• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون. امیدوارم که دیگه با طرح سوالات تکراری وقت اعضاء محترم رو نگیرم ولی من هنوز هم اون مشکل ارتباط رو دارم.
ActiveSync 4.2 رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت. یعنی الان همه چیز Sync شده و ارتباط هم برقرار است ولی هر وقت که تو IE آدرسی رو وارد میکنم وارد صفحه Under Construction میشه !!!

راستی یک مشکل با جستجوی انجمن: من هر وقت خواستم چیزی رو جستجو کنم پیغام میده
Sorry - no matches. Please try some different terms.

خواهش می کنم،
دوست من،مشکل از خود سایت هست،شما به سایتهای دیگه که برید حتما" باز می شن،سایتی که شما می رید و مد نظرتون هست،در دست بازسازی و یا آپدیت هست،
در مورد دوم شما می تونید از جستجوی پیشرفته استفاده کنید،در این مواقع که چنین پیغامهایی رو می بینید،کلید واژه هاتون رو عوض کنید،
موفق باشید.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
دوست من شما با سرچ می تونید جوابتون رو پیدا کنید،
هنگامیکه پی پی سی با کامپیوتر سینک هست،شما کافیست آی ای(اینترنت اکسپلورر )پی پی سی رو باز کنید و باهاش تو نت سیر و سیاحت کنید،
دستگاههای پی پی سی هیچ گاه خاموش نمی شن،مگر اینکه باطریشون رو در بیارید،اگر هم می خواید که فون دستگاه قطع بشه(مثلا" شبها موقع خواب)از گزینه فلایت مد می تونید استفاده کنید،یا از ستینگ،در گزینه کانکشن،فون رو قطع کنید،
پیشنهاد می کنم ترد کامپلیت رو کم کم مطالعه کنید،بهترین ترد برای کسانی است که می خوان با پی پی سی کار کنن،
موفق باشید.

در مورد جواب اول درست گفتین. ولی جواب دومتون کاملا اشتباه هست. اگر دکمه ی power (همون دکمه ای که یه دایره ی قرمز با یه خط وسطش داره، دکمه ای که فشار میدی صفحه اش خاموش نمیشه) رو چند ثانیه نگه داریش از شما میپرسه که میخاین دستگاه رو خاموش کنین یا نه.
برای اطلاعات بیشتر اگر لازمت شد ... موقعی که دستگاهت رمز داره و رمزش یادت رفت میتونی به این طریق دوباره گوشی رو ریست کنی... دستگاهت رو خاموش میکنی بعد قبل از اینکه دکمه روشن شدنش رو بزنی اون دو تا دکمه ی دیگه رو با هم نگه میداری و بعد دستگاهت رو روشن میکنی. از اون به بعد رو ادامه بده طبق دستورات خودش
موفق باشی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
در مورد جواب اول درست گفتین. ولی جواب دومتون کاملا اشتباه هست. اگر دکمه ی power (همون دکمه ای که یه دایره ی قرمز با یه خط وسطش داره، دکمه ای که فشار میدی صفحه اش خاموش نمیشه) رو چند ثانیه نگه داریش از شما میپرسه که میخاین دستگاه رو خاموش کنین یا نه.
برای اطلاعات بیشتر اگر لازمت شد ... موقعی که دستگاهت رمز داره و رمزش یادت رفت میتونی به این طریق دوباره گوشی رو ریست کنی... دستگاهت رو خاموش میکنی بعد قبل از اینکه دکمه روشن شدنش رو بزنی اون دو تا دکمه ی دیگه رو با هم نگه میداری و بعد دستگاهت رو روشن میکنی. از اون به بعد رو ادامه بده طبق دستورات خودش
موفق باشی
تو جم اینطوریه؟
بعید می دونم دستگاه کامل خاموش بشه،همونطور که دوستمون هم گفت فقط اسکرین خاموش می شه،اما نمی شه پی پی سی رو از کار انداخت،شما حتما" باید باطری رو در بیارید،در اتم که اینگونه هست،حالا اساتید دیگه هم میان و نظر می دن،

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
موفق باشی

دوست عزیز عجول نباش تو جواب دادن اون روشی که گفتی 5 ثانیه باید دگمه رو نگه داری رو بعضی از گوشیهایی htc جواب میده نه همه بعدشم اون روشن شدن که بعدش میاد فکر کنم منظورتون همون هارد ریست باشه درسته؟؟؟:blush:

KKamali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد ارتباط با شبکه: ظاهرا مشکل از تنظیم gateway رو کارت شبکه کامپیوترم است، چون با Dialup مشکل حل میشه.

در مورد خاموش کردن هم من به جای 5 ثانیه 50 ثانیه هم نگهداشتم ولی خاموش نشد، هر چند من اصراری برای خاموش کردنش ندارم و فقط دوست دارم که شبها موقع خواب یک دستگاه الکترونیکی روشن، بالای سرم نباشه :D چون برای بیدار شدن میخوام از آلارمش استفاده کنم و نمیتونم بزارمش تو یه اتاق دیگه...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
در مورد ارتباط با شبکه: ظاهرا مشکل از تنظیم gateway رو کارت شبکه کامپیوترم است، چون با Dialup مشکل حل میشه.

در مورد خاموش کردن هم من به جای 5 ثانیه 50 ثانیه هم نگهداشتم ولی خاموش نشد، هر چند من اصراری برای خاموش کردنش ندارم و فقط دوست دارم که شبها موقع خواب یک دستگاه الکترونیکی روشن، بالای سرم نباشه :D چون برای بیدار شدن میخوام از آلارمش استفاده کنم و نمیتونم بزارمش تو یه اتاق دیگه...

این دوست عزیزم آقا نیما احتمالا یا اس200 داره یا جمین یا کا جم چون تا اونجایی که من کار کردم اینها این خصوصیت رودارند :)

شما هم از همون فایت مد استفاده کنید مشگلتون حل میشه عزیز:)

موفق باشید:rolleyes:

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورت اين هست كه فايل هاي نوشتاري رو بر ميگردونه ولي گوشيت اونا رو نميشناسه و يا نه اصلا اونا رو بر نميگردونه ... ؟
سلام منم فکر کنم یه مشکل مشابه مشکل این دوستمون دارم . در حدود نصف فایل هایی که روی مموری کارتم بوده ناپدید شده . ولی فضای اشغال شده توسط اون فایل ها هنوز آزاد نشده . یعنی فایل ها رو مموری هست ولی نشون نمیده . اگه میشه یه راهنمایی کنید . یا بگید با چه برنامه ایی میتونم برگردونم ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این دوست عزیزم آقا نیما احتمالا یا اس200 داره یا جمین یا کا جم چون تا اونجایی که من کار کردم اینها این خصوصیت رودارند :)

شما هم از همون فایت مد استفاده کنید مشگلتون حل میشه عزیز:)

موفق باشید:rolleyes:

صد در صد درست می گی حسین
در ضمن مجتبی هم جز کمک منظور دیگری نداشت. باز هم شاه کمک شو رو به خاطرتون می ارم : ترد کامپلیت رو که در امضای من هم به نام راهنمای جامع هست آرام آرام بخوانید.
(هر کی می تونه بذاره توی امضاش این لینک ترد رو)

این که شما بتونید دستگاه رو خاموش کنید ، صرفا مربوط به ویندوز موبایل 5 هست ، در ضمن ، یک امکان ذاتی نیست که در او اس باشه ، بلکه توسط OEM ها طراحی شده ، مشخصا خود اچ تی سی (مثل برنامه X Button(
مثلا دل اکسیم که سازنده ش اچ تی سی بوده ، این امکان رو ساپورت می کنه
هیچ کدوم از دستگاه های ساخت کوانتا یا ای تن این امکان رو ندارن
موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام منم فکر کنم یه مشکل مشابه مشکل این دوستمون دارم . در حدود نصف فایل هایی که روی مموری کارتم بوده ناپدید شده . ولی فضای اشغال شده توسط اون فایل ها هنوز آزاد نشده . یعنی فایل ها رو مموری هست ولی نشون نمیده . اگه میشه یه راهنمایی کنید . یا بگید با چه برنامه ایی میتونم برگردونم ؟

شما احیانا برنامه رسگیو اگسپلوره (خدا کنه درست نوشته باشم ) رو نریختی و با اون بعضی از فایل ها رو هیدن نکردی رفیق؟؟؟؟:blush:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
کسی از دوستان با PuppetMaster کار کرده
.........
دنبال یه اسکریپتم

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما احیانا برنامه رسگیو اگسپلوره (خدا کنه درست نوشته باشم ) رو نریختی و با اون بعضی از فایل ها رو هیدن نکردی رفیق؟؟؟؟:blush:
نه قربان فایل ها مخفی نشده بلکه بلاک شده . و به یک فضای غیر قابل دست رسی منتقل شده . و فکر میکنم فقط با یه برنامه ریکاوری فایل میشه اونارو برگرون کرد.ولی نمیدونم برنامه اینجوری برای پاکت پی سی هست یا نه . اگر دوستان اطلاعی دارند . راهنمایی کنند.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
نه قربان فایل ها مخفی نشده بلکه بلاک شده . و به یک فضای غیر قابل دست رسی منتقل شده . و فکر میکنم فقط با یه برنامه ریکاوری فایل میشه اونارو برگرون کرد.ولی نمیدونم برنامه اینجوری برای پاکت پی سی هست یا نه . اگر دوستان اطلاعی دارند . راهنمایی کنند.

شما احتمالا مموریتون Kingston نیست؟

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما احتمالا مموریتون Kingston نیست؟
مارک مموری کارت Transcend 1GB که البته فکر میکنم این یک ایراد نرم افزاری هست . و به مارک مموری مربوط نمیشه . ( البته نظر شخصی من اینه :eek: )

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
مارک مموری کارت Transcend 1GB که البته فکر میکنم این یک ایراد نرم افزاری هست . و به مارک مموری مربوط نمیشه . ( البته نظر شخصی من اینه :eek: )

برای من هم قبلا این مشکل پیش اومد اونم 2 بار خیلی دنبالش گشتم برای pc یه برنامه گیر اوردم که drive ها رو رکاور میکرد یعنی باید با یه رم ریدر وصل کنی و ...
بهترین کار اینه که یه بار رم رو با windows format کنی .:)

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز فروم

راستش یکی دوبار گوشی از دستم زمین خورد ولی بعدشم کار میکرد .فقظ زیاد هنگ میکرد و هی ریستارتش میکردم تا هفته پیش که دیگه بعد از یه بار هنگ رو هفحه آبی اولی که ایمیت نوشته موند. بعد با clubimate چت کردم گفتن rom رو دوباره بریز که ریختم و تا یه هفته ای درست شد ولی دوباره همونطور شد و ایندفعه با تعویض rom هم بالا نمیاد و رو صفحه ابی میمونه! دیگه چیزی به نظرم نمیرسه. شما چیز خاصی به نظرتون نمیرسه که خودم بکنم؟
باطریشم در آوردمو گذاشتم سیم کارتم توش نیست دیگه ولی بازم با رام اپدیت بالا نمیاد!

ممنون میشم راهنماییم کنین.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به دوستان عزیز فروم

راستش یکی دوبار گوشی از دستم زمین خورد ولی بعدشم کار میکرد .فقظ زیاد هنگ میکرد و هی ریستارتش میکردم تا هفته پیش که دیگه بعد از یه بار هنگ رو هفحه آبی اولی که ایمیت نوشته موند. بعد با clubimate چت کردم گفتن rom رو دوباره بریز که ریختم و تا یه هفته ای درست شد ولی دوباره همونطور شد و ایندفعه با تعویض rom هم بالا نمیاد و رو صفحه ابی میمونه! دیگه چیزی به نظرم نمیرسه. شما چیز خاصی به نظرتون نمیرسه که خودم بکنم؟
باطریشم در آوردمو گذاشتم سیم کارتم توش نیست دیگه ولی بازم با رام اپدیت بالا نمیاد!

ممنون میشم راهنماییم کنین.

تقریبا همه کار هارو کردی :(

ببر نمایندگی:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تقریبا همه کار هارو کردی :(

ببر نمایندگی:blush:

تایید می شه
ولی می گم من که می گم این اشکال از چیپ ست مموری داخلی دستگاه هست
حالا ببین
2.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

منم قبلا این مشکلو با kingston داشتم اما یه مارک دیگه که گرفتم درست شد!! ولی وقتی اون کینگو داشتم هریکی دو هفته یه بار نصف چیزاش می پرید که دیگه مجبور می شدم کارت رو فرمت کنم!:(

n3ol3oy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من تازه عضو اين انجمن شدم. توي پست هاي قبلي كرك Shahab Farsi Pack رو پيدا كردم ولي متاسفانه كار نمي كنه. ببينم حتما بايد فايل رجيستري رو با برنامه رجيستري اديتور معرفي شده ايمپورت كنم؟ يعني مثلا با PPXplore نمي شه؟ آخه با اون كه Import مي كردم مي گفت Invalid Registry File FOrmat! ميشه راهنمايي كنين؟

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه دوستان یه سر به Thread من بزنن :
((حسابی گیج شدم کمکم کنید ))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا