• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

......::::::::سوپر مارکت ::::::::::........نیازمند راهنمایی شما هستیم!!!

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
اینطور که من شنیدم 30 درصدش سوده به طور میانگین البته دوستان با تجربه بهتر میتونن بگن
البته بگم جا با جا جنس با جنس فرق داره
خیر میانگین روی 18 درصد حساب کن
همه جنس ها که سودشون زیاد نیست
لبینیات و مواد شوینده 8 درصد روغن 9 درصد
تازه بعضی از جنس ها که از نمایندگی اصلی می خرم زیر سود 12 درصد عرف سوپر مارکت هست
من تا حالا به غیر از جنس های خارجی جنس ایرانی ندیدم که 30 درصد توش سود باشه
اصلا بزار می رم مغازه قیمت خرید یه سری از اجناسو می زارم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
درسته 30 درصد نیستش همون نهایتن 18 درصد هستش

shahab99

Registered User
لایک‌ها
72
البته سوسیس کالباس هم زیاد سود داره
اما لبنیات با توجه به اینکه ضایعات زیادی ممکنه داشته باشه بدلیل محدود بودن تاریخ و همینطور برقی بشدتی که یخچالتون مصرف میکنه سود کمی داره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
اما لبنیات با توجه به اینکه ضایعات زیادی ممکنه داشته باشه بدلیل محدود بودن تاریخ و همینطور برقی بشدتی که یخچالتون مصرف میکنه سود کمی داره

دوستان میشه جواز به اسم یه نفر باشه اما یه نفر دیگه درب مغازه وایسه؟

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86

سوسیس و کالباس کیلویی حدود 1000 تومن سود داره!!
مارک های گرون تر سودشون بیشتره ولی این فقط یه قلمه باقی جنس ها در رنج 12 تا 15 درصد سود دارن
لبنیات هم کلا 7 8 درصد

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
سوسیس و کالباس کیلویی حدود 1000 تومن سود داره!!
مارک های گرون تر سودشون بیشتره ولی این فقط یه قلمه باقی جنس ها در رنج 12 تا 15 درصد سود دارن
لبنیات هم کلا 7 8 درصد
چرا نمیشه شما راحت از 100 تومن فروشت 30 تومنش سوده خالصت هست البته من دارم نسبت به جای خودم میگم و کسانی که تو این صنف باهاشون مشورت کردم.همه چی بستگی به جنس و جایی که کارتو میخوای شروع کنی داره به نظر من

taheri21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سود سوپر مارکت الان توی ایران بستگی به کرم بغال محترم داره
سودش بالای 50% نباشه زیر50% نیست.چون نظارت وجود نداره. شما از یک سوم در نظر بگیر تا سه برابر
مثلا من از سوپری سر کوچه روغن یک لیتری لادن میگیرم 5/500 همون روغن توی بازار(100 قدم اون طرف تر از مغازه) داره میده 4/500 خوب این یعنی 25% سود اضافه قیمت + 25% سود اصلی=50%
این مثال برای بقیه کالا ها هم هست.حالا دیگه حق فنی فروشنده رو هم حساب نکردیم(حق فنی یعنی مبالغ زیر 1000 تومن که در جمع بندی کلی به حساب نمیارن). در ضمن خیلی از کالا ها سود 300% مثلا همین فرآورده های گوشتی.کوکتل رو از سوپری سر کوچه میگیرم کیلویی 16/500 همون رو از مغازه فرآورده های گوشتی میگیرم 5/500 جالب اینجاست همیشه هم از بغالی میگیرم چون حوصله 200-300 متر اون طرف تر رو ندارم
باز هم مثال بخوام بزنم باید بشینم تا ظهر بنویسم.
با این اوصاف اونهایی که میگن این کار سود نداره یا سودش کمه (6-7 %) :blink:.یحتمل خودشون این کاره هستن و نمیخوان با تبلیغ در مورد کارشون. دست زیاد بشه.فکر میکنم این تاپیک 2 صفحه دیگه جلو بره کاری میکنن بری یخچالت رو هم پس بدی. نمونش همین داداش محترم ما کم کمش روزی 300 به بالا سود خالص کارش هست. وقتی میپرسی چه خبر اوضاع کارت چطوره؟ جوری حرف میزنه که دلت میخواد دست بکنی توی جیبت و نصف پولت رو بهش بدی.
یکی هم مثل من 10 سال پیش رفتم توی یک کاری که اون موقع در بدترین حالت ماهی 1/500/000 در آمدش بود(به پول الان 28 میلیون تومان) و خیلی خیلی کم توی جامعه جا افتاده بود . من هم هر جا میپرسیدن کار و بارت چطوره با آب و تاب حقیقت رو میگفتم. نتیجش کم کم این شد که الان اینقدر دست توی این کار زیاد شده که بازار کار ما کاملا ر...ده شده رفته پی کارش.

taheri21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیر میانگین روی 18 درصد حساب کن
همه جنس ها که سودشون زیاد نیست
لبینیات و مواد شوینده 8 درصد روغن 9 درصد
تازه بعضی از جنس ها که از نمایندگی اصلی می خرم زیر سود 12 درصد عرف سوپر مارکت هست
من تا حالا به غیر از جنس های خارجی جنس ایرانی ندیدم که 30 درصد توش سود باشه
اصلا بزار می رم مغازه قیمت خرید یه سری از اجناسو می زارم
میخوای من همین امروز دوربین مخفی به خودم ببندم برم روغن 4500 رو 5500 بگیرم یا تاید 1050 رو 1500 یا شامپو 1600 رو 2500 یا یا یا بعد فیلمشو آپ کنم ببینی؟ بروکی

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
میخوای من همین امروز دوربین مخفی به خودم ببندم برم روغن 4500 رو 5500 بگیرم یا تاید 1050 رو 1500 یا شامپو 1600 رو 2500 یا یا یا بعد فیلمشو آپ کنم ببینی؟ بروکی
داداش همه ما میدونیم اینارو لازم به اثبات کردن نیست.

سود سوپر مارکت الان توی ایران بستگی به کرم بغال محترم داره
سودش بالای 50% نباشه زیر50% نیست.چون نظارت وجود نداره. شما از یک سوم در نظر بگیر تا سه برابر
مثلا من از سوپری سر کوچه روغن یک لیتری لادن میگیرم 5/500 همون روغن توی بازار(100 قدم اون طرف تر از مغازه) داره میده 4/500 خوب این یعنی 25% سود اضافه قیمت + 25% سود اصلی=50%
این مثال برای بقیه کالا ها هم هست.حالا دیگه حق فنی فروشنده رو هم حساب نکردیم(حق فنی یعنی مبالغ زیر 1000 تومن که در جمع بندی کلی به حساب نمیارن). در ضمن خیلی از کالا ها سود 300% مثلا همین فرآورده های گوشتی.کوکتل رو از سوپری سر کوچه میگیرم کیلویی 16/500 همون رو از مغازه فرآورده های گوشتی میگیرم 5/500 جالب اینجاست همیشه هم از بغالی میگیرم چون حوصله 200-300 متر اون طرف تر رو ندارم
باز هم مثال بخوام بزنم باید بشینم تا ظهر بنویسم.
با این اوصاف اونهایی که میگن این کار سود نداره یا سودش کمه (6-7 %) :blink:.یحتمل خودشون این کاره هستن و نمیخوان با تبلیغ در مورد کارشون. دست زیاد بشه.فکر میکنم این تاپیک 2 صفحه دیگه جلو بره کاری میکنن بری یخچالت رو هم پس بدی. نمونش همین داداش محترم ما کم کمش روزی 300 به بالا سود خالص کارش هست. وقتی میپرسی چه خبر اوضاع کارت چطوره؟ جوری حرف میزنه که دلت میخواد دست بکنی توی جیبت و نصف پولت رو بهش بدی.
یکی هم مثل من 10 سال پیش رفتم توی یک کاری که اون موقع در بدترین حالت ماهی 1/500/000 در آمدش بود(به پول الان 28 میلیون تومان) و خیلی خیلی کم توی جامعه جا افتاده بود . من هم هر جا میپرسیدن کار و بارت چطوره با آب و تاب حقیقت رو میگفتم. نتیجش کم کم این شد که الان اینقدر دست توی این کار زیاد شده که بازار کار ما کاملا ر...ده شده رفته پی کارش.
شاید اون بنده خدا درست بگه.جا با جا فرق داره
ولی در کل من خودم کاسبم میدونم رو چه کاری چه جایی پول بریزم

Last edited:

taheri21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش همه ما میدونیم اینارو لازم به اثبات کردن نیست.

داداش اولا بهتره بهم دیگه توهین نکنیم.دوما شاید اون بنده خدا درست بگه.جا با جا فرق داره
ولی در کل من خودم کاسبم میدونم رو چه کاری چه جایی پول بریزم

به هیچ کس توحین نکردم و نمیکنم . خواستم راهنمایی کرده باشم.

mohammad_zahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که سوپر یا مغازه یا حتی دکه دارند و خلاصه سیگار میفروشند . شماها جدودا ماهی چند باکس سیگار میفروشین؟ بیشتر چه مارک هایی فروش دارید؟

من توی کار عمده فروشی سیگار هستم و میخوام پخش با ارسال رایگان هم راه بندازم . میخوام یه حساب و کتابی کنم ببینم هر سوپری حدودا ماهی چنتا خرید داره؟ چیا بیشتر فروش داره و ...

ممنون میشم اطلاعات بدید!

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
دوستانی که سوپر یا مغازه یا حتی دکه دارند و خلاصه سیگار میفروشند . شماها جدودا ماهی چند باکس سیگار میفروشین؟ بیشتر چه مارک هایی فروش دارید؟

من توی کار عمده فروشی سیگار هستم و میخوام پخش با ارسال رایگان هم راه بندازم . میخوام یه حساب و کتابی کنم ببینم هر سوپری حدودا ماهی چنتا خرید داره؟ چیا بیشتر فروش داره و ...

ممنون میشم اطلاعات بدید!
عزیز چه سیگارهایی میفروشی؟؟؟

mohammad_zahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا بهمن و وینیستون و کنت و یکسری دیگه ایرانی هست ، میخوام ببینم چیا طالب داره به صورت عمده بخرم و خرده پخش کنم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
قفسه چی و چجوری بگیریم که هم ارزون در بیاد هم محکم باشه؟

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
قفسه چی و چجوری بگیریم که هم ارزون در بیاد هم محکم باشه؟
قفسه از این کشویی ها بگیر خیلی راحت و سریع نصب می شه از طرفی ارتفاع طبقات رو می شه سریع تغییر داد
مدل پیچ و مهره ای هم هست که فکرکنم ارزون تره ولی دردسر داره نمی ارزه

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
فعلا بهمن و وینیستون و کنت و یکسری دیگه ایرانی هست ، میخوام ببینم چیا طالب داره به صورت عمده بخرم و خرده پخش کنم
سیگار می خوای پخش کنی
اسی بلک
اسی نقره ای
اسکار سفید و مشکی
امور
موند
بهمن سویسی

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
چرا نمیشه شما راحت از 100 تومن فروشت 30 تومنش سوده خالصت هست البته من دارم نسبت به جای خودم میگم و کسانی که تو این صنف باهاشون مشورت کردم.همه چی بستگی به جنس و جایی که کارتو میخوای شروع کنی داره به نظر من

ببین اینطوری نمی شه گفت
اون جنسی که 30 درصد سود داره چیه؟
می بینی شاید چند قلم محدود باشن مابقی حدود 12 15 درصده میانگین 18 درصد سود بده
از طرفی پول برق رو هم حساب کن آخرش سود خوبی نمیمونه

بالا