• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
این یک سوتی امروز این خیابانی مشنگ که جدیدا به درجه ی ملنگی هم مشعوف شده

تو دقايق اول بازى يه ازبكى پاشو گذاشت رو دست ابراهیمی بعدش خيابانى گفت: چه حركت زشتى باكفش محكم زد تو صورت ابراهیمی ..... آخه اين گزارشگره كه ما داريم!

آره
همینو الان میخواستم بیام بگم : )

===

موشکلش اینه که خیلی حرف میزنه :| اقا اطلاعات اضافی هم حدی داره :|

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
علیفر رسما تمام تئوريسين هاى فوتبال رو به خاطر دفاع خطى به چالش ميكشه
احمق ميگه حيفه بگيم ليونل مسى بايد بگيم ليونل طلايى
ساعت ٢ نصف شب نميگه اين دل و روده ما پاره بشه دكتر از كجا پيدا بكنيم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خیلی بیخود گزارش می کنه وجدانا :jealous: تو همون سالهای دهه 50-60 گیر کرده. یعنی میشه یه روزی دیگه صدای ایشون و استاد جواد سوتی پرور را نشنویم رو بازی ها؟!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خیلی بیخود گزارش می کنه وجدانا :jealous: تو همون سالهای دهه 50-60 گیر کرده. یعنی میشه یه روزی دیگه صدای ایشون و استاد جواد سوتی پرور را نشنویم رو بازی ها؟!

اره میشه :D
از شبکه های خارجی استفاده کن

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
این خیابانی ترکونده واقعا توی بازی لهستان با یونان یه گاف داد عجیب
گفتش که مهاجم لهستان لواندوفسکي با پدرش توی تیم ملی توی مسابقات یورو هم تیمی بوده:blink: جالبه وقتی که پدرش توی یورو بازی کرده اون 6 سالش بوده و چطور میتونه هم تیمی پدرش توی تیم ملی باشه؟ (ایران ورزشی)

من موندم اینو به چه امیدی گذارشگر کردن ؟

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
این دفعه سومیه که میشنوم شوروی میگن
یه دفعه خیابانی گفت یه دفعه یه کارشناسه اینم علیفر
یه لحظه احساس کردم بهشون دستور داده شده بگین شوروی. به خاطر مسائل سیاسی و این حرفا. والا از این سیاست هرچی بگی برمیاد:blink:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چه قدر بی حال گزارش می کنه امشب. بابا دو تا دادی چیزی بزن وقتی توپ گل میشه.

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
آقای علیفر!

اتحاد جماهیر شوروی خیلی ساله از هم پاشیده! اون تیم روسیه هست که با چک بازی کرد!!

گذاشته بودم بعد بازی بیام بگم...:D خیلی داغونه این دیگه همون بازی با تاخیر بهش بدن بهتره...
یهو داد میزنه شُک وارد میکنه به ادم...:D

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
این علیفر ریی.ه بود با گزارشگریش حالم رو به هم زد!!!

میگفت تیموشوک توی بارسلوناست یعنی بزنم توی سرش

گل که میزدن اصن یه وضعی

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
ماشاالله گزارش گرای ایرانی دست کم از بازیکنای ایرانی ندارن همش سوتی و گافای اعصاب خورد کن ،آدم گزارشگرای اسپانیایی و انگلیسی رو مقایسه میکنه دقیقا میشه مثل مقایسه بازیکن :D

یه چندبار مخصوصا اون آخرایی که سوت پایان نیم اول یکی از بازیای یورو رو داشتن میزدن این خیابانی(گلاب به روتون:دم و دستو برد توی دماغش) حرف میزد معلوم بود چه غلطی داره میکنه
آخه لا مصب اینکارو میکنی حرف نزدن تابلوشه اینست فرق بازیکن،مربی،گزارشگر ایرانی با اروپایی
نه تحلیل درست و حسابی دارن نه چهارتا مجری و گزارشگر درست و حسابی آدم تحلیل های ویدئویی شبکه های ورزشی عربی نه حتی اروپایی رو میبینه کیف میکنه تمام حرکتای فنی تک تک بازیکنا تاکتیکا و گرافیک تصویراشون حتی مجریاشون
....

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
علیفر مصاحبه جالبی کرده و باز هم از دفاع 3نفره دفاع کرده:D
حالا جزئیات کار رو با هم ببینیم:D

///

عليفر: كی‌روش را به عنوان سرمربی اصلا قبول ندارم/ يك مربی ليگ يكی هم همين نتايج را می‌گرفت/ پراندلی در حد ايتاليا نيست!!

عليرضا عليفر گزارشگر با سابقه فوتبال شب گذشته براي اولين‌بار در رقابت‌هاي يورو 2012 گزارش كرد و گزارش ديدار تيم‌هاي اكراين و سوئد بر عهده او بود. با عليفر در مورد رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا صحبت كرديم و مصاحبه جالبي از آب در آمد. او در مصاحبه به خبرنگار سايت گل به سوالات پاسخ داد و البته اين مصاحبه در نوع خودش خواندني است.

آقای عليفر، چه تيمی قهرمان اروپا می‌شود؟

من فكر مي‌كنم اسپانيا و‌ آلمان مدعيان اصلي هستند. البته خودم طرفدار هلند هستم ولي مثل اينكه تيم خوبي ندارد و حتي شايد از گروه خودش صعود نكند. حالا بايد منتظر بمانيم و ببينيم چه اتفاقاتي خواهد افتاد.

فكر می‌كنيد نيمكت كداميك از تيم‌های جام ملت‌ها قوی‌تر است؟

من سرمربي تيم ملي آلمان را مربي خوبي مي‌دانم. او به غير از دو، سه نفر بازيكنان ممتازي در اختيار ندارد و تيم خوبي درست كرده است. درست برعكس اسپانيا كه اكثر بازيكنان اين تيم ستاره هستند.

ولی ما خيال كرديم شما طرفدار پراندلی هستيد؟!

چرا اين خيال را كرديد؟

چون پراندلی از 3 مدافع استفاده می‌كند و شما هم طرفدار سيستم 3 دفاع هستيد. درست است؟

شايد من طرفدار اين سيستم باشم ولي اين ربطي به طرفداري از يك مربي ندارد. من معتقدم پراندلي در حد سرمربيگري تيم ملي ايتاليا نيست. البته اين بي‌احترامي به او نيست و شايد پراندلي در تيمي مثل ايرلند يا ايسلند بتواند مربي خوبي باشد ولي در حد ايتاليا نيست.

شما همچنان معتقديد كه اكثر تيم‌های دنيا كه از دفاع 4 نفره استفاده می‌كنند در اشتباه هستند؟

من اين را نمي‌گويم بلكه اصول دفاعي اين را مي‌گويد.

پس يعنی مربيانی مثل گوارديولا، فرگوسن، مورينيو و ... چيزی بلد نيستند؟

من اين حرف را نمي‌زنم و آنها مربيان خوبي هستند ولي نظر شخصي من چيز ديگري است. به هر حال شايد آنها سيستم ديگري را قبول داشته باشند.

شما هنوز معتقديد كه پپ گوارديولا مربی بزرگی نيست؟

من كم مصاحبه می‌كنم ولی متاسفانه گاهی اوقات حرف‌هايم را عوض می‌كنند من هيچ وقت نگفتم گوارديولا چيزی بلد نيست و مربی بزرگی نيست. نظر من در مورد گوارديولا اين است كه او در سطح فوتبال اروپا يك مربی معمولی است ولی اگر بخواهيم يك مقياس كلی را در نظر بگيريم شايد او يكی از بهترين‌ها باشد.

راستی نظر شما در مورد كارلوس كی‌روش چيست؟

من كی‌روش را به عنوان سرمربی هيچ يك از تيم‌های ملی دنيا قبول ندارم. او به عنوان نفر دوم حتی می‌تواند در بهترين تيم‌های دنيا كار كند و در اين زمينه قابل احترام است ولی كی‌روش را به عنوان سرمربی قبول ندارم. شما می‌بينيد كه بيش از يك سال است كه او هدايت تيم ملی را برعهده گرفته ولی شاهد هيچ تغيير مثبتی در تيم ملی نبوده‌ايم. تيم ما زيبا بازی نمی‌كند و كی‌روش در نتيجه‌گيری هم كار خاصی انجام نداده است. به نظر من مربی يك تيم ليگ يكی هم می‌توانست در تيم ملی اين نتايج را بگيرد.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
علیفر مصاحبه جالبی کرده و باز هم از دفاع 3نفره دفاع کرده:D
حالا جزئیات کار رو با هم ببینیم:D

///

عليفر: كی‌روش را به عنوان سرمربی اصلا قبول ندارم/ يك مربی ليگ يكی هم همين نتايج را می‌گرفت/ پراندلی در حد ايتاليا نيست!!

عليرضا عليفر گزارشگر با سابقه فوتبال شب گذشته براي اولين‌بار در رقابت‌هاي يورو 2012 گزارش كرد و گزارش ديدار تيم‌هاي اكراين و سوئد بر عهده او بود. با عليفر در مورد رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا صحبت كرديم و مصاحبه جالبي از آب در آمد. او در مصاحبه به خبرنگار سايت گل به سوالات پاسخ داد و البته اين مصاحبه در نوع خودش خواندني است.

آقای عليفر، چه تيمی قهرمان اروپا می‌شود؟

من فكر مي‌كنم اسپانيا و‌ آلمان مدعيان اصلي هستند. البته خودم طرفدار هلند هستم ولي مثل اينكه تيم خوبي ندارد و حتي شايد از گروه خودش صعود نكند. حالا بايد منتظر بمانيم و ببينيم چه اتفاقاتي خواهد افتاد.

فكر می‌كنيد نيمكت كداميك از تيم‌های جام ملت‌ها قوی‌تر است؟

من سرمربي تيم ملي آلمان را مربي خوبي مي‌دانم. او به غير از دو، سه نفر بازيكنان ممتازي در اختيار ندارد و تيم خوبي درست كرده است. درست برعكس اسپانيا كه اكثر بازيكنان اين تيم ستاره هستند.

ولی ما خيال كرديم شما طرفدار پراندلی هستيد؟!

چرا اين خيال را كرديد؟

چون پراندلی از 3 مدافع استفاده می‌كند و شما هم طرفدار سيستم 3 دفاع هستيد. درست است؟

شايد من طرفدار اين سيستم باشم ولي اين ربطي به طرفداري از يك مربي ندارد. من معتقدم پراندلي در حد سرمربيگري تيم ملي ايتاليا نيست. البته اين بي‌احترامي به او نيست و شايد پراندلي در تيمي مثل ايرلند يا ايسلند بتواند مربي خوبي باشد ولي در حد ايتاليا نيست.

شما همچنان معتقديد كه اكثر تيم‌های دنيا كه از دفاع 4 نفره استفاده می‌كنند در اشتباه هستند؟

من اين را نمي‌گويم بلكه اصول دفاعي اين را مي‌گويد.

پس يعنی مربيانی مثل گوارديولا، فرگوسن، مورينيو و ... چيزی بلد نيستند؟

من اين حرف را نمي‌زنم و آنها مربيان خوبي هستند ولي نظر شخصي من چيز ديگري است. به هر حال شايد آنها سيستم ديگري را قبول داشته باشند.

شما هنوز معتقديد كه پپ گوارديولا مربی بزرگی نيست؟

من كم مصاحبه می‌كنم ولی متاسفانه گاهی اوقات حرف‌هايم را عوض می‌كنند من هيچ وقت نگفتم گوارديولا چيزی بلد نيست و مربی بزرگی نيست. نظر من در مورد گوارديولا اين است كه او در سطح فوتبال اروپا يك مربی معمولی است ولی اگر بخواهيم يك مقياس كلی را در نظر بگيريم شايد او يكی از بهترين‌ها باشد.

راستی نظر شما در مورد كارلوس كی‌روش چيست؟

من كی‌روش را به عنوان سرمربی هيچ يك از تيم‌های ملی دنيا قبول ندارم. او به عنوان نفر دوم حتی می‌تواند در بهترين تيم‌های دنيا كار كند و در اين زمينه قابل احترام است ولی كی‌روش را به عنوان سرمربی قبول ندارم. شما می‌بينيد كه بيش از يك سال است كه او هدايت تيم ملی را برعهده گرفته ولی شاهد هيچ تغيير مثبتی در تيم ملی نبوده‌ايم. تيم ما زيبا بازی نمی‌كند و كی‌روش در نتيجه‌گيری هم كار خاصی انجام نداده است. به نظر من مربی يك تيم ليگ يكی هم می‌توانست در تيم ملی اين نتايج را بگيرد.

انصافا نظرر راجب کیروشو خیلی قبول دارم. این یارو اومده تو ایران هوا خوری
حالا بازی امروزم می بینیم. شاید ببریم که امیدوارم ببریم ولی خوب بازی نخواهیم کرد. مطمئنم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این علیفر ریی.ه بود با گزارشگریش حالم رو به هم زد!!!

میگفت تیموشوک توی بارسلوناست یعنی بزنم توی سرش

گل که میزدن اصن یه وضعی

یعنی این حرفو زد من تا چند دقیقه تو شوک بودم! البته بعدش هم به خودم شک کردم و گفتم حتما ذخیره ای چیزیه، من نمی دونم.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
بیشترین کلمه ای که جناب جبات خیابونی بکار میبره اگه گفتین چیه ؟ خودم میگم ! واژه ی " واقعا " !!! هر چی میگه اول یا آخرش یه دونه واقعا داره !

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
"بلاخره رکورد شکست ناپذیری سوئد برابر انگلیس شکسته میشه ..."
N بار این جمله رو گفتL-Angry.gif

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بیشترین کلمه ای که جناب جبات خیابونی بکار میبره اگه گفتین چیه ؟ خودم میگم ! واژه ی " واقعا " !!! هر چی میگه اول یا آخرش یه دونه واقعا داره !

حتما میخواد با کلمه واقعا اینو برسونه که من دارم یه چیز حقیقی رو میگم و اینو به حساب سوتی هام نذارید. :دی

جلد همشری جوان / پایینش تیتر زده همه سوتی هاش :دی جمع آوری همچین چیزی اگه نگیم محاله باید درباره ترکیبی حرف بزنیم شاید شبیه این: امکان احتمال :دی

تصویر جالبی کار شده:

f8091000de3f026d209837e21bc2e700_L.jpg

استاد رو داریم که دست تو جیب ، سر تقاطع فرصت و گاف ایستاده و پاشو زده به دیوار .
اشاره زیرکانه ای هم به استیل استاد شده با توجه به اینکه هیکل درشت ایشون رو با توجه به پیاده روی کوچیکی که کشیده غیر ورزشی جلوه بده
منطقه شهرداری هم خیلی نکته جالبه روی تابلو خیابون ها. 3 و 1 / میتونه منظور به شبکه سوم و نیز منطقه یک شهرداری باشه که ساختمان شبکه در اونجاست.
همچنین به چشم ها و چهره استاد توجه کنید که مثل همیشه علیرغم همه گاف های ایشون ( از اطلاعات اشتباه و اسامی غلط و خمیازه کشیدن و روزنامه خوندن و ... بگیرید تا هیجان کاذب و عدم عذرخواهی هنگام اشتباه و جمله بندی های عجیب و غریب و بدون فعل و فاعل و و و ) سرشار از انرژی و اعتماد به نفس کشیده شده.

بالا