• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم ایران امیر سیستمی که دیگر قاطعانه سفارش های پرداخت در محل را ارسال نمیکند!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بسمه تعالی
پس از خواندن این مطلب دیگر با هیچ واسطه پستی فعالیت نکنید. ما به شما راهکار میدهیم.
اگر فعالیت کنید این شما هستید که ضرر میکنید.

به هیچ عنوان پرداخت در محل به درد شما فروشندگان عزیز نمیخورد
این پست رو میگزارم برای آن دسته از عزیزانی که میخواهند فروشگاه افتتاح کنند و یا در حال حاضر با واسطه پستی کار میکنند.
از تجربیات چند ساله من استفاده کنید قبل از اینکه خودتان پی به حرف های من ببرید.و ضرر کنید
من برای شما توضیحاتی خواهم داد که اگر فروشنده باشید آن را درک میکنید و اگر تازه کار هستید بعدا به نتیجه ما خواهید رسید.
معایب پرداخت در محل: سیستم فعلی خودمان را مثال میزنم:
سایت من به ادرس
بزرگترین سیستم همکاری در فروش ایران با محصولات جامع
و ادرس فروشگاه : فروشگاه ایران امیر
بالای ۸ یا ۹ ساله کار میکنه .
۷ سال است که با واسط پستی پرداخت در محل کار میکنم.
هیچ موقع من با سیاست های غلط شرکت واسط (پرداخت در محل)که پنهان کاری میکنه راضی نبودم حتی اگر روزی 10 میلیون کار کنم! چرا؟
سود واقعی را شرکت های واسطه پستی میکنند. از زحمت شما. از سرمایه شما از کار شما.

خدارو شکر بنده هیچگونه مشکل مالی ندارم از زمانی که نقدی کار میکنم . اما اگر با سیستم واسط پستی کار کنید اگر میلیاردر باشید میلیونر میشوید .کلی هم بی احترامی به شحصیت شما میشود.با پول شما سود میکنند با پول شما بیزینس میکنند. و همین امر باعث میشود به کاربران دیر تسویه حساب صورت بگیرد....

مثال های واقعی از تجربیات من:
فرض بگیرید 20 میلیون سرمایه دارید.
بنده روزی 1 میلیون الی دو میلیون گاهی بالاتر بستگی به فروش بازار داره کالا ارسال میکنم آیا میدانید با من چه قدر تسویه میشه هفته ای؟ ۳۰۰ الی ۸۰۰ هزارتومان:general208: یا هفته ای 2 میلیون تومان :pآیا به نظر شما این ایراد نیست؟؟؟؟؟
از آن طرف هم اگر هفته ای 5 میلیون ارسالی داشته باشی در ماه میشه 20 میلیون . وقتی 20 میلیون ارسال میکنی دقیقا یک ماه الی دو ماه طول میکشه بهت برگردانده بشه و تازه 20 درصد پولت وصول میشه !
شما باید سریع ۵ یا ۶ میلیون کالا بخری تا جایگزین کنی ارسال کنی نمیتوانی منتظر بمانی که پولت کلا وصول شه ! از آن طرف پول دفتر باید بدی پول تلفن باید بدی پول منشی بدی .... و پول بازاریابات هم که تفریبا 9 میلیون میشه هم باید بدهی که هر لحظه پیام میدهند و پولشان را طلب میکنند!!! با کمی جمع تفریق در می یابی که ای بابا 20 میلیون سرمایه داشته حالا 30 میلیون هم منفی هستی!!! خدا شاهده من همیشه 10 میلیون یا 20 میلیون منفی از سرمایه ای که گذاشتم هستم.یعنی از جیب میدهم.

معایت سیستم خرید پستی پرداخت در محل:eek:o_Oo_Oo_O:mad::mad::mad::mad::mad:
1- ضرر 100 درصدی به شما و عمر شما
2- دیر رسیدن محصول به دست مشتری از 7 خان رستم باید رد شه یا کالاتون توقیف میشه به نفع بیت الحال رییس رؤسا
3- دیر رسیدن برگشت پول ( گردش مالی )
4-برگشتی های کالا که از جیب فروشنده میره دو برابر هزینه پست معمولی کرایه در مقصد! سیستم واسطه پستی ضرر نمیکنه چون در هر حالت سود است و اگر کالا اگر برگشت بخوره سیستم cod که الان 500 تومانه رو آنها بر میدارند(میانگین 20 درصد برگشتی هست)
5- خرید کالاهای سرکاری
6- دیر رسیدن پول به شما و افت کیفیت در خدمات به مشتری
7-وقت تلف کردن عمر و وقت گرانبهای شما
8- دزدیده شدن کالای شما . تخلف ماموران پستی (در شهرستان های کوچک کالای سفارش شما را استفاده و پس از چند روز به مامور پست که آشتاشون هست پس میدهند )من از این مورد ها زیاد دارم.
مزایای پرداخت در محل:
1- حجم تو خالی از خرید مشتریان و سفارش زباد اما هیچ پولی دستت نمیگیره :general208:

مزایایی خرید نقدی:
1- پول همیشه دست شما خواهد بود. هر موقع مشتری خرید کرد با کمال احترام بسته را ارسال میکنی . پول کالا دستت هست و میتوانی جایگزین کنی )
2- پول سودت دست خودته و عشق و حال میکنی
3- بسته سریع دست مشتری میرسه به بهترین نحو
4- مشتری دایم پیدا میکنی چون ما به آنها هدیه میدهیم
5-سود 5 درصد و یا 10 درصد به شرکت واسطه نمیدهی
6- برگشتی کالا هم نداری یعنی سالی ۱۰ یا ۳۰ میلیون جلو هستی.
7-کالات گم نمیشه
8- مشتری که نقدی خرید میکنه یعنی کالا رو 100 درصد میخواهد
9- همه سایتهای بزرگ خرید نقدی دارند و نه پرداخت در محل
10- خرید نقدی موجب سود دهی به شما میشه
11- فروشت اصلا کم نمیشه اما سودت 5 برابره!
12-سایتهایی که فروششان از ما بیشتره اگر پرداخت در محل کار کنند به رقم 50 میلیون برگشتی در سال و 50 میلیون سود واسطه های پستی توجه کنندت یعنی 100 میلیون الکی کار میکنند برای جیب آنها !
13- ارزش دادن به وقت و عمرتان

جوانی خودتان را هدر ندهید

نتیجه کار این است که من از امروز خرید پستی خودم را لغو میکنم و فقط به مشتریان با کلاسی خدمات ارائه میکنم که نقدی و با آنلاین محصول خریداری میکنند.
از شما فروشندگان معتبر هم میخواهم همین کار رو انجام بدهید تا پیشرفت کنید اگر واقعا پیشرفت رو دوست دارید.
سودی که نقدی به شما میدهد شرف داره به
پرداخت در محل فقط زمانی به سود شما خواهد بود که فرضا در استان زندکی محل خودت با پیک خودت ارسال کنی که همان روز پولش دست خودت باشه دوباره!

فروشندگانی که خرید پستی خودشان را مثل ما لغو میکنند به ما اطلاع دهند تا یک حرکت عظیمی بشه تا این معضل پرداخت در محل جمع بشه که حتما هم همینطور خواهد بود
منتظر نظرات شما هستیم.

نام فروشندگانی که سیستم خرید پستی خودشان را حذف کرده اند و به سیستم نقدی تغییر وضعیت داده اند:
lordia.ir
persiankharid.com
iranamir.com
tehrannik.com
نفر بعدی؟؟؟؟

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
راهکارهای من به شما کمک میکند که خرید نقدی راه اندازی کنید:
۱- نماد اعتماد رو بگیرید.
۲- با خریدار تماس بگیرید و محترمانه با ایشان صحبت کنید که نقدی به حساب شما واریز کند.
۳- برای اطمینان بیشتر ادرس محل کار خود را به خریدار بدهید.
۴- به خریدار توضیح بدهید که چرا پرداخت در محل فعالیت نمیکنید.(عدم پرداخت سریع پول توسط پست به شما)
۵- به خریدار نقدی هدیه شایسته بدهید.(خریدار با این عمل به دیگران خرید از سایت شما را توصیه میکنند)
۶- درگاره بانکی بگیرید.
۷- به افرادی که هزینه را واریز نمیکنند به هیچ عنوان جنس ارسال نکنید.چون همان افرادی هستند که جنس شما را برگشت میدهند و یا نیاز ندارند. خریدار واقعی افرادی هستند که به جنس شما نیاز دارد.
۸- با مشتری پیامکی و دوستانه ارتباط برقرار کنید.
۹- با مشتری تماس بگیرید و با او صحبت کنید.
۱۰ - آرزوی سربلندی برای شما را دارم.موفق باشید خدا روزی رسان است. نگران نباشید.
۱۱- از طریق وایبر عکس و فیلم کالا را برای مشتری ارسال کنید. تصویری از خودتان نشان دهید. بگذارید شما را مشاهده کنند.

Last edited:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
من خیلی کم فروشگاه داری کردم ولی همون پنج سال قبل که فروشگاه داشتم یه مدت کوتاه فقط نقدی کار کردم و کاملا با حرفات موافقم.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
من خیلی کم فروشگاه داری کردم ولی همون پنج سال قبل که فروشگاه داشتم یه مدت کوتاه فقط نقدی کار کردم و کاملا با حرفات موافقم.
به خداوندی خدا نقدی کار کنند موفق تر هستند.
اگر همیشه به این فکر کنند که فروشم کم شده است سخت در اشتباه است.
من یکسال است سیستم رو نقدی کردم صدایش رو هم در نیاوردم!!;)
حالا میخواهم این موفقیتم رو به دیگران انتقال دهم. هر فردی گوش کرد مثل من موفق است. هر کسی هم که گوش نکرد جوانی عمر زندگی رو از دست داده است.
نترسید شجاع باشید.
مگر ما پیروز نشدیم؟
به جای ۵۰ کالا روزی ۴۰ کالا ارسال میکنیم. ۱۰ عدد نمیخواهند که این ۱۰ عدد همان پرگشتی های پرداخت در محل هست!!!!! خب چکاریه هر کی نقدی ثبت کرد سفارش رو ارسال کنید. فقط خدا وکیلی اگر فروشگاه دار هستید سالم فعالیت کنید.:(:(:(

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام
والا حدود یک سالی هست که دیگه با هیچ شرکت پستی ای کار نمیکنیم

تقریبا هم 1 سال پیش در شاپ کیپر همچین تاپیک هایی زده شد تا همه متحد بشن اما ...

مشکل اصلی اعتماد نکردن خریداران هست که برای پرداخت آنلاین اعتماد ندارن

ما فروشمون در حد 40% کم شد اما عجیب بود که سودمون بیشتره اونم واس اینه که چون نقدینگیمون بیشتر شد

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام
والا حدود یک سالی هست که دیگه با هیچ شرکت پستی ای کار نمیکنیم
تقریبا هم 1 سال پیش در شاپ کیپر همچین تاپیک هایی زده شد تا همه متحد بشن اما ...
مشکل اصلی اعتماد نکردن خریداران هست که برای پرداخت آنلاین اعتماد ندارن
ما فروشمون در حد 40% کم شد اما عجیب بود که سودمون بیشتره اونم واس اینه که چون نقدینگیمون بیشتر شد
من سودم ۳۰۰ برابر بیشتر شد. چون وقتی نقدینگی دست شما باشه هزار حرکت میتوانی بزنی.
۱- مشتری کالا را نیاز دارد. پس ۹۰ درصد خواهان دریافت مرسوله است.۲- از آن طرف ۱۰ درصد به خاطر اینکه شما را نمیشناسد اعتماد نمیکند. که اگر با انها تماس و ارتباط پیامکی و وایبری داشته باشید برای شما ارسال میکند.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
معضل مشترک همه این مواردی که گفتید این هست که مشتری , به عنوان مثال از گوگل میاد , به محصولی که داره فروش میره اعتماد کنه .
مساله اصلی اینه که طرف همین الان هم سفارش پستی میزنه مثلا بستنی کاکائویی , وقتی جنس میرسه در خونه اشون براش یه لیوان شیر کاکائو آوردن ! ( مثال بود در مورد کیفیت )
خب رو چه حساب و با چه پشتوانه ای بیاد آنلاین پول بده ؟
اگر پول داد و جنس موردنظر یا تبلیغ شده به دستش نرسید از چه مرجع قابل اتکایی میتونه پیگیری کنه ؟ غیر از خود فروشنده هیچکس نمیتونه جواب این بنده خدا رو بده .
خب مشتری میگه پستی سفارش میدم در خونه چک میکنم اگر اوکی بود میگیرم اگه نه برگشت میزنم .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
این روش فقط برای سایتای بزرگ که شناخته شدن و جنس اشغال چینی نمیزارن و به 5 برابر قیمت نمیدن کار میکنه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
معضل مشترک همه این مواردی که گفتید این هست که مشتری , به عنوان مثال از گوگل میاد , به محصولی که داره فروش میره اعتماد کنه .
مساله اصلی اینه که طرف همین الان هم سفارش پستی میزنه مثلا بستنی کاکائویی , وقتی جنس میرسه در خونه اشون براش یه لیوان شیر کاکائو آوردن ! ( مثال بود در مورد کیفیت )
خب رو چه حساب و با چه پشتوانه ای بیاد آنلاین پول بده ؟
اگر پول داد و جنس موردنظر یا تبلیغ شده به دستش نرسید از چه مرجع قابل اتکایی میتونه پیگیری کنه ؟ غیر از خود فروشنده هیچکس نمیتونه جواب این بنده خدا رو بده .
خب مشتری میگه پستی سفارش میدم در خونه چک میکنم اگر اوکی بود میگیرم اگه نه برگشت میزنم .
سلام خسته نباشید. اولا پرداخت در محل تا خریدار پول به مامور پست ندهد مامور به هیچ عنوان کالا رو به او نخواهد داد.
اگر هم جلوی مامور باز کند باز هم نمیتواند پس بفرستد مگر اینکه با فروشنده همان لحظه تماس بگیرد. اما استثنایی هم وجود دارد که مامور اشنای خریدار باشد.

اگر فروشنده ای درگاه بانک بگیرد تقریبا 99 درصد میتوان گفت قابل اطمینان است چون بانک احراز هویت میکند. شما به هر حسابی که پول واریز کنی قابل پیگیری است.در ضمن موارد بالا را که گفتم به خریدار ارائه دهید. منم باشم اعتماد نمیکنم.اما اگر فردی مواردی که گفتم رو داشته باشه اعتماد میکنم. یکی از ان اها نماد اعتماد. درگاه انلاین بانکی و صدای خود طرف!!!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
این روش فقط برای سایتای بزرگ که شناخته شدن و جنس اشغال چینی نمیزارن و به 5 برابر قیمت نمیدن کار میکنه
هر جنسی که در بازار خرید و فروش میشه در اینترنت هم هست. مردم ایران جنسهای بنجل رو بیشتر میپسندند. فقط کافیست مراجعه به بازار کنید تا متوجه این امر شوید. خب وقتی خرید و فروش در دنیای واقعی صورت میگیرد چرا در دنیای مجازی صورت نگیرد؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام خسته نباشید. اولا پرداخت در محل تا خریدار پول به مامور پست ندهد مامور به هیچ عنوان کالا رو به او نخواهد داد.
اگر هم جلوی مامور باز کند باز هم نمیتواند پس بفرستد مگر اینکه با فروشنده همان لحظه تماس بگیرد. اما استثنایی هم وجود دارد که مامور اشنای خریدار باشد.

اگر فروشنده ای درگاه بانک بگیرد تقریبا 99 درصد میتوان گفت قابل اطمینان است چون بانک احراز هویت میکند. شما به هر حسابی که پول واریز کنی قابل پیگیری است.در ضمن موارد بالا را که گفتم به خریدار ارائه دهید. منم باشم اعتماد نمیکنم.اما اگر فردی مواردی که گفتم رو داشته باشه اعتماد میکنم. یکی از ان اها نماد اعتماد. درگاه انلاین بانکی و صدای خود طرف!!!
چندین و چند سایت رو میشه پیدا کرد که با نماد اعتماد و درگاه پرداخت مستقیم بانکی دارن آنتی ف ی لتر میفروشن . این دلیل این هست که نمیشه کامل به همه دارندگان نماد اعتماد , اطمینان داشت
ضمن این که با اطمینان میگم نماد اعتماد هنوز وجاهت موردنظر رو نداره پیش خریداران اینترنتی . چون خیلی ها اصلا نمیدونن چی هست .
فرضیه اینه که : مشتری خرید میکنه و وجه رو پرداخت میکنه و جنس اون چیزی نیست که تبلیغ شده بود .
خب از چه مرجعی پیگیری کنه ؟ وزارت صنایع ؟ کارگروه نماد اعتماد ( مرجع رسیدگی به شکایات کجاست ؟) ؟ فتا ( که تا شکایت ثبت نشده وظیفه ای نداره ) ؟ دادگاه ؟ این مهمترین معضل هست که گر یک مرجع رسیدگی سریع / قاطع / مسلط و قابل دسترس وجود داشته باشه مطمئن باشید حجم زیادی از خرید ها آنلاین خواهد شد .

online.days

Registered User
لایک‌ها
76
منم موافق صد در صد پرداخت آنلاین هستم
همین الان هم بین خیلی از مردم جای افتاده و با یکسال پیش نمیشه مقایسه کرد

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اگه محصولاتتون رو زیادتر کنید و قیمت رو هم بیارید پایین من هستم.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
چندین و چند سایت رو میشه پیدا کرد که با نماد اعتماد و درگاه پرداخت مستقیم بانکی دارن آنتی ف ی لتر میفروشن . این دلیل این هست که نمیشه کامل به همه دارندگان نماد اعتماد , اطمینان داشت
ضمن این که با اطمینان میگم نماد اعتماد هنوز وجاهت موردنظر رو نداره پیش خریداران اینترنتی . چون خیلی ها اصلا نمیدونن چی هست .
فرضیه اینه که : مشتری خرید میکنه و وجه رو پرداخت میکنه و جنس اون چیزی نیست که تبلیغ شده بود .
خب از چه مرجعی پیگیری کنه ؟ وزارت صنایع ؟ کارگروه نماد اعتماد ( مرجع رسیدگی به شکایات کجاست ؟) ؟ فتا ( که تا شکایت ثبت نشده وظیفه ای نداره ) ؟ دادگاه ؟ این مهمترین معضل هست که گر یک مرجع رسیدگی سریع / قاطع / مسلط و قابل دسترس وجود داشته باشه مطمئن باشید حجم زیادی از خرید ها آنلاین خواهد شد .
سلام

هرچند به نماد اعتماد حتی 1% هم خودم اهمیت نمیدم چون هیچ موقع دلیل بر خوب بودن اون فروشگاه نداره

اینی هم که میگی به هیچ عنوان امکانش نیست برای این سایت ها نماد بدن مگه اینکه اولش سایت معمولی بالا میارن نماد که گرفتن بعدش تغییر میدن سایت رو

ما تو قسمت های مختلف فروشگاه نماد اعتماد رو گذاشتیم و لینک به توضیحاتش گذاشتیم

حتی تو قسمت سفارش خرید پستی و پرداخت در محل رو هنوز غعال داریم ( هرچند کار نمیکنه ) ولی همونجا نوشتیم مزیت های پرداخت آنلاین و .... که خود مشتری ترغیب میشه پرداخت آنلاین میکنه

ایران امیر حرف قشنگیو میزنه که البته این حرفش برای الآن نیست تقریبا اکثر فروشگاه داران میدونن

وقتی من هفتگی برای مثال 50 میلیون فروش دارم اما 10 میلیون تصویه میشه با من باید برم وام بگیرم یا از اینور اونور جور کنم تا بتونم اون مقدار جنسو جاشو پر کنم و هزارتا دردسر دیگه

اما اگر هفتگی به جای 50 میلیون 30 میلیون فروش کنم اما 100% نقد باشه هم سودم دست خودمه هم نقدینگی دارم هم جنسارو پر میکنم و ...

اگر بتونی در فروشگاه اعتماد سازی کنی 1000% منفعتت بیشتر میشه

قضیه شیر کاکائو که گفتی کاملا درسته
من حتی وقتی از چین سفارش میدم شاید 50 تومن گرونتر بشه اما همون چیزیه که میخرم !

بحث در این مورد خیلی طولانیه ولی در تمامی این بحث ها بدبختی ما اینه که :

اینجا ایرانه !

همین ....

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اکثر فروشنده های اینترنتی سالم فعالیت میکنند. چون کار نیست.
از توضیحات شما ممنونم.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
صحبت من این است فروشندگان عزیز یک ماه فقط یک ماه خرید پرداخت در محل را از سایت خودتان حذف کنید. مطمئن باشید ضرر نمیکنید.
آنهایی که حرفه ای باشند سریع عمل میکنند.
آنهایی هم که مبتدی باشند بزودی پس از تلف شدن عمر و زندگی و پولشان به حرفهاتی من خواهند رسید.

آنهایی که با من موافق هستند خرید پرداخت در محل را غیر فعال کنند و پیام بدهند تا راهکار اساسی برای دریافت پول از مشتری را بهشان توضیح بدهم. و نام فروشگاهشان در پست اول گذاشته خواهد شد
فقط مشاوره به افرادی خواهد شد که فروشگاه اینترنتی داشته باشند و نه افراد عام دیگر

sajjad432100

Registered User
لایک‌ها
122
صحبت من این است فروشندگان عزیز یک ماه فقط یک ماه خرید پرداخت در محل را از سایت خودتان حذف کنید. مطمئن باشید ضرر نمیکنید.
آنهایی که حرفه ای باشند سریع عمل میکنند.
آنهایی هم که مبتدی باشند بزودی پس از تلف شدن عمر و زندگی و پولشان به حرفهاتی من خواهند رسید.

آنهایی که با من موافق هستند خرید پرداخت در محل را غیر فعال کنند و پیام بدهند تا راهکار اساسی برای دریافت پول از مشتری را بهشان توضیح بدهم. و نام فروشگاهشان در پست اول گذاشته خواهد شد
فقط مشاوره به افرادی خواهد شد که فروشگاه اینترنتی داشته باشند و نه افراد عام دیگر
اون جوایز ما چی شد ارسال نمیکنید بگین پیگیر نباشیم

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
خیلی ببخشید این رو میگم ولی اگر برای نقدینگی هستش خوب شرکت های واسطه برای هر فروش یک درصد ارسال شده میدند و شما که فروش خوبی دارید اسم نمیارم ولی یک شرکت واسطه تا سقف 70 درصد ارسالی رو به فروشنده میده

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
به عنوان يك وبمستر كه با سيستم هاتون كار مي كنم
به نظر من اينجوري 50 درصد سفارشات كاهش پيدا ميكنه
بنده خودم به شخصه سيستمي رو ترجيح ميدم كه پرداخت در محل داشته باشه چون مشتري پرداخت در محل رو ترجيح ميده به پرداخت آنلاين

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوست عزیز
من در اولین تجربه فروشگاهی ام ، بالای 200 تا سفارش داشتم که 80 درصدش پرداخت درب منزل بود !!
اما چون میدونستم معایب این سیستم چیه ، با مشتری ها تماس گرفتم و گفتم که فقط پرداخت نقدی داریم !
میدونید چی شد ؟ از این 200 سفارش ، کلا 40 تا از مشتری ها راضی شدن که آنلاین واریز کنند !
منم مجبور شدم که برای 30 نفر از مشتری هایی که 100 درصد کالا رو میخواستند ، به صورت پرداخت درب منزل ارسال کنم
40 سفارش نقدی
30 سفارش درب منزل ( 6 سفارش برگشت خورده !!!!! )
نزدیک 120 سفارش رو منتقل کردم به انصرافی !!

معایب سیستم نقدی از نظر من اینه که :
1- کاربر اعتماد نمیکنه ! اصلا نمیدونه نماد اعتماد چیه !
تاحالا مشتری های زیادی به من گفتند که سفارش نقدی رو پرداخت کردیم اما بسته خالی به دستمون رسیده یا اصلا هیچی به دستمون نرسیده !
2- کاربر کارت بانکی نداره یا رمز دوم نداره یا تو حسابش پول نیست
3- کاربر سفارش رو به صورت نقدی ثبت میکنه اما این کاربر محترم فکر میکنه که به صورت "پرداخت درب منزل" سفارش داده .در صورتی که هنگام خرید ، نوع خرید فقط به صورت نقدی هست . وقتی بهش زنگ میزنی یه دستی میزنه و میگه که میشه به صورت پرداخت درب منزل ارسال کنید ؟

اگه قرار باشه که فقط و فقط پرداخت آنلاین بزاریم ، همه فروشگاه ها باید باهم متحد بشن و "پرداخت درب منزل" رو از سیستمشون حذف کنند !
اون وقت خریدار مجبور میشه که بره کارت بانکی تهیه کنه / رمز دوم بگیره / همیشه تو حسابش پول باشه !!!

از این طرف هم ما فروشگاه داران باید منصف باشیم و جنس درجه 1 به دست مشتری برسونیم و اعتماد مشتری را به دست بیاریم

بالا