• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه بزرگان
من چند روزی هست jamin خریدم چند تا سوال داشتم:
1-تا چه رمی این گوشی هنگ نمیکمه وشما چه رمی پیشنهاد می کنید
2-سرعت رم Sd بیشتره یا mmc
3-چطوری می تونم صدای گوشی رو تقویت کنم
4-اگه لطف کنید تنظیمات نور دوربین رو به من بگید چون در شب حتی در روشنایی لامپ دوربین خوب عمل نمی کنه ولی در روز عالیه
:lol: :lol:
بازم ببخشید این همه سوال پرسیدم ولی اگر جواب بدید خیلی ممنون می شم:rolleyes:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام خدمت همه بزرگان
من چند روزی هست jamin خریدم چند تا سوال داشتم:
1-تا چه رمی این گوشی هنگ نمیکمه وشما چه رمی پیشنهاد می کنید
2-سرعت رم Sd بیشتره یا mmc
3-چطوری می تونم صدای گوشی رو تقویت کنم
4-اگه لطف کنید تنظیمات نور دوربین رو به من بگید چون در شب حتی در روشنایی لامپ دوربین خوب عمل نمی کنه ولی در روز عالیه
:lol: :lol:
بازم ببخشید این همه سوال پرسیدم ولی اگر جواب بدید خیلی ممنون می شم:rolleyes:

مبارک
1- تا 2 رو مشگل نداشت

2- کلا پاکت پسی ها بیشتر از 66 اکس ساپورت نمیکنن

3-بحث زیاد شده روش سرچ کنید

4-این دیگه کار فرهاد

موفق باشید:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
-این دیگه کار فرهاد
ای بابا
44.gif
...چوبکاری می فرمایید
286.gif

imate-jamin جان دوربین دستگاه شما عملکردش مستقیماً با مقدار نور محیط در ارتباطه، توی شب برای اینکه بهترین نتیجه رو بگیرید باید بزارید روی night mode و تا حد امکان سعی کنید دستتون نلرزه، برای مدت بیشتری باید دستتون رو ثابت بگیرید بعد زدن دکمه. خودتون هم یه دوری توی تنظیمات دوربین بگیردین شاید مورد موثر دیگه ای هم پیدا شد...
SEVeyesD10.th.gif
جیگر این شکلکارو

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
دوستان در راستای اتفاقاتی که دیروز افتاد،چند سوال به ذهنم رسید که از اساتید و دوستان بپرسم،گوشی من دیروز در حالی 100 رو نشون می داد که چراغ قرمز روشن بود،و جالبتر اینکه رو نشانگر باطری که مال برنامه پرشین دیتز هست تیک خورده بود و همچنین نشانگر باطری فون آلارم هم 100 درثد رو نشون می داد،با توجه به اینکه قبل از شارژ نزدیک به 10 درصد شارژ داشت،من احتمال می دم در هنگام شارژ اتصال کوتاه برقرار شده و به جای اینکه باطری شارژ بشه،مستقیما" پی پی سی از جریان برق استفاده می کرده،(به همین دلیل نشانگر 100 درصد رو نشون می داده)ضمنا" وقتی از شارژ بیرون کشیدم،بازهم نشانگر باطری % 100 رو نشون می داد،اما در حقیقت باطری 10 درصد شارژ داشته،
حالا دوستان این حدسی که می زنم رو تا چه حد تایید می کنید؟دوستانی مثل حسین جان که تو زمینه های سخت افزاری تجربه دارن و صاحب نظرن،چه عقیده ای دارن؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
مبارک
1- تا 2 رو مشگل نداشت

2- کلا پاکت پسی ها بیشتر از 66 اکس ساپورت نمیکنن

3-بحث زیاد شده روش سرچ کنید

4-این دیگه کار فرهاد

یعنی 4 گیگ رو ساپورت نمی کنه ؟

کسی امتحان کرده ؟

mafia_s97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی که یه بازی حجیم رو نسب میکنم یه اخطار میده که فضای کافی برای اجرای این برنامه نیست من هم همه کار کردم تا فضای کافی ایجاد شه ولی بازم همین اخطار رو میده راحلی براش هست ؟چی کار کنم:wacko:

کسی نیست که به من جواب بده :(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
دوستان در راستای اتفاقاتی که دیروز افتاد،چند سوال به ذهنم رسید که از اساتید و دوستان بپرسم،گوشی من دیروز در حالی 100 رو نشون می داد که چراغ قرمز روشن بود،و جالبتر اینکه رو نشانگر باطری که مال برنامه پرشین دیتز هست تیک خورده بود و همچنین نشانگر باطری فون آلارم هم 100 درثد رو نشون می داد،با توجه به اینکه قبل از شارژ نزدیک به 10 درصد شارژ داشت،من احتمال می دم در هنگام شارژ اتصال کوتاه برقرار شده و به جای اینکه باطری شارژ بشه،مستقیما" پی پی سی از جریان برق استفاده می کرده،(به همین دلیل نشانگر 100 درصد رو نشون می داده)ضمنا" وقتی از شارژ بیرون کشیدم،بازهم نشانگر باطری % 100 رو نشون می داد،اما در حقیقت باطری 10 درصد شارژ داشته،
حالا دوستان این حدسی که می زنم رو تا چه حد تایید می کنید؟دوستانی مثل حسین جان که تو زمینه های سخت افزاری تجربه دارن و صاحب نظرن،چه عقیده ای دارن؟

مجتبی جان دقیقا مشگلی که برا من پیش امد بود به نظر من بعد یه مدت که برنامه رو گوشی میریزی و هارد ریست دیر انجام میدی این اتفاق میفته :blink:

جالب که فقط تو سری اتم من این مشگل رو دیدم:blink:

ولی باید یه چندتا تست و فکر کنم روش تا یه نظر کلی و قابل قبول بدم:rolleyes:

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی اساتید فن
چند وقته پیش گوشی رو میزم بود دیدم که lcd روشن شد !! خیلی تعجب کردم نفهمیدم چرا حدود یک ساعت بعد که پای کامپیتر بودم دیدم همچین اتفاقی افتاد ولی قبلش اسپیکر کامپیوتر نویز داشت اونوقت که فکر کردم داره sms میاد و lcd هم روشن شد ولی خبری نبود با یه گوشی دیگه sms دادم 2باره همچین اتفاقی افتاد چند باره دیگه امتحان کردم بازم همین جوری بود تا اینکه ریست کردم و درست شد امروز هم بازم اینطوری شد ولی یکبار
37.gif
نمیدونم علتش چیه !! گوشی مشکل داره !!! مخابرات قاطی داره(البته چند وقتی هست نوسان داره) یا علتش spb plus ?? اخه گذاشتمش رو حالتی که همه برنامه هارو close کنه بجز message و contact !!

SOS ....SOS....SOS....SOS....SOS.....SOS....SOS.....
254.gif
254.gif
254.gif

یک سوال دیگه ایا SOFT RESET به دستگاه ضرر میزنه؟(تو P525 که گوشی خاموش میشه ومثل ریست میمونه ایا ضرر داره؟؟ ) و ایا انجامش هر چند وقت یکبار لازمه و اگه اره هر چند وقت ؟

THANKS
109.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همگی اساتید فن
چند وقته پیش گوشی رو میزم بود دیدم که lcd روشن شد !! خیلی تعجب کردم نفهمیدم چرا حدود یک ساعت بعد که پای کامپیتر بودم دیدم همچین اتفاقی افتاد ولی قبلش اسپیکر کامپیوتر نویز داشت اونوقت که فکر کردم داره sms میاد و lcd هم روشن شد ولی خبری نبود با یه گوشی دیگه sms دادم 2باره همچین اتفاقی افتاد چند باره دیگه امتحان کردم بازم همین جوری بود تا اینکه ریست کردم و درست شد امروز هم بازم اینطوری شد ولی یکبار
37.gif
نمیدونم علتش چیه !! گوشی مشکل داره !!! مخابرات قاطی داره(البته چند وقتی هست نوسان داره) یا علتش spb plus ?? اخه گذاشتمش رو حالتی که همه برنامه هارو close کنه بجز message و contact !!

254.gif
254.gif
254.gif

یک سوال دیگه ایا SOFT RESET به دستگاه ضرر میزنه؟(تو P525 که گوشی خاموش میشه ومثل ریست میمونه ایا ضرر داره؟؟ ) و ایا انجامش هر چند وقت یکبار لازمه و اگه اره هر چند وقت ؟

THANKS
109.gif
سلام چنین مشکلاتی دیده می شه،می شه گفت بعضی از این مشکلات به خاطر بعضی از برنامه ها هست،در رابطه با هارد ریست و سافت ریست،دکتر در ترد کامپلیت به طور کامل راجع به مباحث مربوط به آن و همچنین نگرشهای غلطی که در این زمینه وجود داره،اشاره کرده،اما خدمتت بگم که هر چند وقت یه بار سافت ریست لازمه؛زمانش رو هم خودتون می تونید تشخیص بدید،هنگامیکه سرعت دستگاه پایین اومده و یا مشکلاتی پیش اومده که در حالت عادی نمی شه رفع کرد؛اما چه دلتون بخواد و چه نخواد بر اثر نصب برنامه ها و همچنین تغییراتی که در رجیستری و ... ویندوز اعمال می شه،نیاز به هارد ریست هم هست،شما اصلا" نگران سافت ریست نباشید؛مثل ریست کامپیوترتون هست؛
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همگی اساتید فن
37.gif

254.gif
254.gif
254.gif

THANKS
109.gif

رسول جان ببخشید زود تر جواب ندادم البته مجتبی جان ببخشید که من ادامه میدم بحث چون مشگل اقا رسول چیز دیگست:blush:

آقا رسول اصلا نگران این موضوع نباش بجاش یه کاری کن:)

یه گوشی غیر از پاکت پسی بردار

حالا برو یه مسیج عگس دار انتخاب کن (آفرین پسر خوب)

اونو بفرست به گوشی خودت با اس ام اس

میبینی که همون اتفاقی که برات افتاده میفته و این هم یکی از مشگل های بزرگ پاکت پسی هست متاسفانه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
رسول جان، Pocket Islam رو احتمالاً نصب نکردی؟ اگه کردی، موقع اذان این اتفاق می افته
بعدم با Memmaid یه چکی بکن ببین چه برنامه هایی در حال اجران و کدوما scheduled task هستن و اگه مشکوک بینشون بود، پاک کن!
109.gif
جای نگرانی هم نیست

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان

آیا امکان مشاهده کانالهای تلویزیون با imate وجود داره ؟ با اضافه کردن نرم افزار یا سخت افزاری خاص ؟؟؟

با تشکر فراوان .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به دوستان

آیا امکان مشاهده کانالهای تلویزیون با imate وجود داره ؟ با اضافه کردن نرم افزار یا سخت افزاری خاص ؟؟؟

با تشکر فراوان .

بله دوست عزیز یک عدد وسیله سخت افزاری به قیمت تقریبی 180000 تومان نیاز است:blush:

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
سلام چنین مشکلاتی دیده می شه،می شه گفت بعضی از این مشکلات به خاطر بعضی از برنامه ها هست،در رابطه با هارد ریست و سافت ریست،دکتر در ترد کامپلیت به طور کامل راجع به مباحث مربوط به آن و همچنین نگرشهای غلطی که در این زمینه وجود داره،اشاره کرده،اما خدمتت بگم که هر چند وقت یه بار سافت ریست لازمه؛زمانش رو هم خودتون می تونید تشخیص بدید،هنگامیکه سرعت دستگاه پایین اومده و یا مشکلاتی پیش اومده که در حالت عادی نمی شه رفع کرد؛اما چه دلتون بخواد و چه نخواد بر اثر نصب برنامه ها و همچنین تغییراتی که در رجیستری و ... ویندوز اعمال می شه،نیاز به هارد ریست هم هست،شما اصلا" نگران سافت ریست نباشید؛مثل ریست کامپیوترتون هست؛
موفق باشید
.

خیلی ممنون مجتبی جان حتما پیداش میکنم میخونمش
40.gif
خودم احساس میکنم هر چند روز (حاکثر هفته ای 2 بار ) خوب باشه
56.gif
59.gif

رسول جان ببخشید زود تر جواب ندادم البته مجتبی جان ببخشید که من ادامه میدم بحث چون مشگل اقا رسول چیز دیگست

آقا رسول اصلا نگران این موضوع نباش بجاش یه کاری کن

یه گوشی غیر از پاکت پسی بردار

حالا برو یه مسیج عگس دار انتخاب کن (آفرین پسر خوب)

اونو بفرست به گوشی خودت با اس ام اس

میبینی که همون اتفاقی که برات افتاده میفته و این هم یکی از مشگل های بزرگ پاکت پسی هست متاسفانه

موفق باشید

خواهش میکنم حسین جان همونطور که گفتم خودم وقتی دیدم اینجوری شد چند بار sms دادم و هیچ کدوم picture message نبودن
210.gif
210.gif
حالا چی نظری نداری ؟ امکان داره به خاطر pucket plus باشه ؟؟؟ (بعید میدونم )
یک نکته در پرانتز بگم کسانی که از pucket plus استفاده میکنن چون این برنامه real close میکنه وقتی sms میاد یکم بیشتر طول میکشه مه اون pop up بالا بیاد
213.gif

رسول جان، Pocket Islam رو احتمالاً نصب نکردی؟ اگه کردی، موقع اذان این اتفاق می افته
بعدم با Memmaid یه چکی بکن ببین چه برنامه هایی در حال اجران و کدوما scheduled task هستن و اگه مشکوک بینشون بود، پاک کن! جای نگرانی هم نیست

فرهاد جان اینقدر ها هم سر موقع نماز خون نیستیم
38.gif

memmaid هم فکر کنم همون برنامس که مثا task maneger کامپیتره نه ؟ اونو نصب ندارم
45.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان اینقدر ها هم سر موقع نماز خون نیستیم
memmaid هم فکر کنم همون برنامس که مثا task maneger کامپیتره نه ؟ اونو نصب ندارم
39.gif
خوب نصبش کن عزیز دل!

Elfin-D

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
وقتی من اس ام اس میگیرم یا میفرستم گوشی ویبره میزنه ولی میخوام فقط وقتی اس ام اس میگیرم ویبره بزنه و هنگام فرستادن خفه کار کنه...
راهی داره؟
مخلصیم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان
وقتی من اس ام اس میگیرم یا میفرستم گوشی ویبره میزنه ولی میخوام فقط وقتی اس ام اس میگیرم ویبره بزنه و هنگام فرستادن خفه کار کنه...
راهی داره؟
مخلصیم

تو قسمت sound nofit... میتونید تنظیم کنید:blush:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا