• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

مسئله اینه که این حرکت گزارشگران یه نوع عکس العمل نیست بلکه خود عمل هست. مثلا هیچ وقت پیش نیومده که هر کدوم از گزارشگران در تهران تیمی از شهر دیگه رو حتی یه ذره بکوبند! در این مورد گزارشگرای تهران خوب کار کردند !!! :دی خداییش هر کدوم که بودند چه خیابانی/ فردوسی پور / مزدک / یوسفی / و ... همیشه از تیمهای حریف حتی در برابر تیمهای تهرانی دفاع هم کردند و از شایستگی هاشون گفتند و پیش میاد که وقتی یه تیم بد میبازه نه تنها اون تیم رو تحقیر نمیکنند بلکه عملا از اونها دلجویی میکنند و با جملاتی نشون میدن که از این اتفاقات و نتایج رخ میده و توان تیم فلان بالاتر از این هاست و ...

این که چرا در شهرهای دیگه اینطوری هست هر علتی داشته باشه ولی علتش این نیست که بخواهد جبران گزارشهای تهران رو بکنند ! چون چنین چیزی نبوده اصلا.
من گاهی فکر میکنم شاید همین تعریف ها از تیمهای دیگه در تهران برای ذهن این عده اینطور تداعی کرده که برای گزارش خوب باید سرخابی رو کوبید! به قولی جنبه شکسته نفسی کردن رد مقابلشون رو نداشتند :دی //

یاد اون گزارشگر های قبلی بخیر بخدا. رو مخ نبودن. علیخانی تو اصفهان بود . یه بازی پلی اکریل و همین سپاهان که سیمان سپاهان بود و ... / یا اون گزارشگر شیراز فکر کنم جعفری بود که میگفت خطـــــــــر روی دروازه ! / اون گزارشگر تبریز که همیشه تصویرش رو هم حین بازی نشون میدادن . اسمش یادم نیست که همیشه از اصطلاح تراکتورسازان برای بازیکنان استفاده میکرد و ... و خداییش آدم حواسش دیگه تو بازی بود نه انحراف فکری هایی که گزارش حین بازی میده.

پ.ن: البته در شمال هم دو تا گزارشگر هست. یکی شون بیشتر رادیویی گزارش میکنه (ولی تو تلویزیون هم گاهی بوده) اسمش فکر کنم جعفری باش یا شبیه این. که تو رادیو ورزش هم مجری بود. این یه مقداری کلا بازی رو رویایی و بیشتر از حد لازم بزرگ میکنه و هیجان کاذب میده ولی زبونش خیلی تلخ نیست . ولی یکی دیگه که نمیدونم اسمش چیست! در بازیهای رودردو حمایت زیر پوستی میکنه مخصوصا وقتی جلو بیافتن و یا تو صحنه های درگیری کلا چیزی رو گزارش میکنه که ادم نمیبینه! :دی / تیکه هم میندازه بدجور :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود

مسئله اینه که این حرکت گزارشگران یه نوع عکس العمل نیست بلکه خود عمل هست. مثلا هیچ وقت پیش نیومده که هر کدوم از گزارشگران در تهران تیمی از شهر دیگه رو حتی یه ذره بکوبند! در این مورد گزارشگرای تهران خوب کار کردند !!! :دی خداییش هر کدوم که بودند چه خیابانی/ فردوسی پور / مزدک / یوسفی / و ... همیشه از تیمهای حریف حتی در برابر تیمهای تهرانی دفاع هم کردند و از شایستگی هاشون گفتند و پیش میاد که وقتی یه تیم بد میبازه نه تنها اون تیم رو تحقیر نمیکنند بلکه عملا از اونها دلجویی میکنند و با جملاتی نشون میدن که از این اتفاقات و نتایج رخ میده و توان تیم فلان بالاتر از این هاست و ...
البته گزارشگرهای تهران،تهرانی نیستن
آذری/کرمانی/خوزستانی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
البته گزارشگرهای تهران،تهرانی نیستن
آذری/کرمانی/خوزستانی

البته همینطوره. منم منظورم از گزارشگر های تهران این هست که اونهایی که اینجا مشغول به کارند
کلا تهران بگیم هرچی جمعیت داره تقریبا 15 درصدش تهرانی باشند اونم مثلا با قدمت خانوادگی 30 سال به بالا / بقیه از جاهای دیگه هستند :دی

--/ کدومشون خوزستانیه ؟(نمیدونستم! )

راستی گقتی اسکویی / عجب خوشم میاد ازش وقتی یه والیبال گزارش میکنه . حرف نداره بخدا با اون صدای خاصش.
یاد بهروان افتادم که رفت اصفهان. حالش ظاهرا خوب نبود مدتی ولی اونم با شفیع یه دوره بعد از صالحی و .. خوب دوری گرفته بودن .
جا داره یاد الله اکبر کوتی هم زنده کنیم :دی

پ.ن: راستی مرجان ، تو چرا دانشگاه نیستی! پاشو برو بذار این تیم جون بگیره ;)

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
گزارش فقط گزارش فردوسی پور تو فیفا :دی خداییش تنهای جاییه که گزارشگر زیاد رو مخ نیست

کلا خیلی وقتا فکر میکردم که به خاطر تعصب رو تیمم از صحبتهای گزارشگرا شاکی میشم ولی دیدم نه جدی جدی بد گزارش میکنن
به قول جواد عزیز تازه چشم و هم چشمی میکنن و روز به روز بدتر میشن
همین سرهنگ علیفر یه زمانی (حدود 15 سال پیش ) گزارش میکرد یک دهم الان حرص نمیداد - الان گزارش میکنه آدم فکر میکنه الان ولش کنن میره وسط زمین ممد نوری یا سیا اکبرپور و میگیره میزنه اینقدر شاکیه
میشه گفت تقریبا تو بازیهای شهرستان که استقلال بازی داره صدا رو تا جایی که بشه کم میکنم ( چی میشد مصل فیفا میشد فقط صدای تماشاگر و سوت داور و بلند کرد صدای گزارشگر و میوت کرد )

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
من اگه ميدونستم چه كسي عباراتي مثل"توفيق اجباري" و"حاشيه امنيت" رو ياد پيمان يوسفي داده خيلي خوب ميشد :confused:

همين دو تا رو بلده انگار را به را تكرار ميكنه

تازه به نیجریه ای هم میگه نیجریایی !!
مثل اینه که به سوریه ای بگیم سوریایی!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
شعور مخاطب زیر پای گزارشگران؛ این بار برندن" رادگرز"!

طرفداری- استفاده از گزارشگرهای باتجربه ولی با اطلاعات کم همیشه باعث آزار هواداران و بینندگان فوتبال در ایران شده است.

داستان روی اعصاب بودن گزارشگران تلویزیونی در ایران قصه امروز و دیروز فوتبال‌دوستان ایرانی نبوده است. در این مورد کم نگفته‌ایم و کم نشنیده‌اید اما دوست داریم با تکرار مکررات شاید تغییری در این رویه غلط تلویزیون ملی ایجاد شود.

آخرین شاهکار تلویزیون ایران و گزارشگران " مطلع و هوشمندش " بازی دیشب لیورپول در مقابل ساندرلند بود که از شبکه ورزش سیما بر روی آنتن رفت. این بازی علاوه بر زیبایی‌هایی که داشت نکاتی جالب را هم به همراه داشت که شاید بیش از پیش باعث جذابیت این مسابقه بود.

بله گزارشگر بازی کسی جز سرهنگ علیفر نبود. کارشناس خبره مسائل دفاعی تیم‌ها و کسی که بدون شک از الکس فرگوسن و خوزه مورینیو هم در عرصه مربیگری تجربه بیشتری دارد. به راستی چرا سرالکس فرگوسن با تجربه‌ای بیش از 30 سال مربیگری هنوز نمی‌داند دفاع خطی مشکل تیم‌های اوست ؟ یا خوزه مورینیو و ویسنته دلبوسکه هنوز هم به استفاده از دفاع خطی اصرار می‌ورزند؟ این مربیان کم‌تجربه و آماتور چرا تجربیات سرهنگ را برای موفقیت تیمشان به کار نمی‌گیرند ؟

سرهنگ علیفر مدت‌هاست جواب این سوال را در جیبش را دارد ولی حیف که خوزه مورینیو و سرالکس فرگوسن گوش شنوا ندارند و از تجربیات این مربی بزرگ فوتبال استفاده نمی‌کنند. آقای علیفر محال است در تمام مسابقاتی که گزارش آن را بر عهده دارد از دفاع خطی تیم‌ها انتقاد نکند و مشکلات دفاع خطی را ده‌ها بار در حین بازی تکرار نکند. انتفاد از دفاع خطی چیزی است که حتی گزارشگران سیما هم از نظرات اقای علیفر در مورد آن به نوعی با تمسخر و خنده یاد می‌کنند اما او همچنان معتقد است بهترین مربیان جهان چیزی نمی‌دانند و او همه چیز دان فوتبال است !

تیم ساندرلند هم البته از این قاعده مستثنی نبود و به گفته آقای علیفر در هر سه گل دفاع خطی ضعیف این تیم باعث شد که یاران مارتین اونیل سه بار دروازه خود را باز شده ببینند. در صحنه گل اول که رحیم استرلینگ به ثمر رساند آقای علیفر با انتفاد از مارتین اونیل سرمربی باتجربه ساندرلند گفت: " بله دیگر از دفاع خطی چیز دیگری انتظار نمی‌رود. دفاع خطی ساندرلند موقعیت را در اختیار استرلینگ قرار داد و وی هم به راحتی آب خوردن دروازه این تیم را باز کرد. "

از گفتار کارشناسانه سرهنگ هم که بگذریم یکی از مصائب همیشگی ما که البته مختص گزارش‌های شخص استاد علیفر هم نیست وضع تلفظ نام بازیکنان و مربیان تیم‌هاست. بگذریم از این که بعضی اسامی سخت است و نمی‌توان آن‌ها را به خوبی تلفظ کرد یا این که بازیکنان بعضی تیم‌ها آنچنان شناخته شده نیستند که اسم آن‌ها را به خوبی بدانیم اما نکته جالب و عجیب اینجاست که بعضی‌ها حتی راحت‌ترین اسم‌ها را نیز نمی‌توانند درست تلفظ کنند.

سرهنگ علیفر که ید طولایی در گزارشگری دارد آیا تاکنون نام برندن راجرز را نشنیده بود ؟ برندن راجرز سرمربی یکی از تیم‌های بزرگ انگلستان است و بدون شک یکی از کسانی است که اگر فوتبالی باشید حتما او را می‌شناسید. آقای علیفر در طول بازی دیشب برندن راجرز سرمربی لیورپول را دقیقا مثل املای کلمه نام او " برندن رادگرز " صدا کرد و تا پایان مسابقه هم به اشتباهش ادامه داد و انگار به علت دیروقت بودن مسابقه کسی هم در آن شبکه نبود که به او صحیح کلمه را بگوید یا این که البته شعور مخاطب ارزشی برای مسئولان شبکه نداشت.

به راستی با وجود این همه جوان جویای نام در این کشور که همه به زبان انگلیسی و مطبوعات و رسانه‌های روز دنیا دسترسی دارند و بیشترین اطلاعات را دارند چه دلیلی دارد که فردی با این سطح اطلاعات حداقل در هر هفته 90 دقیقه اطلاعات غلط به مردم بدهد؟

از یاد نبریم که اصرار بر استفاده از گزارشگران کم اطلاع و ضعیف چیزی جز توهین به شعور مخاطب نخواهد بود!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
شعور مخاطب زیر پای گزارشگران؛ این بار برندن" رادگرز"!

طرفداری- استفاده از گزارشگرهای باتجربه ولی با اطلاعات کم همیشه باعث آزار هواداران و بینندگان فوتبال در ایران شده است.

داستان روی اعصاب بودن گزارشگران تلویزیونی در ایران قصه امروز و دیروز فوتبال‌دوستان ایرانی نبوده است. در این مورد کم نگفته‌ایم و کم نشنیده‌اید اما دوست داریم با تکرار مکررات شاید تغییری در این رویه غلط تلویزیون ملی ایجاد شود.

آخرین شاهکار تلویزیون ایران و گزارشگران " مطلع و هوشمندش " بازی دیشب لیورپول در مقابل ساندرلند بود که از شبکه ورزش سیما بر روی آنتن رفت. این بازی علاوه بر زیبایی‌هایی که داشت نکاتی جالب را هم به همراه داشت که شاید بیش از پیش باعث جذابیت این مسابقه بود.

بله گزارشگر بازی کسی جز سرهنگ علیفر نبود. کارشناس خبره مسائل دفاعی تیم‌ها و کسی که بدون شک از الکس فرگوسن و خوزه مورینیو هم در عرصه مربیگری تجربه بیشتری دارد. به راستی چرا سرالکس فرگوسن با تجربه‌ای بیش از 30 سال مربیگری هنوز نمی‌داند دفاع خطی مشکل تیم‌های اوست ؟ یا خوزه مورینیو و ویسنته دلبوسکه هنوز هم به استفاده از دفاع خطی اصرار می‌ورزند؟ این مربیان کم‌تجربه و آماتور چرا تجربیات سرهنگ را برای موفقیت تیمشان به کار نمی‌گیرند ؟

سرهنگ علیفر مدت‌هاست جواب این سوال را در جیبش را دارد ولی حیف که خوزه مورینیو و سرالکس فرگوسن گوش شنوا ندارند و از تجربیات این مربی بزرگ فوتبال استفاده نمی‌کنند. آقای علیفر محال است در تمام مسابقاتی که گزارش آن را بر عهده دارد از دفاع خطی تیم‌ها انتقاد نکند و مشکلات دفاع خطی را ده‌ها بار در حین بازی تکرار نکند. انتفاد از دفاع خطی چیزی است که حتی گزارشگران سیما هم از نظرات اقای علیفر در مورد آن به نوعی با تمسخر و خنده یاد می‌کنند اما او همچنان معتقد است بهترین مربیان جهان چیزی نمی‌دانند و او همه چیز دان فوتبال است !

تیم ساندرلند هم البته از این قاعده مستثنی نبود و به گفته آقای علیفر در هر سه گل دفاع خطی ضعیف این تیم باعث شد که یاران مارتین اونیل سه بار دروازه خود را باز شده ببینند. در صحنه گل اول که رحیم استرلینگ به ثمر رساند آقای علیفر با انتفاد از مارتین اونیل سرمربی باتجربه ساندرلند گفت: " بله دیگر از دفاع خطی چیز دیگری انتظار نمی‌رود. دفاع خطی ساندرلند موقعیت را در اختیار استرلینگ قرار داد و وی هم به راحتی آب خوردن دروازه این تیم را باز کرد. "

از گفتار کارشناسانه سرهنگ هم که بگذریم یکی از مصائب همیشگی ما که البته مختص گزارش‌های شخص استاد علیفر هم نیست وضع تلفظ نام بازیکنان و مربیان تیم‌هاست. بگذریم از این که بعضی اسامی سخت است و نمی‌توان آن‌ها را به خوبی تلفظ کرد یا این که بازیکنان بعضی تیم‌ها آنچنان شناخته شده نیستند که اسم آن‌ها را به خوبی بدانیم اما نکته جالب و عجیب اینجاست که بعضی‌ها حتی راحت‌ترین اسم‌ها را نیز نمی‌توانند درست تلفظ کنند.

سرهنگ علیفر که ید طولایی در گزارشگری دارد آیا تاکنون نام برندن راجرز را نشنیده بود ؟ برندن راجرز سرمربی یکی از تیم‌های بزرگ انگلستان است و بدون شک یکی از کسانی است که اگر فوتبالی باشید حتما او را می‌شناسید. آقای علیفر در طول بازی دیشب برندن راجرز سرمربی لیورپول را دقیقا مثل املای کلمه نام او " برندن رادگرز " صدا کرد و تا پایان مسابقه هم به اشتباهش ادامه داد و انگار به علت دیروقت بودن مسابقه کسی هم در آن شبکه نبود که به او صحیح کلمه را بگوید یا این که البته شعور مخاطب ارزشی برای مسئولان شبکه نداشت.

به راستی با وجود این همه جوان جویای نام در این کشور که همه به زبان انگلیسی و مطبوعات و رسانه‌های روز دنیا دسترسی دارند و بیشترین اطلاعات را دارند چه دلیلی دارد که فردی با این سطح اطلاعات حداقل در هر هفته 90 دقیقه اطلاعات غلط به مردم بدهد؟

از یاد نبریم که اصرار بر استفاده از گزارشگران کم اطلاع و ضعیف چیزی جز توهین به شعور مخاطب نخواهد بود!

لابد فکر کرده Brendan Rodgers آلمانیه
چون اونا G رو گ تلفظ می کنن
ولی این دیگه خیلی تابلوئه که نمی دونست! :lol:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی چلسی - آرسنال

حرکت تورس به طرف دروازه... برووووووووو تورســـــــــــــــــ... !!!

خیلی سوتی نیست ولی به نظر میاد طرفدار چلسیه.

Electro SYyle

Registered User
لایک‌ها
20
هه هه هه هه, آره ه ه ه باحال بو دددد

بازی چلسی - آرسنال

حرکت تورس به طرف دروازه... برووووووووو تورســـــــــــــــــ... !!!

خیلی سوتی نیست ولی به نظر میاد طرفدار چلسیه.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خاطرات شفیع، فردوسی‌پور،یوسفی و میرزایی از دربی/ باقالی‌پلو کنار زمین!

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: در حالی که هنوز مشخص نیست هفتاد و ششمین دیدار استقلال و پرسپولیس را چه کسی گزارش می‌کند بهرام شفیع، فردوسی‌پور، میرزایی، یوسفی و احمدی خاطراتشان از گزارش بازی‌های گذشته را بازگو کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، برای فوتبالدوستانی که توانایی حضور در استادیوم آزادی و تماشای مسابقات استقلال و پرسپولیس را ندارند، انتخاب گزارشگر دربی از اهمیت زیادی برخوردار است؛ گزارشگرانی که بتوانند ضمن بیان تمام واقعیت‌های داخل استادیوم و مسائل حاشیه‌ای، اصل بی طرفی را هم رعایت کنند.

روز جمعه تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس برای هفتاد و ششمین بار مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. صرفنظر از حساسیت‌های این مسابقه برای کادر فنی و بازیکنان، صحبت کردن با افرادی که تاکنون گزارش دربی را بر عهده داشته‌اند هم جالب توجه است.

این دیدار در شرایطی برگزار می شود که گزارشگران مطرح شبکه اول و سوم سیما در گفتگو با خبرنگار مهر به مرور خاطراتشان از گزارش دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس پرداختند.

بهرام شفیع؛ از پاره شدن پالتو تا باقالی پلو در آزادی!
بهرام شفیع از جمله گزارشگران با سابقه صدا و سیماست که نسل‌های‌ گذشته صدای او را در دربی بیشتر از سایر گزارشگران به خاطر دارند. او درباره گزارش دربی می‌گوید: از اینکه کلمه دربی را برای این مسابقه به کار می‌برند لجم می‌گیرد! این مسابقه هم مثل سایر بازی‌هاست و فرقی ندارد.

وی درباره خاطراتش از بازی استقلال با پرسپولیس اظهار داشت: در یکی از دیدارهای استقلال و پرسپولیس که پرویز مظلومی هم گلزنی کرد من کنار خط زمین گزارشگر بودم. هر جمله‌ای که در گزارشم به کار می‌بردم به تماشاگرانی که کنار زمین بودند، برخورد می کردم و مدام به پهلو و کمر من ضربه می‌زدند! یکی دیگر از تماشاگران هم با یک پتو و قابلمه باقالی پلو به آزادی آمده بود که ته‌دیگ‌های خوبی داشت و چشم مرا گرفته بود(با خنده). یکبار هم برای گزارش دربی دیر رسیده بودم که پالتویم بین در اتومبیل گیر کرد و پاره شد!

مجری برنامه ورزش و مردم در خصوص اینکه خودش طرفدار گزارش کدام یکی از گزارشگران است هم گفت: کار همه گزارشگران خوب است ولی به شخصه دوست دارم مزدک میرزایی یا عادل فردوسی پور بازی را گزارش کنند. مزدک یک مقدار خنثی تر از سایر گزارشگران است و به همین خاطر بیشتر مورد توجه دیدار استقلال و پرسپولیس قرار دارد.

عادل فردوسی‌پور؛ دردسر شیرین یک گزارشگر
کمتر کسی است که از گزارش مجری برنامه نود در دربی استقبال نکند. هرچند عادل فردوسی پور به خاطر اصول و خط مشی خود در گزارش‌هایش، مدام به طرفداری از پرسپولیس و استقلال متهم می‌شود و تماشاگران دو تیم علیه او موضع‌گیری می‌کنند. گفته می‌شود عادل فردوسی‌پور رکورددار گزارش‌های دربی است ولی او هم مثل بهرام شفیع از تعداد گزارش‌هایش در دربی بی خبر است: " دقیقا نمی‌دانم چند دربی را گزارش کرده‌ام ولی حول و حوش 10 مرتبه این اتفاق رخ داده است".

فردوسی پور که خیلی اهل مصاحبه نیست و از گفتن خاطره گزارش هایش از این بازی هم طفره رفت به اظهار نظری کوتاه در مورد شرایط گزارش کردن دیدار استقلال و پرسپولس پرداخت و گفت: خواه ناخواه حساسیت‌های دربی روی گزارش بازی هم تاثیر می‌گذارد ولی برای هر گزارشگر، گزارش دربی یک دردسر شیرین است.

مزدک میرزایی؛ به جانبداری متهم می‌شوم!
مزدک میرزایی دیگر گزارشگر صدا و سیماست که همپای عادل فردوسی پور و سایر گزارشگران در دربی گزارشگر بوده است.

او درباره اینکه گزارش کدام دربی بیشتر از همه برای او جالب بوده است گفت: نمی‌خواهم درباره مسابقاتی که گزارش کردم زیاد صحبت کنم چون ممکن است به جانبداری متهم شوم ولی آخرین دیدار استقلال و پرسپولیس که با نتیجه 3 بر 2 تمام شد بیشتر از سایر دربی‌ها به من چسبید.

پیمان یوسفی؛ خسته نباشید به بازیکن استقلال و انتقاد خوردبین!
یکی دیگر از گزارشگرانی که به واسطه نوع گزارش‌هایش همواره مورد انتقاد تماشاگران استقلال و پرسپولیس بوده، پیمان یوسفی است. او معتقد است گزارش دربی نسبت به گذشته کار راحت‌تری شده است چون فضای 10 سال قبل برای گزارشگران سخت‌تر بوده.

یوسفی درباره حساسیت‌های گزارش دربی می‌گوید: اولین یا دومین بار بود که گزارش دربی بر عهده من بود. ابتدا یکی از بازیکنان پرسپولیس تعویض شد. چند دقیقه بعد یکی از بازیکنان استقلال از زمین خارج شد که من به او خسته نباشید گفتم. این مسئله باعث شد تا برای تماشاگران این شائبه ایجاد شود که تمایلات رنگی دارم. در حالی که این اتفاقات در گزارش می‌افتد و شاید گزارشگر بعضی چیزها را فراموش کند. آن موقع بود که فهمیدم چقدر گزارشگری دربی حساس است.

وی همچنین به خاطره‌ای دیگر از گزارش‌هایش در دربی اشاره کرد و گفت: زمانی جایگاه گزارشگران کنار نیمکت مربیان و نزدیک زمین بود. در آن دیدار استقلال و پرسپولیس که در نهایت با تساوی یک بر یک تمام شد، محمود خوردبین معتقد بود من بعد از گل پرسپولیس واکنشی نشان نداده‌ام ولی پس از گل استقلال صدای مرا شنیده است! آنها فکر می‌کردند من با قصد و غرض گزارش می‌کنم. پس از آن بود که به خوردبین گفتم چطور در میان هیاهوی 100 هزار نفر صدای مرا شنیده است؟!

احمدی؛ تجربه اولین گزارش
محمدرضا احمدی از جمله گزارشگران جوانی است که موفق شد اولین تجربه گزارش خود را در دربی رفت این فصل کسب کند. احمدی در خصوص این تجربه‌اش گفت: گزارش بازی رفت این فصل بر عهده من بود که البته این مسابقه بر خلاف صحبت‌های قبل از مسابقه جذاب و دیدنی از آب در نیامد.

وی ادامه داد: این اولین باری بود که دربی را گزارش می‌کردم و خوشبختانه مشکل خاصی در طول گزارش ایجاد نشد. البته گزارش دربی مثل خود این مسابقه با گزارش سایر دیدارها فرق دارد و به نظرم حساسیت بازی روی حساسیت گزارش هم تاثیر گذار است.

خیابانی؛ قصد مصاحبه ندارم
یکی از گزارشگرانی که مورد توجه مخاطبان است و تکه کلام هایش گاهی اوقات با انتقاداتی هم مواجه می شود، جواد خیابانی مرد باتجربه این حرفه است. خبرنگار مهر برای گفتگو با خیابانی با وی تماس گرفت اما او با عذرخواهی از اینکه نمی تواند در این مورد اظهار نظری کند گفت: قصد ندارم مصاحبه کنم. نه در مورد گزارشگری نه در مورد فوتبال.

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
دیشب علیفر الاغ چه گیری داده بود که ماتری قدش کوتاهه و سر زن نیست ؟؟ میخواستم برم خفش کنما !!
بازی حذفی رئال و والنسیا جفات بیابانی داشت خودشو جر میداد نیمه دوم !! بزن والنسیا ! من نه طرفدار بارسا هستمو نه والنسیا فقد میخوام بازی گشنقتر :) بشه !!! تازه والنسیا رو میگفت تلفظ درستش بالنسیاست ولی ما به احترام خفاشا میگیم والنسیا !!! ؟؟ یکی نیست بگه کی تو رو آدم حسابت کرد که چی بخوای تلفظ کنی ؟؟؟

بازی میلان بود تو لیگ که اسم مدافع میلان Yepes رو یوووووپس تلفظ میکرد سرتنگ علیخر !!

من از خدا میخوام اینارو از نزدیک ببینم دهنشونو سرویس کنم !!!!!!!

تو بازی یوووه وتو لیگ که چار تا زد جووووینکو نیمه دوم اصلا نبود گزارشگر تا آخر بازی هی داشت میگفت حالا موقعیت عالی رو جووووووینکو ز دست میده !!!

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
تازگیا این خیابانی اومده بود جواب تک تک سوتی هاش رو داده بود
بدتر خودشو خراب کرد...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نقل از سایت گل

سرهنگ علیفر، پدیده غریبی است که حتی بعد از دو دهه حضور در صدا و سیما و گزارش کردن بازی های پرشمار، هنوز هم به اندازه انگشتان دو دست طرفدار ندارد

سایت گل- گزارشگری فوتبال کار سهل و ممتنعی است. احتمالا خیلی ها فکر می کنند صحبت کردن روی یک مسابقه فوتبال، به ویژه حالا که اطلاعات و اخبار را می توان خیلی راحت از میلیون ها سایتی که در اینترنت وجود دارد، پیدا کرد، کار چندان دشواری نباید باشد. اما حداقل تجربه گزارشگران وطنی نشان می دهد که بعید است در هر نسل، بیش از یک عطا بهنمش، مجید وارث یا عادل فردوسی پور پیدا شود.
گزارشگر خوب باید ملغمه ای از صدای خوب، لحن مناسب، اطلاعات بالا، شوخ طبعی و فهم مناسب از بازی باشد تا بتواند به یک چهره محبوب تبدیل شود؛ بقیه هم بسته به اینکه از کدام از این ویژگی ها، کمتر یا بیشتر، برخوردارند، به محبوبیتی نسبی می رسند. به همین خاطر است که حتی بعضی ها گزارشگرانی مثل جواد خیابانی (با آن جملات عجیب و غریب)، پیمان یوسفی (با ادبیات شاهنامه ای) یا محمدرضااحمدی (با سبکی بین شفیع و فردوسی پور) را به امثال فردوسی پور و میرزایی ترجیح می دهند. اما در این بین، سرهنگ علیفر، پدیده غریبی است که حتی بعد از دو دهه حضور در صدا و سیما و گزارش کردن بازی های پرشمار، هنوز هم به اندازه انگشتان دو دست طرفدار ندارد. در واقع مشخص نیست گزارش سرهنگ قرار است جای خالی چه چیزی را برای بیننده پر کند. تقریبا همه اطلاعاتی که او در طول 90 دقیقه به بییننده می دهد، اطلاعاتی سوخته و بی اهمیت است؛ مثل قد فلان بازیکن یا وزن بهمان بازیکن. البته خیلی ها ترجیح می دهند سرهنگ اطلاع رسانی هایش را در همین سطح حفظ کند و وارد آنالیز تاکتیکی بازی نشود؛ زمینه ای که حضرت ایشان هیچ خدایی را بنده نیست و حتی مورینیو و فرگوسن را با عتاب و خطاب هایش مورد انتقاد قرار می دهد؛ از ترکیب اصلی تیم گرفته تا سیستم مورد استفاده. " معلوم نیست چرا..." جمله ای است که سرهنگ در ادامه آن می تواند عدم اطلاعش از هر موضوعی را به گردن مربی یا بازیکن بدبخت بیندازد و یک سخنرانی غلاظ و شداد ترتیب بدهد. همه اینها وقتی بدتر می شود که گزارش یکی از حساس ترین بازی های فصل مثل بازی امروز چلسی- منچستریونایتد در یک چهارم نهایی FA Cup به او داده شود. دیداری که ایشان نمی داند چون بازی تکراری است، نتیجه آن ربطی به دیدار رفت ندارد، و با هر نتیجه تساوی ای، به وقت اضافه خواهد رفت. به همین دلیل دائما از اینکه منچستریونایتد یک نمایش تهاجمی ندارد تا دو گل خورده در تساوی 2-2 بازی رفت را جبران کند، اظهار تعجب می کند.
این گزارش نشان داد که قرار نیست در سال جدید، هیچ "حول حالنایی" برای سرهنگ اتفاق بیفتد؛ پس دعا می کنیم که خدا به همه ما صبر بدهد.

(جملات و اظهارنظرهای زیر، تنها مربوط به 20 دقیقه ابتدایی بازی امروز است)

- اسکار، یار تکنیکی، سبک وزن و سبک بال چلسی!
- سرهنگ نمی داند که دمبا با چند هفته ای است که جای فرناندو تورس را در ترکیب اصلی چلسی گرفته و به همین خاطر تعجب می کند که او در "این بازی به این مهمی"، در ترکیب اصلی چلسی قرار گرفته است
- دخه آ، دجه آ یا دگه آ؟ سرهنگ دروازه بان منچستریونایتد را به چند زبان زنده دنیا معرفی می کند.
- 6 دقیقه از بازی گذشته و سرهنگ حتی یک صحنه از بازی را گزارش نکرده است. او در حال دادن اطلاعات مهمی در مورد اخراج سرمربی ساندرلند بود.
- فشار عصبی روی فرگوسن کمتر هست زیرا او دائما دندان های خود را روی آدامس فشار می دهد
- دو فاکتور می تواند فوتبال را جذاب کند؛ سرعت و حساسیت!!!
- پنالتی رو با یک ضربه می توان به گل تبدیل کرد!
- راموس...اون هم مثل اسکار سبک وزن و سبک بال هست
- پتر چک خیلی به این کلاه علاقه مند است.... می تونه با این کلاه سوار موتور سیکلت هم بشه

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
دیروز بازی منچستریونایتد - چلسی من نمیدونم این علیفرد چه گیری داده بود به سیستم دفاع خطی.کلا تو همه بازی ها همین رو میگه...یکی نیست بهش بگه آخه سیبیل قشنگ فقط مونده تو دیگه بیای به فرگوسن و بنیس یاد بدی که چه نوع دفاعی خوبه...

کلا هر موقع علیفرد گزارش میکنه من دکمه mute رو سریع میزنم و بازی رو با موسیقی نگاه میکنم.

go23user

Registered User
لایک‌ها
3
بازی دیروز میلان و یونتوس خیلی ضایع بود که عادل دلش با میلانه .

: میلان گل می زد لیگ جذاب تر می شد .
: این موقعیت خطرناک نبود ، که پنالتی شد .
و بیشتر در مورد میلان صحبت می کرد تا یونتوس

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
از جملات قصار خیابانی در بازی دیشب : الان هر چی چشم تو دنیاست به به پاهای رونالدو دوخته شده! :eek::lol:
چهره رویس رو می بینید؟اون با همین چهره در یورو 2012 برای آلمان بازی می کرد :blink:
به هوملزم 90 دقیقه می گفت هیوم لس که معنیش میشه بی خانمان!

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
از جملات قصار خیابانی در بازی دیشب : الان هر چی چشم تو دنیاست به به پاهای رونالدو دوخته شده! :eek::lol:
چهره رویس رو می بینید؟اون با همین چهره در یورو 2012 برای آلمان بازی می کرد :blink:
به هوملزم 90 دقیقه می گفت هیوم لس که معنیش میشه بی خانمان!

:D
اصلا این جمله رو گفت من یه ربع هنگ بودم منظورش چی بود اخه!

بالا