• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
اختلاف سعات الان با انگلیس 3:30 هست
چون ساعت ما جلو هم رفته میشه 4:30!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
مگه میشه؟!!؟!!؟!؟1

کل مسابقات لیگ قهرمانان اروپا در سرار اروپا ساعت 20:45 برگزار میشه که به علاوه یک ساعت و نیم میشه 10:15 به وقت ما......

مگه میشه با آلمان و ایتالیا و اسپانیا یک ساعت و نیم فاصله داشته باشیم ولی با انگلیس 4:30 ؟!

در ضمن با عوض نشدن ساعت ما در سالهای اخیر این فاصله کمتر شده نه بیشتر.مثلا اروپا که قبلا 2:30 ساعت بود شده 1:30 و انگلیس هم اگر 3:30 بوده(که من هنوز نفمیدم چرا؟!) باید بشه 2:30 نه 4:30

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
من منظورش رو از استوانه خط دفاعی چلسی در جمله:(کاروالیو استوانه خط دفاعی چلسی غایبه) رو نفهمیدم:lol: :wacko:
آخ آخ راست میگی پدرام.من اولش اینو شنیدم چشام چهارتا شد بعد یه خورده فکر کردم گفتم حتما اشتباه شنیدم آخه استوانه یعنی چی؟دیگه هر چقدر هم طرف شوت باشه همچین چیزی نمیگه.:blink:
175.gif

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آخ آخ راست میگی پدرام.من اولش اینو شنیدم چشام چهارتا شد بعد یه خورده فکر کردم گفتم حتما اشتباه شنیدم آخه استوانه یعنی چی؟دیگه هر چقدر هم طرف شوت باشه همچین چیزی نمیگه.:blink:
175.gif

الان با این اطلاعات و سوتی هایی که جمع کردیم می تونیم کم کم به ترتیب گزارشگر ها رو اولویت بندی کنیم که کی بهتره و کی بدتره............

یوسوتی که خیلی وضعش خرابه:lol:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بپردازیم به مزدک و بازی امشب:به نظر من مزدک زیاد سوتی نداد و خیلی خوب و بدون نقص گزارش کرد(اگر سوتی موتی داده و من نشنیدم بهم بگید و شماها بنویسید)

ولی یک سری جانب داری های بی دلیل و بی ارزش و کودکانه از او می دیدیم که از میلان و از ایتالیایی ها می کرد ولی جالب این که حرفهایی می زد که شاید اعتبار ایتالیایی ها رو هم کم می کرد (خلاصه من که اگر هوادار ایتالیا بودم نمی تونستم اینو تحمل کنم)

مثلا می خواد هواداری کنه عوض این که حرفهای ارزشمند بزنه بر می گرده با آبو تاب و با نوعی لحن مغرورانه می گه چمن همیشه هموار سن سیییییییییررررروووووووووو
خوب عزیز من این دیگه گفتن داره؟اینم شد جانب داری؟چنین ورزشگاه قدیمی که 2 تیم پر قدرت اینتر و میلان در اون بازی می کنن نباید چمنش هموار باشه؟؟

یا مثلا اودو کجاش در بازی رفت بهتر از رونالدو بود؟می گفتی کاکا که بهتر بود مرد حسابی...........

یا مثلا با آب و تاب هر نتیجه خوبی که تیمهای ایتالیایی گرفتند از کلمات نابود کردند و در هم کوبیدند و له کردند و... استفاده می کنه ولی برا شکستاشون هر چند هم سنگین باشه می گه پیروز شدن یا چیزی تو این مایه ها....

یا مثلا تا دیدا بنده خدا یه اشتباه می کنه بوفون رو میاره وسط و هی جی جی بوفون جی جی بوفون می کنه...یه بار نشد تو یه گزارش بوفون رو وسط نیاره...بابا به خدا ما می دونیم بوفون خوبه و الانم چون تیمش تبانی کرده تو دسته 2 داره چالش می کنه......بابا کان توپ طلا برده بود ما انقدر کان کان کان نمی کردیم که این بوفون بوفون میکنه...........

خلاصه مزدک کمی این حرفهای اضافی و بی پایه و خنده دار رو کم کنه و بیشتر به بازی بپردازه می تونه یکی از بهترین ها باشه;)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خرت و خورت میکروفون هم که اخر کمدی بود برای خودش:lol: :lol: :lol: :lol:

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
یه جا هم بعد از گل سوم میلان گفت
الان برد 7-1 منچستر در برابر رم فایده نداره چون اینجا مرحله حذفیه

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
و در نهایت 2 سوتی:

1-هواداران میلان از حرکت زیبای گاتوزو که توپ رونالدو رو زد به وجد اومدن و او میگه هوادارن منچستر دارن اعتراض می کنن که گاتوزو خطا کرده.......

2- ون در سار توپ سیدورف رو گرفته و داره از عصبانیت بر سر مدافعان فریاد می کشه و او میگه:طوری شادی می کنه که انگار پنالتی رو گرفته؟؟؟!!!:wacko: :blink: شادی کدومه عزیز من؟!

اگه اینطور باشه سوپر اولی باید شادترین دروازه بان دنیا باشه:lol:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
یه جا هم بعد از گل سوم میلان گفت
الان برد 7-1 منچستر در برابر رم فایده نداره چون اینجا مرحله حذفیه

ایول اینو یادم رفته بود.....................;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مردک کلا طرفدار ایتالیاست.

در ضمن در مورد اون صحنه من فکر کنم حق با مزدک بود

چون شالگردنی که گردن اون 2 3 تا تماشاگر بود شالگردن های من یونایتد بودند و اونا داشتن اعتراض می کردند به تصمیم داور.

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
ولی اون تیکه ای که راجع به گتوزو و آنجلوتی گفت خیلی حال داد بعد هم بلافاصله صحنه آهسته رو نشون دادند که گتوزو داشت با دو دست می کوبید تو گوشهای کارلتو
کلا این گتوزو همیشه سوژه است انگار بازیکنای میلان هم میدوندد یه جوری مخش مشکل داره تو یه صحنه هم کاکا رفت یه کم ارومش کرد وگرنه داور رو هم میزد
567.gif

آنجلوتی زود فهمید که قاطی کرده سریع تعویضش کرد
laughing1.gif

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
175.gif

اوه اوه !!!
راست میگید این استوانه رو منم شنیدم ولی هرچی فکر کردم نفهمیدم اصلا تو مخ این بابا چی گذشته که این کلمه رو بکار برد:lol:
فکر کنم داشته تمرین هندسه بجه اش رو حل میکرده طفلک
z7shysterical.gif

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اون جمله " توپ رو آغاز می کنه " هم که دیگه آخرش بود
دست درد نکنه پدرام جان واقعا خوب سوتی می گیری

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
1-هواداران میلان از حرکت زیبای گاتوزو که توپ رونالدو رو زد به وجد اومدن و او میگه هوادارن منچستر دارن اعتراض می کنن که گاتوزو خطا کرده.......
من هم همین فکر رو میکنم.ولی مهرداد یه چیز دیگه میگه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من هم همین فکر رو میکنم.ولی مهرداد یه چیز دیگه میگه.

بابا خود من دیدم یکی از هواداران پشت سر اون 3 نفری که داشتن داد و بیداد می کردن داشت کف می زد و یکی دیگه هم داشت رو به زنش(دوست دخترش) فریاد شادی سر می داد........................

شایدم جلویی ها مال منچستر و پشتی ها مال میلان بودند:blink: ولی اینقدر نزدیک که نمیشه باشن؟؟

همون میلانی ها بودن که به وجد اومدن;)

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آره میلانی ها بودن.چون وقتی گتوزو اون حرکت رو کرد من هم دقیقا مثل اون تماشاگرا شده بودم و به وجد اومدم و داد و بیداد کردم.گفتم ماشالله گتوزو...
171.gif

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
دیروز بازی پرسپولیس - ملوان یکی ازاین گزارشگرای نخودی بود اسمش رو هم فهمیندم آقای سیانکی

یه حرفی زد که دیگه از سوتی و اینا بدر بود بقول مزدک یک سوپر سوتی

بجای پلی آف گفت play outs
superrisa.gif

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دیروز بازی پرسپولیس - ملوان یکی ازاین گزارشگرای نخودی بود اسمش رو هم فهمیندم آقای سیانکی

یه حرفی زد که دیگه از سوتی و اینا بدر بود بقول مزدک یک سوپر سوتی

بجای پلی آف گفت play outs
superrisa.gif

:weird: :weird: :weird:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
الان گزارشگر بازی لیورپول و فولام به بازی های رو در رو میگه بازی های رخ تو رخ:blink:

بالا