فرق هايی که WM2003 و WM5 دارن اينه که از .cab فشرده شده تو خود PPC استفاده ميکنه WM5; که باعث ميشه فايل های cab در 5 کوچيکتر از 2003 باشه. (اونيی که مخصوص 5 نوشته شدن) ولی 2003 ساپورت نميکنه Compressed Cab File رو.
يه چيز ديگه هم که ممکنه توجّه نکرده باشی بهش اينه که هم .net micro framework داريم هم .net compact framework ؛ که اينا با هم فرق دارن. حجمشونم متفاوته. جالبه بدونی که Micro، CPU های ARM-XScale رو ساپورت نميکنه...
البته من اطّلاعتم کامل نيست، بقيه بچه ها اگه بيشتر ميدونن گفته هامو کامل کنن...
کجا دارن؟
چیجوری نصب میشه؟
چنده؟
![]()
اين دستگاه دارای سيستم صدای Full-Duplex هست که ميتونه منشی داشته باشه. ولی اکثر دستگاه هايی که الان هستن Half-Duplex هستن که يه ارتباط 1 طرفه رو برقرار ميکنه پس برنامه اي رو نميتونين پيدا کنين که مستقيماً صدا رو از داخل مثل يه پورت Line in ضبط کنه. همه ی برنامه های ضبط صدايی هم که هستن فقط صدای محيط رو ضبط ميکنن.باسلام پاکت پی سی های Gigabyte gSmart Phone دارای امکان منشی تلفنی هستن. این بخاطر تفاوت سخت افزاری این پاکت پی سی ها با پاکت پی سی های دیگه هست یا اینکه فقط نرم افزارش روی اونها نصبه؟
اگه بحث نرم افزاریه، نمیشه این نرم افزار رو روی پاکت پی سی های دیگه نصب کرد؟
این عکسای منوی تنظیم منشی تلفنی تو گوشیهای گیگابایته:
![]()
![]()
![]()
آره مثل اينکه اينا رو رو خود سايت نذاشته Microsoft... :-?نه مازیار ، مشکل اینه که برای نسخه ویندوز موبایل 5 ، من از سایت های مختلف کب هایی گرفتم که هر کدام یک حجم دارن
البته خود سایت کب فایل نمی ده ، و احتمالا بچه ها خودشون استخراج کردن ، حالا نمی دونم دقیقا که چطوری هست ولی فکر می کنم باید اشکال از استخراج بچه ها باشه
به هر حال کلی به اطلاعات ام اضافه شد
فکر اينکه بخواين ROM رو از اون گوشی به گوشی خودتون منتقل کنين از سرتون بيرون کنين... کار من و شما نيست! ؛)سلام به همگی
من گوشیم اسمارت فون هست با رام wm2003 .
یکی از آشنا هامون همین دستگاه رو خرید با رام 2005 ،آپدیت 2005 هم تو اینترنت نیست.
میخواستم ببینم میشه رام گوشی اونو طوری استخراج کنم و روی گوشیم بریزم؟
ممنون.
فکر اينکه بخواين ROM رو از اون گوشی به گوشی خودتون منتقل کنين از سرتون بيرون کنين... کار من و شما نيست! ؛)
ولی اگه واقعاً Upgrade برای 2005 باشه، توی سايت مربوط به گوشی ميتونين پيداش کنين. اگر اونجا نبود Upgrade ديگه اگر هم پيدا کنين زياد قابل اطمينان نيست...