• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سورپرایز برای عشقم ؟؟ کادو تولد براش بفرستم ، مسئله مرگ و زندگیه!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
منونم

اگ کسه دیگه ایده یا نظری که چیزی چاشنیش کنم؟شکلات روبان و.... بگه plz

چجوری تزیینش کنم؟

خب تو که توضیح نمیدی رابطه تون الان تو چه فازیـه! می خوای رابطه رو دوباره ادامه بدی؟!

توضیح بده تا بچه ها بتونن راهنمایی کنن
34y5mvr.gif

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
خب تو که توضیح نمیدی رابطه تون الان تو چه فازیـه! می خوای رابطه رو دوباره ادامه بدی؟!

توضیح بده تا بچه ها بتونن راهنمایی کنن
34y5mvr.gif

ببینید من الان هیچ رابطه ایی باهاش ندارم ولی اونو برا همیشه میخوام(ازدواج) تمام تلاشمم برا بستر مالی و... دارم میکنم

میخوام خودمو تو دلش جاکنم ،خوشحالش کنم ......بفهمه واقعا عاشقشمو...
حالا بازن چیزی هست توضیح بدم؟

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
بدترین چیز در دنیا سریش شدن و آویزون شدن یک دختر به پسر یا پسر به دختر است! :)

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
بدترین چیز در دنیا سریش شدن و آویزون شدن یک دختر به پسر یا پسر به دختر است! :)

شما در جریانی نیستی !!! پس قضاوت نکن

احترامتو نگه دار دوست عزیز ، من سئوال کردم هر کی دوست داره لطف میکنه کمک میکنه فقط همین

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آقا جان اگر با کسی دیگه ای رابطه نداره میتونی به خواسته ات برسی. روی مخ دختر کار کردن زیاد سخت نیس. اگر هم شرایط ازدواجت مهیا هست یکم دلشو به دست بیار. به سمت خودت بکشش. با همین کادویی که براش میفرستی و کارهای اینچنینی. بعد باهاش صحبت کن. درست میشه

فقط باید شرایط ازدواجت مهیا باشه که بهانه نیاره. و همچنین دلش جای دیگه گیر نباشه

اگ کسه دیگه ایده یا نظری که چیزی چاشنیش کنم؟شکلات روبان و.... بگه plz

چجوری تزیینش کنم؟

هرچی جیگولی تر باشه دخترا بیشتر خوششون میاد. رنگ قرمز و صورتی توش بیشتر استفاده کن. یعنی روی بسته بندیش. به نظرم وقتی تصویرشو نقاشی کردی برو به تزئیناتی ها. از اونا مشاوره بگیر. ترجیحا فروشنده دختر باشه

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136
با این چیزی که من حس کردم به احتمال زیاد می خوای واسش بفرستی
توی میلاد نور میدون صنعت تهران توی طبقه های بالا یک بوتیک هست که
چهره هر کسی رو می تونه به صورت تابلو فرش دربیاره
یه هدیه موندگار و رویایی
اگه خواستی انجام بدی حتما به این بوتیک سر بزن
فکر کنم طرف Ok بشه
.
.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
شما در جریانی نیستی !!! پس قضاوت نکن

احترامتو نگه دار دوست عزیز ، من سئوال کردم هر کی دوست داره لطف میکنه کمک میکنه فقط همین

کسی با شما نبود که به خودت میگیری! اینجا گفتگوی آزاده منم نظرمو دادم! ok؟ :hmm:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
از منصور و ایمان واقعا ممنونم

کسی نظر و ایده ای دیگه ایی نداره؟؟؟؟

ایمان و منصور و بقیه دوستان ممکنه هدیه رو نتونم بفرستم در خونشون، به خودش بدم اینجوری بهتره فکر میکنم ، نظرتون چیه و چجوریاست و اگر ایده و .... بگید

واقعا ممنونم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
از منصور و ایمان واقعا ممنونم

کسی نظر و ایده ای دیگه ایی نداره؟؟؟؟

ایمان و منصور و بقیه دوستان ممکنه هدیه رو نتونم بفرستم در خونشون، به خودش بدم اینجوری بهتره فکر میکنم ، نظرتون چیه و چجوریاست و اگر ایده و .... بگید

واقعا ممنونم
اگر جایی میتونی ببینیش که خب حضوری به خودش بده! البته باید مواظب باشی یه موقع اخلاقش جوری نباشه که عصبانی بشه و هدیه رو بگیره بندازه تو جوب. یا اینکه نگیره ازت اصلا.

یا اگر جایی کار میکنه میتونی بری اونجا یه پولی بدی به یه نوجوان و بگی اینو ببر توی این ساختمون و تحویل خانم فلانی بده. خودتم دم در وایسی تا بیاد بیرون ببینی داده بهش یا نه

البته باید بسته بندیت جوری باشه که روبان و کاغذ کادو و ایناش معلوم نباشه

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
از همه دوستان که نظر دادن ممنونم

آقایون خانم ها میخام 1 چیزه جیگیلی و فانتزی خاص چاشنیش کنم که بترکونه؟

کسی نظر یا پیشنهادی داره؟

1 سری ساعت شنی مانند هست که توش مایع مثل خونه که با گرمای دست خونه میاد تو قلب بالا و فواره میزنه ، این خوبه و لی زیاد شده (میخام خاضص باشه و تک )

هر کی نظر و تز خاصی داره بگه ممنون میشم

Last edited:

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

نمي دونم بالاخره تصميمتون رو گرفتيد يا نه به هر حال منم نظرم رو ميگم. با اينكه گفتيد ديگه رابطه تموم شده ولي هنوز از كلمه "عشق" براي اشاره به ايشون استفاده كرديد. جالبتر اينكه گفتيد براي همه زندگي (ازدواج) ايشون رو مي خواستيد. با اينكه ايشون رو نمي شناسم ولي احساس مي كنم شايد ديدن شما و يا شنيدن صداتون براش از صدتا كادو ارزشمندتر باشه. نمي خوام قضيه رو زيادي رمانتيكش كنم فقط مي خوام به اين هم فكر كنيد كه اون تموم شدن رابطه مربوط به گذشته ست و شما شايد از شرايط فعلي ايشون با خبر نباشيد پس لطفا خودتون و ايشون رو از يك فرصت ديگه محروم نكنيد! ممكنه بگيد اگه اين بار نشه كه بدتره ولي به نظر من كه اگه بعدها يه روز متوجه بشيد كه خيلي زودتر مي تونستيد رابطه رو درستش كنيد كه بدتره! اون موقع بايد يه عمر حسرت بخوريد و خودتون رو سرزنش كنيد! فوقش حالا مثلا شما رو تحويل نگيره-كه خيلي بعيد مي دونم اينطور بشه- اينطوري هم باز حداقل تكليف شما و دلتون سريعتر مشخص ميشه و از خودخوري و حسرت هم خبري نيست!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بچه ها مشکل این دوستمون حل شد یکی به من کمک کنه.
من چی بگیرم؟ساعت خیلی دوست داره ولی ساعتی رو که دوست داره خیلی گرونه.
منم که سر کار نمیرم که:D:blush:

برو از ساعته عکس بگیر بهش بده:D

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
درود

نمي دونم بالاخره تصميمتون رو گرفتيد يا نه به هر حال منم نظرم رو ميگم. با اينكه گفتيد ديگه رابطه تموم شده ولي هنوز از كلمه "عشق" براي اشاره به ايشون استفاده كرديد. جالبتر اينكه گفتيد براي همه زندگي (ازدواج) ايشون رو مي خواستيد. با اينكه ايشون رو نمي شناسم ولي احساس مي كنم شايد ديدن شما و يا شنيدن صداتون براش از صدتا كادو ارزشمندتر باشه. نمي خوام قضيه رو زيادي رمانتيكش كنم فقط مي خوام به اين هم فكر كنيد كه اون تموم شدن رابطه مربوط به گذشته ست و شما شايد از شرايط فعلي ايشون با خبر نباشيد پس لطفا خودتون و ايشون رو از يك فرصت ديگه محروم نكنيد! ممكنه بگيد اگه اين بار نشه كه بدتره ولي به نظر من كه اگه بعدها يه روز متوجه بشيد كه خيلي زودتر مي تونستيد رابطه رو درستش كنيد كه بدتره! اون موقع بايد يه عمر حسرت بخوريد و خودتون رو سرزنش كنيد! فوقش حالا مثلا شما رو تحويل نگيره-كه خيلي بعيد مي دونم اينطور بشه- اينطوري هم باز حداقل تكليف شما و دلتون سريعتر مشخص ميشه و از خودخوري و حسرت هم خبري نيست!

کاملا با شما موافقم

برا همین هم که چند ساله دارم تلاش میکنم و دست و پنجه نرم میکنم ولی نامید نشدم و نمیشم

و میخوام حسرت اینکه عشق و زندگیمو رو از دست بدم رو دلم نمونه ، من واقعا عاشقشم با اون زندم

داستانش مفصله

حالا اگه چیزه خاص و جیگیلی سراغ داره پیشنهاد بدید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دستان لطف کنید پیام خارج از بحث ندیم

این قضیه برا من خیلی مهمه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ببین من یه چزیو بهت میگم بعد خودت تصمیم بگیر :

اگر رابطه شما کاملا صطع شده و با هم دیگه بیرون نمیرید و تلفنی حرف نمیزنید و مخصوصا اگر جداییتون با ناراحتی

بوده این رابطه دیگه جوش بخور نیست ... حتیییییییییییییی اگر هم بخوره باز به مشکل بر میخوره

حالا با این توضیحات ببین شرایطت چجوریه ... اگر کلا کات کردید بی فایدست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا