• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

يه مشكل اساسي دارم با سامسونگ ای 750 : مموري داخلي كَوشي 79 مكَابايت هست ، يه مموري يك كَيكَا هم كَذاشتم توش ، وقتي بعضي از برنامه ها رو ميخواهد اجرا كند يا كَاهي كه ميخواهم برم سر دوربين ميكَه Main memory Low ! ببينم Safe storarge جيه دقيقا ميشه توضيح بديد جه طوري ميشه كمش كرد و به Main memory اضافه اش كرد ، جونكه هر دوشون به احتمال زياد از مموري داخلي هستن ، Safe storarge خاليش 61 مكَابايته ، و Main memory خاليش 5-6 مكَابايته ! اكَه ميشه روش تقسيم اين رو توضيح بديد .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله چرا نشه !
می تونی یه مودم بلوتوث بخری ! و به پریز تلفن بزنی و به راحتی کانکت شی به اینترنت با هزینه تلفن شهری !! هزینه مودم رو من پرسیدم حدود 60 هزار تومان هست

یه راه دیگه که ارزون هم هست اینکه که : با کامپیوتر و بلوتوس ( یا USB) آنلاین شی کافیه Active sync رو یه تغییر کوچیپک تو Setting اش بدی
یعنی تو قسمت this computer is connect to رو روی internet قرار بدی

سلام دوست عزير
بسيار ممنون از راهنمايي شما . من imate دارم و مي خوام از اينترنت اسفاده كنم . كامپيوتر هم در خانه ندارم و از سرويسهاي گرون اينترنت با موبايل استفاده كنم . آيا شما خودتون ار مودم بلوتوث استفاده كردين ؟؟ سرعتش خوبه ؟؟ و اين مودم را از كجا ميشه تهيه كرد ؟؟؟؟

با تشكر از دوست عزيز .

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

يه مشكل اساسي دارم با سامسونگ ای 750 : مموري داخلي كَوشي 79 مكَابايت هست ، يه مموري يك كَيكَا هم كَذاشتم توش ، وقتي بعضي از برنامه ها رو ميخواهد اجرا كند يا كَاهي كه ميخواهم برم سر دوربين ميكَه Main memory Low ! ببينم Safe storarge جيه دقيقا ميشه توضيح بديد جه طوري ميشه كمش كرد و به Main memory اضافه اش كرد ، جونكه هر دوشون به احتمال زياد از مموري داخلي هستن ، Safe storarge خاليش 61 مكَابايته ، و Main memory خاليش 5-6 مكَابايته ! اكَه ميشه روش تقسيم اين رو توضيح بديد .

اقا چرا کسی جواب نمیده گوشیم هی هنگ میکنه ومیگ مموری لو !
با وجود اینکه مموری 1 گیگ روش گذاشتم روی مموری داخلی گوشی هم چیز خاصی نیست

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اقا چرا کسی جواب نمیده گوشیم هی هنگ میکنه ومیگ مموری لو !
با وجود اینکه مموری 1 گیگ روش گذاشتم روی مموری داخلی گوشی هم چیز خاصی نیست

برادر عزيز چندتا سوال ميكنم ازت جواب بده

ميدوني sotf reset چيه؟
ميدوني چه جوري عگس و فيلم هايي كه ميگيري مستقيم به مموري جانبي بفرستي؟
ميدوني از كجا بايد ببيني چه قدر از مموريت پر يا خاليه؟
ميدوني تفاوت فايل cab وexe چيه؟
ميدوني چه جوري مسير اجراي برنامه رو از main مموري به مموري جانبي انتقال بدي؟

اين رو جواب بده شايد مشگلتو حل كنم

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
ببخشید دوستان چند تا سوال داشتم :

گوشی من O2 اتم هست ... اول می خواستم بپرسم من نمی دونم کجا میشه تنظیم کرده که وقتی گوشی زنگ میزنه ویبره هم بزنه ؟ ؟ اصلا همچین کاری رو میشه کرد ؟

2 . کیف خالی اتم یا قاب کریستال مخصوص اتم از کجا میتونم پیدا کنم تو تهران هست ؟ ( یه چیزی مثل لینک تقریبا ) کیف ای پاد شنیدم خیلی خوب بش میخوره ؟ درسته ؟

این سوال هم برای یکی از دوستان تو تهران میخوام بپرسم : Hp Ipaq rw6818 ( همون اتم خودمون- هیچ فرقی جز اسپیکر نداره انگار ) ... وقتی سافت رست میکنه گوشی با کلی ارور میاد بالا ! آیا اشکالی در خود گوشی هست یا اصلا این ارور ها رو نادیده بگیره ؟

ممنونم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ببخشید دوستان چند تا سوال داشتم :

گوشی من O2 اتم هست ... اول می خواستم بپرسم من نمی دونم کجا میشه تنظیم کرده که وقتی گوشی زنگ میزنه ویبره هم بزنه ؟ ؟ اصلا همچین کاری رو میشه کرد ؟

2 . کیف خالی اتم یا قاب کریستال مخصوص اتم از کجا میتونم پیدا کنم تو تهران هست ؟ ( یه چیزی مثل لینک تقریبا ) کیف ای پاد شنیدم خیلی خوب بش میخوره ؟ درسته ؟

این سوال هم برای یکی از دوستان تو تهران میخوام بپرسم : Hp Ipaq rw6818 ( همون اتم خودمون- هیچ فرقی جز اسپیکر نداره انگار ) ... وقتی سافت رست میکنه گوشی با کلی ارور میاد بالا ! آیا اشکالی در خود گوشی هست یا اصلا این ارور ها رو نادیده بگیره ؟

ممنونم.

با اجازه دكتر كه خيلي وقت اجازه نگرفتيم

1-برو اينجا start/setting/sound&notification/notifications بعد تو قسمت event قسمتphone:incoming call رو انتخاب كن بقيه شو ميفهمي خودت
2-رمضاني يه مدل كيفشو آورده قشنگه
3-فرقي نداره ولي از نظر من كيفيت بهتري داره ارورش رو بگو كه چي هست

موفق باشي

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
ممنونم فرانکشتین جان :) ....

مدل کیف و قسمتش رو نمی دونین ؟

اینم ارور ها :

Pocket.bin
There Is No Application associated with '" pocket " Run The Application First , then this file from within the Application

که بعد از این ارور Put.bin , Connect.bin هم با همین متن میاد .... برای اتم خودم هم جدیدا این ارور Pocket.bin وقتی سافت رست میکنم اتفاق می افته !

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزير
بسيار ممنون از راهنمايي شما . من imate دارم و مي خوام از اينترنت اسفاده كنم . كامپيوتر هم در خانه ندارم و از سرويسهاي گرون اينترنت با موبايل استفاده كنم . آيا شما خودتون ار مودم بلوتوث استفاده كردين ؟؟ سرعتش خوبه ؟؟ و اين مودم را از كجا ميشه تهيه كرد ؟؟؟؟

با تشكر از دوست عزيز .

سلام !

من خودم از مودم بلوتوس استفاده نکردم ولی مطمئناً میشه کانکت شد ! سرعتش هم باید خوب باشه ! البته تست نکردم !
برای خرید من تو بازار ( مرکز کامپیوتر) ایران ( پائین تر از میدان ولیعصر) دیدم 3 ماه پیش گفت دو مدل داره 60 تومنی و 45 تومنی که اون موقع مارکهاش و گفت ولی الان حضور ذهن ندارم ...

در باره بلوتوث باید بگم وقتی از محل کارم با اینترنت 256kb کانکت میشم و با بلوتوث به موبایلم وصل میکنم با همون سرعت می تونم Brows کنم !!

بازم بچه های فروم که خیلی با تجربه ترن می تونن راهنمائی کنن !;)

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من مدتیه که با سیم usb و یا با وایرلس به هیچ شکلی نمیتونم jamin خودم رو به اینترنت وصل کنم
و توی ie دستگاه این پیغام نوشته میشه :

The page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78

کسی علت رو میدونه ؟

من که نمیدونم !

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
من که نمیدونم !

من هم و بعضي از ساير دوستان چنين مشكلي داشتم كه به مايكرو سافت هم نامه زدم نفهميدند !!!
بعد خودمون فهميديم ايراد از اكتيو سينك است ورژن 1/4 را نصب كنيد مشكل حل مي شود:D

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من یه مشکلی رو جسجار واسم پیش اومده که اگه دوستان راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم.

کنتکتم هم هر کاری میکنم با اوت لوک سینک نمیشه(اوت لوکو تازه نصب کردم میخواستم کنتکتامو ببرم رو کامپیوتر.

خیلی ممنون

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کسی یه نرم افزار سراغ داره که باش فقط contact ها و فوقش message ها رو بشه backup گرفت؟

یه سوال دیگه: من sprite backup 5 رو نصب کردم ولی آپشنی واسه rom update توش پیدا نمیکنم! کسی میتونه راهنماییم کنه!

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه مشكله برام بيش اومده من جم اينم قابش خراب شده راستيتش
به بشت اوفتاد تو اتيش روكش باتريش خم شده كسي جايي سراغ داره
كه بتونم از اونجا تهيه كنم و حدودا قيمتش جند مي شه

mahdi_relax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من i-mate jamin دارم. ميخوام ريستش كنم. اما نمي دونم چطوري؟ لطفا راهنمايي كنيد؟:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من يه مشكله برام بيش اومده من جم اينم قابش خراب شده راستيتش
به بشت اوفتاد تو اتيش روكش باتريش خم شده كسي جايي سراغ داره
كه بتونم از اونجا تهيه كنم و حدودا قيمتش جند مي شه

شما به همان جاي افسانه اي (رمضاني) تشريف ببريد و بگويد كه از بچه هاي PT هستيد مشگلتان حل ميشود(انشاالله)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یادمه اینجا یکی دوباری بحث تبدیل پورت ppc از miniusb به usb شد که در نهایت به این نتیجه رسیدن که تو بازار نیست،حالا یه سوال:
میشه تبدیلشو دستی درست کرد،ولی میخوام بدونم اگه مثلا یه cooldisk بهش وصل کنم،ppc میتونه بشناسدش؟؟
اگه جواب مثبت باشه خیلی کارا میشه باهاش کرد!!

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما به همان جاي افسانه اي (رمضاني) تشريف ببريد و بگويد كه از بچه هاي PT هستيد مشگلتان حل ميشود(انشاالله)

FrankenStein جان اقاي رمضاني ادرسي يا تلفني داره اگه محبت کنید ممنون می شم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
FrankenStein جان اقاي رمضاني ادرسي يا تلفني داره اگه محبت کنید ممنون می شم

دوست خوبم همين جا ها بگردي پيدا ميكني من الان يادم نيست ولي تو پاساژ علائدين بري همون طبقه هم كف 10 تا مغازه ميري جلو سمت راست نوشته رمضاني:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا