• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم صوتی کنوود 5J

وضعیت
موضوع بسته شده است.

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام
تلفن فروشی نیست؟
سلام داداشی.اون تلفن تو خونه به قوری قوری معروفه به خاطر رنگ سبزش.ناقابله ولی نه متاسفانه.
قصد جسارت نداشته فقط خواستم بگم کناره بفروشی بهتره - من که گذاشتم تو سایت همه زدن تو سر مال - وقتی فروختم همه گفتن عجب چیزی بود حیف شد که ما نخریدیم

راستش یه جورایی دارم به همین نتیجه میرسم.با قیت هایی که از پشت شهرداری دارم قیمت من اصلا غیر عادی نیست.ولی بعضی دوستان گویا به خیال خودشون راهشو یاد گرفتن چجوری .......

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
من ارزوم این بود !!! اینقد گرونه یعنی!!!!!!
البته اعتراض ندارم منظورم با خودمه چرا اینقد پول کم جمع میشه....

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
راستی داداش گلم !
جی وی سی و کنوود رقابت تنگاتنگی داشتن هم توی ماشین هم تو خونه اصلا درست نیست بگی اون ضعیفه این قویه. مثلا همین الان کسی نمیتونه بگه پخش جی وی سی ار 900 بهتره یا 7016 کنوود!
هر کس مختار قیمت خودشه این سیستم خیلی تمیزه.
ولی من جدا اگه کسی 400 بده یطوری ازش میگیرم.
من تا اونجایی که اطلاع داشتم این طوری قیمت دست دوم(تمیز) رو میزنن: یا 1/3 ازش کم میکنن یا 30/100 که این دو یه اختلاف کوچکی در کم کردن دارن
و از قیمت دستگاه تمیزی که توی مغازه ها هست این اعداد رو محاسبه و از همون قمیت کم کنید.
مغازه دار گفته 900؟ پس به عبارتی اگر 1/3 رو کم کنیم میشه 900-300=600
و اگر از راه 30/100 محاسبه کنیم میشه900-270=630
ولی خب هرکس مختار قیمتشه.

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
راستی داداش گلم !
جی وی سی و کنوود رقابت تنگاتنگی داشتن هم توی ماشین هم تو خونه اصلا درست نیست بگی اون ضعیفه این قویه. مثلا همین الان کسی نمیتونه بگه پخش جی وی سی ار 900 بهتره یا 7016 کنوود!
هر کس مختار قیمت خودشه این سیستم خیلی تمیزه.
ولی من جدا اگه کسی 400 بده یطوری ازش میگیرم.
من تا اونجایی که اطلاع داشتم این طوری قیمت دست دوم(تمیز) رو میزنن: یا 1/3 ازش کم میکنن یا 30/100 که این دو یه اختلاف کوچکی در کم کردن دارن
و از قیمت دستگاه تمیزی که توی مغازه ها هست این اعداد رو محاسبه و از همون قمیت کم کنید.
مغازه دار گفته 900؟ پس به عبارتی اگر 1/3 رو کم کنیم میشه 900-300=600
و اگر از راه 30/100 محاسبه کنیم میشه900-270=630
ولی خب هرکس مختار قیمتشه.

خیلی باحالی.من اگه ریاضیم اینقدر خوب بود تا الان 5 تا دیپلم گرفته بودم :p .ولی الان بازم نفهمیدم قیمت مد نظرت چنده

pourjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش من خریدار واقعی هستم دوست ئاشتی یه sms به من بده 09356614901

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
برام مهم نیست چنده
برام مهمه پول بیاد دستم!
ـــــ-
راستی اینقد سیستم های خونگی داری
تو ماشین هم چیزی داری؟

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
خوش سلیقه ای دیگه
قربون سلیقت.
هرتز چه مدلی؟ 163-165 و.....
جور در نمیان به نظرم دو دست هرتز بزار صدای هرتز شفاف و محصولا دی ال اس بم هستند
اتفاقا دارم جمع میکنم دو دست اودیسان و امپ و ساب همه رو اودیسان ردیف کنم به خودت هم همین پیشنهادو میدم.

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
163.به نسبت قیمت و کیفیت مجبور بودم.خریدشون ماله 7 ماه پیشه.dls رو هم تیوتراش رو جدا و ووفرش رو جدا دادم به آمپ صداش بهتر شد.ساب هم ندارم بیس خواستم داشته باشم یه حدودی.

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
1073 که خودش مثه سابه لامثب فرکانس ها زیر 30 هرتز رو پخش میکنه.
163 هم خوبه.
165 ایکس ال سراغ دارم 400 تومن.
اگر شیطون گولت زد وبیس بیشتر خواستی میتونی تی 1692 راکفورد بخری.
و اگر شیطون دیگه خیلی گولت زد از برند وایب از رده ی بلک ایر یه باند کواکسیکال مربعی داره که 200 وات ار ام اس(قدرت واقعی) هست که به اندازه ساب 3010 هست!!!!!!!!!!!!

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
اسم این برند ها خودشون به تنهایی قشنگن کصافطا .راکفورد فازگیت.وایب..جالب اینجاست تو همدان اینا اشغال به حساب میان
قیمت ها خیلی عوض شده.فعلا باید صبر کرد.امروز رفتیم مغازه یکی از دوستان پخش های رده پایین پایونیر که قیمتشون 150 تومن بودن همه بالای 300 تومن قیمت داشتن.خنده دار بود.فعلا نباید گول خورد :D

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
از چه لحاظ اشغال به حساب میان؟
خب پستی بخر......
پایونیر فقط چند مدل خوب بیشتر نداره.
پخش میخوای :ناکامیچی-الپاین-کنوود-اکلیپس-بلواپکنت
تو یه سایت محصولات دی جی داشتم میگشتم ببینم چی داره ...یارو قیمتا رو به دلار زده بود !!! همون دلار 3700 و حسابشو بکن یه دستگاه کوچولو دی جی 700 دلار میشه 2.590.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!! حسابشو بکن یارو باند میخواد-ساب میخواد-میکسر میخواد-دستگاها نور پردازی میخواد چه خبره این قمیت.....
تو یه سایت دیگه اومدم برای باند و ساب یارو گرفته مارو!! رو هر چی میزنی نمیاد اصن!
موزیک مجالس و نورپردازی مجالس DJ Hamid

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
یادته یه زمانی نوکیا 6600 شده خدای گوشی.اینجا هم 6975 و 718 و 6050 خدای صدا بازی هستند. چیزهای دیگه واسشون خنده دار میاد.اتفاقا همه اینارو تو سایت بغلی tt خرید پستی کردم.اره این برند هایی که گفتی واقعا حرف واسه گفتن زیاد دارن.

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
سلام عزسم! هنوز که این گل پسرو نبردن ....حالا تو هم یکم قیمتو پایین بیار.
بله -خیلی ها حتی من از تی تی خرید پستی میکنن.
اون باندها هم خدا نیستن و هیچوقت نخواهند بود چون لایق نیستن
مردم اونا رو به بت تبدیل کردن وگرنه بزرگان کم یاب اند....
من یه عقیده دارم! هرچی کمه پس چیز خوبیه!
مثلا شما جون خودتو دربیاری تا پخش کلاریون 786 با قیمت گزاف پیدا کنی اما برو دست فروشا هم نمونه های الکی پایونیر رو داره!
قرض بدگویی نیستا اتفاقا پایونیره م چند مدل عالی داره مثه پی80-پی99-9400 وچندتا دیگه اما خب اینا هم گرون و کم یاب اند.

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
حرف های شما کاملا تایید میشه.سر قیمت هم من اگه کسی واقعا خریدار و خواهان باشه سر قیمت باهاش مذاکره میکنم.حرفی نیست.کسی طلبه بود پخ بده

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
اون FL7 رو اگه نمیگرفتم اینو بر میداشتم .
خوب بفروشی

پ.ن
نه اینکه 6975 باند خوبی نباشه ولی من از صداش خسته شده بودم و الان به نظر من واقعا صدای اینفینیتی کاپا 963.9i که تازه بستم نرمتر و واضحتر شنیده میشه .

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
اون FL7 رو اگه نمیگرفتم اینو بر میداشتم .
خوب بفروشی

پ.ن
نه اینکه 6975 باند خوبی نباشه ولی من از صداش خسته شده بودم و الان به نظر من واقعا صدای اینفینیتی کاپا 963.9i که تازه بستم نرمتر و واضحتر شنیده میشه .

کاملا درسته.6975 تا زمانی خوب بود که بازار فقط دست خودش بود/ولی الان دیگه خیلی ها اومدن تو میدان که حرفای زیادی واسه گفتن دارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا