• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
باز هم این استاد مسلم و مبتکر" تدریس تئوری در میان گزارش" یک سوتی داد(البته از نظر فنی)
بازی آرسنال -دینامو کیف درسته که "بنتنر" گل زد ولی این جمله در نوع خودش جالب بود که موقع ورود بنتنر به عنوان بازیکن تعویضی گفت:" یکی از بهترین گلزنان این فصل آرسنال".پس از گل هم تاکید کرد و گفت:"عرض کردم که یکی از بهترین گلزنان این فصل آرسنال هست".فکر کنم طرفداران متعصب آرسنال از این جمله حرص خورده باشن.

دیشب آقای جاودانی ملیت و اقای علی فر سن آرون رمسی رو تغییر دادن . جاودانی گفت رمسی تنها انگلیسی !!! تیم آرسنال هست علی فر هم هی می گفت " رمسی ه 18 ساله" .

ما هم نفهمیدیم رمسی ه 17 ساله ی اهل ولز پس کجاست؟! :lol:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
باز هم جواد ریپورتر

خب وقتی جاودانی مهربان باز هم اعلام کرد گزارش بازی رئال با سویا خیابانی هست با خودم گفتم خوراک این تاپیک باز هم جور شد
همین اوایل بازی رئال گل میزنه
خیابانی مطلع هیجانی سریع میگه بله! رائول گل زد این 211 گل او در لالیگا بود هم هیچکس تا حالا این همه گل نزده و کل تعریف و تمجید و حرف مفت
حالا چرا مفت؟ به خاطر اینکه بهترین گلزن تاریخ لالیگا تلمو زارا هست
آمار گلزنی بسیار عالی هم داره 278 بازی و 253 گل زده برای بیلبائو
حالا حتی اگر فرض کنیم منظور خیابانی این بوده که تو رئال بهترین گلزن هست که اون هم باز اشتباه هست
اسطوره بزرگ رئال ، دی استفانو 216 گل برای رئال زده
من کشته و مرده این آمارهایی هستم که از رو شکم اعلام میکنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیشب علیفر داش میگفت بارسلونا 4 تا اسپانیایی داره:D

والدز ، ژاوی ؛ پویول و مسی

اخرا خوابش گرفته بود هی اسم تیمها رو عوضی میگفت. میگفت والنسیا نتونست دروازه والنسیا رو باز کنه
======================

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
این یارو گزارشگر امروز بازی میلان اسمش رو نمی دونم ولی به کاکا و پاتو و کلا به تعداد زیادی از بازیکنا می گفت کاکا!
استعدادهای عجیبی در زمینه گزارش فوتبال جدیدا کشف کرده صدا و سیما!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
کلا گزارشگرهای ایرانی از قدیم با استعداد بودن. جا داره یادی هم از مفسرء کارشناسء صاحب نظر و البته گزارشگر بزرگ فوتبال ایران استاد خیابانی بکنیم. وجود ایشون که از کشفهای قدیمی سازمان صدا و سیما هستن نشون میده صدا و سیما از سالها قبل استعداد یاب بزرگی بوده.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا خياباني تخمه و آجيل و چايي فروش تو استاديو آزادي بوده حالا اومده شده گزارشگر ميخواد بيش از اين بارش باشه ؟

شما ها چه انتظاري داريد از اين انسان گرد نما :lol:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب تحمل جناب علی فر خودش به تنهایی خیلی سخته . مخصوصا اینکه سر گزارش بازی تیم مورد علاقه تون مجبور باشید تحملش کنید . سر بازی آرسنال - میدلزبورو علاوه ی بر اظهار نظر های کارشناسانه ی داوری این آقا شروع کردن از ونگر بد گفتن . با جملاتی مثل " این ونگر واقعا روسیچکی رو نابود کرده" یا " واقعا سانگ چی بیشتر از روسیچکی داره که ونگر روسیچکی رو به خاطرش گذاشته بیرون" یا " واقعا تعجب آوره که روسیچکی حتی توی لیست یاران ذخیره هم نیست"

خب جناب , روسیچکی که مدتها مصدوم هستن و تا مدتی بعد هم نمی رسن ولی تو رو به جان بچه ت از اون اینترنت مجانی صدا و سینما استفاده کن یه سرچی به نت بزن یا حداقل از بچه محلی , دوستی کسی بپرس قبل از بازی که اینجوری روی اعصاب نری

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به آلمونیا هم سه چهار بار توی طول بازی گفت امانوئل آلمونیا
//
دکتر زادمهر هم توی برنامه ی فوتبال برتر خیلی خدا بود. 30 بار به ابراهیم توره گفت ترائوره

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
خب تحمل جناب علی فر خودش به تنهایی خیلی سخته . مخصوصا اینکه سر گزارش بازی تیم مورد علاقه تون مجبور باشید تحملش کنید . سر بازی آرسنال - میدلزبورو علاوه ی بر اظهار نظر های کارشناسانه ی داوری این آقا شروع کردن از ونگر بد گفتن . با جملاتی مثل " این ونگر واقعا روسیچکی رو نابود کرده" یا " واقعا سانگ چی بیشتر از روسیچکی داره که ونگر روسیچکی رو به خاطرش گذاشته بیرون" یا " واقعا تعجب آوره که روسیچکی حتی توی لیست یاران ذخیره هم نیست"

خب جناب , روسیچکی که مدتها مصدوم هستن و تا مدتی بعد هم نمی رسن ولی تو رو به جان بچه ت از اون اینترنت مجانی صدا و سینما استفاده کن یه سرچی به نت بزن یا حداقل از بچه محلی , دوستی کسی بپرس قبل از بازی که اینجوری روی اعصاب نری

و البته تکرار بارها و بارهای این 2جمله که البته دومی در این چند وقت اخیر بیشتر بوده" نکته ای که عرض کردم و مجددا" تاکید می کنم درترکیب آرسنال حتی یک بازیکن از جزیره بازی نمی کنه" و "نیکلاس بنتنر که عرض کردم بهترین گلزن آرسنال هست"

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
" نکته ای که عرض کردم و مجددا" تاکید می کنم

یه چیز دیگه هم که میگه و واقعا خنده داره مرتبا می گه من اگه جای آقای...(مربی تیم) بودم با این تاکتیک بازی می کردم یا فلانی رو میاوردم تو!هر کی ندونه میگه 30 سال تو لیگای معتبر مربی بوده!
4 تا موجود واقعا خنده دار تو صدا و سیما داریم که واقعا اعتماد به نفس بالایی دارن و احساس می کنند کارشناسند!
1.خیابانی
2.رضا جاودانی
3.علی فر
4.کوثری

پ ن:رضا جاودانی!!
25r30wi.gif

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
بابا ابن علیفرو فقط نگهش داشتن واسه بازیهای 2 نصف شب به بعد. مگه اینکه تو یه روز 5-6 تا پخش مستقیم باشه.
وقتی همۀ کارکنان صداسیما میرن خونشون میخوابن، علیفر میاد گزارشگریشو میکنه.

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا جدا از گاف های ورزشی شما نگه کنید این جاودانی چقدر وقت صحبت کردن اه اه می کنه.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
گزارشگر رادیویی بازی پرسپولیس با پاس وقتی توره گل زد با شوق زیاد داد بله توره
توره به پرسپولیس گل میزنه
لحن این دوستمون و اینکه قبلش داشت از حمله پاس میگفت و کمی سکوت کرده بود
حسابی گیجم کرده بود که بلاخره توره گل به خودی زده یا گل به حریف زده!!!

صدای گزارشگر دوم هم بسی جالب بود

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
الان تو برنامه صبحچاهی شبکه داشت خلاصه بازی یووه را نشون میداد. کلینی را می گفت استانکوویچ !
wha[1].gif

من واقعا موندم این اسم را از کجا آورده !

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
الان تو برنامه صبحچاهی شبکه داشت خلاصه بازی یووه را نشون میداد. کلینی را می گفت استانکوویچ !
:lol: کی می گفت؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
:lol: کی می گفت؟

شرمنده الان دیدم.

راستش اسمش را نمیدونم. ولی گزارشگر نیست. هیکل گنده ای هم داره. یه بار برنامه را ببینی متوجه میشی کی را می گم.

حالا اصلا بازیکنی به نام استانکوویچ داریم ؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
حالا اصلا بازیکنی به نام استانکوویچ داریم ؟

من که تو یووه همچین بازیکنی نمیشناسم! شاید با اینتر قاطی کرده!

پ ن: دشمنت شرمنده:)

بالا