گوگل ادوردز توصيه ميشه.
نه كلاهبرداري توش ممكنه نه ...
كليك هم كاملا هدفمنده.
كليك هم كاملا هدفمنده.
گوگل ادوردز توصيه ميشه.
كليك هم كاملا هدفمنده.
تو فکرش بودم اکانتشم بازم کردم
براتون پی ام میزنم
روشهایی که سایتهایی مثل اکسین ادز (oxin ads) برای ضایع کردن حق وبمسترها استفاده می کنند به این صورت هست :
1 - حداقل اعتبار :
قرار دادن میزان حداقل واریزهای بالا بطور مثلا 25000 تومن برای یک وبلاگ نویس که وبلاگش روزانه متوسط 500 بازدید نداره بیش تر از چند ماه طول می کشه . یعنی شما باید حتما 25000 تومن کار کنید تا بهتون پول بده و بعد هم دوباره 25000 تومن و ...
2- درخواست پورسانت:
پرداخت در روزهای خاص که اون هم باید حتما به درخواست شما باشه یعنی اگر مثلا یک ماه شما فراموش کنید که درخواست کنید پولتونو به بهتون بدن دیگه از پول خبری نیست تا ماهه دیگه که درخواست کنید !
3- تغییر کمترین زمان بین 2 کلیک از یک آی پی
بطور مثال در این سیستم ها هر نفر با یک آی پی روزانه فقط می تونه یک کلیک روی هر بنر در سایت شما بکنه ، یک روز معمولا مقدار مناسب هست ، سایت هایی از این قبیل با دستکاری و تغییر این مقدار به 7 روز تا 30 روز تمامی کلیک های ارسالی رو نادیده می گیرن .
یعنی کلیک های کاربران شما نادیده گرفته می شه .
و ...
سلام به نظر من این خیلی خنده داره که شما با 120 هزار بار نمایش هیچ کلیکی براتون ثبت نمی شه ولی چطور برای من با 4000 تا نمایش کلیک منطقی و معقولی را ثبت می کنه شاید شما سایتتان را درست در سیستمشون ثبت نکردید.در ضمن توی این سیستم سایتهای خوبی عضو هستند و اگر به قول شما آماتور و تازه کار بودند اوکسین ادز انقدر پیشرفت نمی کرد.به هر حال من که با این سیستم خیلی راحتم.![]()
حرف هاي احسان جان تاييد ميشه ! منم امتحان كردم كليك نميشماره !!!
فعلا سوران درست كار ميكنه !
سلام
ببینید دوست عزیز این موراید که شما اشاره کردید رو یه بخشیش رو موافقم ولی نباید از روی احساس به قضیه نگاه کرد
احتمال داره مشکلی رو در سیستم ببینید ولی نمیشه کل پروژه رو زیر سوال برد
در مورد :
موارد فوق باید بگم :
1 - مبلغش از نظر استاندارد بنظرم قیمت متناسبی هست اگه شما در سیستم های خارجی هم جستجو کنید معمولا بین 20 تا 50$ هست ولی اینکه یک وبلاگنویس نتونه درآمدش رو زود بگیره بنظرم دلیل منطقی نیست درواقع علت تفاوت یک وبلاگ 500 بازدید با یک سایت معتبر 10 هزار بازدید در همین هست
اصولا نباید اینطوری مسله بررسی کرد نکته ای که من بعنوان ضعف میتونم پیشنهاد کنم اینه که در اولی پرداخت قیمت 25 هزار تومن معقوله ولی در پرداخت های بعدی میبایست مبلغ پایین تر رو درنظر گرفت مثلا 10 هزار تومن تا هر دو طرف بتونند راضی باشن مسلما منطقی نیست مدیر سایت بخاطر 5 هزار تومان هر ماه بره بانک
2 - زمان پرداخت هم توی سیستم هایی که من دیدم معمولا یک تایم مشخص داره و باید روی اون زمان کل پرداخت رو انجام داد اینکه منتشرکننده فراموش کنه بنظرم مشکل ایشون هست ولیکن مدیر سایت میتونه با پیشبینی چند آیتم در برنامه نویسی پورتال کلیه منتشرکنندگانی که به حدنصاب رسیدن رو در زمان معیین مطلع کنه
3 - در این مورد باید بگم اکثر پروژه ها یک بخش جزییات دارند که هر منتشرکننده رو زیرنظر بگیرند این جزئیات اعم از تعداد ویزیت و تعداد ای پی های یونیک و تعداد کلیک هاست
یعنی عملا مدیر سیستم امکان تایید و عدم تایید کلیک ها رو داره حالا فرق نمیکنه کلیک ها درست باشن یا خیر
چون این رو مطمین هستم که هنوز این پروتال ها الگوریتم استانداردی که بتونه دقیقا کلیک و یوزرها رو پیگیری کنه کشف نکردن در واقع وقتی میگم گوگل الگوریتم انحصاری خودش رو داره و نمیشه سیستمش رو پیچیوند اینجاست که ارزش فعالیت نتشرکنندگان و مدیر پورتال حفظ میشه
چون این تکنولوژی در داخل کشور هنوز نیومده یعنی پورتالی براساس یک الگوریتیم 100% کاربردی نوشته نشده پس باید یه جوری جلوی این موارد رو گرفت یعنی عملا مدیر سایت سرمایه خودش رو میخواد حفظ کنه و اگه این وسط حقی هم ضایع بشه که 100% میشه براش زیاد مهم نیست و همونطور که عرض کردم تایید نهایی وجود داره یعنی کل درآمدها هر روز توسط مدیر چک میشه
مثلا سایت X روز جمعه 2000 کلیک داشته که 1500 تا کلیک از یونیک آی پی بوده پس قاعدتا باید تایید بشه ( که گاها کمتر هم تایید میکنند) و 500 تا دیگه رو کنسل میکنند در حالی که این یکی از اشتباهات و نقض 100% حق منتشرکننده گان هست ..چرا ؟
چون امکان داره یوزر شماره 1 روی 10 تبلیغ متفاوت کلیک کرده باشه و در واقع خطای هم صورت نگرفته اینکه بصرف تکراری بودن IP های ورودی کلیک ها حذف بشن اصلا منطقی نیست چون روی تبلیغات متفاوت کلیک شده
البته همونطور که گفتم اشکال از مدیر سیستم نیست اشکال از دیدگاه مدیران سایت های این چنینی هست در واقع طرف میخواد سودش بالا بره و این وسط شمارش کلیک ها هر چقدر کمتر باشه سودش بیشتره از این رو روی این مطلب در هنگام برنامه نویسی اصلا توجه نمیکنه و حاصلش میشه اینی که الان میبینید
جایگاه تبلیغات در ایران هنوز مشخص نیست هنوز وبمسترها نیازها و الویت های خودشون رو نمیدونند هنوز نمیشه یک سایتی دید که یک سری یوزرهای هدفمند داره
تا زمانی که این موارد تکمیل نشه نمیشه یک سرویس 100% بی نقض در وب فارسی انتظار داشت ایجاد بستر مناسب برای رشد پروژه های استاندارد نیازمند همکاری دوجانبه هست هم مدیران سایت ها باید اطالاعات خودشون رو Share کنند هم وبمسترها باید دیگاه و نظر های خودش رو بیان کنند تا بشه یک سیستمی ایجاد کرد که نهایتش ایجاد یک پایگاه موفق برای منتشرکردن تبلیغات وب فارسی باشه
کی این مسله اتفاق می افته ... خدا میدونه
لحظه یکی شدن تو آینه ها نزدیکه
دوست عزیز بنده خودم وبمستر هستم و جدیدا هم شاپ راه انداختم
چند وقت پیش هم در اکسی عضو بودم.
ولی وقتی بررسی میکنم میتونم این رو بگم که این خود وبمسترهای ایرانی هستند از 10 نفر 8 نفر به انواع روش های ممکن تقلب میکنند این وسط کلیلک ها در تیجه هزینه های اون سیستم تبلیغاتی بالا میره الکی و از طرفی درآمد اون سیستم تبلیغاتی که در ایران معمولا خودشون محصول میفروشن کمتر میشه یعنی خود وبمسترها کلیک های غیر واقعی میندازن در نتیجه از فروش محصول خبری نیست در نتیجه سیستم تبلیغاتی درآمدی نداره که بتونه پول وبمسترها چه درستکارها چه متقلب ها رو پرداخت کنه.
پس خود بخوان این حدیث مفصل را....
هیچ کس زاتا دزد یا کلاهبردار نیست مگر اینکه شرایط جوری بشه که به بدبختی بیوفته.
-1 بله اما ما داریم کل وبمسترهارو در نظر می گیریم نه فقط وبمسترهای حرفه ای رو ، درصد کسانیکه در این سیستم ها عضو هستند بیشتر از 80% وبمستر با بازدید زیر 1000 نفره و فقط 20% بازدید بالای 1000 نفر در روز رو دارن . یعنی 80 درصد کاربران این سیستم ها در این مورد حقشون ضایع می شه .
2- بله ما هم با درخواست موافقیم مثل همه سیستم های معتبر کلیکی که درآمد شمارو فقط بعد از درخواست شما واریز می کنند . اما اینکه در خواست باید فقط در روز خاصی از ماه باشه دیگه چیزی جز سوء استفاده نمی تونه باشه .
3- بله با شما موافقم راه اندازی چنین بستری نیاز به زمان و همکاری قشر وبمستر در جامعه کنونی وب داره ، اما این نکته رو هم باید مد نظر داشت که راه اندازی چنین سیستم هایی توجه به اصول اولیه رو می طلبه که همه جا مورد تاییده و شرکت های بزرگی از جمله google , clicksor , ... سالهاست که دارن باهاشون کار می کنند آیا برای راه اندازی این سیستم ها نباید لااقل کمی از تجربه این سیستم ها استفاده کرد ؟ و باید روشهای غیر معقولی رو برای هرچه بیشتر نادیده گرفتن زحمت وبمسترهای حقیقی اختراع کرد !
یکی از دوستان برای من پستی زده به این مضمون :
در جواب ایشون هم باید بگم :
کاملا حرف شما درسته اما ما داریم در مورد سایتهای و سیستم های تبلیغاتی صحبت می کنیم . نه در مورد وبمسترهای خطاکار !
در ضمن ما هم نگفتیم که این سیستم اکسین ادز 100% تقلب می کنه من خودم در سیتسم 22000 شارژ دارم که مربوط به چند ماهه پیشه ، اما این مطلبی که عرض کردم (کلاهبرداری اکسین ادز ) مربوط به چند روز پیش یعنی بین 10 تا 14 آذر ماه هست .
این سایتهای بی نام و نشان چند ماه اول خوب کار می کنند و پورسانتها رو هم درست و صحیح واریز می کنند اما از اینکه کمی جا افتادن ، تقلبشون شروع می شه .همونطور که گفتم کلا به دوستان توصیه می کنم از سیستم های معتبر استفاده کنند و فریب تبلیغات ، قیمتها و پورسانتهای عجیب این سیستم هارو نخورن
سایتی که هیچ اسم آدرس شماره تلفن و یا هیچ نشانه از شرکت و یا شخص معتبری توش نیست قابل اعتماد نیست و براحتی می تونه پول شما رو بهتون نده ، خیلی خیلی راحت مثل تمامی سیستم هایی که در چند سال گذشته اومدن و بعد از چند ماه فعالیت همین کارو کردن .
یک سیستم تبلیغاتی چون نمی تونه کلیک های تقلبی وبمسترهای متخلف رو کشف کنه نباید بیاد و حق وبمسترهای دیگه ای رو که دارن به درستی در سیستم کار می کنند نادیده بگیره و حقشونو نوش جان کنه !
در ضمن شما هم مطمئن باشید این جور سیستم ها اونقدر حرفه ای و به فکر منافع خودشون هستند که به این راحتی کسی نمی تونه سرشون کلاه بزاره
سلام من و دوستام هیچ مشکلی در این تاریخ نداشتیم و گزارش گیری هم که کردیم کلیکهامون را دقیقا نشون میداد.اصلا مگه در این تاریخ چه خبری بوده که بخواد دزدی کنه و کلیکها رو نشمارد یعنی انقدر بی فکر هستن که بخوان با نشمردن کلیکهای 4 روز خودشون را بدنام کنند!!.در ضمن سیستمی که تو چندتا شهر اینترنت هوشمند داره بی نام و نشان و آماتور نمی تونه باشه و این برداشت غلط شما هستش فکر هم نکنم سیستمشون طوری باشه که فقط بخواد به شما گیر بده.چیزی که مشخصه شما از روی منظور و غرض دارید این پستها را می زنید و قصد بدنام کردن این سیستم را دارید که واقعا متاسفم و فقط خودتون را زیر سوال می برید.اگه مدرک دارید لطفا نشون بدید تا به همه ثابت بشه
سلام من و دوستام هیچ مشکلی در این تاریخ نداشتیم و گزارش گیری هم که کردیم کلیکهامون را دقیقا نشون میداد.اصلا مگه در این تاریخ چه خبری بوده که بخواد دزدی کنه و کلیکها رو نشمارد یعنی انقدر بی فکر هستن که بخوان با نشمردن کلیکهای 4 روز خودشون را بدنام کنند!!.در ضمن سیستمی که تو چندتا شهر اینترنت هوشمند داره بی نام و نشان و آماتور نمی تونه باشه و این برداشت غلط شما هستش فکر هم نکنم سیستمشون طوری باشه که فقط بخواد به شما گیر بده.چیزی که مشخصه شما از روی منظور و غرض دارید این پستها را می زنید و قصد بدنام کردن این سیستم را دارید که واقعا متاسفم و فقط خودتون را زیر سوال می برید.اگه مدرک دارید لطفا نشون بدید تا به همه ثابت بشه
آقا فعلا که داره حرف اول رو می زنه و خیلیها هم دارن باهاش کار می کنن همونطور که قبلا هم گفتم اگه مدرک و سند دارید نشون بدید تا همه بدونن در غیر اینصورت اعتبار خودتون زیر سوال میره.متاسفانه یه سری افراد که با تقلب نمی تونن در این سیستمها کسب درامد کنن شایعه سازی می کنند.
اکسین ادز خیلی وقته داره با کلاه برداری پیش میره ، نیازی به بدگوئی نیست .
خوبه که دوستان بدون اطلاع قبلی صحبت نکنن و عقل و ذکاوت خودشونو زیر سوال نبرند ،
اولا من هم می تونم در تمامی سایتهام بیام و تبلیغات فلان اینترنت هوشمند رو بکنم آیا به نظر شما این دلیل بر این هست که من صاحب اینترنت هوشمند هستم ؟ ! یعنی من نمی تونم بیام و تبلیغ اینترنت هوشمند از مشتری بگیرم و در سایتم بزارم ؟
سوال من اینه سایتی که حجم به این وسیعی تراکنش مالی رو ماهیانه باید انجام بده چرا یک شماره تماس یک آدرس یک تلفن یک اسم و حتی نام یک شرکت ثبت شده و خلاصه هیچی نداشته باشه !
ثانیا ما اصلا نگفتیم این سیستم در یک روز خاص هیچ کلیک هیچ سایتی رو محاسبه نکرده ، طبق گزارشگیری و تست شخصی من در این 3 روز هیچ کلیکی در این سیستم برای من ثبت نشده همونطور هم که گفتم 120 هزار بار نمایش در این محل ( در همه 5000 تالار گفتمان در این سایت ) برای این سیستم برای 3 روز نمایش خاص یا غیر واقعی نیست .
شما مختارید که بخواهید از تجربیات دیگران استفاده کنید یا خیر این با خودتونه
این تجربه شخصی من بود که مطمئنا دیگه تکرار نمی شه![]()
دوست عزیز اگر در این مورد بیشتر توضیح بدین و یا اگر نمونه ای دارین اینجا قرار بدید ممنون می شیم .
راستش خود شما به اندازه کافی مدارک ارائه دادید ،
من رو انجمنم پلاگین تبلیغات داشتم که تعداد کلیک روی تبلیغات رو میشمرد ، در بهترین حالت اکسین ادز هر 4 کلیک رو یکی حساب میکرد ( در بهترین حالت )
کافیه برید صفحه این سایت ، اون سایت هائی رو که به قول خودشون در اون روز بیشترین کلیک رو داشتن نوشته یه سر به اون سایت ها بزنید ، خیلی چیزا رو متوجه میشید .