• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دانیال جان نمیدونم که مشکلت با avantgo حل شد یا نه ولی به هر حال من یه جایی خوندم که avantgo دیگه با activesync سینک نمیشه ! نوشته بود که چون ativesync 4 وقتی با wm5 باند بشه هر 5 دقیقه یه بار سینک میشه و به این ترتیب سایتشون گند میشه! از این به بعد باید با کلاینت خودشون سینک کنی باهاش. فکر کنم ورژن جدیدش 6.2 beta بود.
به هر حال امیدوارم که کمک کرده باشم.

نیما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
سلام
دانیال جان نمیدونم که مشکلت با avantgo حل شد یا نه ولی به هر حال من یه جایی خوندم که avantgo دیگه با activesync سینک نمیشه ! نوشته بود که چون ativesync 4 وقتی با wm5 باند بشه هر 5 دقیقه یه بار سینک میشه و به این ترتیب سایتشون گند میشه! از این به بعد باید با کلاینت خودشون سینک کنی باهاش. فکر کنم ورژن جدیدش 6.2 beta بود.
به هر حال امیدوارم که کمک کرده باشم.

نیما
تشکر از شما ، ولی باید بگم مشئله ای که شما گفتی ، در مورد نسخه جدید اوانت گو کلاینت هست که من ندارم اش ،تازه اون هم در مرحله بتاست و دارن تست می کنن.

اما حالا که شما این قدر سرت تو حسابه ، چرا این جور اخبار رو در ترد پی دی ای های تک نمی گذاری؟;)

ilso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با عرض سلام و تشکر از همه دوستانی که اینجا برای حل مشکلات دیگران کمک میکنند ( خصوصا جناب کینگ دنی )
من به تازگی یک آیمیت PDA2K گرفتم و ولی با بلوتوس اون مشکل دارم . ( من قبلن آیمیت جم داشتم . ) بلوتوس همه جا درست کار میکنه ولی فقط موقعی که میخوام چیزی برای گوشی های دیگه بفرستم موقع سرچ هیچ دستگاهی رو پیدا نمیکنه ولی مثلا ولی دنبال Paired device میگرده راحت پیدا میکنه و پیر میشه یا از گوشی های دیگه راحت فایل میگیره ولی موقع ارسال دستگاه های دیگه رو پیدا نمیکنه . ( تنظیمات گوشی مقابل هم که میخوام بفرستم درسته . همزمان با آیمیت جم سرچ میکنم و راحت پیدا میکنه و میفرسته ولی PDA2K پیدا نمیکنه . هارد ریست هم کردم درست نشد . به نظر شما مشکل از کجاست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

سوال دوم اینکه آیا روی PDA2K ویندوز 2005 نصب میشه ؟ روی سایت آیمیت رام ورژن 1.40 وجود داره . آیا این رام ویندوز 2005 رو داره یا همون 2003 هستش ؟

با تشکر

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از ilso :
با عرض سلام و تشکر از همه دوستانی که اینجا برای حل مشکلات دیگران کمک میکنند ( خصوصا جناب کینگ دنی )
من به تازگی یک آیمیت PDA2K گرفتم و ولی با بلوتوس اون مشکل دارم . ( من قبلن آیمیت جم داشتم . ) بلوتوس همه جا درست کار میکنه ولی فقط موقعی که میخوام چیزی برای گوشی های دیگه بفرستم موقع سرچ هیچ دستگاهی رو پیدا نمیکنه ولی مثلا ولی دنبال Paired device میگرده راحت پیدا میکنه و پیر میشه یا از گوشی های دیگه راحت فایل میگیره ولی موقع ارسال دستگاه های دیگه رو پیدا نمیکنه . ( تنظیمات گوشی مقابل هم که میخوام بفرستم درسته . همزمان با آیمیت جم سرچ میکنم و راحت پیدا میکنه و میفرسته ولی PDA2K پیدا نمیکنه . هارد ریست هم کردم درست نشد . به نظر شما مشکل از کجاست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

سوال دوم اینکه آیا روی PDA2K ویندوز 2005 نصب میشه ؟ روی سایت آیمیت رام ورژن 1.40 وجود داره . آیا این رام ویندوز 2005 رو داره یا همون 2003 هستش ؟

با تشکر
سلام. ضمن خوش آمد گویی‌ خدمت شما،
باید بگم که من هم PDA2k دارم. ولی‌ مشکلی‌ که شما گفتین رو ندارم. اولا که از شواهد امر، به نظر میرسه شما ROM اتون به روز نیست. آخرین ROM که همون نسخه ای که شما ذکر کردین باشه ،خیلی‌ از مشکلات Bluetooth رو بر طرف کرده.
در هر حال مراحل کار با Bluetooth در PDA2k با Jam، متفاوته.
اگه بتونین همهٔ مراحل رو توضیح بدین مخصوصا با Screen Shot، عالی‌ می‌شه و خیلی‌ بهتر می‌شه راهنمایی‌ تون کرد.
آیا شما "Show All Devices" رو انتخاب می‌کنین؟
آیا از برنامه ای مانند Resco Explorer برای فرستادن فایل به دستگاه مورد نظر استفاده کرده اید؟

ilso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از raizaM :
سلام. ضمن خوش آمد گویی‌ خدمت شما،
باید بگم که من هم PDA2k دارم. ولی‌ مشکلی‌ که شما گفتین رو ندارم. اولا که از شواهد امر، به نظر میرسه شما ROM اتون به روز نیست. آخرین ROM که همون نسخه ای که شما ذکر کردین باشه ،خیلی‌ از مشکلات Bluetooth رو بر طرف کرده.
در هر حال مراحل کار با Bluetooth در PDA2k با Jam، متفاوته.
اگه بتونین همهٔ مراحل رو توضیح بدین مخصوصا با Screen Shot، عالی‌ می‌شه و خیلی‌ بهتر می‌شه راهنمایی‌ تون کرد.
آیا شما "Show All Devices" رو انتخاب می‌کنین؟
آیا از برنامه ای مانند Resco Explorer برای فرستادن فایل به دستگاه مورد نظر استفاده کرده اید؟

سلام
با تشکر از راهنماییتون اجازه بدید رام دستگاهم رو آپ کنم اگه مشکلم حل نشد دوباره می گم . البته این توضیح رو هم بدم که show all device فعال بود ولی حتی دستگاه های pair شده رو هم پیدا نمیکرد
. حالا اجازه بدین رامم رو آپ کنم به احتمال زیاد مشکل حل میشه باز هم ممنون که کمک کردین

meysam_arj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون من یه گوشیه i-mate K-jam دارم و روش پسورد گذاشتم و الان هم کاملا یادم رفته
به من گفتن اینجا آدمهای خفنی هستن و میتونن کمک کنن
ترو خدا کمک کنید :(
[email protected]

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از meysam_arj :
آقایون من یه گوشیه i-mate K-jam دارم و روش پسورد گذاشتم و الان هم کاملا یادم رفته
به من گفتن اینجا آدمهای خفنی هستن و میتونن کمک کنن
ترو خدا کمک کنید :(
[email protected]
قربان کسی قبلاً این موضوع رو توضیح داده بود، گمان کنم تنها راه برای شما هارد ریست کردن دستگاه هست
اما کمی صبر کنید تا شاید دوستان خبره تر از من بتونن کمک تان کنند

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان کسی قبلاً این موضوع رو توضیح داده بود، گمان کنم تنها راه برای شما هارد ریست کردن دستگاه هست
اما کمی صبر کنید تا شاید دوستان خبره تر از من بتونن کمک تان کنند

قربان شما خودتون خبره اید. بله من قبلا این مطلب رو نوشته بودم که راهی به جز هارد ریست نداره که روش هارد ریست کردن رو در کاتالوگ دستگاهتون می توانید پیدا کنید. البته با هارد ریست کردن برنامه هایی که نصب کردید از بین میره و باید دوباره اونها رو نصب کنید.

alfabeta

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و با تشکر از مطالب خوبتون
جند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:

چجوری میشه یه فولدرو شیر کرد؟(اون اولا یادمه یه جا دیدیم ولی اصلن یادم نمیاد) و میشه رویه اون فولدر پرمیشن گذاشت؟

بک آپ میشه از روی sms ها گرفت(یا از میلهای رسیده)؟

این کم کردن استوریج و زیاد گذاشتن پروگ مزیتش فقط فضا برای اجرای برنامه هاست؟(یا تو مصرف باتری و ... هم تاتیر داره؟)

کاری نمیشه کرد که وقتی sms میرسه صفحه فعال نشه و فقط زنگ بخوره(خیلی موقعها تو جیب هست و نمیخای بخونیش)

روی فولدرها میشه پسورد گذاشت؟

این ,p3 روی زنگ را من نتونستم اجراش کنم.اون رجیستر mp3 که گذاشته بودین را اجرا کردم ولی باز هم mp3 را برا زنگ قبول نمیکنه

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alfabeta :
با سلام خدمت دوستان و با تشکر از مطالب خوبتون
جند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:

چجوری میشه یه فولدرو شیر کرد؟(اون اولا یادمه یه جا دیدیم ولی اصلن یادم نمیاد) و میشه رویه اون فولدر پرمیشن گذاشت؟

بک آپ میشه از روی sms ها گرفت(یا از میلهای رسیده)؟

این کم کردن استوریج و زیاد گذاشتن پروگ مزیتش فقط فضا برای اجرای برنامه هاست؟(یا تو مصرف باتری و ... هم تاتیر داره؟)

کاری نمیشه کرد که وقتی sms میرسه صفحه فعال نشه و فقط زنگ بخوره(خیلی موقعها تو جیب هست و نمیخای بخونیش)

روی فولدرها میشه پسورد گذاشت؟

این ,p3 روی زنگ را من نتونستم اجراش کنم.اون رجیستر mp3 که گذاشته بودین را اجرا کردم ولی باز هم mp3 را برا زنگ قبول نمیکنه

ممنون

منظورتون شیر روی شبکه هست؟
بعضی برنامه های بک آپ گیری ، گزینه مجزا براش دارن ، اما می تونید مستقیم از سینک کردن هم ، تمام شون رو در اوت لوک ذخیره کنید
بله قربان ، پست های قبلی مفصل توضیح داده که حتی در ویندوز موبایل 5 هم ، خالی بودن مموری ، باطری شما و سرعت دستگاه شما رو بهبود خواهد بخشید
با tweaks2k2می تونید یک کار هایی بکنید ، که قرار شده من و مازیار این برنامه رو معرفی کنیم ، ولی خوب خیلی کامل نمی شه ، مثلاً می تونید اون notificationکه به صورت حباب می آد رو از بین ببرید
می شه ، ولی توصیه نمی شه ، چونکه برنامه های ثالث احتیاج هست و وای بروزتون اگر پسورد تون رو فراموش کنید یا با برنامه دیگری دستکاری کنید فولدر رو .خوب مگه چی می شه که دیگران هم از عکس های خواهران مکرمه ای مثل بانو لوپز و دوشیزه زتاجونز فیض ببرن؟:p

یه کم بیشتر توضیح بدید در مورد ام پی تری ها ، دستگاه تون چیه؟
موفق باشید

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه های گل
بعضیها میگن که صفحه ای میت یه مایه هستش که خشک میشه
میخوام بدونم که من الان یه دوماهی میشه که از ای میت استفاده میکنم یه نظری راهنمایی کنین که اگر در آینده قرار همچین مشکلی پیش بیاد تابرم گوشی رو عوض کنم ممنونم از همتون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از abnuse :
سلام بچه های گل
بعضیها میگن که صفحه ای میت یه مایه هستش که خشک میشه
میخوام بدونم که من الان یه دوماهی میشه که از ای میت استفاده میکنم یه نظری راهنمایی کنین که اگر در آینده قرار همچین مشکلی پیش بیاد تابرم گوشی رو عوض کنم ممنونم از همتون
از اون حرف هاست که فقط می شه از اساتید جمهوری شنید ها
خیر قربان ، مایع هست ولی خشک نمی شه

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سوال
به طور کالی چشکلی آدم میتونه تو تاکسی بشینه با pda ش تو pt پست بزنه :D

alfabeta

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
منظورتون شیر روی شبکه هست؟

بعضی برنامه های بک آپ گیری ، گزینه مجزا براش دارن ، اما می تونید مستقیم از سینک کردن هم ، تمام شون رو در اوت لوک ذخیره کنید

می شه ، ولی توصیه نمی شه ، چونکه برنامه های ثالث احتیاج هست و وای بروزتون اگر پسورد تون رو فراموش کنید یا با برنامه دیگری دستکاری کنید فولدر رو .خوب مگه چی می شه که دیگران هم از عکس های خواهران مکرمه ای مثل بانو لوپز و دوشیزه زتاجونز فیض ببرن؟:p

یه کم بیشتر توضیح بدید در مورد ام پی تری ها ، دستگاه تون چیه؟
موفق باشید

با تشکر از جواب
شیر روی شبکه را میگم

برای سینک کردن با اوت لوک احتیاج به exchange server داریم؟(چون ارور سرور میگیره برای سینک اینباکس)

با چه برنامهای هست؟
اگه همه بخوان فیض ببرن مشکل کمبود فیض پیدا میشه ;)

pda2 دارم. یه تنظیم رجیستری برای mp3 بود اون را با رسکورجیستری اجرا کردم ولی کماکان wav و mid را فقط برا زنگ میشناسه.
کار دیگه ای باید انجام بدم؟

بازم از جوابات ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از farbod_123 :
آقا یه سوال
به طور کالی چشکلی آدم میتونه تو تاکسی بشینه با pda ش تو pt پست بزنه :D
به طور کلی باید بروید در خیابان بیاستید و منتظر تاکسی شوید ، بعد که آمد بنشینید ، و نهایتاً پی دی ای تان را در بیاورید از جیب مبارک و نهایتا ً شروع به پست زنی کنید

جزیی اش هم اگر خواستید توضیح بدهم؟

شوخی بود قربان ، شما یک راه عجیب دارید برای این کار : یک نوت بوک ببرید با خودتان بعد با IPWداتک به نت وصل اش کنید بعد یا بلوتوث یا کابل یو اس بی ، پی دی ای تان را به نوت بوک وصل کنید واز آنجا در پی دی ای پست بزنید:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alfabeta :
با تشکر از جواب
شیر روی شبکه را میگم

برای سینک کردن با اوت لوک احتیاج به exchange server داریم؟(چون ارور سرور میگیره برای سینک اینباکس)

با چه برنامهای هست؟
اگه همه بخوان فیض ببرن مشکل کمبود فیض پیدا میشه ;)

pda2 دارم. یه تنظیم رجیستری برای mp3 بود اون را با رسکورجیستری اجرا کردم ولی کماکان wav و mid را فقط برا زنگ میشناسه.
کار دیگه ای باید انجام بدم؟

بازم از جوابات ممنون
خوب ، باید بگم که احتمالاً باید بتونید از برنامه PocketLAN CEاین کار رو بکنید ، من خیلی تجربه ی ندارم ، دوستان شاید بتونن کمک بیشتری کنن

برای سینک احتیاج به هیچی نیست ، خود برنامه ء اوت لوکی که بهتون توی سی دی دادن کفایت می کنه

والاه یه چند تا ش رو معرفی کردن بروبچ ، من چون لازم نداشتم ، هیچ وقت دنبالش نبودم ، ولی اگر چیزی دیدم حتما ً می گذارم

بله ، متوجه شدم ، من هم دفعه قبلی ، راحت می تونستم هرچی می خوام بذارم زنگ موبایل ، ولی بعد هارد ریست ، یادم رفته چی کار کردم ، شاید باید فایل های ام پی تری رو حتماً منتقل کنید به فولدری در شاخه ویندوز

موفق باشید

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید به تمام کسانی که زحمت میکشند و زمان میگذارند.

2 تا سئوال داشتم که یکیشون رو چند صفحه قبل گذاشتم ولی جوابی نگرفتم!!!

1) آیا میشود کی برد سخت افزاری کی جم رو فارسی کرد.

2) گزینه today timeout که میشه check in کرد چی کار میکنه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Vahid_Captain :
با سلام و خسته نباشید به تمام کسانی که زحمت میکشند و زمان میگذارند.

2 تا سئوال داشتم که یکیشون رو چند صفحه قبل گذاشتم ولی جوابی نگرفتم!!!

1) آیا میشود کی برد سخت افزاری کی جم رو فارسی کرد.

2) گزینه today timeout که میشه check in کرد چی کار میکنه؟

قربان فکر کنم جواب سئوال شما ، از بخش نرم افزار نباید باشه ، خوب نمی شه روش از این چسب های حروف فارسی چسباند؟
دومی هم ، بنده نمی دانم ، یعنی هرچه بهش ور رفتم نفهمیدم ، بهتره تو هلپ ویندوز دنبالش گشت

کسی می دونه؟

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان فکر کنم جواب سئوال شما ، از بخش نرم افزار نباید باشه ، خوب نمی شه روش از این چسب های حروف فارسی چسباند؟
دومی هم ، بنده نمی دانم ، یعنی هرچه بهش ور رفتم نفهمیدم ، بهتره تو هلپ ویندوز دنبالش گشت

کسی می دونه؟

اتفاقا از بخش نرم افزاریه چون عربایزر کی برد رو فارسی نمیکنه و فقط با لوح المفاتیح میشه فارسی نوشت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا