• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
یادمه اینجا یکی دوباری بحث تبدیل پورت ppc از miniusb به usb شد که در نهایت به این نتیجه رسیدن که تو بازار نیست،حالا یه سوال:
میشه تبدیلشو دستی درست کرد،ولی میخوام بدونم اگه مثلا یه cooldisk بهش وصل کنم،ppc میتونه بشناسدش؟؟
اگه جواب مثبت باشه خیلی کارا میشه باهاش کرد!!
اقا کسی از اساتید جواب این سوال رو نداره ؟:D
واسه منم سوال شده:happy:

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فايلهاي زير موجود در ويندوز شما مربوط به چه ميشوند؟

help:
ceshell.dll 149kb
peghelp.exe 17kb

activesync:
repllog.exe 158kb

midlet manager:java
jmm.exe

MSM Messenger
msim.dll 127kb
msim.96.dll 67kb
msimnetc.dll 209kb
msimmsgr.dll 158kb

pocket Excel
xls2pxl.dll 60kb
pxlfile.dll 34kb
pxl.exe 639kb
pxl2xls.dll 47kb

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
آيا ميشه براي پاكت پي سي Medion (البته تلفن نيست و فقط PPC هست) يك رام آپگريد معرفي كنيد.
آخه ويندوز ي كه رويش نصبه آلماني است.
ممنون از همه چه جواب بديد چه نديد...................................................................
MEDION
MD 41600
Model no.: MDPPC 200

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یادمه اینجا یکی دوباری بحث تبدیل پورت ppc از miniusb به usb شد که در نهایت به این نتیجه رسیدن که تو بازار نیست،حالا یه سوال:
میشه تبدیلشو دستی درست کرد،ولی میخوام بدونم اگه مثلا یه cooldisk بهش وصل کنم،ppc میتونه بشناسدش؟؟
اگه جواب مثبت باشه خیلی کارا میشه باهاش کرد!!

قربان بهتر بود به این نکته اساسی توجه می کردید که دستگاه های یو اس بی فقط احتیاج به یک درگاه یو اس بی ندارند که شما با یک تبدیل کول دیسک بهش وصل کنید ، بلکه نیاز دارند که میزبان یواس بی هم باشندUSB Host Device
این یعنی که قابلیت فرمان دادن به یو اس بی دیوایس ها رو داشته باشن ، بعضی از پاکت پی سی ها این قابلیت رو دارن ، مثل دل اکسیم ، ولی مثلا اورکی ای 900 نداره ، در ویندوز موبایل 5 ش. اما یادتون باشه که حتی اگر هم داشته باشن ، مصرف باطری شون سرسام آوره.
درست می گویید ، کار درست های دنیای پی پی سی ، چیز های خفنی رو از طریق همین روش با پی پی سی شون کنترل می کنند.
موفق باشید

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه هاي. من يه سوال داشتم.چطور ميتونم بدون استفاده از هيچ برنامه اضافي وقتي با برنامه picture & video خود ppc يه عكس واسه today background ميزارم عكس رو با كيفيت اصل بزاره واسه backgroun. آخه الان هرچي امتحان مي كنم كيفيت عكس رو مياره پايين. تنظيم خاصي داره؟ با از توري registry ميشه كاري كرد؟
ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد.:rolleyes:

reza44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال داشتم
چطور میشه یه برنامه که مخصوص pda هست مثلا این نرم افزارهای پزشکی را روی سیستم خانگی نصب و از اونها
استفاده کرد؟

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه هاي. من يه سوال داشتم.چطور ميتونم بدون استفاده از هيچ برنامه اضافي وقتي با برنامه picture & video خود ppc يه عكس واسه today background ميزارم عكس رو با كيفيت اصل بزاره واسه backgroun. آخه الان هرچي امتحان مي كنم كيفيت عكس رو مياره پايين. تنظيم خاصي داره؟ با از توري registry ميشه كاري كرد؟

كسي نيست كمك كنه؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قربان بهتر بود به این نکته اساسی توجه می کردید که دستگاه های یو اس بی فقط احتیاج به یک درگاه یو اس بی ندارند که شما با یک تبدیل کول دیسک بهش وصل کنید ، بلکه نیاز دارند که میزبان یواس بی هم باشندUSB Host Device
این یعنی که قابلیت فرمان دادن به یو اس بی دیوایس ها رو داشته باشن ، بعضی از پاکت پی سی ها این قابلیت رو دارن ، مثل دل اکسیم ، ولی مثلا اورکی ای 900 نداره ، در ویندوز موبایل 5 ش. اما یادتون باشه که حتی اگر هم داشته باشن ، مصرف باطری شون سرسام آوره.
درست می گویید ، کار درست های دنیای پی پی سی ، چیز های خفنی رو از طریق همین روش با پی پی سی شون کنترل می کنند.
موفق باشید

با تشکر فراوان از پاسختون.پس شما موافق هستید اگه نرم افزاری وجود داشته باشه که کار usb host device انجام بده میشه مثلا یه external cd drive شارژی رو راه انداخت!!؟اگه منبعی سراغ دارید که میتونه کمکم کنه معرفی کنید.بازم ممنون.

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانیال جان! در جریان هستی وقتی ویندوز wm5 روی everex e900 میریزی صداش خیلی کم میشه.. البته صدای بلندگو. می خواستم بدونم تو که تو فروم ای تن زیاد میری یا کلا آخر این کاره ای، پچی چیزی برای تقویت صدای بلندگو(حداقل به اندازه wm2003se) پیدا نکردی؟

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دستگاه من Qteks200 يه مشکل عجيب پيدا کرده. صداي مربوط به کليد قطع مکالمه (قرمز) تغيير کرده و خيلي گوش خراش و بد شده. با هارد ريست و مجددا ريستور برنامه ها هم بعد از 2-3 روز دوبارع صداي کليد خراب شد. چه کارش ميشه کرد؟ فايلش کجا هست که بشه عوضش کرد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال جان! در جریان هستی وقتی ویندوز wm5 روی everex e900 میریزی صداش خیلی کم میشه.. البته صدای بلندگو. می خواستم بدونم تو که تو فروم ای تن زیاد میری یا کلا آخر این کاره ای، پچی چیزی برای تقویت صدای بلندگو(حداقل به اندازه wm2003se) پیدا نکردی؟

یک فایل هست در فروم ای تن ، که پچ صدا برای ام600 هست ، من امتحان ش نکردم چون می باید در مموری اصلی نصب بشه و من خیلی جا کم دارم.ولی شما می توانید امتحان کنید
در اونجا بگردید اگر پیدا نشد، برایتان آپ می کنم اینجا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با تشکر فراوان از پاسختون.پس شما موافق هستید اگه نرم افزاری وجود داشته باشه که کار usb host device انجام بده میشه مثلا یه external cd drive شارژی رو راه انداخت!!؟اگه منبعی سراغ دارید که میتونه کمکم کنه معرفی کنید.بازم ممنون.

قربان بنده نباید موافق باشم که ، دستگاه های پی دی ای مثل 4700 یا ای تن پی300 که خیلی هم قدیمی هستن باید قادر باشن که هستن
:)
من خیلی جاها خواندم در موردش ، مثلا
etenusers
xda dev
buzzdev
شما می تونید اونجاها ببینید که دقیقا همین کاری که می گید رو انجام دادن ، ولی گفتم بیشتر یک جور بازی هست ، چونکه حتی دستگاه های شارژی برای ارتباط یو اس بی استاندارد 4 ولت رو استفاده می کنن که برای باطری نحیف شما ، واقعا هیولاست.پس کاملا موبیلیتی رو ازشما می گیره
ولی شدنیه
موفق باشید

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک فایل هست در فروم ای تن ، که پچ صدا برای ام600 هست ، من امتحان ش نکردم چون می باید در مموری اصلی نصب بشه و من خیلی جا کم دارم.ولی شما می توانید امتحان کنید
در اونجا بگردید اگر پیدا نشد، برایتان آپ می کنم اینجا

آقا من خیلی جاها سرچ کردم و متاسفانه چیزی پیدا نکردم.. اگر این لطف رو در حق من بکنی واقعا ممنونت میشم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

عزبز خيلي راحت شما برو تو همون picture& video بعد از منو گزينه اي set as today background.. وقتي كه زدي يه صفحه مياد كه اون transparency level رو هرچي بياري پائين شفافيت عكس مياد بالا:)

موفق و خوش باشي:rolleyes:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حسین جان، و باقی دوستان اگه می دونین، آیا واسه wm5 برنامه ی اکولایزری هست که بره توی قسمت Settings و بعد کلّ صداهایی که از ppc می یاد بیرون رو اکولایز کنه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان، و باقی دوستان اگه می دونین، آیا واسه wm5 برنامه ی اکولایزری هست که بره توی قسمت Settings و بعد کلّ صداهایی که از ppc می یاد بیرون رو اکولایز کنه؟

فرهاد جان اتم من اينجوريه بقيه رو نميدونم يعني امتحان نكردم:blush:

خودش اتم روش اگولايزرش اين كارو ميكنه

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزبز خيلي راحت شما برو تو همون picture& video بعد از منو گزينه اي set as today background.. وقتي كه زدي يه صفحه مياد كه اون transparency level رو هرچي بياري پائين شفافيت عكس مياد بالا:)

موفق و خوش باشي:rolleyes:

سلام. آقا ممنون كه جواب دادي ولي فكر كنم منظور من رو اشتباه متوجه شديد.من گفتم كيفيت نه شفافيت. آخه من عكس رو كه با picture and video نگاه ميكنم خيلي خوبه ولي وقتي ميزارمش واسه today background مثل اينه كه رزولوشن عكس رو مياره پايين تر. راهي هست كه اين اتفاق نيفته؟ بازم ممنونم. آقا دانيال شما راهي ميدوني؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان اتم من اينجوريه بقيه رو نميدونم يعني امتحان نكردم:blush:

خودش اتم روش اگولايزرش اين كارو ميكنه
مرسی حسین جان
27.gif
کس دیگه ای از دوستان نمی دونه چجوری می شه؟
سلام. آقا ممنون كه جواب دادي ولي فكر كنم منظور من رو اشتباه متوجه شديد.من گفتم كيفيت نه شفافيت. آخه من عكس رو كه با picture and video نگاه ميكنم خيلي خوبه ولي وقتي ميزارمش واسه today background مثل اينه كه رزولوشن عكس رو مياره پايين تر. راهي هست كه اين اتفاق نيفته؟ بازم ممنونم. آقا دانيال شما راهي ميدوني؟

والا راهش اینه که رزولوشن تصویرتون رو قبل از بک گراند کردن بیارید پایین (بکنیدش 240x320 یا 240 ضربدر هرچی!!)
اینکارو می تونید با acdsee یا فتو شاپ یا کلی برنامه ی دیگه انجام بدید توی خود ppc هم فکر می کنم بتونید با pocket artist اینکارو بکنید;)

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا راهش اینه که رزولوشن تصویرتون رو قبل از بک گراند کردن بیارید پایین (بکنیدش 240x320 یا 240 ضربدر هرچی!!)
اینکارو می تونید با acdsee یا فتو شاپ یا کلی برنامه ی دیگه انجام بدید توی خود ppc هم فکر می کنم بتونید با pocket artist اینکارو بکنید;)

از شمام ممنون كه راهنمايي كرديد.ولي من عكسارو قبل از اينكه بريزم روي ppc رزولوشنشون رو كردم 320*240 منظور من از نظر كيفيت تصوير بود. آخه وقتي ميزارمشون واسه bachground كيفيت رنگش مياد پايين.فكر كنم دفعه قبل منظورم رو بد گفتم.;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا