• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
زیاد سخت نگیرید! مزدک از همه این گزارشگرها سرتره! خصوصا اینکه ایتالیایی هم هست!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
منم موافقم. گاهی جیق میزن:Dه ولی نه مث فردوسی پور آدمیه که همه کار برای پر کردن جیب خودش بکنه و نه مث خیابانی و یوسفی چرت و پرت میگه.

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان
زیاد سخت نگیرید! مزدک از همه این گزارشگرها سرتره! خصوصا اینکه ایتالیایی هم هست!

طرفداری ایتالیا بخوره تو اون سرش :hmm: ... مگه ندیدی دیشب چی گفت : :blink:

( بازی بارسا - والنسیا رو میبینیم چون نسبت به این بازی بیشتر ستاره داره و قشنگتر هم هست )

داش سیامک خودت حتما گزارش ایتالیایی ها رو گوش کردی !! ... خداییش حض نمیکنی از لهجه و نحوه گزارششون ؟ :rolleyes:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

طرفداری ایتالیا بخوره تو اون سرش :hmm: ... مگه ندیدی دیشب چی گفت : :blink:

( بازی بارسا - والنسیا رو میبینیم چون نسبت به این بازی بیشتر ستاره داره و قشنگتر هم هست )

داش سیامک خودت حتما گزارش ایتالیایی ها رو گوش کردی !! ... خداییش حض نمیکنی از لهجه و نحوه گزارششون ؟ :rolleyes:

اقا پیداست خیلی عصبانیی از دستش:p

ببخشید بخاطر لغتی که استفاده میکنم اما احساس میکنم برازنده شونه...
اینا کارای اون گوسفندهاییه که پخش این بازیهارو برنامه ریزی میکنن! مگرنه این میرزایی که فکر نمیکنم کاره ای باشه...شایدم باشه من نمیدونم! راستی در مورد بازی دیشب هم هر چقدر که عصبانی باشی بهت حق میدم! معنی نداره بازیی رو برای پخش زنده انتخاب کنن و نصفه نیمه ول کنن برن سراغ یه بازی دیگه! رسما توهین به طرفدارای اون تیمهاست!
در مورد گزارشگرهای ایتالیایی که 100% موافقم! با اینکه نمیفهمم چی میگن:p
من میرزایی رو در مقایسه با بقیه گزارشگر ها ی ایرانی "خوب" میدونم,همین!!
=================================================
فردوسی پور هم که هر وقت حالشو داشته باشه میاد گزارش میکنه اونم اکثرا بازی تیمهای مورد علاقه شو...
امروز بازی لیورپول-منچستر رو که گزارش میکرد رسما همزمان صحبتهای Alan Parry گزارشگر کانال Sky (آخه امروز بازی رو از اسکای دزدیده بودن) رو ترجمه میکرد و تحویل ملت میداد...

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10

ایول....منم موافقم...اوایل از مزدک خیلی بدم میومد چون مدام جانب داری می کرد ولی الان خیلی بهتر شده و منطقی تر و پخته تر صحبت می کنه و اطلاعاتش هم داره کم کم به عادل می رسه...هنوز کمی و کاستی هایی داره ( یه موقع ها که کم میاره شیطونی میکنه:p) ولی از بقیه خیلی بهتره....

از همه اینا ... تر هم نه علیفره و نه آقای سیانکی؟!:blink: و نه آقای ایکس بلکه بیابونیه که بهتره بره همون جشنواره برادران ... رو اجرا کنه:lol::lol::lol:

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
اقا پیداست خیلی عصبانیی از دستش:p

ببخشید بخاطر لغتی که استفاده میکنم اما احساس میکنم برازنده شونه...
اینا کارای اون گوسفندهاییه که پخش این بازیهارو برنامه ریزی میکنن! مگرنه این میرزایی که فکر نمیکنم کاره ای باشه...شایدم باشه من نمیدونم! راستی در مورد بازی دیشب هم هر چقدر که عصبانی باشی بهت حق میدم! معنی نداره بازیی رو برای پخش زنده انتخاب کنن و نصفه نیمه ول کنن برن سراغ یه بازی دیگه! رسما توهین به طرفدارای اون تیمهاست!
در مورد گزارشگرهای ایتالیایی که 100% موافقم! با اینکه نمیفهمم چی میگن:p
=================================================
فردوسی پور هم که هر وقت حالشو داشته باشه میاد گزارش میکنه اونم اکثرا بازی تیمهای مورد علاقه شو...
امروز بازی لیورپول-منچستر رو که گزارش میکرد رسما همزمان صحبتهای Alan Parry گزارشگر کانال Sky (آخه امروز بازی رو از اسکای دزدیده بودن) رو ترجمه میکرد و تحویل ملت میداد...

والا به خدا ... من که دیگه اصلا به این شبکه های ایران نگاه نمیکنم :hmm: ....

همه گزارشگرها در یک سطح خیلی بد هستند ... :p

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
از نظر من گزارش گری عرب ها عالیه... نمی دونم گزازشگری عصام الشوالی تونسی تو جام جهانی 2006 دیدید یا نه یا گزارش عدنان حمد الحمادی بازی نیمه نهایی آلمان و ایتالیا واقعا حرف ندارن

اما از گزازشگران وطنی بگویم اولا خیابانی دامنه لغاتش خیلی محدوده هر وقت توپ تو دروازه می ره می گه توی دروازه توی دروازه بیش تر اوقات از بازی جدا میشه................فردوسی پور دوستان صدا عامل مهمی در گزارش گری است صدای فردوسی پور مناسب فوتبال نیست......اگه صدای شفیع فردوسی پور داشت عالی بود...........مزدک مبرزایی هم مشکل صدا داره اطلاعاتش خوبه اما نمی دونم چراد هر وقت تیمش یووه بازی داره اینقدر بد گزارش می کنه.........گزارش گرهای دیگه همه فوسند.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه چیز جالب اینه که صدا و سیما اصلا مثل شما فکر نمیکنه . دقت کردید ؟ همه ی بازی های مهم رو فردوسی پور گزارش میکنه . بیشتر فینال های مهم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من کاری به اهداف این گزارشگر ها از کارشون ندارم.

مهم واسه من گزارش خوب و اطلاعاته. حتی اگه گزارشگر انگلیسیش اینقدر خوبه که حرف گزارشگر انگلیسی رو ترجمه میکنه تحویل ملت میده باز اشکالی نداره. (البته واسه من که فرق نداره فارسی یا انگلیسی)

اما خب میتونه و ترجمه میکنه..... کار بدی نمیکنه...

عادل و مزدک خوبن. جفتشون صدا ندارن اما اطلاعات بهتری از بقیه دارن......
مزدک خیلی پیشرفت کرده اما به نظر من هنوز مونده به عادل برسه.....

در کل بازیهایی که این دو گزارش می کنند به نظر من خیلی بهتر هستند.....

اون علیفر و بالاپور و پیمان یوسفی و ............ که نوبرشن

یه گزارشگری بود در شبکه 2 میگفت دیوید رابرت بکام ................................... اون آخر خنده بود. (عباس قلی بود فامیلیش ؟؟؟؟؟؟؟)

Fardin4Real

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته من کاری به اهداف این گزارشگر ها از کارشون ندارم.

مهم واسه من گزارش خوب و اطلاعاته. حتی اگه گزارشگر انگلیسیش اینقدر خوبه که حرف گزارشگر انگلیسی رو ترجمه میکنه تحویل ملت میده باز اشکالی نداره. (البته واسه من که فرق نداره فارسی یا انگلیسی)

اما خب میتونه و ترجمه میکنه..... کار بدی نمیکنه...

عادل و مزدک خوبن. جفتشون صدا ندارن اما اطلاعات بهتری از بقیه دارن......
مزدک خیلی پیشرفت کرده اما به نظر من هنوز مونده به عادل برسه.....

در کل بازیهایی که این دو گزارش می کنند به نظر من خیلی بهتر هستند.....

اون علیفر و بالاپور و پیمان یوسفی و ............ که نوبرشن

یه گزارشگری بود در شبکه 2 میگفت دیوید رابرت بکام ................................... اون آخر خنده بود. (عباس قلی بود فامیلیش ؟؟؟؟؟؟؟)

كاملا موافقم.
رده بندي گزارشگرها :
1- عادل
2- مزدك
3- پيمان يوسفي
4- خياباني
5- عليفر و .......

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گزارشگر بازی آرسنال و بلکبرن ( FA CUP) بدترین گزارشگر و گزارشی بود که تا حالا دیده و شنده بودم...افتضاح........

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
آخرين شاهكار گزارشگري كار پيمان يوسفي عزيز هست كه در بازي پرسپوليس - ابومسلم بعد از زدن گل دوم توسط فرانك آتسو مدافع ابومسلم گفت اين دني اولروم نشون ميده راه گلزني به پرسپوليس رو خوب بلده :lol:
واقعا فكر نمي كنم تشخيص آتسو و اولروم كار چندان سختي باشه .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با سلام خدمت دوستان
آخرين شاهكار گزارشگري كار پيمان يوسفي عزيز هست كه در بازي پرسپوليس - ابومسلم بعد از زدن گل دوم توسط فرانك آتسو مدافع ابومسلم گفت اين دني اولروم نشون ميده راه گلزني به پرسپوليس رو خوب بلده :lol:

یه وقتی هم توی بازی آرسنال حدود نیم ساعت به جای آدبایور میگفت کانو ... اما یه چیز جالب دیگه که همتون حتما دقت کردید اینه که اصلا از مربی اس... را ... ئی ... لی ... چلسی چیزی نمیگن ... این علاوه بر بازیکن های اس ... را ... ئی ... لی تیم های مختلف هست ... مثلا بنایون البته یه بازیکن دیگه هم بود اسمش یادم نیست ... . جالبه وقتی این بازیکن توی بولتون با اندرانیک هم بازی بود بعد از گل تیم بولتون اندرانیک و اون چنان همدیگرو در اغوش گرفته بودن که هر کس نمی دونست فکر می کرد اینا برادر همن ...

پ ن : دقت کردید توی بخش ارتباط با لندن که فکر کنم دوشنبه ها پخش میشه هر وقت از مربی چلسی میخوان چیزی بگن میگم هواداران از نتیجه ها راضی نیستن و غیره ؟

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست من نام کامل دیوید عزیز :cool: David Robert Joseph Beckham هست!! البته شاید منظور شما از خنده همون اوردن رابرت در وسط بوده !! این هم دلیلش اینه که بعضیا میخوان بگن ما اخره اطلاعاتیم!!( کلا از برنامه های ورزشی شبکه دو خوشم نمیاد چرا نمیدونم!!)

راستی نظر من در مورد گزارشگر ها اینه که عادل از همشون بهتره البته به جز هنگام گزارش بازی بارسلونا یا رئال!! اون زمانها که دیوید رئال بود واقعا ندیدم یک تعریف درست حسابی ازش بکنه اونوقت برعکس رونالدینیو اب بخوره بهش میگه نابغه!! البته بقیه گزارشگر ها هم در مورد رونالدینیو همینجورین!!
عادل در ابتدا که اومد با اطلاعاتش خودش رو مطرح کرد ولی دیگه الان کم کرده چون فهمیده که خیلی جالب نیست! برعکس مزدک حالا شروع کرده و از همسایه های بازیکن ها هم حرف میزنه که گاهی اوقات واقعا از حد اعتدال خارجه!! بازیهای ایتالیا رو هم گزارش نکنه بهتره!! البته باشگاهیش!! چون بی هیچ عنوان از تیمی به غیر از یووه تعریف انچنانی نمی کنه!!( گاهی اوقات واقعا تابلو طرفداری می کنه!!)
البته به نظر من باید به عادل بازیهای مهم و خوب رو بدن چون در غیر این صورت انرژی زیادی نمیزاره!!

اول عادل بعد مزدک بعد هم تا حدودی یوسفی ( دقت کردید خوب نمیتونه داد بزنه!! ) بقیه هم که خوب...!!!! خیابانی هم که تقریبا 5 ثانیه ای از بازی عقبه!!

ببخشید که اینها گاف نبود ولی منم نظرمو گفتم!!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بازی مس و استقلال من 20 دقیقه از بازی رو دیدم تا 2 ساعت سردرد داشتم از دست این خیابانی

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بازی مس و استقلال من 20 دقیقه از بازی رو دیدم تا 2 ساعت سردرد داشتم از دست این خیابانی
واقعا گزارش اون بازی رو اعصاب میرفت. به نظر من بجای خیابانی همون صدای میکروفونهای دور زمین رو پخش کنن بهتره

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با سلام خدمت دوستان

به بهزيكن ابو مسلم هم مي گفت بازيكن استقلال ... و حالا اين بازيكنان استقلال هستن كه مجددا خطر ايجاد ميكنن

:lol::lol::lol::lol::lol:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خوب این یوسوتی نادون بازم سوتی داد....

یکی نیست بگه آمار دقیق نداری مگه مجبوری حرف بزنی...اون حتی یه فصل پیش رو هم یادش نیست...

تیم بایرن مونیخ در مقابل میلان در سن سیرو 2-2 کرد و در آلیانز بازی رو باخت اون وقت این یوسوتی هی سوتی می داد و دم از شکست ناپذیری میلان می زد...اون قدر گفت که در خانه شکست هم خوردند:lol:

در ضمن اسم این کارشناس برنامه مگه انصاری فر نبود؟؟؟؟

این یوسوتی می گفت انصاری فرد...البته شایدم من سوتی دادم و همون انصاری فرد باشه؟!؟!؟!:wacko:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
یک سخن مفت و خشت خام این علی فر تو بازی چلسی و فنر باغچه (دور رفت) زد که نمیشه به سادگی ازش گذشت....

میگه اونایی که به زبان ترکیه آشنایی دارند می دانند که در زبان ترکیه ای ها فتحه و کسره بر عکس(یعنی فتحه ها رو کسره می خوانند و کسره ها را فتحه:wacko::lol:) تلفظ میشه:blink:یعنی می گفت این تیم fanar هست و نه fener:blink:

این یک خشت کاملا خام هست و از پایه بی اساس هست....اصلا چنین چیزی در زبان ترکیه ای نیست...هزار تا مثال نقض میشه آورد که با توجه به این که این موجود این خشت خام رو قاعده کلی معرفی کرده پس یک مثال نقض هم برای ابطال آن کافیست...مثلا کلمه haber به معنی خبر همون طور که نوشته می شه خوانده هم میشه یعنی : هابر :)
و هزاران کلمه دیگر مثل : yarin (یارین به معنی فردا) - gece (گه جه به معنی شب) - az ( آز به معنی کم) و......
اما در مورد فنرباغچه باید گفت اونا هم همون طور که نوشته میشن خوانده هم میشن و اتفاقا کاملا fener هستند و نه fanar.....اما اینا فکر می کنند این فنر همون فنری هست که متاسفانه مال دهان خودشان در رفته و می گویند : fanar:eek:

به هر حال متاسفم که چنین کسی میاد و درس آمورزش زبان ترکیه ای میده و جالبه اونایی که به زبان ترکیه ای تسلط کافی دارند رو هم شاهدی بر این سخن چرند خود می پنداره.....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

بالا