• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سود مورد نظر شما ماهیانه چند درصد است؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام داداش اولا بنده پایم دوما شما هنوز نمیدونی چیکار میخوای بکنی سوما بنده طرح خوبی دارم که حتی میشه خیلی هارو سر کار گذاشت و کارافرین نیز بشیم تنها مشکل اینه یه برنامه نویس که البته نه یدونه یه تیم برنامه نویس نیازه و سرمایه و اینکه پیدورتس زدن فایده ایی نداره و این طرح بنده نیاز به بعضی مجوز ها داره که بای پیگیرش بود و کاره ۱ ۲ ۳ و حداقل ۳۰ ۴۰ نفر میخواد با تشکر

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
دوستان عزیز این .paidverts که پستای قبلی گفتین چیسته دقیقا؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام دوست عزیز بنده یه پیشنهاد خوب برای شما دارم و مدت هاست روش دارم فکر میکنم که هم سود ده هست و هم زود بازده فقط شاید عده ایی از دوستان با یه جای کارش مشکل داشته باشند که بازاریابی نام داره برای این کار نیاز به یک مدیر و چندین کارگزار حرفه ایی در بورس ایران یا فارکس هست اگه بتونی ۵ ۶ نفر حرفه ایی تو بورس پیدا کنی کاری پیشنهاد میکنم که هم شما هم تمام افراد سود لازم رو ببرن همین وسلام نامه تمام و حتی از خیلی جاها میشه پول در اورد یا اینکه برنامه نویس حرفه ایی و مورد اعتمادم داشتی من طرح هایی دارم که خوب هستن در خدمت همتونم
در خصوص بورس من میتونم راهنمایی های خوبی بدم
دوستان اگه توی بورس فعالن یا علاقه دارن پ خ بدن

بفرمایید
http://forum.persiantools.com/threads/راهکارهایی-برای-کسب-سود-از-بورس.602941/page-6

Last edited:

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سلام داداش اولا بنده پایم دوما شما هنوز نمیدونی چیکار میخوای بکنی سوما بنده طرح خوبی دارم که حتی میشه خیلی هارو سر کار گذاشت و کارافرین نیز بشیم تنها مشکل اینه یه برنامه نویس که البته نه یدونه یه تیم برنامه نویس نیازه و سرمایه و اینکه پیدورتس زدن فایده ایی نداره و این طرح بنده نیاز به بعضی مجوز ها داره که بای پیگیرش بود و کاره ۱ ۲ ۳ و حداقل ۳۰ ۴۰ نفر میخواد با تشکر
لطفا در صورت امکان طرح خودتون رو عمومی بفرمایید یا حداقل توضیحاتی در خصوصش بدید شاید برای دوستان جذاب بود و اولیوت اصلی پروژه نیز قرار گرفت
در صورتیکه پایه این نوع همکاری هستید لطفا مشخصات خودتون رو در پایگاه اینترنتی که برای این منظور ساخته شده است ثبت نمایید
www.hamkaran.cf
سپاسگذارم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
در خصوص بورس من میتونم راهنمایی های خوبی بدم
دوستان اگه توی بورس فعالن یا علاقه دارن پ خ بدن

بفرمایید
http://forum.persiantools.com/threads/راهکارهایی-برای-کسب-سود-از-بورس.602941/page-6

در صورتیکه که افراد بیشتری تمایل به همکاری داشته باشند و شرکت تعاونی یا اجتماع عظیمی داشته باشیم یکی از بازارهایی که ورود خواهیم کرد بورس خواهد بود
پس حتما از رهنمایی ها و تجارب شما و سایر دوستان نیز استفاده خواهیم کرد
در صورتیکه خودتان شخصا" پایه این نوع همکاری هستید لطفا مشخصات خودتون رو در پایگاه اینترنتی که برای این منظور ساخته شده است ثبت نمایید
www.hamkaran.cf
سپاسگذارم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
این فرم روزانه بیشتر از هزاران نفر بازدید کننده داره، ای کاش دوستان مشارکت میکردند و طرح شرکت تعاونی اجرا میشد
فکر نمیکنم صد هزار تومان حق عضویت که با نام خودتون توی حساب شرکت ریخته میشد پول زیادی بود که از کلاهبرداری و فرار و ... ترسیدید
تازه هر زمانی میخواستید میتونستید برای همین صد هزار تومانتون اقامه دعوا کنید، چندین بار عرض کردم بحث کلاهبرداری خیلی خیلی پایین هست توی شرکت تعاونی
هزار نفر ثبت نام کننده داشتیم میشد صد میلیون تومان سرمایه تعاونی، حتی توی خرید و فروش برنج هندی هم وارد میشدیم توی همون ماه اول راحت میتونستیم حداقل 30 تا 100 درصد سود کنیم شش ماه ادامه میدادیم سرمایمون میشد حداقل 500 میلیون تومان
دیگه نیم میلیارد، پول کمی نبود توی هر بازاری وارد میشدیم قطعا" سنگینی میکردیم و بازار را بدست میگرفتیم
بعد از شش ماه تلاش، و افزایش 5 برابری ارزش سهامهاتون، ماهیانه سود رو بین اعضاء تقسیم میکردیم
یعنی واقعا" طی این مسیر اینقدر سخت و دشوار به نظر میامد که فقط عده کمی اعلام آمادگی کردند؟
تازه جذب سرمایه های خرد و بکارگیری آنها نیز بکنار!!!

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
این فرم روزانه بیشتر از هزاران نفر بازدید کننده داره، ای کاش دوستان مشارکت میکردند و طرح شرکت تعاونی اجرا میشد
فکر نمیکنم صد هزار تومان حق عضویت که با نام خودتون توی حساب شرکت ریخته میشد پول زیادی بود که از کلاهبرداری و فرار و ... ترسیدید
تازه هر زمانی میخواستید میتونستید برای همین صد هزار تومانتون اقامه دعوا کنید، چندین بار عرض کردم بحث کلاهبرداری خیلی خیلی پایین هست توی شرکت تعاونی
هزار نفر ثبت نام کننده داشتیم میشد صد میلیون تومان سرمایه تعاونی، حتی توی خرید و فروش برنج هندی هم وارد میشدیم توی همون ماه اول راحت میتونستیم حداقل 30 تا 100 درصد سود کنیم شش ماه ادامه میدادیم سرمایمون میشد حداقل 500 میلیون تومان
دیگه نیم میلیارد، پول کمی نبود توی هر بازاری وارد میشدیم قطعا" سنگینی میکردیم و بازار را بدست میگرفتیم
بعد از شش ماه تلاش، و افزایش 5 برابری ارزش سهامهاتون، ماهیانه سود رو بین اعضاء تقسیم میکردیم
یعنی واقعا" طی این مسیر اینقدر سخت و دشوار به نظر میامد که فقط عده کمی اعلام آمادگی کردند؟

صحبت کردن راحته :)
قصد تخریب ندارم .... ولی همه کلاه بردارا که از روز اول کلاه بردار نبودن :)

دیدن پول خوبی دستشون هست کلاه برداری کردن :) به همین راحتی

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

دوست عزیز میشه بفرمایید شما چند سالتونه؟ شغلتون چیه الان در حال حاضر به چه کاری مشغولی؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوست عزیز میشه بفرمایید شما چند سالتونه؟ شغلتون چیه الان در حال حاضر به چه کاری مشغولی؟
اینها اطلاعات خصوصی بنده هست که فکر نمیکنم در این مرحله نیازی به ارائه باشند
در هر صورت پ خ کردم خدمتتون

Last edited:

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
صحبت کردن راحته :)
قصد تخریب ندارم .... ولی همه کلاه بردارا که از روز اول کلاه بردار نبودن :)

دیدن پول خوبی دستشون هست کلاه برداری کردن :) به همین راحتی
اتفاقا صحبت کردنشم سخته وگرنه الان کلی باید از این تاپیکها داشتیم
اتفاقا شما قصد تخریب دارید وگرنه همه میدونیم چطور میشه کلاهبرداری کرد و صد البته شما دارید همه رو با مقیاس خودتون میسنجید که این حرف رو میزنید. شما هنوز متوجه نشدید که پول اعضاء دست یک نفر نیست؟ دوستانی که زیر نوشتتون تشکر هم کردند احتمالا متوجه این مورد نشدند!!
خیلی ساده میگم دوستانی که نمیخوان توی این طرح عضو بشن لطفا تاپیک رو به حاشیه نبرن
از اول تاپیک چندین بار بحث کلاهبرداری شده!!!

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اتفاقا صحبت کردنشم سخته وگرنه الان کلی باید از این تاپیکها داشتیم
اتفاقا شما قصد تخریب دارید وگرنه همه میدونیم چطور میشه کلاهبرداری کرد و صد البته شما دارید همه رو با مقیاس خودتون میسنجید که این حرف رو میزنید. شما هنوز متوجه نشدید که پول اعضاء دست یک نفر نیست؟ دوستانی که زیر نوشتتون تشکر هم کردند احتمالا متوجه این مورد نشدند!!
خیلی ساده میگم دوستانی که نمیخوان توی این طرح عضو بشن لطفا تاپیک رو به حاشیه نبرن
از اول تاپیک چندین بار بحث کلاهبرداری شده!!!
تضمین پشتش چیه؟ اگه یکی از اعضا پولو ورداشت رفت کی جوابگویه؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
تضمین پشتش چیه؟ اگه یکی از اعضا پولو ورداشت رفت کی جوابگویه؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

عزیزم برداشت از حساب تعاونی با امضاء مشترک چند نفر از اعضاء هیئت مدیره و مدیرعامل و شاید بازرسان شرکت میسر هست اونوقت چطور یک نفر میتونه پول رو برداره و فرار کنه؟
در ضمن اگر قرار هست سهم همه اعضاء یکسان باشد پس یعنی سود و ضرر همه مشترک است در این صورت چرا باید کسی به کس دیگری ضمانتی بدهد؟
البته هر یک از اعضاء تعاونی در صورتیکه به حق خود نرسند(هر حقی که دارند) میتوانند علیه هیئت مدیره و مسئولین شرکت اقامه دعوا کنند

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینها اطلاعات خصوصی بنده هست که فکر نمیکنم در این مرحله نیازی به ارائه باشند
در هر صورت پ خ کردم خدمتتون

دوست عزیز پاسختون رو دادم
با اجازتون در تاپیک هم مطرحش کنم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
عزیزم برداشت از حساب تعاونی با امضاء مشترک چند نفر از اعضاء هیئت مدیره و مدیرعامل و شاید بازرسان شرکت میسر هست اونوقت چطور یک نفر میتونه پول رو برداره و فرار کنه؟
در ضمن اگر قرار هست سهم همه اعضاء یکسان باشد پس یعنی سود و ضرر همه مشترک است در این صورت چرا باید کسی به کس دیگری ضمانتی بدهد؟
البته هر یک از اعضاء تعاونی در صورتیکه به حق خود نرسند(هر حقی که دارند) میتوانند علیه هیئت مدیره و مسئولین شرکت اقامه دعوا کنند

آقا شما گویا ایران زندگی نمیکنی
یعنی چند نفر از اعضا نمیتونن با هم تبانی کنن پولو بالا بکشن و الفرار؟
اصلا تا حالا چیزی به نام جعل به گوشتون خورده احیانا؟
همین لیزینگی که جدیدا کلاهبرداری کرد و در رفت و اسم کوفتیشم یادم نمیاد چطوری اینکارو کرده؟
همین شرکتی که الان ساختمون ساخته و هر واحد رو به چند نفر فروخته و اعضای اصلی شرکت در رفتن چطور اینکارو کردن؟
وجدانا در جریان این اتفاقات نیستی؟ یا خیلی مثبت اندیشی
شایدم ساکن آمریکایی از وضع اینجا بیخبر
اینجا ایرانه برادر
یه صد واحدی رو به ششصد نفر فروختن ! یعنی هر واحد اپارتمان شش بار به شش نفر فروخته شده
ده ها شرکت لیزینگ خودرو از مردم پول گرفتن بابت ثبت نام ماشین که هم دفتر داشتن و هم ثبت شده بودن و توی روزنامه و همه جا اگهی داشتن همه چیشون قانونی بوده بعدش یهو غیب شدن و سر ملت شیره مالیدن

در پ خ برای ایشون شرح دادم که

ببینید دوست عزیز شما لابد تا به حال چنین مواردی ندیدید یا باهاش برخورد نداشتین
خیلی راحت از این طریق میشه کلاهبرداری کرد البته من قصد جسارت ندارم و خدایی نکرده منظورم شخص خاصی نیست
منظورم اینه که اعتماد کردن کاربران شدیدا سخت میشه در این شرایط
پدر من وکیله و بالطبع تا حدودی با قوانین و وضعیت شکایات و پرونده ها آشنایی دارم شاید از نظر شما کلاهبرداری در چنین حالتی که مد نظرتونه خیلی سخت و غیر ممکن باشه اما هستن کسایی که به راحتی با رعایت همه این موارد و مثلا قانونی جلوه دادن فعالیتشون نهایتا کلاهبرداری کردن
به دادگستری ها سر بزنید یا با یه وکیل اینکاره مشورت کنید متوجه میشید
همین قضیه کلاهبرداری شرکت لیزینگی که جدییدا فلنگ رو بسته و پول مردم رو بالا کشیده شنیدی؟ تازه اون کلی روال اداری و قانونی مثلا طی کرده بود
با این اوصاف جلب اعتماد سرمایه گذار خیلی سخت میشه چه برسه به اینکه این شرکت تعاونی بخواد اعضاش رو در فضای مجازی جذب کنه
اون که دیگه غیر ممکنه
شما اگه تونستی توی شش ماه آینده از طریق این تاپیک بیست نفر جذب کنی شاخ غول شکوندی
باید ببینی مخاطبینت چه کسایی هستن
اینجا طرف میخواد یه کارت شارژ پنج تومنی بخره اعتماد نمیکنه که اول پولش رو بده دیدم که میگما
برای تاسیس شرکت تعاونی و جذب سرمایه گذار باید روال قانونی طی بشه
شرکت تاسیس کنی
سایت بزنی و نماد اعتماد بگیری آگهی شرکت روزنامه رسمی بشه ، آگهی جذب سرمایه گذار چاپ بشه در محل شرکت (دفتر کار) جلساتی برگزار بشه انتخابات انجام بشه اعضا با هم آشنا بشن
تازه بعد از همه اینا شاید افراد اعتمادشون جلب شد و مشارکت کردن
همینطوری تاپیک بزنی و بگی اقا نفری انقدر بدین که نمیشه
این روال شاید توی فامیل و خانواده جواب بده که یه شرکت تعاونی خانوادگی بزنید همونطور که ما داریم توی فامیلمون

من این پاسخم رو در تاپیک هم میذارم با اجازه شما
تا بچه ها بخونن یه کم در جریان قرار بگیرن
موفق باشید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان عزیز ظاهرا" بنده مواردی را توی تاپیک روشن توضیح نداده ام و این امر باعث سوء برداشت بعضی از دوستان شده است
عرض بخدمت دوستان عزیز که در طرح شرکت تعاونی، قرار نیست شما در اول کار پولی در اختیار بنده قرار دهید، بلکه بنده و چند تن از دوستان داوطلب ابتدا یک شرکت تعاونی توضیعی ثبت خواهیم کرد سپس اقدام به عضو گیری برای این شرکت تعاونی خواهد شد، دوستانی که قصد خریدن سهام شرکت تعاونی را خواهند داشت با واریز حق السهمه خودشان به حساب شرکت تعاونی یک سهم خواهند خرید، دقت کنید که در این مرحله شرکت تعاونی در مرحله شرف تاسیس خواهد بود و کسی حق برداشت از حساب شرکت تعاونی را نخواهد داشت
پس از عضو گیری و مشخص شدن سهام داران شرکت، رای گیری بصورت اینترنتی از بین اعضاء داوطلب جهت انتخاب هیئت مدیره انجام خواهد شد، پس از انتخاب هیئت مدیره و اثبات واقعی بودن نتایج رای گیری، هیئت مدیره مسئولین شرکت از جمله مدیرعامل و همچنین بازرسان شرکت و صاحبان امضاء های مجاز را از بین اعضاء یا سایرین انتخاب خواهند کرد و قدم بعدی که درج آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و سایر کارهای اداری خواهد بود را انجام خواهند داد تا کارهای ثبت شرکت به اتمام برسد، در این مرحله برداشت از حساب شرکت تعاونی میسر خواهد بود
لازم بذکر است شرکت تاسیس شده فوق شرکت هایپ نیست که به سرمایه های شما سود دهد بلکه هدف از تاسیس آن انجام کارهای عام المنفعه به تشخیص اعضاء هیئت مدیره خواهد بود، یعنی اعضاء شرکت در سود یا ضرر شرکت سهیم هستند
هر وقت اعضاء از عملکرد هیئت مدیره و یا هر کدام از مسئولین راضی نباشند میتوانند با برگزاری یک مجمع دوباره اقدام به انتخاب هیئت مدیره جدید بنمایند
سقفی برای ضرر هر گروه از هیئت مدیره انتخاب شده و در اساسنامه شرکت درج خواهد شد، همچنین پاداشی نیز برای مراحل سودآوری به هیئت مدیره باید در نظر گرفته شود
شرایط و ضوابط زیادی می توان بعد از بحث جمعی به اساسنامه شرکت اضافه کرد که اختیارات افراد خاصی را کوتاه
کند تا کلاهبرداری به حداقل برسد(بنده منکر این نمی شوم که در این شرکت احتمال کلاهبرداری صفر است و کسی نمی تواند کلاهبرداری انجام دهد)
فیش واریزی حق السهمه اعضاء به عنوان برگه سهام آنها تلقی شده و اعضا میتوانند با استناد به آن در محاکم قضایی یا ادارات دولتی اقامه دعوا نمایند.
اعضاء تعاونی میتوانند سهام اسمی خود را به ارزش اسمی یا قیمت روز ( به تشخیص شعور جمعی و درج شده در اساسنامه) به سایرین بفروشند

پ ن : پاسخ به پست های دوستان و یا ارائه توضیحاتی از طرف بنده، این ذهنیت را در دوستان ایجاد نکند که بنده قصد مدیرعاملی یا رئیسی یا هر منصب دیگری را دارم، خیر: بنده همین الان مدیرعامل یک شرکت تعاونی کوچک هستم که خدا را شکر موفق بوده ایم و قصدم این بود این موفقیت را در مقیاس بزرگتر نیز انجام بدیم
سوالی بود لطفا بفرمایید تا پاسخ داده شود

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان عزیز من هر توضیح یا کاری که از دستم برمیومد صادقانه ارائه دادم. حال دو راه بیشتر نیست یا از کلاهبرداری عده ای حرام خوار ترسیده و این کار را انجام نمی دهیم و یا اینکه در برابر حق السهمه خودمان ریسک کرده و وارد این کار میشویم
راه اول که معلوم است پولمان توی جیب خودمان است
راه دوم هم یا این پول را از دست میدهیم یا چند برابر آن را برای مدت زیادی بدست میاوریم

در هر صورت تصمیم با شماست
موفق باشید

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان عزیز من هر توضیح یا کاری که از دستم برمیومد صادقانه ارائه دادم. حال دو راه بیشتر نیست یا از کلاهبرداری عده ای حرام خوار ترسیده و این کار را انجام نمی دهیم و یا اینکه در برابر حق السهمه خودمان ریسک کرده و وارد این کار میشویم
راه اول که معلوم است پولمان توی جیب خودمان است
راه دوم هم یا این پول را از دست میدهیم یا چند برابر آن را برای مدت زیادی بدست میاوریم

در هر صورت تصمیم با شماست
موفق باشید

ناراحت نشید من اصلا قصدم تخریب نیست :)

فقط این رو بگم اگه شما همچین کاری و راه بندازید فکر نمی کنم حتی 1 نفر هم حاضر باشه پولی و در اختیارتون بزاره ... اتفاقا حرف زدن راجب این مسایل خیلی هم راحته و همه میتونن همچین پیشنهادهایی رو بدن...
همیشه یادتون باشه فکر کردن به 1 موضوعی و سود حاصل از کار خیلی راحته و همیشه در شرایط ایده آل آدم قبل کاری فکر می کنه

من احساس می کنم شما یا وارد بازار کار نشدید و یا احتمالا سن نسبتا کمی دارید که اینقدر ایده آل همه چیز و دارید نگاه می کنید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
ناراحت نشید من اصلا قصدم تخریب نیست :)

فقط این رو بگم اگه شما همچین کاری و راه بندازید فکر نمی کنم حتی 1 نفر هم حاضر باشه پولی و در اختیارتون بزاره ... اتفاقا حرف زدن راجب این مسایل خیلی هم راحته و همه میتونن همچین پیشنهادهایی رو بدن...
همیشه یادتون باشه فکر کردن به 1 موضوعی و سود حاصل از کار خیلی راحته و همیشه در شرایط ایده آل آدم قبل کاری فکر می کنه

من احساس می کنم شما یا وارد بازار کار نشدید و یا احتمالا سن نسبتا کمی دارید که اینقدر ایده آل همه چیز و دارید نگاه می کنید
بنده به هیچ وجه ناراحت نیستم، در پست قبلیم هم گفتم دو راه داریم که یکی از آنها اتفاق خواهد افتاد، شاید شما راه اول را انتخاب کنیدولی ...
بهتره چیزی نگم چون تاثیری نخواهد داشت
در هر صورت موفق باشید

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دوست عزیز حق با شماست
ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد
من هم قصدم همینی بود که شما فرمودید ولی خب کو عضو برای ثبت شرکت تعاونی؟ کو سرمایه؟
اما اگر پله اول موفق انجتم بشود هم مردم ترغیب میشوند سرمایه گذاری کنند هم ما سابقه درخشانی داریم همچنین ضعف و قدرت کارمان را سنجیده ایم و بهتر عمل میکنیم
آخه داداش
تو آومدی و یه مطلبی رو توضیح دادی . بعد در همین تاپیک میخوای اجراش هم بکنی ؟!
خوب معلومه که باید یه تاپیک دیگه باز کنی و توی اون بگی بنا به تاپیک فلان که به فلان نتیجه رسیدیم ، حالا به نظر سنجی ما پاسخ بدید که آیا موافقید یا نه .
به همین سادگی :)

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
آخه داداش
تو آومدی و یه مطلبی رو توضیح دادی . بعد در همین تاپیک میخوای اجراش هم بکنی ؟!
خوب معلومه که باید یه تاپیک دیگه باز کنی و توی اون بگی بنا به تاپیک فلان که به فلان نتیجه رسیدیم ، حالا به نظر سنجی ما پاسخ بدید که آیا موافقید یا نه .
به همین سادگی :)
سلام
تا زمانیکه این مورد عدم اطمینان و اعتماد بین اعضا وجود داشته باشد نمیتونیم هیچ کاری کنیم بدتر به برخی مسائل هم متهم میشیم

بالا