naser007
Registered User
- نوشتهها
- 495
- لایکها
- 206
با سلام و عرض ادب
دوستانی که دارند از طریق کسب و کار آنلاین(همه نوع سایت و کار اینترنتی) کسب درآمد میکنند لطفا بفرمایند
در صورتیکه درصد ریسکی نیز در نظر دارید لطفا بفرمایید، مثلا برای 20 درصد سود ماهیانه حاضرید 20 درصد ریسک کنید(نهایت ضرری که بکنید 20 درصد پولتان باشد).
دوستان عزیز لطفا نظرات خودتان را بفرمایید، مطمئن باشید راهی معرفی خواهم کرد برای استفاده همگانی!!
دوستانی که دارند از طریق کسب و کار آنلاین(همه نوع سایت و کار اینترنتی) کسب درآمد میکنند لطفا بفرمایند
سود مورد نظرشان ماهیانه چند درصد است؟
یعنی برای چند درصد سود ماهیانه حاضرند توی اینترنت سرمایه گزاری کنند؟در صورتیکه درصد ریسکی نیز در نظر دارید لطفا بفرمایید، مثلا برای 20 درصد سود ماهیانه حاضرید 20 درصد ریسک کنید(نهایت ضرری که بکنید 20 درصد پولتان باشد).
دوستان عزیز لطفا نظرات خودتان را بفرمایید، مطمئن باشید راهی معرفی خواهم کرد برای استفاده همگانی!!
آخرین جمع بندی تاپیک
با استفاده از تجربه و تبحر افراد در شغلهای متفاوت بیشترین سود رو با کمترین ریسک بدست بیاوریم
بطور مثال من خودم میتوانم قیمت انس رو بصورت 90 درصد درست پیشبینی کنم
حتما شخصی نیز خواهد بود که مثالا در یک بازار دیگر اینچنین تبحری داشته باشد پس میتوانیم از ایشان هم استفاده کرده و بصورت گروهی و تقسیم سرمایه کار کنیم
حتی میشود با ثبت یک شرکت و انتخاب هیئت مدیره و سایر افراد مورد نیاز تمامی مشاغل را طبقه بندی کرد و بصورت گروهی تحت نظارت مدیرانی انتخاب شده عمل کرد
در کل بتوانیم بصورت گروهی کار کنیم مطمئن باشید هم سرمایه زیادی در دست خواهیم داشت هم موفقیت بهتری کسب خواهیم کرد
دوستانی که قصد همکاری دارند توی تاسیس یک سایت کسب درآمد لطفا مشخصات خودشون رو توی وب سایت زیر ثبت کنند ( قدم اول)
www.hamkaran.cf
لازم بذکر است موضوع فعالیت سایت با رای حداکثر اعضا انتخاب خواهد شد
Last edited: