• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان می دونم که این مطلب شاید خیلی مرتبط به پی پی سی نیست ، ولی برای نصب یکی از برنامه هاش من مشکل پیدا کرده ام

ببینید ، سایت معروف اسکای اسکیپ ، همه برنامه هاش ، مثل هم نصب می شن ، یک برنامه به اسم smartART داره که اون توی سیستم تری ویندوز پی سی نصب می شه ، و از اونجا ، ما که نسخه پولی رو نمی خریم، شروع به نصب ترایال می کنیم ، ولی روی پی پی سی از قبل کرک شده هست ( یک پچ اجرایی برای پی پی سی هست که باعث این کار می شه ) خوب همه این مراحل بی مشکل هست

فقط وقتی شما یک برنامه رو نصب کردید ، به فایل های نصب شده روی پی سی احتیاجی ندارید ، در حقیقت اصلا بودنشون هم باعث مشکله ، چون این برنامه اسمارت ، هر بار سینک بشه ، از شما می خواهد که رجیستر کنید!!!

خوب ، مشکلی نیست ، من روی درایو سی ، هرچی اسم اسکای اسکیپ داشت رو سرچ می کنم و همه رو پاک می کنم ، دفعه بعد که سینک می شه ، می گه این برنامه فایل هاش نیست ، آیا می خواهید که کلا از لیست آپدیت خطش بزنم ، منم اوکی می کنم.
مشکل وقتی شروع می شه که شما بخواهید یک برنامه جدید ازش نصب کنید ، من نمی دونم کجا ، ولی لیست تمام برنامه های نصب شده رو جایی ذخیره کرده ، و به محض نصب ، شروع می کنه همون مسیر درخواست رجیستر کردن همه رو می ره ، این رو تصور کنید که من 39تا برنامه ازش نصب دارم ، همه رو می خواد اخطار بده که رجستر کنم
:(

به نظر شما در کجای پی سی پنهان می کنه این لیست رو؟ سیستم رجیستری؟ کسی نظری داره که چطوری بفهمم این رو؟

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی من کمک میخاستم در مورد این که بنظر اساتید محترم میشه روی s200 wm6 نصب کرد و اگه میشه چطور تمامه مموری گوشی رو فرمت کردو ویندوز رو نسب کرد در اخر هم اگه نصبش کردم ازاش راضی نبودم چتور میشه ویندوز خودشو نصب کرد
ببخشید من تو ویندوز بصب کردن یینا زیاد وارد نیستم خیلی ممنون منتظر جوابم

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خیر ویندوز 06 روی S200 نصب نمیشه

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
اقا جسارته ،
ولی من همین پریروز ، یک رام آپگرید هک شده برای اچ پی 2750 نصب کردم ، 50دلار پولش بود!!
مثل آب خوردن نصب شد ، منظورم اینه که شاید اگر به اندازه کافی سایت های وارز رو بگردید ، رام آپگریدی که هک شده باشه پیدا شه
موفق باشید

اقا نمیشه من هم یه جسارت بکنم و بپرسم کسی ROM WM5 for hp6315 سراغ نداره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اقا نمیشه من هم یه جسارت بکنم و بپرسم کسی ROM WM5 for hp6315 سراغ نداره

من که ندیدم ، اگر اشتباه نکنم خیلی دستگاه قدیمی به شمار می ره
با این حال از جستجو دست بر ندارید

aghavahid20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها,
من يه مشكلي در ريختن فيلم يا كليپ هاي تصويري روي پاكت پي سي دارم.هر چي فايل مي ريزم windows media player نمي تونه اجراش كنه و فرمت فايل رو نمي شناسه؟براي انتقال فايل هاي تصويري آيا بايد فرمت رو تبديل كرد يا انتقال از طريق گهواره و اكتيو سينك كافيه؟

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به همه بچه های این تایپیک خسته نباشید میگم که این همه به هم کمک میکونید
من هم یه سوال داشتم من هرچی SMSفارسی برام میفرستن حروف روبشکله مربع در میاره و می خاستم ازتون کمک بخام فقط میخام SMS هارو بخونام دیگه فارسی ساز نمی خام چون چنتا نسب کردم هشون مشکل داشت

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان دو تا از دوستان من Hyundai A200 خریدند و یک مشکل دارن اونم اینه که SMS هاشون بهشون دیر میرسه و یا زمانی که خودشون یک SMS میفرستن SMS هایی که واسشون فرستادن یهو میرسه به نظر شما باید چیکار کنن؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام. من یه گوشي مدل iDo S601 گرفتم که مشخصاتش بشرح زیر هست:
ROM Ver: SP70X9CAWWE70
ROM Date: 08/11/2006
CPU: i.MX21
Speed: 350MHz
ROM: 128 MB
اما خیلی زیاد هنگ میکنه و مدام مجبور میشم ریستش کنم. میشه درباره علتش و مدل رامش که بالا نوشتم توضیح بدین؟

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من الان داشتم با yahoo go sync می کردم که دیدم نمیشه رفتم تو inbox دیدم نمیره از explorer فایل را view کردم دیدم همه bit هاش 0 شده

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به همه بچه های این تایپیک خسته نباشید میگم که این همه به هم کمک میکونید
من هم یه سوال داشتم من هرچی SMSفارسی برام میفرستن حروف روبشکله مربع در میاره و می خاستم ازتون کمک بخام فقط میخام SMS هارو بخونام دیگه فارسی ساز نمی خام چون چنتا نسب کردم هشون مشکل داشت

راهی نیست جز همون برنامه رفیق:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان سلام. من یه گوشي مدل iDo S601 گرفتم که مشخصاتش بشرح زیر هست:
ROM Ver: SP70X9CAWWE70
ROM Date: 08/11/2006
CPU: i.MX21
Speed: 350MHz
ROM: 128 MB
اما خیلی زیاد هنگ میکنه و مدام مجبور میشم ریستش کنم. میشه درباره علتش و مدل رامش که بالا نوشتم توضیح بدین؟

مبارک :)

باید دید شما از چه برنامه هایی و در چه نوع کاری از گوشیتون استفاده میگنید:blush:

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
مبارک :)

باید دید شما از چه برنامه هایی و در چه نوع کاری از گوشیتون استفاده میگنید:blush:
ممنون. چون رم ندارم و خود گوشي فقط 30مگ جاداشت برنامه خاصي روي گوشي ندارم (SPB , SBSH , Wisbar) .
وقتي كه گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكنم كانكت ميشه اما ActiveSync پيغام خطا ميده و اجرا نميشه. روي خود گوشي هم قسمت Remove Program كار نميكنه و برنامه هايي رو كه نصبه نشون نميده.
چيكار بايد كنم؟‌‌ (البته بجز فرمت گوشي)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون. چون رم ندارم و خود گوشي فقط 30مگ جاداشت برنامه خاصي روي گوشي ندارم (SPB , SBSH , Wisbar) .
وقتي كه گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكنم كانكت ميشه اما ActiveSync پيغام خطا ميده و اجرا نميشه. روي خود گوشي هم قسمت Remove Program كار نميكنه و برنامه هايي رو كه نصبه نشون نميده.
چيكار بايد كنم؟‌‌ (البته بجز فرمت گوشي)

تقریبا هیچ کار جز هارد ریست ببین درست میشه یا نه البته به نظر من طبیعیه که این مشگل رو داشته باشه چون هنوز شرکت رام جدید نداده بیرون:blush:

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راهی نیست جز همون برنامه رفیق:blush:
ممنونم که جوابه منو دادید اما اگه میشه یه فارسی سازی که موشکلی نداره لینکش رو بزارید خوداتون از چی استفاده میکنید واسه wm5میخام

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنونم که جوابه منو دادید اما اگه میشه یه فارسی سازی که موشکلی نداره لینکش رو بزارید خوداتون از چی استفاده میکنید واسه wm5میخام

تو قسمت نرم افزار معرفی شده و همه بچه ها در باره فارسی ساز ها نظر دادن اونجا خیلی کامل:)

mamad64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید محترم سلام
من یک jamin دارم و می خواهم آن را بفروشم و یک o2 atom بگیرم آیا به نظر شما درسته که این کارو بکنم یا نه
در ضمن o2 atom چه معایب و نواقصی دارد پیشاپیش از نظرات شما ممنو نم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اساتید محترم سلام
من یک jamin دارم و می خواهم آن را بفروشم و یک o2 atom بگیرم آیا به نظر شما درسته که این کارو بکنم یا نه
در ضمن o2 atom چه معایب و نواقصی دارد پیشاپیش از نظرات شما ممنو نم

یه سری بحث تو همین فروم سر این 2 سری گوشی شد به طور بسیار بسیار کسترده و کامل یه سرچ کنید پیدا میگنید:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من Hyundai A200 دارم . شبکه Ir MCi رو پیدا نمی کنه و فقط به ir TCI وصل میشه . جایی از شهر که خانه ما اونجاست ظاهرا IR TCi مشکل داره و باید به IR MCi وصل بشه اما این Hyundai A200 ما گیر داده به IR TCi چاره چیه آیا میشه کاری کرد یا نه ؟
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه !
ممنون .
منتقل شده از کامپلیت

جناب xxl یک بار دیگر هم بابت پست در ترد نامربوط زدن ، شما اخطار گرفته اید ، لطفا رعایت کنید و گرنه مجبور به بن دایمی شما خواهم شد

این ترد سئوال و جواب است!

باید بروید به settings\personal\phone\network\network selection
اونجا بزنید که manual پیدا کنه و سرچ می کنه و بعد بهتون می گه انتخاب کنید ، همون رو انتخاب کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا