مثل جریان اون یارو شد که با موتور خورد زمین میخواست ضایع نشه گفت "حرکت رو داشتین؟"
پ.ن : البته زیاد ربطی نداشت ولی خواستم یه جک تعریف کنم :دی
جکت جالب بود
ولی چه ربطی به خیابانی داره...؟ خیابانی که زمین نمیخوره
من میگم بعضی شخصیتا به ظاهر منفی یا جک گونه معرفی میشن ولی در واقع خودشون با زیرکی خاص از این راه یه برتری نسبت به بقیه همکاراشون ایجاد میکنن و تأثیر خیلی بیشتری روی مخاطباشون میگذارن به خاطر همون تفاوتی که با بقیه دارن
چیزی که خیابانی داره بدون شک تا سالها هیچ گزارشگری حتی اگر به عمد هم بخواد نمیتونه ایفا کنه اینجاس که به توانایی پنهان اون پی میبریم کسی که بازی ایران استرالیا رو به بهترین شکل تداوم داد و ازش تا میتونست استفاده کرد این زیرکیشو هم دوست دارم البته علت اصلی علاقه اکثر ما به خیابانی همون تعصب خاصشه که کسی نمیتونه کتمانش کنه
شخصیت خیابانی و سوتی هاش بدون شک موجب سرشکستگیش نمیشه شاید دردسرایی که یه عده مغرض براش درست کردن اذیتش کرده ولی اونی که باقی میمونه بدنام شدن همون بدخواهاس که از یاد هیچکسی نمیره این آقایون و نمونه بارزش مازیار ناظمی نشون دادن خیابانی بدجوری موقعیتشونو به خطر انداخته که بین این همه مطلب ورزشی و فوتبالی مهم ترجیح دادن به طرز گزارش این گزارشگر باتجربه بپردازن
اما در آخر باز هم میگم به نظر من خیابانی ماندگار خواهد شد و به خاطر همین ویژگیهای اخلاقی و رفتاریش خیلی بیشتر از کسانی مثل یوسفی میرزایی و ... توی ذهن فوتبالدوستان خواهد موند