نه. سود روزانه من $4 هست. 99% این پول از سود زیرمجموعه گیری هست
147 روز هست. از وقتی که سود ماهیانه میداد و الان چند وقته سودش رو روزانه کرده این سایت
نه. سود روزانه من $4 هست. 99% این پول از سود زیرمجموعه گیری هست
147 روز هست. از وقتی که سود ماهیانه میداد و الان چند وقته سودش رو روزانه کرده این سایت
از چه سایتایی برای زیر مجموعه گیری استفاده میکنی ؟ ماشالله درآمد از رفرالتون خیلی خوبه .
ممنونم دوستای عزیزم...
خوب تو ایران نمیشه از طریق هایپ درامد داشت. بیشتر در فروم های خارجی (اکثر روسی و ویتنامی) مانند: Форум о заработке | Заработок в Интернете, инвестиции в Интернете | MMGP و Kiếm Tiền Trên Mạng - Make Money Online - MMO4ME فعایت دارم و بالای 1000 تا پست دارم در این فروم ها. و امضام در این فروم ها معمولا این هایپ ها هست.
من این سایت رو واقعا پیشنهاد نمیکنم..چون عمرش خیلی زیاد شده و حجم ورودیش بسیار زیاده و ادمینش هر ان امکان داره ایتو تعطیل کنه...
چقدر گذاشتید توی سایت ؟متاسفانه من اشتباه کردم و هفته پیس وارد سایت شدم
بعید میدونم اصل پولم برگرده
![]()
متاسفانه من اشتباه کردم و هفته پیس وارد سایت شدم
بعید میدونم اصل پولم برگرده
![]()
. ان شاالله برمیگرده . حالا اگه میخوای زودتر اصل سرمایت بر گرده کامپاند رو 0 کن .این جوری همه سود روزانه طرح رو میگیری .زودتر به نقطه سر به سر میرسی
-----------------------------
برداشت 30 شهریور
The amount of 0.48 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U5321777->U5*****. Memo: API Payment. Withdraw to xanderox from after90days.org.. Date: 06:10 21.09.13. Batch: 35220944.
الانم میشه کامپاند رو تغییر داد؟
چطور و از کدوم قسمت؟
ممنون
6 دلار پرفکت مانی دارم 3000 تومان هر دلار
اگه کسی نیاز داشت پیام بده.
ممنون