سلام دوستان
زیاد سخت نگیرید! مزدک از همه این گزارشگرها سرتره! خصوصا اینکه ایتالیایی هم هست!
طرفداری ایتالیا بخوره تو اون سرش :hmm: ... مگه ندیدی دیشب چی گفت : :blink:
( بازی بارسا - والنسیا رو میبینیم چون نسبت به این بازی بیشتر ستاره داره و قشنگتر هم هست )
داش سیامک خودت حتما گزارش ایتالیایی ها رو گوش کردی !! ... خداییش حض نمیکنی از لهجه و نحوه گزارششون ؟
من میرزایی رو در مقایسه با بقیه گزارشگر ها ی ایرانی "خوب" میدونم,همین!!
اقا پیداست خیلی عصبانیی از دستش
ببخشید بخاطر لغتی که استفاده میکنم اما احساس میکنم برازنده شونه...
اینا کارای اون گوسفندهاییه که پخش این بازیهارو برنامه ریزی میکنن! مگرنه این میرزایی که فکر نمیکنم کاره ای باشه...شایدم باشه من نمیدونم! راستی در مورد بازی دیشب هم هر چقدر که عصبانی باشی بهت حق میدم! معنی نداره بازیی رو برای پخش زنده انتخاب کنن و نصفه نیمه ول کنن برن سراغ یه بازی دیگه! رسما توهین به طرفدارای اون تیمهاست!
در مورد گزارشگرهای ایتالیایی که 100% موافقم! با اینکه نمیفهمم چی میگن![]()
من میرزایی رو در مقایسه با بقیه گزارشگر ها ی ایرانی "خوب" میدونم,همین!!
=================================================
فردوسی پور هم که هر وقت حالشو داشته باشه میاد گزارش میکنه اونم اکثرا بازی تیمهای مورد علاقه شو...
امروز بازی لیورپول-منچستر رو که گزارش میکرد رسما همزمان صحبتهای Alan Parry گزارشگر کانال Sky (آخه امروز بازی رو از اسکای دزدیده بودن) رو ترجمه میکرد و تحویل ملت میداد...
البته من کاری به اهداف این گزارشگر ها از کارشون ندارم.
مهم واسه من گزارش خوب و اطلاعاته. حتی اگه گزارشگر انگلیسیش اینقدر خوبه که حرف گزارشگر انگلیسی رو ترجمه میکنه تحویل ملت میده باز اشکالی نداره. (البته واسه من که فرق نداره فارسی یا انگلیسی)
اما خب میتونه و ترجمه میکنه..... کار بدی نمیکنه...
عادل و مزدک خوبن. جفتشون صدا ندارن اما اطلاعات بهتری از بقیه دارن......
مزدک خیلی پیشرفت کرده اما به نظر من هنوز مونده به عادل برسه.....
در کل بازیهایی که این دو گزارش می کنند به نظر من خیلی بهتر هستند.....
اون علیفر و بالاپور و پیمان یوسفی و ............ که نوبرشن
یه گزارشگری بود در شبکه 2 میگفت دیوید رابرت بکام ................................... اون آخر خنده بود. (عباس قلی بود فامیلیش ؟؟؟؟؟؟؟)
با سلام خدمت دوستان
آخرين شاهكار گزارشگري كار پيمان يوسفي عزيز هست كه در بازي پرسپوليس - ابومسلم بعد از زدن گل دوم توسط فرانك آتسو مدافع ابومسلم گفت اين دني اولروم نشون ميده راه گلزني به پرسپوليس رو خوب بلده :lol:
واقعا فكر نمي كنم تشخيص آتسو و اولروم كار چندان سختي باشه .
یه گزارشگری بود در شبکه 2 میگفت دیوید رابرت بکام ................................... اون آخر خنده بود. (عباس قلی بود فامیلیش ؟؟؟؟؟؟؟)
واقعا گزارش اون بازی رو اعصاب میرفت. به نظر من بجای خیابانی همون صدای میکروفونهای دور زمین رو پخش کنن بهترهبازی مس و استقلال من 20 دقیقه از بازی رو دیدم تا 2 ساعت سردرد داشتم از دست این خیابانی
با سلام خدمت دوستان
آخرين شاهكار گزارشگري كار پيمان يوسفي عزيز هست كه در بازي پرسپوليس - ابومسلم بعد از زدن گل دوم توسط فرانك آتسو مدافع ابومسلم گفت اين دني اولروم نشون ميده راه گلزني به پرسپوليس رو خوب بلده :lol:
واقعا فكر نمي كنم تشخيص آتسو و اولروم كار چندان سختي باشه .