• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
نوشته ای از xxl2005
من Hyundai A200 دارم . شبکه Ir MCi رو پیدا نمی کنه و فقط به ir TCI وصل میشه . جایی از شهر که خانه ما اونجاست ظاهرا IR TCi مشکل داره و باید به IR MCi وصل بشه اما این Hyundai A200 ما گیر داده به IR TCi چاره چیه آیا میشه کاری کرد یا نه ؟
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه !
ممنون .
منتقل شده از کامپلیت
تی سی آی و ام سی آی هیچ فرقی با هم ندارن. هر کجا و با هر گوشی الان سرچ کنی شبکه ای بنام ir tci پیدا نمی کنه اسم شبکه شده ir mci حتی سیم کارتهای جدیدی هم که دادن بجای لوگوشون هم شده ام سی آی

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا یک فکری هم به حال این مشکل SMS من و Hyundai a200 بکنید...مگه اینجا سوال جواب نیست!!!:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه کسی قبلا این سوال رو کرده بود که وقتی به pc وصل میشه ساعتش یه ساعت جلو میره:
جواب در قسمت حقه های رجیستری هستش:
http://forum.persiantools.com/t33207-page8.html
اینجا هم مایکرسافت راجبش توضیح داده:
http://go.microsoft.com/?linkid=6290253

قربان یک سئوالی داشتم ؟
این tweak که نوشتید در حقه ها ، باعث می شه که ساعت پی دی ای دیگه با پی سی تصحیح نشه یا صرفا اون یک ساعت وقفه رو حذف می کنه؟

بعد اگر ممکنه یک پست بزنید در ترد کامپلیت هم این روش رو توضیح بدید ممنون می شم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بابا یک فکری هم به حال این مشکل SMS من و Hyundai a200 بکنید...مگه اینجا سوال جواب نیست!!!:(

والا هم توضيح تيکه تيکه ميده..هم از کار هايی که کردی نميگی...اينجوری کمک کردن سخت ميشه...
در هر صورت تو همه گوشی ها گوشی خراب هم هست.روی اين هم فکر کن.با گارانتی تماس بگير بگو از اول اينجروی بوده در هر صورت وظيفه دارن درستش کنن!
يا راهنمايی کنن...
ديگه يک hard رست رو حتماً بلدن تو ايران انجام بدن

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست من،شما ویس بار ادونس رو نصب دارید؟اس ام اس می فرستید،چند تا اس ام اس می ره،درسته؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوست من،شما ویس بار ادونس رو نصب دارید؟اس ام اس می فرستید،چند تا اس ام اس می ره،درسته؟
ضمن تبريک سال جديد به همه بچه های PT.
من يه سؤال دارم شما برنامه ی Sprite Backup رو تا به حال از آخرين Hard Reset تا حالا، نصب کردين يا نه؟
من قبلاً يعنی حدود 1 سال پيش (نميدونم اون موقع کدوم ورژن از برنامه بود)، به اين مشکل برخورده بودم که SMS هام 2 بار فرستاده ميشدن، بعد از مدّت ها متوجّه شدم که وقتی اين برنامه استفاده ميکنم و SMSها (Emailها) رو Restore ميکنم، اين مشکل به وجود مياد.
در هر حال شايد بقيه بچه ها هم اين مشکل براشون به وجود اومده باشه، بدونين که از اين برنامست. البته اگه SMS ها restore نشن، مشکلی پيش نمياد. لازم به ذکر که اين باعث شد من ديگه از ورژن های بعدی اين برنامه استفاده نکنم و شايد اين مشکل برطرف شده باشه.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ضمن تبريک سال جديد به همه بچه های PT.
من يه سؤال دارم شما برنامه ی Sprite Backup رو تا به حال از آخرين Hard Reset تا حالا، نصب کردين يا نه؟
من قبلاً يعنی حدود 1 سال پيش (نميدونم اون موقع کدوم ورژن از برنامه بود)، به اين مشکل برخورده بودم که SMS هام 2 بار فرستاده ميشدن، بعد از مدّت ها متوجّه شدم که وقتی اين برنامه استفاده ميکنم و SMSها (Emailها) رو Restore ميکنم، اين مشکل به وجود مياد.
در هر حال شايد بقيه بچه ها هم اين مشکل براشون به وجود اومده باشه، بدونين که از اين برنامست. البته اگه SMS ها restore نشن، مشکلی پيش نمياد. لازم به ذکر که اين باعث شد من ديگه از ورژن های بعدی اين برنامه استفاده نکنم و شايد اين مشکل برطرف شده باشه.
در تکمیل صحبت های مازیار،من هر گاه ویس بار رو نصب می کنم،هنگامیکه اس ام اس می فرستم،دو بار فرستاده می شه،یک بار که برای طرف می ره،(بدون دلیوری)و دفعه دوم زمانی که طرف جواب اس ام اسم رو می ده که همزمان برای بار دوم اس ام اس می ره(این بار با دلیوری)،
برای این منظور حتما" زمانی که اس ام اس رو می فرستید،منوی سمت چپ رو که شامل گزینه های اینباکس،اوتباکس،سنت آیتم و ... هست رو کافیه باز نگه دارید تا اس ام اس از اوت باکس خارج بشه و دلیوری رو دریافت کنید،

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به امید روزی که باگهای ایمن خیلی توی این انجمن فعال نیستم یکی دو روزیه گاهی میام و سر میزنم. این چیزهایی که شما تعریف می کنید از pda تون خیلی بیش از اون چیزیه که من دیده بودم و فکر می کردم. یعنی ویندوز موبایل در این حد باگهای وحشتناک داره؟
پالم چطوره؟ برنامه هاش گیر میاد؟ قدرت مانور ویندوز موبایل رو تو دستگاههاش داره؟ قیمتش چطوره؟ میتونید چن مدل متوسط رو به بالاشو با قیمت و مشخصات بزارید؟

فرشته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستان
من یه i-mate jam دارم وقتی زنگ میزنم به کسی صدای من میره ولی صدای طرف نمیاد.
مشکلش چیه
اصلنم خوب انتن نمیده ویندزشم تا حالا اوض نشده.
در ضم توی جعبش کابل usb داره یا نه.
ممنون میشم اگه جواب بدید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به تمام دوستان
مشکلش چیه

شماrom تو update کن ببین درست میشه یا نه

تو جعبشم یه سیم usb داره:)

موفق باشید:)

فرشته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه جوری این کارو بکنم من زیاد وارد نیستم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ..................:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چه جوری این کارو بکنم من زیاد وارد نیستم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ..................:D

منو ببخشید که توضیح کامل نمیدم چون تو مسافرت هستم و نمیتونم خیلی وقت بزارم و لی شما این ترد رو بخونید تقریبا همه مشگلاتتون از بین میره:)

http://forum.persiantools.com/t35068.html

موفق باشید:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به تمام دوستان
مشکلش چیه

سلام
اين رم رو دانلود كنيد
حجمش 41.6 مگ هست
123.gif

دانلود
وقتي اينو دانلود كرديد گوشيتون رو با usb به كامپيوتر وصل كنيد
فايل رام رو اجرا كنيد بعد ازnext و .. مثل اينستال .. صفحه اسكرين گوشيتون سياه ميشه و اينستاليزينگ ميزنه
دقت كنيد كه توي طول اين مدت كه رام گوشيتون داره نصب ميشه اتصال گوشي و كامپيوتر قطع نشه
بعد از اتمام گوشي رو بايد هار ريست كنيد

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
با برنامه پاکت مکانیک مموری کارتم رو اسکن کردم هر چی فایل رو کارت بود پاک شد اطلاعات مهمی روش داشتم حالا با برنامه های ریکاوری دارم برگشت میدم منتهی فایل هایی رو که براش قابل شناسایی هست برگشت میده اطلاعات نوشتاری رو نمی تونم برگشت بدم اونهایی رو که با نت پد گوشی نوشتم رو نمیشناسه چکار کنم

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
با برنامه پاکت مکانیک مموری کارتم رو اسکن کردم هر چی فایل رو کارت بود پاک شد اطلاعات مهمی روش داشتم حالا با برنامه های ریکاوری دارم برگشت میدم منتهی فایل هایی رو که براش قابل شناسایی هست برگشت میده اطلاعات نوشتاری رو نمی تونم برگشت بدم اونهایی رو که با نت پد گوشی نوشتم رو نمیشناسه چکار کنم

منظورت اين هست كه فايل هاي نوشتاري رو بر ميگردونه ولي گوشيت اونا رو نميشناسه و يا نه اصلا اونا رو بر نميگردونه ... ؟

KKamali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تازگیها یک i-mate jam خریدم و کلی باهاش مشکل دارم.

اول اینکه چطوری میتونم وقتی که از طریق کابل USB به کامپیوتر وصلم و کامپیوترم به اینترنت وصله، تو PDAام از اینترنت استفاده کنم؟ توضیح اینکه نرم افزار ActiveSync 4.5 رو هم نصب کردم.

دوم اینکه چطوری میتونم این دستگاه رو خاموش کنم! (خب نخندید دیگه :blink: ) یک دکه با علامت قرمز و نشانه روشن/خاموش سمت راست گوشی هست که وقتی فشارش میدم صفحه خاموش میشه ولی کل دستگاه هنوز روشنه.

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام

من تازگیها یک i-mate jam خریدم و کلی باهاش مشکل دارم.

اول اینکه چطوری میتونم وقتی که از طریق کابل USB به کامپیوتر وصلم و کامپیوترم به اینترنت وصله، تو PDAام از اینترنت استفاده کنم؟ توضیح اینکه نرم افزار ActiveSync 4.5 رو هم نصب کردم.

دوم اینکه چطوری میتونم این دستگاه رو خاموش کنم! (خب نخندید دیگه :blink: ) یک دکه با علامت قرمز و نشانه روشن/خاموش سمت راست گوشی هست که وقتی فشارش میدم صفحه خاموش میشه ولی کل دستگاه هنوز روشنه.

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
دوست من شما با سرچ می تونید جوابتون رو پیدا کنید،
هنگامیکه پی پی سی با کامپیوتر سینک هست،شما کافیست آی ای(اینترنت اکسپلورر )پی پی سی رو باز کنید و باهاش تو نت سیر و سیاحت کنید،
دستگاههای پی پی سی هیچ گاه خاموش نمی شن،مگر اینکه باطریشون رو در بیارید،اگر هم می خواید که فون دستگاه قطع بشه(مثلا" شبها موقع خواب)از گزینه فلایت مد می تونید استفاده کنید،یا از ستینگ،در گزینه کانکشن،فون رو قطع کنید،
پیشنهاد می کنم ترد کامپلیت رو کم کم مطالعه کنید،بهترین ترد برای کسانی است که می خوان با پی پی سی کار کنن،
موفق باشید.

KKamali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من شما با سرچ می تونید جوابتون رو پیدا کنید،
هنگامیکه پی پی سی با کامپیوتر سینک هست،شما کافیست آی ای(اینترنت اکسپلورر )پی پی سی رو باز کنید و باهاش تو نت سیر و سیاحت کنید،
دستگاههای پی پی سی هیچ گاه خاموش نمی شن،مگر اینکه باطریشون رو در بیارید،اگر هم می خواید که فون دستگاه قطع بشه(مثلا" شبها موقع خواب)از گزینه فلایت مد می تونید استفاده کنید،یا از ستینگ،در گزینه کانکشن،فون رو قطع کنید،
پیشنهاد می کنم ترد کامپلیت رو کم کم مطالعه کنید،بهترین ترد برای کسانی است که می خوان با پی پی سی کار کنن،
موفق باشید.

دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون. امیدوارم که دیگه با طرح سوالات تکراری وقت اعضاء محترم رو نگیرم ولی من هنوز هم اون مشکل ارتباط رو دارم.
ActiveSync 4.2 رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت. یعنی الان همه چیز Sync شده و ارتباط هم برقرار است ولی هر وقت که تو IE آدرسی رو وارد میکنم وارد صفحه Under Construction میشه !!!

راستی یک مشکل با جستجوی انجمن: من هر وقت خواستم چیزی رو جستجو کنم پیغام میده
Sorry - no matches. Please try some different terms.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا