• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
وای، چقدر این خیابانی فاجعه ست! جدا هیچکس به پاش نمیرسه.

دافه تو جمعیت پلاکارد گرفته I Love Torres میگه ابراز مهربانی به تورس!

یا اصرارش به اینکه دندون پیکه شکسته! یکی نیست بگه اگه دندونش شکسته بود با توجه به اون خونریزی باید از بیخ در اومده باشه که قطعا در اونصورت از درد غش میکرد نه اینکه خیلی ریلکس برگرده به بازی. بعد از نیم ساعت دو زاری اش افتاد که لبش زحم شده.

بعد میگه اسپانیا میتونه با یک تساوی جلوی شیلی هم حذف بشه به شرط اینکه سوئیس هندوراس رو "نبره". آی کیو!!

ده بیست تا سوتی دیگه هم داد که یادم نمیاد... باید از این به بعد کاغذ و قلم آماده بذارم نت بردارم. ارزشش رو داره!

برای اینکه اسمش به تلفظ پرتغالی کرش هست نه کوئیروز!!!

دارم به این فکر میکنم که واقعا براش یک وبلاگ بزنم!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
آقا چطوره يه تاپيك اختصاصي براي سوتي هاي خياباني بزنيم !! :lol:

خدا صبر بده!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ای خدا این خنگ خپل چقدر ابلهه ... هیگواین تو بازی کره هت تریک کرده بعد که ویا پشت ضربه پنالتی وایساد

گفت اگه این گل شه اولین بازی کنی خواهد بود که 3 گله میشه :hmm: یکی این خنگو برای از ما بگیره

بازی اسپانیا با هندوراس اولین گل رو که زد گفت بلهههههههههههههه آتش بازی اسپانیایی ها شروع شد

آخه احمق زمانی میگن آتیش بازی که اون تیم 4 تا بزنه حد اقلللللللللللللللللللللل

1 گل زده میگه آتیش بازی :lol: بازی هم 2-0 شد :lol:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ای آقا!
به یوسوتی گیر میدیم میگی گناه داره، به خیابانی گیر میدیم میای وکیل مدافع اون میشی، به این جاودانی گیر میدیم انجمن حمایت از جاودانی رو تاسیس میکنی!!!
چه گرفتاری شدیم ما از دست این محسن ها!
یکی دو تا هم نیستن.
کل پی تی رو محسن ها گرفتن.
تو اگه یک دونه یوسف پیدا کردی من یک وبلاگ برای خیابانی میسازم!

خوب عمو یوسف که کلید کردی رو ما (ما محسنا :دی)
کلک نکنه تو از این مزدک و خیابانی بد می گی که بگیم یوسفی عجب گزارشگریه و اسم تو هم مطرح شه:f34r:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ای آقا!
به یوسوتی گیر میدیم میگی گناه داره، به خیابانی گیر میدیم میای وکیل مدافع اون میشی، به این جاودانی گیر میدیم انجمن حمایت از جاودانی رو تاسیس میکنی!!!
چه گرفتاری شدیم ما از دست این محسن ها!
یکی دو تا هم نیستن.
کل پی تی رو محسن ها گرفتن.
تو اگه یک دونه یوسف پیدا کردی من یک وبلاگ برای خیابانی میسازم!

خوب عمو یوسف که کلید کردی رو ما (ما محسنا :دی)
کلک نکنه تو از این مزدک و خیابانی بد می گی که بگیم یوسفی عجب گزارشگریه و اسم تو هم مطرح شه:f34r:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
وای پسر ترکوند منو سوتی های این تپل تو بازی اسپانیا - هندوراس. اعصاب خورد کن ترینش این بود که دیوید ویا با لباس بارسا عکس هم گرفته اونوقت این باقالی میاد میگه شایعاتی هست مبنی بر این که ویا به بارسا میره!

فجیع سوتی داد امشب. منم مثل یوسف به فکر کاغذ و قلم برای یادداشت کردنشون افتادم!

پ.ن: راستی مخلص عمو محسن عزیز هم هستیم. عرض ارادت اخوی :happy: (چند شب پیش تو یه تاپیک ابراز لطف کرده بودی نسبت به من ولی رفته بودم بخوابم شرمنده شدم که نتوستم جواب بدم.):)

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
وای پسر ترکوند منو سوتی های این تپل تو بازی اسپانیا - هندوراس. اعصاب خورد کن ترینش این بود که دیوید ویا با لباس بارسا عکس هم گرفته اونوقت این باقالی میاد میگه شایعاتی هست مبنی بر این که ویا به بارسا میره!

منم می خواستم این نکته ی خفن رو بگم که تو زودتر گفتی

پ.ن: راستی مخلص عمو محسن عزیز هم هستیم. عرض ارادت اخوی :happy: (چند شب پیش تو یه تاپیک ابراز لطف کرده بودی نسبت به من ولی رفته بودم بخوابم شرمنده شدم که نتوستم جواب بدم.):)

نوکرم داداش خیلی می خوامت:cool:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
منم می خواستم این نکته ی خفن رو بگم که تو زودتر گفتی
می خوای خداییش برم پاک کنم پستمو تو بزنی؟ نه جدا ولم کن بذار برم...!
نوکرم داداش خیلی می خوامت:cool:
آقایی رفیق. من بیشتر.

میرم بخوابم با اجازه. 8 صبح باید بلند شم برم یه جای خوف:f34r:
شب خوش.;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دارم به این فکر میکنم که واقعا براش یک وبلاگ بزنم!
بزن یوسف من که گفتم/ جدی میگم.

به خدا تحمل کردنش کار حضرت تحمله.
در وصف این عزیز دردانه بگم یه قضیه از تو خونه

زده بودم ببینم کی گزارش میکنه دیدم این فیلسوف داره فک میزنه. همون سلام اولش کارو ساخت :دی
بعد تصمیم گرفتم رو کاغذ سوتی هاش رو بنویسم دیدم تو خونه ضایعه ...
تصمیم گرفتم تو قسمت نت گوشی سوتی هاش رو یادداشت کنم
تو ده دقیقه اول اونقدر سوتی داد که دیگه تو نوشتن عقب افتاده بودم. داشتم تو ذهنم سیو میکردم به امید اینکه دو دقیقه سوتی نده و من بتونم بنویسم که یهو بابام گفت جواد مگه اون کانال خراب شده که زدی ... و .... های اینو گوش کنیم. نت برداری هم میکنی؟
منم گفتم خوب این از هر سوتی خنده دار تره.
رفتیم و از نعمات برادرا و خواهرهای ترکمون در کشور همسایه بهره بردیم

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2
سوتی جاودانی تو شمارش و جمع درصد های اس ام اس ها، خدای خنده بود :دی

کلا جاودانی با عداد مشکل داره. چند روز پیش همچین رقمی را اینجوری خوند..... البته بعدا با کر کر خنده درستش کردم
1.501.794 مثلا اگه عددمون باشه. خوندش
یک میلیون و پانصدو هزارو هفتصدو نود و چهار. بنده خدا 2 -3 بار هم سعی کرد درستش کنه نتونست که اخر سر مهمون برنامه درستش کرد.

کلا خیابانی هم وقتی گزارش میده اونقدر اعصابم بهم میریزه که ترجیح میدم نبینم. دیشب بعد از جریان شکافته شدن دندون بازیکن اسپانیا دیدم خیلی داره حرف میزنه. بعدش که اسپانیا می خواست تعویض کنه خیابانی خیلی مطمئن بود که با یکی از این 3 بازیکن تعویض میشه. اصرار هم داشت که حتما با یکی از همینا هست. بعدش خوب ضدحال خورد. بعد از این مسئله دیگه خاموش کردم.

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
سر پنالتی اسپانیا خیلی باحال بود. تا وقتی ویا نرفت توپو بکاره رو نقطه پنالتی و بایسته پشت توپ هنوز نفهمیده بود پنالتی شده.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
سر پنالتی اسپانیا خیلی باحال بود. تا وقتی ویا نرفت توپو بکاره رو نقطه پنالتی و بایسته پشت توپ هنوز نفهمیده بود پنالتی شده.

تازه به روی خودشم نیاورد و خیلی با لحن معمولی و بی تفاوت گفت حالا دیوید دیا پشت ضربه پنالتی می ایسته!
انگارد اره اوت پرتاب می کنه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گزارشگکر بازی فرانسه گفت
بازیکن فرانسه بازیگر حرفه ایه آماتوره تئاتره!

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
گزارشگري با خطاهاي فاحش

عصر ایران ورزشی، اردلان مجد- عملكرد گزارشگران صدا و سیما هم دارد کم کم مساله اي جدی و غیر قابل تحمل می شود.

اینکه یک گزارشگر بیاید و در حین گزارش، از تیم مورد علاقه یا بازیکن مورد علاقه اش علناً حمایت کند به هیچ وجه قابل قبول نیست و هیچ توجیهی را بر نمی تابد.

البته در این چند وقت اخیر گزارشگران عزیز ما کمتر به خود زحمت می دهند تا به هواداران تیم ها و حتی تماشاگران تیم های مقابل احترام گذاشته و امانت دار بوده و بی طرف فقط به گزارش بازی بپردازند.

از بین گزارشگران فعلی فقط عادل فردوسی پور است که بی طرف و بدون جانبداری گزارش می کند و از این حیث هیچ قشری و هیچ هواداری از وی گله ندارد و انتقاد نمی کند.

اما شاید مزدک میرزایی و جواد خیابانی را بتوان سردمداران گزارشگران احساساتی دانست که به طور واضح از تیم ها و بازیکنان مورد علاقه اش حمایت می کنند.

چیزی که باعث تمایز این دو می شود تشيوه هاي حمایتي شان است که تا حدودی با هم متفاوت است.

روش خیابانی کمی مرموزانه و با زیر متن هایی خاص است. او به منظور بالا بردن تیم و بازیکن مورد علاقه اش به تخریب بازیکنان دیگر دست می زند و با مقایسه این دو در قیاسی نابرابر و مطابق ميل خود برتري گزینه مورد علاقه اش را به بيننده القا می کند.

اما مزدک دیگر همه چیز را زیر پا می گذارد و خیلی صریح و بی پروا و همچنین به شدت عریان از تیم مورد علاقه اش حمایت می کند.

هنوز جمله او را در حین بازی بارسلونا و آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا را از یاد نبرده ایم که پس از اینکه مسی با حرکات تکنیکی خود در آن بازی درخشید، وی با تمام وجود و مثل پسر بچه ای که هیجان بر او غلبه کرده است با لحنی که می شد شدت احساس را در آن دید گفت:« خوشحالیم که در زمانی زندگی می کنیم که مسی در آن حضور دارد.»

موج انتقادات به این نوع گزارش وی تا حدی پيش رفته است که طرفداران وی به دو دسته تقسیم شده اند: یک عده که با او هم نظر هستند و به شدت او را می ستایند و عده ای دیگر به شدت با او مخالفند.

این موضع گيري های جانبدارانه از سوی گزارشگران را می شود تحمل کرد ولی به هیچ وجه نمی شود اشتباهات ناشی از اطلاعات کم آنها را تحمل کرد .

در حین بازی اسپانیا و هندوراس که جواد خیابانی گزارش آن را عهده دار بود اخطاهاي فاحشی از وی سر زد که شاید اگر خود او هم متوجه این اشتباهات می شد خنده اش می گرفت و برایش بسيار عجیب می نمود.

در ذیل به دو اشتباه فاحش خیابانی در حين گزارش بازي مذكور اشاره می کنیم:

1:کسی تا حالا هت تریک نکرده تو این جام!!!

در حالی که در بازی آرژانتین و کره جنوبی گونزالو هیگواین بازیکن شماره 9 این تیم توانست 3 گل از 4 گل تیمش را به ثمر برساند، خیابانی هنگامي كه داوید ویا، که در بازی با هندوراس 2 گل به ثمر رسانده بود، می خواست ضربه پنالتی را بزند، این جمله را به کار برد!

2: شایعاتی هست که میگه ویا قراره بره بارسلونا!

اين جمله خياباني در حالي بيان شد كه چندی پیش از جام جهانی، بیشتر رسانه های ورزشی از جمله رسانه های داخلی كشورمان عکس داوید ویا را با شماره 7 بارسلونا منتشر کردند!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیابانی کلا شوته

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یوسفی میخاست بگه پاناتینایکوس گفت پاناتینایگو

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یوسفی میخاست بگه پاناتینایکوس گفت پاناتینایگو
اینا درگیرن با خودشون. کلا با اون کوس آخرش مشکل دارن!:lol: همیشه هم یه جوری سعی می کنن از زیرش در برن. پاناتیناکو، پاناتینایگو، ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بچه ها من یه نظر سنجی ترتیب دادم واسه انتخاب بدترین گزارشگر .
لطفا خودتون شرکت کنید و برای دوستانتون هم ارسال کنین

http://badtarin-gozareshgar.mihanblog.com/

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
Last edited by a moderator:
بالا