به نقل از electronic :الیوم طرح المباحث العلمیه فی العرصة الکرة القدم در حکم محاربه با اما زمان است!![]()
اليوم تاييدات وافر و نافذ في الصحبته الحكيمانه و المدبرانه
به نقل از electronic :الیوم طرح المباحث العلمیه فی العرصة الکرة القدم در حکم محاربه با اما زمان است!![]()
2 امتياز....به نقل از hwt :برزيل چند امتياز نياز داره تا به جام جهاني بره ؟
چندتا بازي ديگه داره ؟به نقل از rax :2 امتياز....![]()
3 تا....به نقل از hwt :چندتا بازي ديگه داره ؟
آلمان؟!!به نقل از MohammadR :من یک سوال بپرسم rax نااميد نشه.
![]()
ايتاليا و فرانسه و آلمان چند امتياز لازم دارن برن جام جهاني؟ :blink:
المان مستقيم ميره جام جهانيبه نقل از MohammadR :من یک سوال بپرسم rax نااميد نشه.
![]()
به نقل از hwt :خوب كلاس عربي شروع شده !
راستي رونالدو چرا بازي مقابل ارژانتين غايب بود ؟
به نقل از Ghamnevis :وحيد جان من ليست بازيكناي تيم ملي برزيل مقابل ايتاليا در جام جهاني 1974 را ميخوام
اگه كامل گفتي 3 امتياز مثبت بهت ميدم![]()
سوال غم نويس جان نمونه خوبيه ولي بيشتر دوست دارم بدونم شما تو فوتبالبا كدوم بازكنا يا مسابقه يا گل بيشتر حال كردين تا راجع بهش بحث كنيم...به نقل از hwt :خوب شما منظورتو دقيقا از زدن اين تاپيك بگو منم از همونا سوال كنم:blink:
به نقل از MohammadR :من یک سوال بپرسم rax نااميد نشه.
![]()
خوب پس از اين سوالا ميخواي .به نقل از rax :سوال غم نويس جان نمونه خوبيه ولي بيشتر دوست دارم بدونم شما تو فوتبالبا كدوم بازكنا يا مسابقه يا گل بيشتر حال كردين تا راجع بهش بحث كنيم...
اخ چه حالي ميده اين فرانسه بالا نياد ! دلم خنك ميشهبه نقل از rax :مرسي محمد جان![]()
المان رو كه بروبكس گفتن..
ايتاليا نبايد به اسلوني و نروژ ببازه و 6 امتياز جمع كنه كافيه...پس 3 تساوي و يه برد ايتاليا رو ميفرسته المان![]()
فرانسه كارش سخته..براي صعود مستقيم بايد 3 بازياز 4 بازي باقيمونده رو ببره تا مطمين به صعود مستقيم باشه.. با يه تساوي در مقابل ايرلند هم ضروريه پس بابا 10 امتياز صعود مستقيم ميكنه..![]()
ا قبول نيستبه نقل از rax :اين كه با يه جستجوي ساده هم پيدا ميشد.. :blink:
اينم ليست:
http://www.planetworldcup.com/CUPS/1978/playoff_bra_v_ita.html
حالشو ببر..![]()
دهه ! حاجي فرانسه ايز ماي لاوبه نقل از hwt :اخ چه حالي ميده اين فرانسه بالا نياد ! دلم خنك ميشه![]()