• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم صوتی سونی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
آره!اکولایزر که مشخصه چیکارمیکنه ولی سینتی سایز تو دک تیونره و کارش هم کنترل کردن طبقاته!

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
درسته که این سیستم ارزشمندیه ولی اگر واقعا قصد دارید بفروشید قیمت بازارشو در بیارید . الان تعداد زیادی از این سیستمها بصورت قاچاق میاد ایران با برندهای حرفه ای مثل کن وود و سن سویی و انکیو و ... با قدرتهای خیلی بالا با قیمت حدود 100 تا 200 تومن . برادرم یه سنسویی با امکانات خیلی زیاد مثل قابلیت ضبط هر دو کاست و شاسیهای فینگر تاچ با قدرت 350 وات رو که خیلی هم نو بود با زحمت تونست 120 تومن بفروشه .

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
شما هم یه سنسویی داشتی دهن منو سرویس کردی باهاش!مگه این امکانات نداره؟قدرت این سیستم از مال شما خیلی بیشتر میشه چون 6 تا بلنگو رو ساپورت میکنه.هر کدوم هم 200 وات قدرتشه حالا 250 وات به این میرسه؟!!!
درضمن قیمت بازارش 350 تا 450 هست وقتی قیمت نداری الکی نزن تو سر مال مردم شما ناراحتی مال داداشتو 120 دادی انتظار داری منم این قیمت بدم.
می خواین بز خری کنید اینجا جاش نیست.;)

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
آخه اسپمو آزاد گذاشتی البته منم نخواستم اسپم بدم فقط جهت اینکه وقتتو سر آپ کردن هدر ندی گفتم وگرنه خودم اینو میخوام چیکار .خوب اگه بخوام میرم از همونایی که قاچاق میارن با برندهای معتبرتر که اسم بردم میخرم ولی همون یه سینما خانگی ام که دارم بسمه.
خودم موقع خرید از فارومها خیلی از این اطلاع رسانیا استفاده میکنم . اگه چند نفر که اطلاعاتی دارن پست بگذارن نه فروشنده ضرر میکنه نه خریدار . ضمنا برخورد منطقی فروشنده نشون اعتماد اون به جنسیه که داره میفروشه و قیمتی که روش گذاشته از کسانی که جنس مشابهشو دارن استقبال میکنه که البته نشون بده من از همه دارم منصفتر حساب میکنم.

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
اگه چند نفر که اطلاعاتی دارن پست بگذارن نه فروشنده ضرر میکنه نه خریدار . ضمنا برخورد منطقی فروشنده نشون اعتماد اون به جنسیه که داره میفروشه و قیمتی که روش گذاشته از کسانی که جنس مشابهشو دارن استقبال میکنه که البته نشون بده من از همه دارم منصفتر حساب میکنم.
سیناترا زحمت کشید اول تاپیک اطلاع داد
من دارم منطقی برخورد میکنم شما یا نمی تونی زبون پارسی رو بخونی یا....از قیمت بازارم که خبرنداری فقط چون خودت یه سنسویی به اون قیمت فروختی فکرمیکنی همه اون قیمتن!برای چندمین بار میگم تو بازار 350 تا 450 اینو میدن من که زدم 300 جناب منصف!;)
اسپمرم اسپمرای قدیم!

فردا سیستم رو خارج از انجمن احتمالا بفروشم.

fariborz1359

Registered User
لایک‌ها
2
سلام جناب فروشنده میشه به من یک کانال ارتباطی بدین 09353898150

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا