• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سود مورد نظر شما ماهیانه چند درصد است؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
استارتر هم که روششو نگفت فعلا توی نت بورس روی سایتای کلیکی هستش نمونش هم میهن کلیکس که حالت خرید سهام داره
داداش من نظرم رو گفتم شما توجه نکردید

با استفاده از تجربه و تبحر افراد در شغلهای متفاوت بیشترین سود رو با کمترین ریسک بدست بیاوریم
بطور مثال من خودم میتوانم قیمت انس رو بصورت 90 درصد درست پیشبینی کنم
حتما شخصی نیز خواهد بود که مثالا در یک بازار دیگر اینچنین تبحری داشته باشد پس میتوانیم از ایشان هم استفاده کرده و بصورت گروهی و تقسیم سرمایه کار کنیم
حتی میشود با ثبت یک شرکت و انتخاب هیئت مدیره و سایر افراد مورد نیاز تمامی مشاغل را طبقه بندی کرد و بصورت گروهی تحت نظارت مدیرانی انتخاب شده عمل کرد
در کل بتوانیم بصورت گروهی کار کنیم مطمئن باشید هم سرمایه زیادی در دست خواهیم داشت هم موفقیت بهتری کسب خواهیم کرد

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
بنظر من اولین قدم آمادگی دوستان جهت مشارکت میباشد
بعد از مشخص شدن اعضا میتوان با رای گیری و مشارکت اعضا اهداف دیگر را پیدا کرد
دوستان توجه کنند ما ماهیانه بیش از صدها هزار تومان صرف چیزهای الکی و بدردنخور میکنیم در حالیکه به این کار به چشم یک کار و سرمایه گذاری نگاه کنیم متوجه میشویم که پروژه خیلی انبوهی میباشد و در صورتیکه بتوانیم درست و در مسیر دقیق و با برنامه پیش برویم حتما حتما موفق خواهیم شد

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
ببخشید استارتر یک موضوعی میمونه این وسط
فرض کنین شما شروع به کار کردین و کاملا قانونی
1میلیارد پول دستتون اومد
با احتساب ماهانه 8درصد
شما باید این 8درصد سود رو از کجا بیارین
اگه کار شاخی مدنظرتون هست که درسته و ایول دارین
وگرنه این کار بدجور زمین میزنه
دیدم که میگم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
داداش من نظرم رو گفتم شما توجه نکردید

با استفاده از تجربه و تبحر افراد در شغلهای متفاوت بیشترین سود رو با کمترین ریسک بدست بیاوریم
بطور مثال من خودم میتوانم قیمت انس رو بصورت 90 درصد درست پیشبینی کنم
حتما شخصی نیز خواهد بود که مثالا در یک بازار دیگر اینچنین تبحری داشته باشد پس میتوانیم از ایشان هم استفاده کرده و بصورت گروهی و تقسیم سرمایه کار کنیم
حتی میشود با ثبت یک شرکت و انتخاب هیئت مدیره و سایر افراد مورد نیاز تمامی مشاغل را طبقه بندی کرد و بصورت گروهی تحت نظارت مدیرانی انتخاب شده عمل کرد
در کل بتوانیم بصورت گروهی کار کنیم مطمئن باشید هم سرمایه زیادی در دست خواهیم داشت هم موفقیت بهتری کسب خواهیم کرد

خیلی خوبه انس طلا؟ در چه بازاری پیش بینیش میکنید؟ الان یه نمونه رو بگو لطفاً

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
با سلام و عرض ادب
دوستانی که دارند از طریق کسب و کار آنلاین(همه نوع سایت و کار اینترنتی) کسب درآمد میکنند لطفا بفرمایند
سود مورد نظرشان ماهیانه چند درصد است؟
یعنی برای چند درصد سود ماهیانه حاضرند توی اینترنت سرمایه گزاری کنند؟
در صورتیکه درصد ریسکی نیز در نظر دارید لطفا بفرمایید، مثلا برای 20 درصد سود ماهیانه حاضرید 20 درصد ریسک کنید(نهایت ضرری که بکنید 20 درصد پولتان باشد).

دوستان عزیز لطفا نظرات خودتان را بفرمایید، مطمئن باشید راهی معرفی خواهم کرد برای استفاده همگانی!!

توی هر کاری باید ریسک پذیر باشید تا بتونید موفق بشید البته ریسکی که از روی عقل و منطق باشه و با برنامه ریزی

کاری که توی اینترنت میگن فلان قدر سود داررو هیچوقت باور نکنید چون تواین زمونه هیچکس برای رضای خدا کار نمیکنه و اگر سودش بالا بود و غیر قابل باور ، پس باور نکنید !

من بعد از 7 سال جون کندن تو اینترنت تازه تونستم به درآمدی برسم که زندگیرو بچرخونه مطمعن باشید اگر راهی ساده تر بود حتما میرفتم سمتش ولی اینو بدونید که رسیدن به چیزای خوب لازمه ی تلاش و ... هست !

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
ببخشید استارتر یک موضوعی میمونه این وسط
فرض کنین شما شروع به کار کردین و کاملا قانونی
1میلیارد پول دستتون اومد
با احتساب ماهانه 8درصد
شما باید این 8درصد سود رو از کجا بیارین
اگه کار شاخی مدنظرتون هست که درسته و ایول دارین
وگرنه این کار بدجور زمین میزنه
دیدم که میگم
ببینید حق با شماست، اگر بدون برنامه و تحقیق جلو رفت همین خواهد شد که فرمودید
در صورتیکه نظر من اینه با شناسایی افراد خبره در زمینه های متفاوت مثل بورس، انواع بازار و خرید و فروش و ... در قالب گروههای مختلف تقسیم سرمایه کار کنیم
شاید اوایل کار مسیر بسیار مشکلی داشته باشیم اما رفته رفته با شناسایی توانایی های واقعی افراد و تکمیل گروهها و همچنین نفوذ به بازارهای مختلف هم ریسک کار را خیلی خیلی پایین خواهیم آورد هم سود خوبی بدست خواهیم آورد
در ضمن نیازی نیست ما حتما سود زیادی بدهیم سودمان کمی بالاتر از بانک باشد منتها ریسک آن صفر یا نزدیک صفر باشد میتوانیم ادامه دهیم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
توی هر کاری باید ریسک پذیر باشید تا بتونید موفق بشید البته ریسکی که از روی عقل و منطق باشه و با برنامه ریزی

کاری که توی اینترنت میگن فلان قدر سود داررو هیچوقت باور نکنید چون تواین زمونه هیچکس برای رضای خدا کار نمیکنه و اگر سودش بالا بود و غیر قابل باور ، پس باور نکنید !

من بعد از 7 سال جون کندن تو اینترنت تازه تونستم به درآمدی برسم که زندگیرو بچرخونه مطمعن باشید اگر راهی ساده تر بود حتما میرفتم سمتش ولی اینو بدونید که رسیدن به چیزای خوب لازمه ی تلاش و ... هست !
من با اون مقدمه میخواستم ببینم دوستانی که دارن این فعالیت ها رو میکنند به چقدر سود با چقدر ریسک راضی هستند هدف اصلیم مباحثی هست که بعدا" مطرح شد
وگرنه شاید یکی از اهداف سرمایه گذاری فعالیت های اینترنتی میباشد مطمئنا" بازارهای دیگری نیز مد نظر است

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
من کاملا فهمیدم همه چیز رو
تو بعضی از زمینه ها میتونم راهنمایی یا حتی کمک کنم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
من کاملا فهمیدم همه چیز رو
تو بعضی از زمینه ها میتونم راهنمایی یا حتی کمک کنم
از شما ممنونم باید دوستانی که از این موضوع بی خبرند ولی به همکاری علاقمندند دعوت کنیم سپس یه برآورد از تعداد نفرات انجام دهیم با احتساب نفرات میشه در مورد ادامه مراحل شور کرد و تصمیم گرفت

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
شرکت تعاونی هم میتونه اعلام ورشکستگی کنه و پول ملت رو بالا بکشه من خودم ادم سراغ دارم که همچین کاری کرد پول خیلیا رو با اعلام ورشکستگی بالا کشید بدون اینکه مشکل قضایی براش پیش بیاد الان بهترین ماشین رو سوار هست حالشو میبره .

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
شرکت تعاونی هم میتونه اعلام ورشکستگی کنه و پول ملت رو بالا بکشه من خودم ادم سراغ دارم که همچین کاری کرد پول خیلیا رو با اعلام ورشکستگی بالا کشید بدون اینکه مشکل قضایی براش پیش بیاد الان بهترین ماشین رو سوار هست حالشو میبره .
همیشه که نباید فکر بد کرد
اون دیگه پولش حرومه و یه جایی ضربه اش رو میخوره(بالاخره باید خدا و قانون هاشو در نظر داشت دیگه)
مگه نمیشه با برنامه ریزی دقیق و حساب شد سرمایه گذاری کرد و بدون هیچ مشکلی کار رو ادامه داد؟
باید رو این برنامه حسابی بحث و کار بشه تا به نتیجه برسه
و باید فکر مثبت کرد نه فکر منفی تا به یه نتیجه ای برسه

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
همیشه که نباید فکر بد کرد
اون دیگه پولش حرومه و یه جایی ضربه اش رو میخوره(بالاخره باید خدا و قانون هاشو در نظر داشت دیگه)
مگه نمیشه با برنامه ریزی دقیق و حساب شد سرمایه گذاری کرد و بدون هیچ مشکلی کار رو ادامه داد؟
باید رو این برنامه حسابی بحث و کار بشه تا به نتیجه برسه
و باید فکر مثبت کرد نه فکر منفی تا به یه نتیجه ای برسه
دقیقا"
همه ما عضوی از تعاونی یا گروه یا اجتماع یا هر چیزی که تشکیل خواهیم داد خواهیم بود پول گروه هم دست من یا شما نوعی نخواهد بود که فکر بد بسرمان بزند هرچند این چیزها اجنتاب ناپذیرند ولی راههایی برای پیشگیری نیز هست
بطور مثال 5 نفر در شهر تهران دارای تخصص و تبحر در زمینه خرید و فروش حبوبات هستند میشود با گرفتن تضمینان لازم در صورتیکه خودشان مایل باشند از 5 نفر دیگری که در شهر کرمانشاه هستند حبوبات خرید و به آنها داد تا بفروش برسانند با این فروش هم گروه به سود خواهد رسید هم فروشندگان که زحمت فروش کشیده اند پورسانتی دریافت خواهند کرد
البته ورود به همه این کارها و بازارها بدون شور و بحث و تصمیم جمعی میسر نخواهد بود
اشخاصی که عضوی از اجتماع ما هستند و تخصصی در کارهای اینترنتی (هرکاری که سود آوری داشته باشد) میتوانند در این بازه فعالیت کرده و هم سود گروه و هم پورسانت خویش را بسازند
لازم بذکر است در صورتیکه اجتماع عظیمی داشته باشیم و سرمایه نسبتا" خوبی در دستمان باشد میتوانیم با گرفتن یک تسهیلات دولتی و سرمایه گذاری آن در بخش تولید سود تضمینی و ثابت هم برای گروه داشته باشیم

دوستانی که امادگی این کار را دارند لطفا اعلام کنند تا یک جمع بندی از لحاظ تعداد اعضا برسیم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این کار عملا شکست میخوره حداکثر در دراز مدت
چون بازار همیشه سود ده نیست
چون ممکنه موسس به هوای ضرر پول همه رو بالا بکشه
ووو

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا چرا اینکار رو کنیم هرکی پولش پیش خودش باشه.
هرکسی علمی داره به رایگان در اختیار بقیه بذاره. مثلاً دوستمون که بازار طلارو پیش بینی میکنه بگه امروز حوالی فلان ساعت قیمت ده درصد رشد داره الان بخرید دیگه ماهم یورش میبریم:D
منظورم اینه کسی چیزی میدونه بگه به بقیه ثواب هم داره اکثرن خودتون میدونید که بیکاریم و نیازمند درآمد

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

اگه امکانش هست یه توضیحی در مورد درآمدتون از اینترنت بفرمایید
ممنون

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
آقا چرا اینکار رو کنیم هرکی پولش پیش خودش باشه.
هرکسی علمی داره به رایگان در اختیار بقیه بذاره. مثلاً دوستمون که بازار طلارو پیش بینی میکنه بگه امروز حوالی فلان ساعت قیمت ده درصد رشد داره الان بخرید دیگه ماهم یورش میبریم:D
منظورم اینه کسی چیزی میدونه بگه به بقیه ثواب هم داره اکثرن خودتون میدونید که بیکاریم و نیازمند درآمد
موافقم
شما سرمایه رو جمع کنی پول گنده ای بشه و در قسمتهای مختلف سرمایه گذاری کنی و بعد سودش رو بین همه تقسیم کنی با اینکه هرکس با همون پول کمش سرمایه گذاری کنه و سودش رو ببره چه فرقی میکنه؟
درسته با پول بزرگ خیلی کارت میشه کرد
اما به دردسرش نمی ارزه
بچه ها اطلاعاتشون رو در مورد بازار به اشتراک بذارن بهتره تا هرکس به نسبت سرمایه خودش سود کنه و پولشم دست خودش باشه

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
من این تاپیک رو باز کردم که همگی با هم به یک درآمد مشترک برسیم
اینطور هم که فرمودید سرمایه هر کسی دست خودش باشد مشکلی نیست اگر با این راه موفق میشویم این راه را انتخاب کنیم ولی مطمئنا" این راه سرانجامی نخواهد داشت
اولا در اجتماع ما، پول همه دست موسس یا یک نفر نیست این برای چندمین بار است بنده متذکر میشوم ولی دوستان باز اشاره میکنند که یک نفر پولها را برداشته و فرار میکند. وقتی همه چیز جنبه شرکتی پیدا کند دیگر اینطور نیست افراد مسئول با رای اکثریت اعضاء انتخاب میشوند و هیچ کاری به تنهایی به کسی واگذار نمیشود که احتمال کلاهبرداری و ... باشد مثالا همه پولها توی حساب شرکت واریز خواهد شد و نحوه برداشت از حساب هم با امضاء مشترک چند نفر از مسئولین خواهد بود
سرمایه گذاری و اقدام به هر کاری یا ورود به هر بازاری بر اساس تصویب مسئولین منتخب پس از بررسی و تحقیق خواهد بود
کسانیکه در کسب درآمد و کارهای سودآور همکاری کنند پورسانتی به عنوان حق الزحمه دریافت خواهند کرد
کمک های دولتی در قالب انواع عقود اسلامی و مشارکت از دیگر مزایای این طرح میباشد
تقسیم سرمایه در بازارهای مختلف سبب به حداقل رساندن ضرر و همچنین استفده حداکثری از فرصتها خواهد شد

در حالیکه در اقدامات تک به تک هیچ کدام از مزایای بالا وجود ندارد و صد البته جمع آوری افراد متبحر نیز به سختی انجام خواهد پذیرفت

جا برای بحث زیاد است و مورد بسیار، دوستان تجربه ای، سوالی، پیشنهادی دارند بفرمایند تا بحث ادامه یابد

Last edited:

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
لطفا برای مشخص شدن اعضا سرع تر اقدام کنین

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
در حال تدارک سایتی برای توضیحات تکمیلی و همچنین ثبت نام اولیه اعضا هستم
منتها قبل از اینها باید تعداد تقریبی اعضا مشخص شود تا اقداماتی صورت پذیرد
فعلا که استقبال چندانی نشده است

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست عزیز طرح شما خیلی فعلا جای کار داره
در واقع شما هدفت تاسیس یه شرکت تعاونی هست
یه سری عضو این تعاونی رو تشکیل بدن و هیئت مدیره انتخاب کنن و حسابش رو شارژ کنن و اون شرکت تعاونی در زمینه های از پیش توافق شده از طرف همه اعضا ، وارد عمل بشه و سرمایه گذاری کنه، حوزه های فعالیت با توجه به تخصص و تبحر اعضا و پیشنهاد اونا مشخص میشه
البته برای اعتماد سازی و آشنایی اعضا لازمه که چند جلسه حضوری تشکیل بشه و اعضای شرکت تعاونی از زدیک با هم آشنا بشن و ملاقات داشته باشن و میزان تخصص هر فرد برای سایر اعضا باید مشخص و ثابت شده باشه تا نسبتا خیالشون از متخصص بودن اعضای تصمیم گیرنده راحت باشه
کسانیکه علاوه بر سرمایه مالی مشارکت و فعالیت دارن هم پورسانت بیشتری دریافت میکنن نسبت به سایرین
اعضای هیئت مدیره هم سعی میکنن از کمک های دولتی برای شرکت تعاونی استفاده کنن
خب این کلیت طرح شماست
درسته یا اشتباه میکنم؟

بالا