دوست عزیز ravanshenas باید عرض کنم این روندی که این سایت داره( براساس تستی که بنده کردم و دوستان هم بالا اشاره کردن) تنها آیتمی که میشه بهش اشاره کرد تایید کردن کلیک ها هست و این مطلب اصلا دور از واقعیت نیست چرا که توی اکثر پروژه های بزرگ هم که پورتال های کلیکی هستند برخورد کردم و قابلیت تایید کلیک ها و گاها حذفشون دیده میشه
آقا فكر كنم اگر كليكي در اين سيستم بخواد پذيرفته بشه همون لحظه ثبت مي شه من خودم اينو تست كردم و گزارش گيري كردم فكر نكنم بخوان بعدا تصميم بگيرن
چطور امکان داره در فاصله زمانی 24 ساعت یه تعداد کلیک ها رو ثبت کنه و یه تعدادی رو ثبت نکنه؟
شما میفرمایید تست کردید بنده هم تست کردم چرا برای من نماش نمیده برای شما میده >؟
سیاوش جان این مسئله غیر ممکنه چون یک مدیر یک سایت روش خاصی برای پذیرفتن و یا نپذیرفتن یک کلیک از یک سایت تایید نشده که نتونه اونو بصورت نرم افزاری پیاده کنه
روش هایی که برای این موضوع استفاده می شه معمولا شامل
چک کردن آی پی شخص کلیک کننده
چک کردن آخرین زمانی که از این آی پی بر روی تبلیغات سایت کلیک شده
چک کردن درصد کلیک های یک آی پی بصورت کلی بر روی بنرهای این سیستم
و در آخر هم چک کردن کشور شخص کلیک کننده برای تشخیص استفاده از سیستم های تغییر آی پی و وی پی ان برای جلوگیری از کلیک های تقلبی هست .
که همه موارد بالا توسط سیستم براحتی قابل پیاده سازی هست .
غیر از موارد فوق از نظر زمانی هم این امر امکان پذیر نیست چون نیاز به نیروی کار در حد چندین نفر در روز رو داره که برای چنین سایتهایی اصلا غیر قابل انجام هست .
بنده براساس تجربه میتونم بگم
حتما یه تنظیماتی بصورت دستی اعمال میشه یا میتونه این تنظیمات اعمال درجه بندی روی سایت های پربازدید و کم بازدید باشه (یعنی تفاوتی از نظر محاسبه کلیک روی سایت های پربازدید و کم بازدید باشه)
یا شمارش کلیک ها از فیلتر تاییدیه مدیر سایت بگذره این مسله حساب 2*2=4 هست اصلا یه شخصی که اطلاعات ابتدایی هم نداشته باشه میتونه بفهمه که چطور دو اکانت در یک سایت وجود دارند و در شمارش , یکی محاسبه میکنه و یکی محاسبه نمیکنه
!
اگه مشکل نرم افزاری بود که 100% میگم نیست باید روی همه اکانت ها پیش میومد
پس نتیجتا کاملا روشنه که عاملی خارجی روی شمارش و کلا نرم افزار دخیل هست همونطور که بالا عرض کردم :
یا شمارش ها دستی تایید میشه
یا بر روی سایت های پربازدید و کم بازدید تفاوتی قایل میشن که سادترین تعریفش میتونه اینطوری باشه هر 4 کلیک یکی ثبت بشه
ضمنا کلیه مواردی که عرض کردم از نظر برنامه نویسی هیچ محدودیتی ندارند و سه سوته قابل اجرا هستند اگه مطالبی که گفتید واقعا روی همه اکانت ها اینطوری می بود صحبت های شما منطقی بود ولی وقتی تفاوت در شمارش روی اکانت های مختلف هست عرایض بنده به واقعیت نزدیکتره
من حرفام رو بعنوان یک کاربری که پولش گروی این سایت هست نمیگم و هیچ احساسی هم در کار نیست این تجربه برنامه نویسی بنده هست که این راهها رو برام روشن میکنه هنوزم معتقد هستم اکسین ادز پتانسیل موفقیت رو داره همیشه این رو گفتم تا زمانی که حاشیه برای یک سایت وجود داره مهمترین رکن زسیدن به هدف فارغ شدن از مطالب جانبی و شایعات موجود هست
وگرنه هر شخصی با یک تاپیک میتونه شایعه پراکنی کنه متاسفانه ما ایرانی ها بجای همفکری و کمک کردن فقط بفکر زیرآب زدن همدیگه هستم( البته بلانصبت این جمع)
لطفا از بحث خوب و بد بودن بیاید بیرون داریم دنبال دلیل می گردیم و یک راه کار حالا یا مطالب ما اشتباست یا درسته که در هر دو حالت فقط بیان میکنیم لطفا کاری نکنید که تاپیک بسته بشه