• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
عادل امشب منو يه جورايي ياد جوات مينداخت :دي
كلا بازيكنا رو خيلي اشتباه گفت
آخرش هم كه دوستمون گفت ديگه
كاسياس داره با همه روبوسي ميكنه !

اون صحنه لخت شدن بازيكن هم در نوع خودش بسيار بسيار شهوتناك بود :دي
واقعا
مملكته داريم؟

آقا كسي به اين تعويض پيراهن آقاي مجري دقت نكرد؟ :دي
عكس بزارين بخنديم بابا ...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این گزارشگر اصفهان کلا تمام گزارشش سوژست آدم نمیدونه کجاشو بنویسه!!!!

100 بار صحنه مصدومیت طالب لو رو نشون دادن بعد این هنوز نفهمیده اصلا چی شده همینطور چرت و پرت به هم میبافه!!!!

کلا سوتی منش هست!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

100 بار صحنه مصدومیت طالب لو رو نشون دادن بعد این هنوز نفهمیده اصلا چی شده همینطور چرت و پرت به هم میبافه!!!!

کلا سوتی منش هست!

میگفت نوری توپ رو زد به صورت طالبلو . :lol:

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
بچه ها عكس از اين مجري كه كنار صدر هست ( فاميلا تو ذهنم نميمونه ) ندارين ؟

پيراهنش اول رنگ روشن بود !
الان آخر بازي
مشكي شده :دي

درسته..قبل شروع بازی پیراهن جاودانی روشن بود اما بعد بازی وقتی نشون داد پیراهن مشکی پوشیده بود..من هم متوجه شدم اما اولش فک کردم تی وی من مشکل پیدا کرده چون نیمه اول رو با تی وی دیگه ای میدیدم ..بعد دیدم نه بابا مشکل از یه جای دیگه است.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

کلا سوتی منش هست!

آره موافقم، خیـــــــلـــــــــی سوتی میده :D دیگه تهرانش چیه این صداوسیما، که شهرستانهاش باشه!

میگم این همه جوون فوتبال دوست صاحب نظر بادانش و به روز هست تو این مملکت، یعنی یکیشون صدا و استعداد گزارشگری را نداره؟! برید پیله شید، تست بدید خداییش، هم ما رو از این عذاب نجات میدید هم خودتون نون میخورید!

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
شب بازی چلسی و بارسا که یوسفی به والدز گفت گواردیلا از خنده غش کردم ! :D

آرسنال و چلسی به اون مهمی رو هم داده بودن به یکی از این گزارشگرای در پیت که اسمشو نمیدون سیانکی بود بالاپور بود چی بود .. حال آدم بهم میخوره

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
شب بازی چلسی و بارسا که یوسفی به والدز گفت گواردیلا از خنده غش کردم ! :D

اتفاقا مزدکم بازی رفت به دروگبا گفت گواردیولا! هر کاری کردم نتونستم تشابه این دوتارو پیدا کنم :blink:

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
یک تشابهی بین فردوسی پور و دیگران هست که اونو نسبت به بقیه محبوب تر کرده. رک و راست بودن و غیر قابل پیش بینی بودنش و البته محبوبیت برنامه نود که در مجموع باعث شده گاف های گزارش گری شو بپوشونه.
مثلا تو یه صحنه بازیکن با جفت پا می ره تو شیکم حریف و بعد دعوا و جنجال و کارت قرمز
عادل : اوه اوه اوه. چیکار کرد این تری. این جا رو ببینین بازیکنا با مشت و لگد افتادن به جون هم . یکی باید جلوی این رونی رو بگیره
خیابانی : یه حرکت زشت و زننده از تری. کارت قرمز.
علیفر : بازی با دفاع خطی همین عواقب رو هم داره.
یکی دیگه ( اسمشو نمی دونم ) : جان جوزف جونیور اسوالدو دی اولویرا تری روی ادسون فاریاس گونزالو دی سانتوس ملقب به فالکائو خطا می کنه.
یکی دیگه : اجازه بدین نتایج زنده دیگر مسابقات رو خدمت تون عرض کنم ( یک ربع بعد ) من تری رو تو زمین نمی بینم. حتما به دلیل مصدومیت تعویضش کردن.
...

می بینین. این جور مواقع صدای خوب و اطلاعات عالی جواب نخواهد داد. اتفاقا فردوسی پور هم از لحاظ صدا و هم از لحاظ اجرا رتبه خوبی رو کسب نمی کنه ولی اون قدر در دیگر موارد خودشو بالا کشونده که این ها زیاد به چشم نمیاد

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
این مزدک امشب خدای سوتی بود یه جا سکولز و توره درگیر بودن گفت سکولز چه کلمه زشتی بکار برد//// یعنی ایشون اینقدر به انگلیسی مسلطه که راحت لبخونی هم میکنه!!!
یه جای دیگه گفت نصری انگار داره تو کوچشون بازی میکنه
این یکیش از همه جالبتر بود دیانگ به بازی اومده بود گفت استاد زدن پای بازیکنها به جای توپشونه یه مکسی کرد و گفت البته امکانش هست که جاهای دیگر بدن بازیکنان رو هم مورد نوازش قرار بده:lol:

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
جواد خیابانی تو بازی با النصر جواهیر سوکای را خاویر سوکای معرفی کرد.
بعدا که به اشتباه پی برد گفت تو زبان آلبانیایی جواهیر هم می گن که البته کار رو بدتر کرد.
جواهیر به انگیسی xhevahir و خاویر javier نوشته می شه
نکته مثبتی خیابانی داره که کم نر کسی به اون اشاره کرده. وقتی تیم های باشگاهی و ملی با عرب ها بازی دارن غیرتی می شه و با شور و حال بازی رو گزارش می کنه. انگار این انرژی هم به بازیکنا تسری پیدا می کنه و همین می شه که ما با گزارش های جواد خیابانی از سخت ترین بازی ها هم مقابل عرب ها پیروز بیرون میایم:D ( آخرین نمونه ها استقلال و الریان و سپاهان و النصر ) کلا حماسه ساز خوبی هست. خبرنگارا و روزنامه ها این قدر به گزارش خیابانی تو جام ملت ها گیر دادن که بازی با کره را بی حس و حال گزارش کرد و باختیم.
با جواد خیابانی تیم های ما 12 نفره وارد زمین میشن

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
یه جا پیمان یوسفی گفت : در این روز عصر نیمه ی هفته
من موندم چی می خواد بگه طفلکی

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
جواد خیابانی تو بازی با النصر جواهیر سوکای را خاویر سوکای معرفی کرد.
بعدا که به اشتباه پی برد گفت تو زبان آلبانیایی جواهیر هم می گن که البته کار رو بدتر کرد.
جواهیر به انگیسی xhevahir و خاویر javier نوشته می شه
نکته مثبتی خیابانی داره که کم نر کسی به اون اشاره کرده. وقتی تیم های باشگاهی و ملی با عرب ها بازی دارن غیرتی می شه و با شور و حال بازی رو گزارش می کنه. انگار این انرژی هم به بازیکنا تسری پیدا می کنه و همین می شه که ما با گزارش های جواد خیابانی از سخت ترین بازی ها هم مقابل عرب ها پیروز بیرون میایم:D ( آخرین نمونه ها استقلال و الریان و سپاهان و النصر ) کلا حماسه ساز خوبی هست. خبرنگارا و روزنامه ها این قدر به گزارش خیابانی تو جام ملت ها گیر دادن که بازی با کره را بی حس و حال گزارش کرد و باختیم.
با جواد خیابانی تیم های ما 12 نفره وارد زمین میشن

:D :D:D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
گزارشگر ها هر روز بدتر از دیروز

دوشنبه شب مزدک تمام طول بازی ، اسم تیم ها رو کامل گفت . منچستر یونایتد - منچستر سیتی ..... دریغ از یه خلاصه که بگه سیتی یا یونایتد

انگار با برند منچستر قرارداد بسته بود

اینقدر گفت که .... به اعصابم .خوابم برد . نفهمیدم اخر بازی شد :eek:

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
این البته گاف نیست ولی همچین چیز جالبی هم نیست. عادل و مزدک بعضی وقتا خودمونی می شن و اسامی یک سری از بازیکن ها رو به اسم کوچک صدا می کنن. مثلا فردوسی پور همیشه بختیاری زاده رو سهراب صدا می زد. یا ایبراهیمویچ رو زلاتان صدا می زنن. ( البته از همه خودمونی تر سرهنگ علیفره که می گه حالا توپ دست زلاد ابراهیمویچه )
حالا تو بایرن بازیکنی هست که همه می شناسیمش. شواین اشتایگر. معنی فامیلی ایشون اسم دو تا حیوان می شود. خوک و ببر. حالا یک سری تو آلمان اون رو شواینی صدا می کنن که معنای خوبی نمی ده. یعنی خوکچه یا بچه خوک. من جایی خوندم که اصلا خوشش نمیاد با این لقب صداش کنن. حالا دو تا از گزارشگرای معروف ما مثل نقل و نبات می گن شواینی.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
اون موقع که هنوز اینترنت و الجزیره hd و امکانات فراهم نبود دوستان گزارشگر باید به خودشان تلفظ اسامی رو تشخیص می دادن. به قول استاد شفیع می ریم که داشته باشیم روبرتو باگیو که بعدها با پشیرفت علم شد باجیو و آن اواخر شد باجو. مصاحبه شفیع که بهترین گزارشگر تلویزیون در دهه 60 و 70 بود رو بخونید. تو بازی با چین اسامی بازیکنان رو نمی دونست واسه همین از خودش در میاورد. چانگ چن چون. لیانگ چین چان. بعد اسم های من در آوردیش از تعداد بازیکنان زده جلو و یه بیست و خرده ای اسم از خودش گفته پس ابتکار به خرج می ده و یازده اسم با شماره بازین روی کاغذ می نویسه و الباقی قضایا.
در زمان مزدک و عادل هم برای مثال قضیه آنری رو داشتیم که ابتدا هنری، سپس هانری و بعد آنری تلفظ شد. هنوز نمی دونم چرا henry رو آنری می گفتن. و البته بدتر از اون پیتر چک بود که گزارشگر محترم تو یکی از بازی ها با اعتماد کامل گفت پیتر سچ!!! پیمان یوسفی هم روی پیتر چه تاکید داشت و فردوسی پور می گفت پیتر چک. البته کشور چک به انگلیسی czech نوشته می شه ولی پیتر چک cech.
...
گزارش فینال مزدک میرزایی رو هم دوست نداشتم. یکی از اشکالاتش از نظر من اینه که برای مسابقاتش تفاوت و اعتبار کم تر قائله و همه رو یه جور قضاوت می کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مزدک میرزایی یه مشکل اساسی که داره طرفداریش هست. مثلا طرفداری زیادش از بارسا یا تیم ملی ایتالیا که تو گزارش واضحه. البته اینکه گزارشگر تمایل به یه تیم داشته باشه تا حدی مشکل نداره اما نه اینکه دیگه حریف رو ناجوانمردانه بکوبه.

ولی خب در حال حاضر 2 تا گزارشگر که مشکل زبان انگلیسیشون هم کم باشه فقط عادل هستند و مزدک

بقیه قاطی باقالیان

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
مزدک یه اشکال دیگه هم داره و اونم اصرارش به متلک گفتن و بعضی وقتها تحقیر بازیکن هاست به نظرم اصلا از لحاظ اخلاقی کار درستی نیست .
مثلا یه زمانی خیلی علیزاده رو تمسخر می کرد بخاطر پرتابهاش. یه گیر دادن بیش از حد به برهانی و این اواخر ایمون زاید.
حتی همون تیم ملی ایتالیا و یوونتوس رو هم که به ظاهر طرفدارشونه بعضی وقتها اینقدر علیه شون حرف مفت میزنه که آدم شک می کنه این بشر اصلا طرفدار ایتالیا باشه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
این خیابانی استعداد مجری گری هم نداره حالم به هم خورد همش چرت و پرت گفت و مدام میپره وسط حرف کارشناس برنامه :thumbsdow

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
هنوز نمی دونم چرا henry رو آنری می گفتن.

تلفظ فرانسوی 'آنری' است، البته همراه با صدای ق به جای ر.

و البته بدتر از اون پیتر چک بود که گزارشگر محترم تو یکی از بازی ها با اعتماد کامل گفت پیتر سچ!!! پیمان یوسفی هم روی پیتر چه تاکید داشت و فردوسی پور می گفت پیتر چک. البته کشور چک به انگلیسی czech نوشته می شه ولی پیتر چک cech.

در زبان چک بیشتر شبیه 'پــِتر چـِخ' تلفظ می شود.

بالا