. سلام . آره همونی که گفتی شد . فقط برای آموزش سایت گیلان فارکس بالا نمی آد . .
مرسی از راهنماییت .![]()
چند روزیه این سایت دامینش اکسپایر شده..
. سلام . آره همونی که گفتی شد . فقط برای آموزش سایت گیلان فارکس بالا نمی آد . .
مرسی از راهنماییت .![]()
چند روزیه این سایت دامینش اکسپایر شده..
expire دامینش تا سال 2017 هست عزیزم. احتمالا سیستمتون تاریخشو رفرش نکرده بود
Expires On March 27, 2017
آقا من میخوام حساب پرفکتم رو وریفای کنم ولی برای قبض برام یه چند تا سوال پیش اومده!
1.باید ترجمه بشه دیگه؟
2.باید حتما بدیم دست دارالترجمه؟نمیشه خودم ترجمه کنم؟
3.به جز مهر خود دارالترجمه مهر دیگه ای هم لازمه؟
با سپاس از دوستانی که راهنمایی میفرمایند
فارسی ش رو؟ یا ترجمه ای؟سلام . اسکن قبض رو من فرستادم اول قبول نکرد . بار دوم همونو فرستادم قبول کرد . بعد هم شماره دادم یه کد رو گفت منم وارد کردم . وریفای شد .
فارسی ش رو؟ یا ترجمه ای؟
آقا ممنون اگه میتونید در مورد این 2 تاسایتی که بالا گفتم یه مشاوره ای بدین ممنون میشمفارسی رو فرستادم . قبول کرد .
از دوستان وارد کسی میتونه در مورد اینوست در این 2 تا سایت نظر بده که الان خوبه یا نه؟
یکی این که انتخابه خودمه تازه کاره :
https://orionfinancial.asia
یکی هم این که دوست بالایی در امضا گذاشتن :
www.gulfinvclub.com
ممنون
ممنون فقط تو این تاپیک هم فروم داره!؟ جدی؟orionfinancial.asia | Orion Financial Asia | allmonitors.net
. این سایت 2 روزه راه افتاده . ولی حداقل سرمایه گذاری 10 دلار خوبه . حداقل سرمایه گذاریش پایینه . فقط هم تو روز کاری سود میده
gulfinvclub.com | Gulfinvclub | allmonitors.net
این هم 63 روزه راه افتاده . حداقل سرمایه گذاری 10 دلار . سود 3 درصد. حداقل برداشت 1 دلار . فردا ازش برداشت دارم واریز کرد ندا میدم . تو این تاپیک هم فروم داره .
ممنون فقط تو این تاپیک هم فروم داره!؟ جدی؟یا تو این فروم تاپیک داره؟
نه حالا کلا بعد از اینکه دیدم فردا پرداختی داشته شما پیشنهاد میکنید این 2 تا سایتو؟ اولی بنظرتون چقدر دووم میاره؟
در مورد قبض هم فردا میدم قبض آبمون رو اسکن کنن میفرستم ببینم چی میشه!
آقا برام یه سوال پیش اومده اینکه اگه تو یه سایت مثلا با اگوپی پول بریزیم برداشت فقط از همون میتونه باشه یا مثلا میتونی برداشت رو پرفکت بزنیم؟برای های$پ ها منظورمه...
اسکم شد .
در تاریخ 11 مهر 91 .
سلام
15 تا دلار پرفکت میخواستم بخرم .
از اونجایی که قبلا در بخش "خرید و فروش پرفکت" پیام دادم و کسی جواب نداد ، دیگه میخوام تحریمشون کنم
استاتر محترم اگه خود شما داری ازتون خریدارم .
با تشکر
دادا اگر بجز کابر rapidexchanger کسی رو میشناسی کارت ملی داشته باشه + پرفکت مانی لطفا همینجا یا در پ.خ اعلام کن. سلام . فعلن موجودی پرفکتم 0.5 هست 20 دلار تو این سایته ریختم
آی دی فروشنده های معتبر پرفکت تو امضاشون هست . امتیاز بازارچه شون هم از 40 بیش تره . من همیشه باهاشون خرید و فروش میکنم . اد کن. هم میخرن هم میفروشن .