• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سورپرایز برای عشقم ؟؟ کادو تولد براش بفرستم ، مسئله مرگ و زندگیه!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
ببین من یه چزیو بهت میگم بعد خودت تصمیم بگیر :

اگر رابطه شما کاملا صطع شده و با هم دیگه بیرون نمیرید و تلفنی حرف نمیزنید و مخصوصا اگر جداییتون با ناراحتی

بوده این رابطه دیگه جوش بخور نیست ... حتیییییییییییییی اگر هم بخوره باز به مشکل بر میخوره

حالا با این توضیحات ببین شرایطت چجوریه ... اگر کلا کات کردید بی فایدست

ممنونم

ولی من تصمیمو گرفتم ، لطف کنید در مورد کادو و هدیه راهنمایی کنید

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
کاملا با شما موافقم

برا همین هم که چند ساله دارم تلاش میکنم و دست و پنجه نرم میکنم ولی نامید نشدم و نمیشم

و میخوام حسرت اینکه عشق و زندگیمو رو از دست بدم رو دلم نمونه ، من واقعا عاشقشم با اون زندم

داستانش مفصله

حالا اگه چیزه خاص و جیگیلی سراغ داره پیشنهاد بدید

خب همين كه با وجود اين كه چند ساله كه از قطع شدن رابطه مي گذره و شما هنوز نا اميد نشديد و به قول خودتون نميشيد خودش دليل محكميه بر اين كه حتما يا هنوز كورسويي از اميد جايي باقي مونده و يا اينكه حداقل هنوز نتونستيد به يك جايگزين فكر كنيد و يا بخوايد سعي كنيد كلا فراموشش كنيد. ممكنه بقيه و تقريبا همه بهتون بگن اشتباه مي كنيد ولي به نظر بنده اين اتفاقا شكل طبيعيشه! آخه معذرت مي خوام مگه ما حيوونيم كه امروز عاشق يكي باشيم فردا بگيم ببخشيد اشتباه بود يا اشتباه شد بعد راه بيافتيم بريم دنبال زندگيمون و اون يكي هم به همين صورت؟! البته شايد خيليها بتونن واقعا اينجوري زندگي كنن ولي شما رو فكر نمي كنم يا حداقل در شرايط فعلي به نظر نمياد بتونيد جور ديگه اي با قضيه كنار بياين.

نمي خوام بگم كه اگه احيانا ايشون نمي خواد و يا خانواده شون ناراضيند شما بايد حتما بريد به زور خودتون رو وارد زندگي ايشون بكنيد ها! نه اصلا منظورم اين نيست. فقط بهتون توصيه مي كنم سعي كنيد تا جايي كه مي تونيد به عنوان يك دوست در كنارشون باشيد و ببينيد آيا شرايط هنوز مثل گذشته ست؟ درسته از مساله شما اطلاع كاملي ندارم ولي به نوعي ميشه فهميد با خود ايشون مشكلي نداشتيد پس آيا واقعا درسته به خاطر اين و اون و يا يك سري شرايط ديگه كل رابطه به بن بست برسه؟ لطفا باز هم به صحبت كردن با ايشون فكر كنيد.

و اما كادو تولد...زيباترين كادويي كه تا الان ديدم- كه البته بيشتر به ولنتاين مربوط بود تا تولد- يك خانم فرشته بود كه دستهاش رو مثل قديسهاي مسيحي به حال دعا نگه داشته بود و بالهاي زيبايي هم داشت! البته درون يك استوانه شيشه اي هم قرار گرفته بود كه گوشه ش يا پايينش يك چراغ هم داشت كه وقتي روشن ميشد واقعا جلوه زيبايي داشت! جعبه كادو هم بسيار زيبا بود : سرمه اي با پاييون چارخونه قرمز و مشكي!
girl_in_dreams.gif

Last edited:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
خب همين كه با وجود اين كه چند ساله كه از قطع شدن رابطه مي گذره و شما هنوز نا اميد نشديد و به قول خودتون نميشيد خودش دليل محكميه بر اين كه حتما يا هنوز كورسويي از اميد جايي باقي مونده و يا اينكه حداقل هنوز نتونستيد به يك جايگزين فكر كنيد و يا بخوايد سعي كنيد كلا فراموشش كنيد. ممكنه بقيه و تقريبا همه بهتون بگن اشتباه مي كنيد ولي به نظر بنده اين اتفاقا شكل طبيعيشه! آخه معذرت مي خوام مگه ما حيوونيم كه امروز عاشق يكي باشيم فردا بگيم ببخشيد اشتباه بود يا اشتباه شد بعد راه بيافتيم بريم دنبال زندگيمون و اون يكي هم به همين صورت؟! البته شايد خيليها بتونن واقعا اينجوري زندگي كنن ولي شما رو فكر نمي كنم يا حداقل در شرايط فعلي به نظر نمياد بتونيد جور ديگه اي با قضيه كنار بياين.

نمي خوام بگم كه اگه احيانا ايشون نمي خواد و يا خانواده شون ناراضيند شما بايد حتما بريد به زور خودتون رو وارد زندگي ايشون بكنيد ها! نه اصلا منظورم اين نيست. فقط بهتون توصيه مي كنم سعي كنيد تا جايي كه مي تونيد به عنوان يك دوست در كنارشون باشيد و ببينيد آيا شرايط هنوز مثل گذشته ست؟ درسته از مساله شما اطلاع كاملي ندارم ولي به نوعي ميشه فهميد با خود ايشون مشكلي نداشتيد پس آيا واقعا درسته به خاطر اين و اون و يا يك سري شرايط ديگه كل رابطه به بن بست برسه؟ لطفا باز هم به صحبت كردن با ايشون فكر كنيد.

و اما كادو تولد...زيباترين كادويي كه تا الان ديدم- كه البته بيشتر به ولنتاين مربوط بود تا تولد- يك خانم فرشته بود كه دستهاش رو مثل قديسهاي مسيحي به حال دعا نگه داشته بود و بالهاي زيبايي هم داشت! البته درون يك استوانه شيشه اي هم قرار گرفته بود كه گوشه ش يا پايينش يك چراغ هم داشت كه وقتي روشن ميشد واقعا جلوه زيبايي داشت! جعبه كادو هم بسيار زيبا بود : سرمه اي با پاييون چارخونه قرمز و مشكي!
girl_in_dreams.gif

ممنونم

دقیقا همینطوری که فرمودید ، من حاضرم بمیرم ولی نمیتونم عشمو از دست بدم
تمام تلاشمو میکنم

کسی اگه نظر و تز دیگه ای برا کادو داره بگه ممنونم

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
ممنونم

دقیقا همینطوری که فرمودید ، من حاضرم بمیرم ولی نمیتونم عشمو از دست بدم
تمام تلاشمو میکنم

کسی اگه نظر و تز دیگه ای برا کادو داره بگه ممنونم

خواهش مي كنم. بايد بگم كه واقعا تحسينتون مي كنم چون متاسفانه اين روزها خيليها ديگه بي خيال اين مسائل شده اند! :eek: از اعماق قلبم آرزو مي كنم كه نتيجه خوبي داشته باشه.
63.gif

راستي، تا كي وقت داريد؟

Last edited:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
خواهش مي كنم. بايد بگم كه واقعا تحسينتون مي كنم چون متاسفانه اين روزها خيليها ديگه بي خيال اين مسائل شده اند! :eek: از اعماق قلبم آرزو مي كنم كه نتيجه خوبي داشته باشه.
63.gif

راستي، تا كي وقت داريد؟

راستش وقتم تموم شده ، چون نقاشم امروز و فردا کرد تا تحویلم بده، دیر شده ولی برا هفته دیگه حتما برنامشو ok میکنم

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
راستش وقتم تموم شده ، چون نقاشم امروز و فردا کرد تا تحویلم بده، دیر شده ولی برا هفته دیگه حتما برنامشو ok میکنم

اين هم مهم نيست چون تقصير شما نبوده! مهم اينه كه به فكر شون بوديد و واقعا خواستيد كاري بكنيد كه ايشون خوشحال بشن! پس نگران نباشيد! :)

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اين هم مهم نيست چون تقصير شما نبوده! مهم اينه كه به فكر شون بوديد و واقعا خواستيد كاري بكنيد كه ايشون خوشحال بشن! پس نگران نباشيد! :)

ممنونم

راستش 1 تز جدید دیگه میخوام اضافه کنم

1 کارت تبریک خودم طراحی کنم عکش خودشو توش بزارم و به همراه شعر و... رنگایی که دوست داره بدم بهش، البته با شعر و....

نظرتون چیه؟؟

پیشنهاد و تجربه و.... رو کنید لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
ممنونم

راستش 1 تز جدید دیگه میخوام اضافه کنم

1 کارت تبریک خودم طراحی کنم عکش خودشو توش بزارم و به همراه شعر و... رنگایی که دوست داره بدم بهش، البته با شعر و....

نظرتون چیه؟؟

پیشنهاد و تجربه و.... رو کنید لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خواهش مي كنم. اين طرح يا به قول خودتون تز، چيز جالبيه ولي دقت كنيد كه اين رو فقط مي تونيد به خود ايشون در يك ديدار بديد و نه مثلا بديد يكي ديگه به ايشون بده چون ممكنه واقعا براي هر دوتون دردسر ساز بشه.

پيشنهاد من اينه كه فعلا بي خيال استفاده از عكس ايشون بشيد و سعي كنيد يك كارت با طرح مناسب انتخاب كنيد.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
یه شیشه ی خیلی کوچیک پیدا کن که درش هم چوب پنبه هست ... مغازه هایی که وسائل ولنتاین میفروشن دارن حتما ....

توی اون شیشه یه نامه ی خیلی کوچیک بنویس .. هر چی تو دلته .. بده بهش ..:rolleyes:
مثلا بهش بگو اینو زمانی بخون که احساسی نسبت بهم داشتی ...:cool:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
خواهش مي كنم. اين طرح يا به قول خودتون تز، چيز جالبيه ولي دقت كنيد كه اين رو فقط مي تونيد به خود ايشون در يك ديدار بديد و نه مثلا بديد يكي ديگه به ايشون بده چون ممكنه واقعا براي هر دوتون دردسر ساز بشه.

پيشنهاد من اينه كه فعلا بي خيال استفاده از عكس ايشون بشيد و سعي كنيد يك كارت با طرح مناسب انتخاب كنيد.

به خودش فقط میدم

با این تفاسیر بازن عکشو بیخیال شم؟؟
ضمنا طرح مناسب منظورت چیه؟
اگه طرح و شکل قشنگی سراغ دری بده یا بگو لطفا

آقا فرزان تز جالبیه روش فکر میکنم

Last edited:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
به خودش فقط میدم

با این تفاسیر بازن عکشو بیخیال شم؟؟
ضمنا طرح مناسب منظورت چیه؟
اگه طرح و شکل قشنگی سراغ دری بده یا بگو لطفا

آقا فرزان تز جالبیه روش فکر میکنم

منظورم اين بود كه حالا كه يك تابلو داريد از چهره ايشون آماده مي كنيد، استفاده از عكس تو كارت شايد جالب نباشه پس بهتره طرح كارت متفاوت باشه. در مورد طرح هم راستش اين ديگه بستگي شديد به روحيه اون خانم داره و متاسفانه نميشه سليقه يك فرد ناشناس رو حدس زد!

تو اين مدت كه با ايشون رابطه داشتيد ديگه بايد تا حدي به سليقه شون پي برده باشيد. اين كه از چه رنگها و طرحهايي بيشتر خوششون مياد. خانمها معمولا از طرحهاي ولنتايني شيك خوششون مياد!

Last edited:

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
رقیق من یه شکلات داد که اسم خودش و طرف روش بود تو یه جعبه بود که باز میشد بعد از توش یه گردنبد می اومد بیرون و ... ، انصافا بسیار چیز شیکی می بود ، دل مارو ربود چه برسه به طرفش ...

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

چي شد؟ كادو رو فرستاديد؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
درود

چي شد؟ كادو رو فرستاديد؟

راستش در شرفیم

1 جورایی میخوام بکشم بیرون که بهش بدم که .... نمیاد

کارت پستال برا تولدش طراحی کردم ، اگه دوست داری بدم بینید نظرتون رو بدونم؟

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
راستش در شرفیم

درود

واي آره! واقعا دوست دارم طرحش رو ببينم چه شكليه! البته اگه اشكالي نداره! :rolleyes::happy: :blush:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
درود

واي آره! واقعا دوست دارم طرحش رو ببينم چه شكليه! البته اگه اشكالي نداره! :rolleyes::happy: :blush:

لینک عکسو پ خ براتون

البته سادست ، ولی خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

ممنونم

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
ما هم هویجیم دیگه ؟!!؟:D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
راستش در شرفیم

یکی منو اینجوری سورپرایز کنه تا 20 دقیقه فقط نگاش میکنم ... اینجوری
generate0.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا