اصلا يعني چي قهرمان شركت نكنه. حالا ميزبان مثلا داره خودش رو آماده ميكنه يه آوانس بهش ميدن ولي قهرمان يه سال ممكنه توي سال بعد اصلا از گروهش بالا هم نياد. مثل فرانسه. تنبل ها!به نقل از hwt :سوال ! : چرا برزيل داره بازيهاي مقدماتي رو اصلا بازي ميكنهمگه تيم قهرمان مستقيم نميره جام جهاني ؟![]()
![]()
به نقل از hwt :سوال ! : چرا برزيل داره بازيهاي مقدماتي رو اصلا بازي ميكنهمگه تيم قهرمان مستقيم نميره جام جهاني ؟![]()
![]()
حالا من یک اشتباهی کردم! خواستم دور هم بخندیم!به نقل از daftarekhaterat :آلمان؟!!![]()
![]()
اين رو من ميدونم جواب اون دوتاش با بقيه!![]()
جام جهاني آرژانتين نبود؟! يه بازي با اسكاتلند مساوي كردن كه گمون كنم بزرگترين مساوي تاريخ ورزشي ايران بوده باشه!!!به نقل از MohammadR :حالا من یک اشتباهی کردم! خواستم دور هم بخندیم!
حواسم نبود آلمان میزبانه! (این قدرها هم خنگ نیستم!)
یک سوال دیگر: ایران اولین بار در چه سالی به جام جهانی رفت... میزبان کی بود؟ با چه تیمهایی هم گروه شد و چه نتایجی به دست آورد؟!
ايران سال 1978 براي اولين بار رفت جام جهاني .به نقل از MohammadR :حالا من یک اشتباهی کردم! خواستم دور هم بخندیم!
حواسم نبود آلمان میزبانه! (این قدرها هم خنگ نیستم!)
یک سوال دیگر: ایران اولین بار در چه سالی به جام جهانی رفت... میزبان کی بود؟ با چه تیمهایی هم گروه شد و چه نتایجی به دست آورد؟!
به نقل از hwt :ايران سال 1978 براي اولين بار رفت جام جهاني .![]()
خوش سليقه ايبه نقل از rax :منم راجع به سليقم يكم توضيح بدم بدك نيست...
من عاشق هلند و ارژانتين و صربستان و ويارئال و بارسلونا و چلسي و ميدلزبورو و بلونيا و چند تا تيم ديگه...
بين بازيكنا...انقدر بازيكنان مختلف رو دوست دارم كه حسابش از دستم خارجه..![]()
همينطور داويدزيادش بخير برگ كمپ و اورمارس چه بازيكنايي بودن
به نقل از Spiro :همينطور داويدز
چقدر بده بين يه نسل از بازيكنا با يه نسل ديگه اينقدر فاصله باشه
كلوديو كاني جيا نبود ؟راستي كسي ميدونه كدوم بازيكن ارژانتين تو جام جهاني 94 تونست تو يه صحنه 7 نفر رو دريبل بزنه.... راهنمايي هم اينكه تو بازي با روماني اين اتفاق افتاد... (مارادونا نميتونه باشه چون محروم بود)