لهستان ؟ نمنه؟! انتقام سخت؟ 3-2 خيلي سخته نه؟به نقل از t_mohsen :به دليل اینکه آلمان ميخواسته از يک بازی سخت فرار کنه و تو گروهش دوووم شه (نه اول) مجبور ميشه با تفاضل گل بالا به لهستان ببازه ولی تو فينال انتقام سختی از این تيم ميگيره! دروسته!؟ (برداشت شخصی)
به نقل از t_mohsen :به دليل اینکه آلمان ميخواسته از يک بازی سخت فرار کنه و تو گروهش دوووم شه (نه اول) مجبور ميشه با تفاضل گل بالا به مجارستان ببازه ولی تو فينال انتقام سختی از این تيم ميگيره! دروسته!؟ (برداشت شخصی)
به نقل از mahdi206 :ركس جان ديگه بس نيست؟ بيا جواب رو بده ما طاقتمون تموم شده به خدا!
به نقل از rax :من ميخواستم زودتر جواب بدم ولي گفتم شايد بگن جايزه رو ملاخور ميكنه![]()
مخترع برگردن لئونيداس داسيلوا برزيلي و اقاي گل جام 1938 با 8 گل زده....
http://www.planetworldcup.com/LEGENDS/leonidas.jpg
بازيكني كه دو گل با دو پيراهن مختلف هم زده خيلي اسون بود....
رابرت پروچينچكي...هافبك هجومي يوگسلاوي و كرواسي..يه گل تو جام نود به امارات زد با پيراهن يوگسلاوي و يه گل به جاماييكا زد تو 98 با پيراهن كرواسي![]()
دليل باخت مجارستان مصدوميت پوشكاش و سه تا از بازيكناي تو زمين برا مجارستان بوده و چون اون زمان قانون تعويض در حين بازي وجود نداشته :blink: اين تيمئ در حقيقت داشته 7 به 11 بازي ميكرده...خدايي در حق اين مجارستان ظلم شد تو اون جام![]()
به نقل از rax :]
بازيكني كه دو گل با دو پيراهن مختلف هم زده خيلي اسون بود....
رابرت پروچينچكي...هافبك هجومي يوگسلاوي و كرواسي..يه گل تو جام نود به امارات زد با پيراهن يوگسلاوي و يه گل به جاماييكا زد تو 98 با پيراهن كرواسي![]()
![]()
به نقل از Reza364 :مطمئني اين آسون بود؟ :blink:
تو بخش ماهواره مطرح كن جوابت رو ميدن.به نقل از reza aflatooni :بي زحمت فركانس چندكانال فوتبال را تو هات برد به ايميل من بفرستيد
[email protected]
ماتئوس رو والا نميدونم كه مربي هست يا نه!به نقل از faridbahal :چند تا سوال هم من بپرسم:
ماتئوس هنوز مربی مجارستانه؟ اگه هست الان اوضاع مجارستان توی مقدماتی جام جهانی چطوره؟
خوب از هر گرو چند تا تیم صعود میکنن؟ماتئوس رو والا نميدونم كه مربي هست يا نه!
ولي وضعيت مجارستان تو گروه 8 اروپا فعلا سومه. وضعيت گروه 8 الان اينطوريه :
كرواسي 6 بازي 16 امتياز
سوئد 6 بازي 15 امتياز
مجارستان 6 بازي 10 امتياز
بلغارستان 6 بازي 8 امتياز
ايسلند 7 بازي 4 امتياز
مالت 7 بازي 1 امتياز
حالا چرا گير دادي به مجارستان؟
از هر گروه يه تيم! 8 تا تيم دوم هم با هم مسابقه ميدن 4 تا شون ميرن جام جهاني!به نقل از faridbahal :خوب از هر گرو چند تا تیم صعود میکنن؟
چون ماتئوس مربیش بوده یا شایدم هنوز هست!![]()
به نقل از mahdi206 :ريوالدو يكي دو سال تو بارسلونا خداي اين جور گلها بود! اون گلش به والنسيا هيچ وقت يادم نميره! همچين برگردون انداخت گوشه دروازه كه من تا يك ماه تو كفش مونده بودم. :blink:
به نقل از rax :بهترين زننده ضربات اكروباتيك تاريخ كيه..
و بهترين ضربات اكروباتيك كه ديدين چه صحنه هايي بوده..(اين نظر شخصيتونه ديگه)